2009, mitt år!!!

2009-Mitt år!!!

 

Tolvslaget 08/09. Tunga varma jackor i vinterkyla. Glada, höga skrik. Kyssar och kramar. Fyrverkerier! Tyst, så tyst, viskar jag orden för mig själv: 2009, det ska bli mitt år. Det blev bättre än jag trott!

Detta året har, och kommer alltid betyda året då jag förändrade mitt liv och banade väg för min nya framtid. Jag har träffat människor som jag aldrig kommer glömma. Gjort saker som sitter inpräntat i minnet. Levt som aldrig tidigare.

Det finns några speciella tillfällen detta året som verkligen har gjort mig en starkare, mer tryggare person. Datum som aldrig som har satt spår i mig som aldrig kommer att försvinna.

24/1-09              Första dagen jag grät detta året. Grät av lättnad för att inte längre behöva ljuga. Att slippa gå runt att försöka framstå som en helt annan person, en människa som jag hatade. Att äntligen kunna släppa tunga tankar och bara, inte bry sig. Att bli en lycklig människa, att vara sig själv. Äntligen fick jag ut orden. Äntligen! 19 år skulle det ta, men det var en av de bästa dagarna i mitt liv!

26/1-09              Starten på bloggen. För vissa inte en stor betydelse, men för mig var det ett sätt att kunna skriva av mig vid tillfällen det behövdes. Eller bara skriva av rent nöjje. Bloggen har verkligen hjälpt mig att tänka på vad jag själv känner och vad jag själv tycker. Den har även hjälpt mig att komma ihåg saker, vilket alltid är lika rofyllande och lugnande.

28/3-09              Thailandsresan med familjen som jag aldrig kommer glömma. En helt otrolig resa, med familjen jag inte träffar så ofta. Det var underbart att spendera så mycket tid med er. Det blir inte så ofta, men det är lika underbart varje gång.

30/7-2/8-09     Pridefestivalen med Gittens och Nadja. Det var en helg som jag inte ens kan beskriva. Även om jag ändå hade bestämt mig för att vara den jag är så kunde jag själv inte acceptera det. Tänk känslan att hata sig själv! Efter dessa tre dagar, så kom jag hem med huvudet högt, redo att möta världen som den jag är och att vara stolt. Att äntligen kunna gilla sig själv, att känna ro till den jag verkligen är, utan att må illa. Alla dessa år som jag bara har känt avsky för vem jag är, var bortblåsta! Nu kom jag på att jag är jag, och det är det som gör mig!

6/8-09                The night at Tellus! Att en liten push från vänner till att gå ut för att det är sista Torsdags-kvällen som kom att bli en början på en ny framtid trodde man ju aldrig. Lisen, Alex och Kicki hade bestämt sig för att fira rejält och praktiskt taget tvingar mig ut på Harrys. Stannar inte där länge och drar ut dom där ifrån. Vi springer in på Tellus för att äta, och där, längst fram i kön står Robert. Råkar ställa mig jämte, vi får oss ett gott skratt och äter tillsammans med alla andra. Dags att gå hem, och det blev en lång promenad tillsammans med honom. Startskottet för ren lycka!

5/9-09                Jag må vara den mest envisa och svåra personen du träffat, men denna dagen så ”klämde vi in något”. Det blev ett märke i en bil, film på bergakungen och en mysig fika. Dagen som jag var så rädd för, då jag skulle sitta i en bil med en annan kille i mer än tio minuter. What to do? Så fort jag steg in i bilen, då släppte all nervositet, all osäkerhet. Jag kände mig trygg av ditt sällskap. Jag hade roligt, skrattade mer än någonsin. Den första dejten, hehe, så underbar som den var!

Jag har lärt känna mig själv, jag har utvecklats, tagit utmaningar, upplevt glädje, kärlek! Jag vill tacka alla, alla som jag har fått uppleva detta året med. Det har varit ett år som bjudit på att vänskap blir starkare, att gamla band återupptas. Att min familj har fått se mig som den jag är. Att jag älskar en person som också älskar mig.

Förväntningarna på det nya året vet jag inte vad jag ska säga om. Jag vet bara att det kommer bli ett underbart år, och jag öppnar det med tre underbara veckor med min finaste, men det bästa är att vi sedan ska hem, tillsammans, och börja leva…

Tack 2009, välkommen 2010!!!

Gott Nytt år!!!


Nyårsafton!!!

Idag så är det planerat en get together at my place med några kända ansikten. Det blir jag, Josse, Ärtan, Johanna Noren, Annie Hallman, Johanna Sander, Quan och Katrin. I och med att jag jobber från tio till sju ikväll så kommer Josse att komma in på eftermiddagen och hämta mina nycklar. Då förbereder hon maten som ska bestå av någon form av kött, ihop med potatisgratäng och en sallad till.
Humöret är på topp idag, men inte på grund av att det är nyår! Det hade lika gärna kunnat kvitta idag. Idag är den sista dagen då jag sitter här! Idag så är det äntligen min "dan före dopparedagen". Dagen innan jag äntligen får börja min resa till Robert som jag så länge nu längtat till.
Vi har precis suttit inne på Skype och han har hjälpt mig att checka in min flygbiljett :) Det menas alltså med att det bara är 36 timmar kvar innan planet ska lyft, och det räknas hela tiden ner :)
Ha ett underbart Nyår och ta nu inga dumma, tomma löften ni aldrig kommer kunna hålla, då sviker ni bara er själva. Ta något enkelt, som att...Jag ska INTE sluta äta godis i år, Träna ska jag göra...åtminstone någon gång ;) Rökningen dödar, ta en till! Där har vi några exempel på vad ni kan lova er själva!

Gott nytt år!!! (Har btw the worlds greatest cheeks :P )

Oh shit!

Glömde ju nästan att jag måste upp tidigt som attans i morgon för att checka in mina biljetter till flyget. Tio i sex på morgonen, ahhh! Hur gör man?

Vilken dag!

Nu är jag helt slut. Har jobbat i stort sett hela dagen, först här hemma och actually at work. Psyket har tagit stryk känns det som, och nu är jag förhoppnings så trött att jag kan somna in i en djup sömn och vakna upp. Då är det bara en dag kvar till jag åker. Ni kan försöka förstå, men ni förstår nog inte. Hela min kropp fylls av en sådan värme när jag vet att detta är den näst sista natten som jag behöver somna i min säng utan min finaste.Allt känns bara så svårt att föreställa sig, med Thailand och allt, men jag har ändå inte fokuserat på det. Jag ser resan som ett plus i kanten, men det riktiga målet är att jag äntligen får vara tillsammans med dig, min kärlek! Så som jag längtar! Nu är jag snart hos dig!
God natt allesammans, nu slocknar snart ögonen här vid datorn.
Puss min kärlek!

Till min kärlek

Jag är så lycklig

Thailand count-down: 2

Två dagar kvar till att jag åker till Robert, 2 dagar!!!
Jag minns den dagen då jag skrev att det bara var två dagar kvar till att han skulle åka. Det menades med två nätter tillsammans, två mornar tillsammans. Idag skriver jag att det är två ensamma nätter kvar (tre om man räknar med den på planet ner också) och två ensamma mornar (tre om man räknar med den på planet även där). Nu är gränsen nådd, I´m loosing my mind here! Detta har varit den jobbigaste veckan hittills! Att varje dag se, sakna men säkert, hur dagarna minskar men att det inte går tillräckligt fort.
Snart är jag där!

Dåligt utbud på killarnas

Sitter och kollar på legaly blonde i soffan med en stor kopp te. Under pausen så skulle jag kolla igenom H&Ms nya vårkattalog som kom med posten igår. Bläddrar först genom lite över halva kattalogen för att ens komma fram till killarnas. Väl framme så handlar det inte mer än om tio sidor med, typ samma kläder som i sommras. Tio sidor är ju ingenting och man börjar ju undra om H&M anser att killar inte har så olika smak eller vill ha ett stort utbud av kläder?! Helt sjukt dåligt så nu anser jag att det borde bli en förändring, en gång för alla!!! Fick även en liten ide om att starta eget klädbolag, med samma mängd kläder för båda kön. Så jag söker lite olika personer, men framförallt en designer :) god natt och tänk på saken ;)

Heldag med Annie på stan

Jag har idag varit i stan med Annie och ränt runt. Vi har solat, varit på banken, fixat sparkonto på Forex (tack vare mamma), växlat in massa Bath, shoppat en snygg slips och ett linne för oerhört lite pengar. Varit på apoteket och köpt diverse krämer och medicin för min hud. Inhandlat dryck på systemet, dock inte i mängder då jag har bestämt mig för att fira detta nyår på ett nyktrare sätt än tidigare år. Det blir även så att jag bjuder mina gäster på Champange (Asti CibZano, vem har råd med den dyra skiten? :P ). Att-göra-listan har bara krymt och det som är kvar är:
  • Packa
  • Städa
  • Köpa allergimedicin
Thats whats left, inte mycket liksom, inte mycket alls.
Annie har även idag blivit en i Iphone-ägar gänget hihi lite tack vare mig själv, men jag tror att hon verkligen älskar sin nya telefon, det syntes ganska klart då hon satt och pillade på den hela kvällen här hemma :)
Nu har jag precis tagit en dusch och rakat av mig den välodlade skägväxten. Vill ju vara fin till nyår :) Neccesären är fullpackad och jag har faktiskt tänkt att packa resväskan ikväll. Jag vet ju hur det blir med mina sistaminten packningar, så det är lika bra att få det gjort. Har även fixat en gammal mobil som jag ska ha nere i Thailand så att jag inte tar och gör sönder min egna Iphone. Det hade varit typiskt mig :P
Före rakning...
Efter rakning...hmm, jag tycker nog att jag passar lika bra i båda
Fullpackad med deo, alvedon, ansiktskräm, solskydd och lite annat
Det nya linnet till resan och slipsen till nyår

Thailand count-down: 3

Nu är det bara några dagar kvar, 3 rättare sagt! Nu börjar stressen komma för allt jag ska hinna klart innan jag åker och alla saker jag måste köpa och packa. Idag, onsdag och torsdag är dom dagarna jag har på mig att hinna göra allt. Gud så skönt att resestressen kommer, för nu är det nära! Som jag har längtat! Alla här hemma måste ju vara helt och hållet uttrötta, inte bara på skrivandet utan också mitt tjat! Men det skiter jag i, för när du betyder så mycket för mig som du gör så har jag bara dig i tankarna!
Puss till min finaste!!!!!!

Mellanlandar innan jobbet

Har varit på stan nu en stund på förmiddagen och terrat alla inne på Elgiganten, då både jag och Annie hittade vårt nya inköp. Har inte köpt den, men jag bara måste när jag kommer hem :) Det är en dockningsstation för min Iphone som spelar otroligt bra ljud och vi var ju bara tvugna att se om den fungerade. Docka i Iphonen och på emd högsta volym, självklart lite Micke J och Lady Gaga! Vi var sålda och Annie har nog tillochmed bestämt sig för att köpa sig en Iphone endast för leksakens skull. Me like!!!

Nu sitter jag vid Lollos dator och äter lite rester från julbordet. Smaskigt, speciellt då jag missade äta frukost i morgon när jag hade brottom att komma iväg och rasta Lea.

Pratade även med Robert idag, så underbart att få se hans leende igen. Är så trött nu på allt tjat om att min dator inte funkar, eller att det är dåligt nätverk. Kommer nog inte ens använda en telefon när jag har kommit ner då jag även är trött på dessa. Helt underbart att det är så kort tid kvar nu, dagarna får dock gärna flyga fram!!!

Nu ska jag ta en liten promenix med Lea igen och sedan bege mig mot jobbet, sista måndagen på tre veckor sen :)


Och titta vad jag hittade här...:)


Thailand count-down: 4

Nu är det 4 dagar kvar till jag sätter mig på planet och börjar min resa till Dig. En riktigt dålig nattsömn inatt, med massa drömmar. Vaknade upp hela tiden och förstod att jag var ensam. Det är så nära nu och i mina tankar så har jag redan kommit fram, men min kropp är kvar här. Jag ser bara en sak och det är du. Att ha konstant huvudvärk över att jag tänker så mycket ska bli skönt att släppa när jag äntligen kommer fram. Att hålla om dig, att somna och vakna med dig kommer göra mig så lättad. idag kommer det vara en tung dag, det känner jag redan nu, men du gör det lättare! jag vill bara blunda till den dagen kommer då jag öppnar mina ögon och ser dig!

Blir så lycklig av att höra dig glad

Jag blir så lycklig när jag hör att du har en riktigt bra kväll och en mer underbar reunion. Det spritter i hela kroppen när jag tänker på att jag ska få uppleva det med dig också. Att vi ska stanna i Pattaya första dagarna gör mig så glad, för jag förstår vad det betyder för dig! Golftävling med knuttarna, träffa din pappa och bara njuta!!! Underbart! Nu längtar jag så mycket att jag går i taket, men det ÄR inte lång tid kvar! Ha en underbar kväll, det är det du förtjänar! Min knutte haha
Puss puss puss

Bilder från Juldagen

a, beskrivning av kvällen hittar ni här och på Annies blogg. Här har ni bilderna, och herregud!!!!
Ej i ordninggjord, men ändå rätt fresch
Ärtan laddar upp maten medan jag duschar
Noodles and wine, how luxorius :)
Redo för förfest :)
Åh vi ska dansa
Ärtan i sina nya schnygga thigts, redo för förfest
Då börjar förfesten haha
Gud så roligt vi hade
Richard och Annie, to geather again :) :) :)
Redo för att fira juldagen och 6 dagar kvar!!!
(här ska det vara en bild på Annie i hennes nya skor, men den är borttagen pga förfrågan hahaha ;) )
Ärtan dancing in her new shoes
So hot!!!
Sara och jag inne på Harrys
Mia och Ärtan på Harrys
Vi satt där ett bra tag :)

Thailand count-down: 5

Det känns helt sjukt ändå, 5 dagar kvar. Det handlar inte länge om någon månad, inte ens en vecka. Det är 5 dagar! Snart så har dagen kommit som vi väntat på :)
Gårkvällen blev en jättemysig kväll ändå måste jag säga. Först så pratade jag och Robert över skype en bra stund, ca två timmar. Han kunde inte sova och klockan var väl runt två på natten hos honom. Efter det så satte jag mig för att titta lite på TV och kokade upp lite mackaroner som var dagens enda matintag. Efter ca en timma eller så så hör jag telefonen plinga till. Det var min fina som undrade om jag kunde ringa en stund till. Har nog aldrig flygit så fort från TV:n till datorn tidigare. Efter ytterligare två timmars pratande så bestämde vi oss för att lägga på. Det kändes ganska naturligt att jag skulle somna, trots att klockan bara var runt halv elva. Somna gick väl efter ett tag och sovit har jag gjort en bra stund. Har drömt många drömmar om hur det kommer bli i Thailand, men en otroligt stark dröm om när vi kommer hem :)
Nu ska jag upp, göra i ordning mig och dra mig ut till Fritsla. Där ska jag umgås med mormor, spela lite kanasta och äta god mat. Därefter ska jag till Annie för att antagligen tjöta lite, kanske tar en promenad, men också hämta mina saker och lämna hennes haha
Ha en jättebra dag
och jag hoppas att din resa har gått bra, och vi hörs senare :)
Kramar till alla
puss puss puss

Min prins!

I min värld finns det ingen vackrare person!
Det finns ingen mer underbar människa!
Du gör mig så lycklig!
Du får mig att känna att jag lever!
Det finns ingen vackrare!
Jag älskar dig!

Inte mång knop gjorda här

Idag har jag legat i sängen hela dagen. Jag gick ner till ingången i morse för att se om det satt en isbit liknande Annie där nere, men förutom det så har jag inte gjort något. Så himla skönt att bara ta det lugnt idag. Vaknade i morse och började minnas gårdagen. OMG!!!
Ärtan och jag började dricka vin redan klockan två då vi åt lite nudlar till. Förfestade i några timmar med mycket Micke J och självklart en gammal favorit, Darin :P Efter några samtal run i stan så fick vi reda på att det även var förköp in till X&Y så vi bestämde oss för att dra ner till stan för att få komma in över huvudtaget. När vi kommer fram märker vi dock att det är stängt, helt kolsvart och vi tittar på klockan. Kvart över åtta, kvart över ÅTTA!!! Har aldrig hänt att man tar sig mot stan så tidigt, inte konstigt att det var stängt när vi kom fram.
Vi dissade stället och drog oss ner mot Harrys. Väl där så hittar vi en Limmo som jag utsäger ägandeskapen om. Dock så fick vi inte hoppa in så vi tog oss in till krogen och började mingla. Väl där inne stöter vi på gamla kompisar. Sara och Mia som vi inte sett på ages, så det blev en cider med dom. Efter det träffar jag på systrarna Persson, och vi börjar prata om hur kort tid det är kvar. Då slår det slint och jag börjar gråta. Jag saknar Robert så himla mycket och tanken av att vi ska få hålla om varandra i slutet av nästa vecka gör mig så glad och lättad. Så efter att halva kvällen bestod att jag snyftade på och systrarna tröstade mig, fick mig på bättre humör, så bestämde jag mig för att ta mig hemåt igen. Kommer hem och får inte av mig mina skor, och utan något som helst tålamod så tar jag fram saxen och klipper upp skosnöret. Krypa ner i sängen och somna. Gud så skönt!!!
Bilder från kvällens upptåg kommer i morgon, då min kamera är i tryggt förvar hos Annie :P
Min frusna Annie, en liten skateboard och ett koppel :P

Inte många knop här inte

Thailand count-down: 6

6 dagar kvar nu. Mindre än en vecka! Det blev en känslomässig kväll i går, right on the dancefloor. Men tack vare dina två helt otroligt, underbara vänner, Syskonen Persson, så blev det ändå en lyckad kväll.
Tack för allt igår!
Jag saknade dig dock nått så ofantligt mycket igår, så det fick även bli en tidig hemgång. Vaknar upp idag, helt yr och märker att sängen är tom. Tom efter dig har den varit ett tag nu, men i natt skulle den ju fyllas upp av Annie.
Men vart har hon tagit vägen? 10 missade samtal på min telefon, och jag får inte tag på henne nu heller. Hon kommer väl krypandes snart, med andra knät skadat, bara för att jag tvingade henne att ha på sig sina högklackade igår.
Nu sitter jag och hoppas på att din Skype-Ikon ska bli grön, det hade varit så skönt att få prata med dig :) Hoppas att din resa till Pattaya idag går bra. Saknar dig!!!

Thailand count-down: 7

Idag är det bara sju dagar kvar! En vecka till, sen är jag med dig. Det ska bli helt underbart att avsluta denna perioden. Det har varit en lång prövning, men starka känslor står över allt. Och det är vad vi har, helt otroligt starka känslor. Det känns som en evighet sedan som jag kramade om dig på flygplatsen, sa hej då och såg dig gå in mot passkontrollen. Du har väckt en sida hos mig som ingen annan har sett tidigare, alla ser mig som en helt ny person, en person med mycket mer kärlek och lycka över livet. Jag hittar inga ord!
Puss min älskade, min lycka! Om en vecka idag så är jag äntligen på väg till dig!

24 december

Ja, att det är julafton har väl ingen missat. Det känns dock som att min christmas-feeling inte direkt har varit närvarande iår, men det är skitsamma. Så underbart att denna dagen är här och snart över haha
Idag ska jag ta mig ut till Fritsla, först för ett kort besök hos mormor, och sedan vidare till Ärtan (Annie) där jag ska spendera aftonen och kvällen. Jättemysigt att få vara med hennes familj, det ska det verkligen bli. Saknar Robert väldigt mycket idag, men jag citerar: Snart är den här jävla dagen över och sen kan vi börja fokusera på att du ska komma ner. Det är precis det jag ska göra :)
Puss min älskling och God Jul!!!

Merry X-mas!!!

GOD JUL

Gud jul allesammans!
Idag är en dag som jag har börjat få lite avsmak för de senaste åren. Först all stress inför dagen med klappar, mat och annat att tänka på. Men det som jag gillar varje år, det är att kunna umgås med mina nära och kära, vilket man gör. Träffar dom som man inte ser på ett tag, skrattar och äter god mat. Myser framför tända ljus med underbar julmusik i bakgrunden. De tidigare åren har det alltid varit riktigt mysigt och bra, men i år så är det första gången jag känner något speciellt. Jag har min kärlek i mitt liv, dock på andra sidan jorden, men så får jag inte tänka! Jag är så glad över att ha fått dig i mitt liv, och ingen dag kan få det ur mina tankar. Vi har bara varit tillsammans en kort tid, men ändå så känns det så rätt! Det är idag endast 8 dagar kvar tills att vi är tillsammans igen och det känns så underbart att veta det, efter all denna tid vi varit isär, så kommer vi stå där tillsammans i slutet av nästa vecka och krama om varandra!
Så jag önskar alla en god jul, att ni får en riktigt underbar dag! Tänk på de ni har nära och på de som ni har långt borta. En riktigt god jul!!!
Bild från ett år, länge, länge sedan :P

Långa dagen slut!

Vilken otroligt lång dag det har varit!
Vaknade någon gång vid sex-tiden, efter att ha somnat runt två :P Pratade med Robert ungefär hela morgonen fram till tio-tiden. Så skönt det var, det kändes som att vi har träffats idag. Helt underbart!
Sen har jag varit i stan och gjort lite shopping på systemet för i morgon, då jag ska fira jul hos Annie :) Hon är så himla snäll och räddar mig från en ensam julafton som skulle spenderas i lägenheten då jag rensar förråden. Tack! Efter det så blev det direkt på en hektisk dag på jobbet. Det har ringt sedan att jag loggade in tills i stort sett att jag slutade. Vem ringer DAGEN INNAN JULAFTON OCH GNÄLLER??? Jo halva svenska befolkningen typ. Men jag har fått många God-Jul-Hälsningar idag, så det är ju en humörshöjjare. Jag är även väldigt glad över att få vara ledig i fyra dagar nu framöver, och när jag börjar jobba igen så är det bara fyra dagar kvar till Robert :) yaaay!
Ni kan förstå min lycka idag! Ha en underbar kväll, dan före dopparedagen, och hoppas att ni får en mysig julaftonsmorgon! Nu ska jag stöka fram min socka och hänga den ovanför sängen och se om tomten lämnar något fint hos mig inatt, vilket jag tror att han gör ;)
Kramar till alla!
Puss till dig!!!

Thailand count-down: 9

Äntligen så är vi nere på ensiffrgiga dagar. Äntligen 9 dagar kvar!
Jag förstår inte vad det är för något som du har åkt på, men otur är ju bara förnamnet. Har det inte varit nog med detta på din resa?! Jag ska verkligen göra allt jag kan för att detta ska lösa sig, jag vet ju hur jag känner mig just nu, och jag kan inte ens föreställa mig hur det är för dig. Men jag ska fixa detta, jag ska göra allt jag kan!
I dessa lägen så är det så jobbigt att vara ensam, det är NU jag behöver hålla om dig, kunna trösta dig och så att vi kan lugna varandra. Fan!
Puss killen! Jag ska göra allt jag kan!

Is you!!!

Texten förklarar något av det jag känner just nu!

Ett ljus i mörkret

Jag har aldrig varit den som tror på julens mirakel om ett ljus i allt detta mörker, inte förrän idag! Jag kommer hem till en mörk och tom lägenhet, fönsterna täckta av snö. Först kommer det en obehaglig känsla om ensamhet, men sen så kom ett ljus i mörkret. Jag har dig! Du har kommit in i mitt liv, och jag är så sjukt lycklig. Så mycket kärlek som jag har upplevt med dig, har jag inte ens vågat drömma om. Ord kan inte beskriva, och jag vet inte ens om jag kan visa det, men det är min största dröm just nu, att visa dig hur mycket jag älskar dig! På andra sidan jorden, eller några meter bort, så är vi tillsammans!
Puss min älskade Robert!

Morgonen blir förmiddag

Nu har jag varit nere på gymmet ett tag, kommit hem och gjort iordning både mig och dagens lunch. Det blir inte något märkvärdigt. köttbullar med brunsås och mackaronisar :P
Ska ner till stan och ta mig ytterligare en solning. Det börjar ju närma sig en snygg bränna nu, perfekt så att man slipper lysa upp hela stranden när jag är i Thailand :P Idag blir det dock tillbaka till normal, då jag brände mig rätt gött i förrgår när jag solade på super haha
A wonderful morning, hopefully a wonderful day!
Ser dock rätt blek ut på denna bilden, men vi skyller på ljuset :P

En underbar start på dagen!

Somnade ganska så sent igår, kände att jag inte var tillräckligt trött trots bara 3 timmar sömn under natten. Jag aktiverade mig genast när jag kom hem med att försöka rätta till Roberts blogg, så nu ska den vara bra med allt som det heter. Ikväll ska jag sätta mig med photoshop och fixa till hans header så att den blir perfekt för hans blogg!
Vaknade tidigt i morse och som varje morgon kollade jag snabbt in på Roberts blogg. Ingen uppdatering, så in på Facebook-appen på iphonen och såg honom inloggad! :) Äntligen! Springer upp, startar datorn, och nu har vi chattat en lång stund. Helt underbart, så jag blir så taggad till att gå till gymmet själv så jag ska springa iväg nu hade jag tänkt! Detta är starten på den sista 10-tals dagen och det ska bli så skönt att få bort dessa siffror snart! Nu ska jag bara slänga i mig en liten macka och sedan gå ner till gymmet :)
Kramar till alla
Puss till min underbara kille, som jag i slutet av nästa vecka kommer få hålla om :)



Thailand count-down: 10

Snart är denna nedräkningen avklarad. Bort med den säger jag bara! 10 dagar kvar, sen så ska vi äntligen vara tillsammans igen!
Det handlar inte längre om någon månad, snart heller inte ens en vecka! Det ska bli en sådan otrolig lättnad att få se dig igen! Jag kan verkligen se mig själv sittandes i flygplansstolen och bara önska att få somna. När jag kommer vakna sedan så ska jag springa av planet, ut genom passkontrollen och sen leta upp dig!
Underbart! :)

Bilder från gårkvällen

Annie och Josse making Dumplings
Quan making dumplings
Me lifting Quan
Josse found a hat an a pair of glasses
Annie also found a hat
And Quan too :)
But Annie...haha
All of us!
Looking at eachothers what???
Thats when we figured out what we were staring at :P
Josse, its a flower!
Its a flower :P
We look at U
SASSY!!!

Lillasyster, en röst som berör!

Jag vet att du kommer hata mig lillasyster, men jag bara måste! Detta trodde jag aldrig om dig, att du kunde få mig att gråta genom din sång! Jag är så stolt över dig!


Njut av lillasysters röst!


Med gråten i halsen!

Har haft en helt underbar dag. Humöret var bättre än någon annan dag under tiden som du har varit borta. Men sen så kommer den här känslan att jag vill att du ska vara här med mig när jag verkligen känns som bäst. Fan va jobbigt det är, att inte uppleva detta med dig NU! Jag vet, alla säger det, jag säger det, alla vet det, det är inte lång tid kvar nu, men allt som sas igår, det gjorde mig så genomlycklig, så glad att jag vill vara nära dig när du säger det, så att jag kan visa hur mycket jag tycker om dig också.

Jag har svårt att förklara när jag pratar i telefon, men när jag kan visa dig min genomlyckliga glädje, ansikte mot ansikte, då ska jag berätta allt! Jag är så lycklig, och det är med gråt i halsen jag skriver detta nu. JAG ÄR SÅ GLAD!

Tack för att du har funnit mig, tack för att du vill vara med mig, tack för att du är du!


Tack för en jätterolig kväll!

Fler bilder från gårkvällen kommer senare, men jag vill bara tacka för roligt sällskap och för att ni är dom ni är!
Thank you for a lovley evening!

Thailand count-down: 11

Tiden som vi är ifrån varandra börjar lida mot sitt slut. Det är 11 dagar kvar, det är den näst sista måndagen jag sitter här och skriver om detta!
Det är helt underbart att du har det så bra där nere nu! Jag vill självklart uppleva varje lycklig stund med dig, men det är lugnande när jag vet att du har det bra, när du är lycklig, det är det jag vill! Det ska bli en helt fantastisk resa som vi kommer att göra, men precis som du själv säger, så är det sen, när vi kommer hem och ska börja på en annan sorts resa som jag ser mest fram emot! Även om den redan har börjat så...ja...du vet hur jag tänker!
Puss min mest underbara, du som har gjort mig så lycklig!
Jag älskar dig!

LOVE


Thailand count-down: 12

Mmm, nu är vi nere på 12 dagar. Det känns så underbart att se hur dagarna bara försvinner, en efter en. Jag har bestämt mig att växla in mina pengar denna veckan till Bath, fick ju även lite resepengar av släkten igår som nu ligger i plånboken vilket inte är ett säkert ställe för en svensk valuta :P
Jag har även bestämt mig för att jag har handlat för min sista gång innan jag åker, för annars kommer maten att bli dålig. How great is that? Det är såpass nära nu att jag kan börja tänka lite på det praktiska som måste göras innan jag åker :) Åh så jag längtar!
Saknar dig!

Kärlek!

Din tröja, din stickade gråa tröja, med din doft, mina minnen av dig, kommer inatt att ligga jämte mig i sängen. Att sakna dig så här mycket, att jag har din tröja på mig, att jag hör ditt skratt i varje steg, din röst, ditt allt, det är en del av mig som jag inte tror många har sett. Men alla som har upplevt och upplever kärlek förstår mig nog. Jag saknar ditt skratt, ditt leende, dina ögon, dina armar, saknar att ligga mot dig, nära dig, hålla om dig. Nu är det inte lång tid kvar, det vet vi alla, men jag tänker ändå på dig hela tiden. Jag vill vara med dig nu! Idag såg jag verkligen framför mig att vi sitter i soffan hos mina föräldrar, din arm håller om mig, vi sitter och pratar, dricker gott och har det underbart.
Jag saknar ord! Ett ord jag kommer på år Kärlek, det är du, min kärlek!
Jag älskar dig!


Vilken "julafton"

Ja, dagen till ära har blivit Carlsson-Sperlich familjens julafton. Anledningen till detta är att mina yngre syskon har planerat att spendera julafton hos sina andra föräldrar, så vi passade på att slå upp ett julbord, bjuda hem lite folk och fira julafton idag.
Det blev paketöppningar, bugg, tryckare och massa mys. Jättetrevligt, riktigt roligt hade jag det ikväll, men jag har lite svårt för just detta, detta mys som man ska uppleva med sina nära och kära, då den mest speciella personen inte är här. Får dock göra det bästa av situationen och umgås med de i släkten som man så sällan träffar. Synd att inte alla kunde komma, men vi hade det bra ändå :P
Jag lyckades även få min andra allergiska reaktion denna veckan, då jag idag serverades ostkaka, bakad med kärlek, och mandel! Fick snabbt springa hem för att slänga i mig lite medicin och allt la sig till slut. Herregud, 20 år med samma allergi och jag kommer fortfarande inte ihåg att ta med mig medicinen. Men det ska det bli ändring på, har redan lagt i en dos i min plånbok som jag alltid har med mig :)
Här kommer det lite bilder från kvällen.

Tills jag får se dig!

Det räknar neeeer!!!!! :)

Thailand count-down: 13

Dagarna har börjat minska nu, och äntligen så börjar jag känna att dagen kommer. 13 dagar kvar!
Väldigt skönt att allt löste sig igår, kände mig rätt så maktlös här hemma, och det är jobbigt att inte kunna vara där för dig när det verkligen behövs i dessa tillfällen. Men tack gud, så har du en mängd helt underbara människor, vänner, i ditt liv som är genomgoda. Vill speciellt tacka Annelie och Michaela, som igår gjorde tappra försök att lugna ner mig, och intala mig att det skulle lösa sig. Tack så jättemycket!!!
Nu ser jag fram emot ett långt samtal på Skype, det vore det bästa idag.
Saknar dig, puss!
P.S.
Hatar min mobil som fuckar konstant!

Thailand count-down: 14

Åh shit!, Idag är det 14 dagar, två veckor kvar till att jag sätter mig på planet och flyger till dig. Har fortfarande inte tänkt så mycket på att jag faktiskt ska till Thailand, utan det enda jag ser är att jag ska få åka till dig :) Och bara det är värt allt!
Nu har vi pratat en liten stund, en riktig kortis men det är skönt att börja dagen med ett samtal från dig, precis som det alltid har gjorts. Igår var det verkligen jätte mysigt, att se dig ligga på kudden med thaisilket, åh snart är jag där :)
Ha en jätteskön dag i värmen och solen. Tänker på dig!



Puss!!!

Dagen, den 17:e dagen!

Ja ni...idag har jag inte så mycket att skriva.
Har suttit på jobbet i stort sett hela dagen och haft astråkigt. Den enda stunden det var bra, var på lunchen för då så fick jag prata med Robert :) Skiter i min telefonräkning, den ska ändå betalas nästa månad :P Lev för dagen och oroa dig inte för framtiden, även om det är den närmaste framtiden som jag ber för att den ska komma så snabbt den kan.
Avslutar dock kvällen med ytterligare ett samtal med Robert på Skype. Helt underbart, han kunde sätta på hans kamera på sin bärbara så att jag fick se hans rum och honom :) I slutet så kändes det, inte exakt men nästan, som en vanlig kväll. Vi satt och bara pratade, och jag fick se honom krypa ner under täcket, och till sist blev han trött. Det låter kanske som att jag hade tröttnat på att prata med honom, men grejjen är den att han hade svårt att somna, klockan var ju halv tre på natten, så det var därför det var skönt att han äntligen kunde somna :)
Jag saknar dig så otroligt mycket, men idag så kände jag mig inte lika ensam, idag så var du här med mig!
Iochmed att det inte blev så mycket skrift så tänkte jag bjuda er på en liten snutt från igår med Annie och Mig som medverkande. Helt som vanligt när vi är med varandra, flum :)
Enyoy :)

Thailand count-down: 15

15 dagar kvar! i morgon är det två veckor, och det ser jag fram emot.
Robert blev som jag förutspått, väldigt glad över Mariettes hälsning till honom (se två inlägg tidigare). Vi hann prata lite här nu på morgonen och han tyckte att jag hade låtit nervös haha, klar jag var! Skulle fråga en av dom som jag har tyckt om mest i Idol sedan Darin, om att hon skulle få hälsa till min pojkvän i Thailand :P
Men både Reza och Mariette tyckte att jag verkade vara en härlig pojkvän som gör en sådan sak, men det är ju bara för att jag har dig som jag vill göra sådana saker :)
Humöret är bra idag. Det är svinkallt och mörkt, men jag ska sätta mig en stund med Roberts blogg som har krånglat lite. Har fått fria händer på layouten, men vi får se vad jag gör med dessa händer :) A blog, fit for my prince ;)
Ha en underbar dag, åh gud va jag saknar Robert!!!

Pics of the day!

Bilderna från dagen :)
The new haircut
woops, Där står Reza och bakom henne Mariette!!!
vackra kvinna!
Lollo, jag och Reza :D

Kall dag med värme i mitt hjärta

Idag så har det varit en riktigt håll-igång-dag :)
Ärtan (Annie) och jag möttes upp i Knalleland någon gång runt elva tiden. Vi hade båda sett att några deltagare från Idol skulle vara där och uppträda, men vi visste inte när. Vi fick efter en stunds letande reda på att dom inte skulle spela förrän klockan fem.
Vi tog oss in till stan, jag drar kortet vid parkeringen och vi börjar yra runt. Som jag tidigare i veckan hade bestämt så skulle jag klippa mig idag. Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, men det växer ut lagom till Thailand :P
Sedan snabbt upp på Len Hud för att köpa två presentkort till Mamma i födelsedagspresent och sedan hemåt för att titta på lite film. Under tiden som vi var hemma så hann jag prata med min kille, min absoluta prins! Det var jättemysigt att prata med dig, och du gör mig alltid på ett sånt bra humör och du lugnar mig! Tack!!!
När vi sedan ska ner mot stan igen så kom jag på en sak som vi glömt. Jag hade glömt att dra kortet när vi checkade ut från parkeringen, så det var snabba ryck ner till parkeringsplatsen för att checka ut :P stå en timma, betala för fyra haha ja ja, så blir det ibland.
När vi kommer fram så har de redan hunnit sätta upp en scen, och fjortisarna hade flockats runt den. På MQ fick man inte gå in för där inne stod Reza, Eddie, Rahbi och framförallt Mariette och bytte om. Jättekul att se dem live, och man märker hur vanliga de igentligen är. Hade de inte varit med i Idol så hade man nog inte vänt huvudet efter dom, förutom Mariette för att hon är så grymt vacker!
Vi tog lite kort, såg dem spela, och framförallt så fick vi våra skivor signerade :) I min så står det "Till Robert, Mariette" :) Men det är inte min surprice, den kommer här nere :P
Haft en underbar dag som avslutas med middag på Peking, Borås bästa kinakrog. Smaskig mat och firande av min kära mor. KAN EN DAG SLUTA BÄTTRE? Ja...att göra någon jag tycker väldigt mycket om glad. Som det här...

Till dig!!!

Grattttis ÄlsklingsMami!!!!

Idag vill jag Gratulera men underbara mamma som fyller år. All den lycka du kan få, SKA du få! All kärlek som finns SKA du få. Det är inte ens tillräckligt för att kunna beskriva otrolig du är.


Var glad denna dag!

Trötta inte ut dig!

Och njut av dagen!

Min mor, mitt stöd, min bästa vän!

Thailand count-down: 16

Idag har det gått 16 dagar, och det är halva tiden som har gått, alltså bara hälften kvar. Jag litar på dig och hoppas verkligen att denna sista tiden går fortare, men det tror jag faktiskt att den kommer göra :)
Har varit på gymmet redan med Gittens. Väldigt skönt eftersom att jag missade gårdagens pass så det kändes bra att jobba lite på de små armarna som jag har. Sedan gick jag förbi och stannade hos mamma som idag fyller år! Alla gratulationer till världens bästa mamma!!!
Nu ska jag snart dra mig ner till stan för att se på idolerna med Annie. Förhoppningsvis kommer även Mariette, och då ska jag göra något som jag aldrig gjort tidigare, fråga efter autograf :)
Ha en underbar dag allesammans
Längtar efter dig!!!

Pics of the day!

Flötig har jag varit hela dagen, han varken med dusch eller att göra i ordning håret i morse :P

Johanna i farten

Jag försöker göra något åt håret, men gick det? nej!

Johanna skrek av förfäran när jag tog av mig mössan

Men jag blev inte så glad själ när jag såg mig i spegeln

Lite shopping på Ica

Always up for a pose!

Lite Pizza på "Fyren"

Pizza är gott, och perfekt för en riktigt påfrestande dag

På vägen hem så skulle vi köpa nya vindrutetorkare

Det var svårt att följa tre bilder som skulle vara "bruksanvisningen"

Johanna gav upp

Och min tekniska sida hjälpte väl inte direkt

Så vi åkte hem med zero sikt!

Trots att dagen har resulterat till en vändpunkt för två personer så har jag verkligen haft en underbar dag med världens bästa Johanna, min lilla Jonis!

Tack!

Allergisk reaktion i Grebbestad!!!

Japp, ni läste rätt! En nötallergisk rekation i Grebbestad. But let me tell you from the beginning!
Johanna plockade upp mig här hemma, runt kvart i niotiden i morse, efter att jag hade haft ett underbart samtal med min kille. Vi tog oss snabbt ut på motorvägen till Grebbestad.
Underbart att sitta i bilen, och se snö överallt! Men efter ett tag tog snön slut och vi fick regn. Efter en 20 minuters powernap i bilen, vaknade jag till och sjöng jättehögt i bilen. Kom på hur lycklig jag är, kom på hur bra jag har det, och jag ville bara sjunga ut det :P
När vi väl kom fram så kände jag hur hungern steg snabbt. Johanna ville vänta med att äta, men jag var tvungen att få något i mig. Snabbt ner till Ica i denna underbara hamnstad, köper mig en grov fralla med massa olika frön och en bruk creme bonjour. En sak johanna och jag kunde smaska på vid luncherna istället för att äta i skolan. Efter att jag hade ätit frallan så kände jag hur det plötsligt kliade i hela munnen. Det är svårt att förklara obehaget, men det känns som att man har en kaktus inne i tungan med alla taggarna utåt.
Trodde dock att det var på grund av att frallan var så torr, så jag försökte tänka bort det. Efter en stund i hennes lektionssal så kände jag att det inte hjälpte med att tugga tuggumi, och jag började bli lite rädd. Kände plötsligt att tungan blivit större och att röda prickar hade börjat växa på mina läppar.
Sist jag hade en reaktion så var det för två år sedan, så jag mindes inte riktigt hur det var, men jag kände av samma obehag och en blåsa började svullna till på överläppen. Dock så gick det hela över efter att jag hade ätit och druckit lita coca cola, så jag tror att jag fick i mig en liten bit, men att jag under åren har lyckats bli något imun mot det.
Helt sjukt läskigt, men som tur var så blev det ingen ambulans, spruta eller äcklig medicin. Den glömde jag nämligen hemma som vanligt :P
Efter att jag suttit i en soffa i två timmar så var det dags att åka hem. Hela dagen spenderade vi där, men det var skönt att kunna tänka på något annat idag. Blev ju även väldigt fascinerad av en väldigt livsglad man vid namn Robert Fröhlinger, gubbe på 61, som började predika om hur man ska klara sig här i livet. Att man ska känna sig trygg, och han frågade om jag hade hittat mig själv och om jag var trygg. Jag svarade ja, men jag tänkte mycket mer än så. Jag har aldrig känt mig så trygg i mig själv som jag är nu, och det är allt vare en person. Helt otroligt vad som har hänt de senaste månaderna och jag är så glad över det.
When you’re loving me, I’m loving you
And I love the prowess in the things that you do
And it’s your flawless soul that bleeds my stone
When you’re loving me, I’m loving you
And that’s when we’ve got it goin' on.

Thailand count-down: 17

Då var det 17 dagar kvar!
Efter en riktigt dålig nattsömn så kan jag inte med glädje säga att jag vaknade i morse. Det var underbart att det första jag ser är att jag har missat min (antagligen) enda chans idag att kunna prata med Robert på Skype med 8 min! Åtta minuter innan jag vaknade så hade han precis lagt in ett inlägg på sin blogg och precis lagt ut det på Facebook, och jag missar det!
Gårdagen var förvånadsvärt okoncentrerad. Det enda jag tänkte på va dig, och jobbet hade andra tankar i banorna. Det ringde på som aldrig förr, men ditt underbara inlägg (åh^^) hjälpte mig på ett bättre humör. Det har dock skett en sak som jag bara känner måste lösas på snabbast sätt. Roberts svenska telefon är typ avstängd pga av för lite pengar kvar. Och Thainumret som jag så fint kallar det, kan jag knappt nå.
Förstå min frustration, när man behöver dig, så kan jag ändå inte nå dig. Men jag hoppas att du får ha en underbar dag idag, och jag hoppas, hoppas, hoppas att vi hinner med ett kort samtal på Skype, men bara så att jag hinner se dig.
Pusss, saknar dig!

Älskar dig!

Du är den bästa lyckan, den mest underbara pojkvän en människa kan önska sig här i livet. HUR har jag kunnat förtjäna dig? Jag älskar dig!
Jag kan inte förstå hur denna väg har lagts framför mig, men jag är lycklig och jag skulle inte byta bort det mot något!

Bättre nu!

I morse kunde vi inte prata på Skype. Det blev lite jobbigt där ett tag på dagen, men efter att vi chattade och jag läste om din underbara dag så har det blivit mycket bättre. Vissa dagar upp, andra ner. Bur thats what it is, and soon its not :) puss

Till min kärlek ;)


Behöver jag säga mer?

Julbak med familjen!

Lite bilder på hur det ser ut när vi julbakar :)
Lollo kör stort på chokaldbollarna
Tobbe gör ett försök till knäck :P
Undrar var jag har fått mina poser ifrån ;)
Joshua radar upp knäckformarna i svenska flaggan?!
Själv så gjorde jag en "Amanda" och brände mig på knäcken.
fast det var ju inte lika illa som när Amanda gjorde det :0

En kväll på Transcom med Gittens!

Gittens och jag satt ensamma till tio på kvällen i Lördags. Det var riktigt mysigt, och efter det var det mys hemma med "film och flöt", som Gittens utryckte det :P
Så här ser vi ut på jobbet!
En vanlig kväll på TC med Gittens :D

Thailand count-down: 18

Nu är det 18 dagar kvar tills att jag får se dig, min kärlek! Det är också 18 dagar kvar till att jag åker på min 3 veckors semester i underbara Thailand. Jag kom på det igår, att jag egentligen inte tänkt så mycket på själva resan vi kommer göra, utan mer på att jag äntligen ska få träffa dig! Bara en sådan sak säger ju bara hur mycket jag tycker om dig, och att allt detta känns så rätt!
Annelie åkte hem igår, och jag förstår att det kan kännas ensamt. Jag tycker att du ska åka till en plats där du hittar ro, där du kan varva ner, och njuta av den tiden som du nu har själv. Läsa en bok, spela golf, umgås och bara vara. Hitta din vardag, så kommer jag till dig sen :)
Saknar dig så otroligt mycket just nu!




Youtube kan ibland bara få en att skratta högt

Gittens visade mig världens roligaste klipp igårkväll på jobbet. Det skrattet som jag fick har jag inte haft på ett tag, åh så jag skrattade och så jag har skrattat idag åt det hahahahah


Lucia!

Lollos Lucia

Thailand count-down: 19

Nu är vi nere på 19 dagar. Antalet 20 är borta, och det känns så bra. Äntligen!
13 dagar har gått sedan du åkte, det smärtar mig att det inte ens har gått hälften av tiden än, men snart så har det gjort det. Idag firar vi Lucia, det är dagen då vi hyllar en kvinna som är vårt ljus i den mörkaste tiden av året. Hyllar henne för styrka och kärleken.
Jag tänker istället på dig, vilket ljus du har varit, är och kommer vara! Vilken kärlek som du har kommit med in i mitt liv och en kärlek jag aldrig vill släppa taget om.
Jag saknar dig!



Kvällen i Fritsla

Igår tog jag mig en semesterdag. Så skönt att vara ledig när man verkligen kan och känner för det. Städning på förmiddagen, Josse och Annie på besök. Sedan var det dags att ta sig till mamma för att låna bilen.

In till Fritsla för en sleep over hos Annie. Det bjöds på ribbs med potatisgratäng och en jättegod sallad. I går var det, även om ingen missat det, Idol-final. Familjens favorit Erik vann, och även om jag inte gillar någon av de två finalisterna så tyckte jag ändå att vinsten gick¨åt rätt person. Men alla aploder till Calle som har utvecklats så grymt mycket som artist, och när han gör den underbara låten A little help from my friends, då dör jag!

Vaknar tidigt i morse och tar bilen för att åka in till ett gympass med Gittens. Från halv nio till halv tio drygt så spänner vi varje muskel i våra kroppar. Nu är det dags att köra ännu hårdare så att man kan vara nöjd när man åker till värmen, sandstränderna och dig!

Efter gymmet så har vi en mysig frukost hos mig och efter det så skruvas musiken upp till max och vi dansar loss i köket. Har aldrig varit så lycklig i mitt liv som jag är nu. Ibland är livet så jävla underbart, och det är tack vare många saker, men en speciell person!

Och vad gör man inte efter dansen om inte tar massa kort. Så nu har vi haft ett litet Photosoot i mitt vardagsrum!






Thailand count-down: 20

OMG, nu är det ändå "bara" 20 dagar kvar. 20 dagar liksom. Det är snart exakt lika lång tid kvar som det har gått. Underbart!

Jag vet inte vad jag ska säga. Varje sekund som går så är det en sekund närmare dig, men det är också en sekund längre som vi har varit i från varandra. In every heart beat! In every single one, i think of you!

Nu har vi snart en tre veckor tillsammans, men precis som du sa igår, så är det sedan när vi kommer hem som jag verkligen längtar till. Och som du skrev, så har vi många jular att ta igen denna julen på, många resor att se fram emot! Jag spricker snart, en människa är nog inte byggd för sådan lycka.

Jag saknar dig!

Thailunch med Gittens

Innan allt ståhej med Gruppen igår så gjorde Gittens och jag en runda på stan. Mycket shopping för henne, ingen shopping för mig :/ Vi åt sedan en riktigt god lunch på Royal Thai, världens smarrigaste Thairestaurang i Borås! Vi satt där en lång stund och planerade sommaren lite. Vi båda vill ju göra ett kärt besök på Pride 2010, och vi sitter redan och funderar på vad vi ska ¨ha på oss. Gittens har planer på att vara the sexiest police woman ever, och jag själv får väl lika gärna vara fånge :P

Tänkte, svarta och vita ränder på framsidan av överkroppen, och där bak ska det stå "I´ve been bad" hahaha denna syn jag få upp, ja det gäller att vi ligger i med träningen :P



Thailunch med världens bästa Gittens!!!

Julbak med jobbet

Julbak med gruppen igår. Jättemysigt med massa godis, dans och vin. Lite väl mycket vin för min del, men ändå en kväll som man inte kommer glömma :) Tack alla ni som var med!!!

Bilderna kan få tala för sig själva :P














Fick denna fain Tekopp och detta Te i julklappsbytet :) Dock så var det mandel i Teét så jag får nog ge bort det till någon annan i gruppen :P

Tack!

Tack min finaste för ett underbart samtal. Ha en helt fantastisk dag!
Puss, saknar dig!

Thailand count-down: 21

21 dagar = 3 veckor kvar, 3 VECKOR KVAR!!! Nu känner jag ändå att den värsta tiden är över, nu ska jag själv börja planera för min ankomst. Det är till att fixa...eh....ja, något måste jag väl börja trixa med så att man förbereder lite :P
Och nu är det även lika lång tid kvar, som vad jag själv kommer spendera där nere. Jag funderar på vad vi ska hitta på där nere, men det absolut första jag vill göra, är att ligga i sängen och bli omhållen av dig. Slå på en film och äta någon god mat och bara krama om dig. Det är vad jag önskar mig just nu!
Saknar dig!

Vackra, underbaraste Lucia

Igår så var det Lucia på Fritslaskolan, min gamla skola. Det skulle bli mysigt att gå dit för att återigen se ett luciatåg som i alla år vandrat på skolan. Det jag inte visste om var att det skulle ge mig en chock. Det var den vackraste av Lucior, och jag var mycket stolt!

Njut!


Lillasyster!!!!

Beautiful!

Stjärngossar och Råttor

Tomtar

Änglar


Råttor XD

Stämningsfull sång

Tomtefar

Vackraste av Lucior!


Thailand count-down: 22

Jag vet att det inte är lång tid kvar, 22 dagar liksom, men vissa dagar så hjälper det inte, inte när man behöver kramen, handen som mest. Igår var det en sådan dag.

Jag vet inte om det var på grund av den julstämning som bara slängdes på mig, eller det faktum att jag varje kväll bara vill lyssna på hög musik tills att jag är dödstrött så att jag slipper tänka. Något var det som bara gjorde att alla tankar fokuserades på en person.

Bäddade ner mig i soffan, slog på TV:n, satte på mig din gråa, ullstickade tröja och försökte somna. Det gick väl till slut, men hela tiden vaknade jag upp i natten, i dröm om att du skulle lägga dig här jämte mig. Din doft finns kvar i tröjan, men den börjar ge sig.

Tack för att du är så underbar, när jag får vakna till både SMS och blogginlägg från dig. Jag ska försöka få tag på dig senare och bara få se dig på skype, eller så försöker jag ringa.

Saknar dig så otroligt!

Träning idag igen!!!

Nu känns det riktigt ordentligt i hela kroppen! Ont i vader, lår, rygg, mage, axlar, armar och bröst. OMG!!! Men kul är det, att varje morgon masa sig upp ur sängen, tidigt som attan och bara ta tag i dagen :)

I morse gick jag återigen upp lite för tidigt, och jag bestämde mig för att gå ner till gymmet. 20 minuter senare så stod jag där på rullbandet och väntade på Gittens. Ingen Gittens kom och jag bytte över till styrke-övningarna. Efter ytterligare tio minuter där så kom Gittens. Haha vi har det så roligt med vår träningsvärk och våra visioner inför framtiden. Gittens och jag ska nämligen bli snyggast i Sverige haha ja, det får vi väl se om, men man ska inte ge upp innan man har försökt.

I morgon så blir det ett Core-pass i 30 minuter, tidigt som vanligt och även på min lediga dag. Idag är jag också ledig och jag ska ta mig till Fritsla. Ska först gå ut och gå med Josse, sen ska jag ut och gå med Annie, och till sist så blir det Lucia på min systers skola.

Just nu så häller jag i mig en smothie och väntar på att Robert ska logga in på Skype, hoppas att han gör det snart :)

//Richard


Ehhh....kanske inte så troligt hahaha och nej tack!

Gittens? XD

Thailand count-down: 23

Nu så börjar det likna något. Det är 23 dagar kvar, vilket menas med att om två dagar så är det bara 3 veckor kvar :) Wiiiii!!!!

Vi hördes inte av så mycket igår, två gånger på telefon. Men ändå så kändes jag rätt så sansad och lugn. Det jobbiga är just att man går och tänker på det konstant, och dagarna går därför ibland så himla sakta. Pratade en hel del med Mikaela (inte Gittens) igår och det kändes riktigt bra. Hon sitter lite i samma sits då hennes pojkvän bor i Brasilien, vilket är en bit här ifrån. Det är skönt att kunna prata med någon som förstår, istället för att alla hela tiden säger att det kommer gå bra och att tiden kommer gå fort. Tack för allt stöd från alla vill jag dock säga :)

Men det bästa igår, var ändå då jag fick ringa upp min kille när han var två stränder bort från en festande Annelie. Han hade gått iväg för att äta lite Mama-nudel (?) och han skulle sedan gå och lägga sig. Det kändes bara så bra att prata lite snabbt, men djupt och glatt. Så ska det vara, och det värmde i hela kroppen efter det samtalet. Jag kunde sova gott då jag visste att du hade fått i dig något att äta ;P

Saknar dig!

Xbike/Core OMG!!!

Brutalt! BRUTALT säger jag bara, vilket pass!!! O M G ! ! !
Går upp klockan sex, läser ett underbart inlägg ur Roberts blogg (finns länkad i inlägget nedan) och  skvätter lite vatten på mina rosenkinder :P

Tar mig ner till bussen, och åker ner till gymmet. Klockan är tjugo i sju, och vi ska inte mötas förrän hel. Ställer mig en stund på rullbandet och värmer upp kroppen. När hon kommer in, ombytt och klar, så frågar hon om vi ska gå upp. Upp? UPP? Ja, vi ska ju vara med på Xbike-passet klockan sju. Jaha!!!! Okej, ja, men hur jobbigt kan det vara?

Jo tjena, så som jag svettades, så som det brändes i varenda benmuskel, ryggmuskel och även magen fick kämpa lite. Efter det så var det tjugo minuter core, träna mage och rygg, vilket verkligen kändes. Vem vet, R kanske får sig en riktig hunk som vill bli upphämtad på flygplatsen :) Med RIKTIGA magmuskler haha skulle i så fall vara de första i mitt liv :P

Nu när jag har kommit hem så har jag gjort i ordning en riktig frukost. Innehållande stekta ägg, keso och en smarrig smutti XD

Smothien innehåller en banan, några frysta jordgubbar, lite yoghurt och lite mjölk. Värsta energikicken :) Lovley! Nu ska jag snart ner till centrum och förhoppningsvis luncha med Josse. O inte så blir det i alla fall lite solning, och sen ska jag gå över till posten för att prata om ett paket ;)


Thailand count-down: 24

Nu är det 24 dagar kvar, som i början av månaden fram till julafton så börjar jag verkligen räkna ner till min egen julafton :) Det är bara 3 veckor och 3 dagar kvar!!! wiii!!! :)

Läste ditt underbara inlägg det första jag gjorde i morse! Helt underbar, det är vad du är, och många tycker kanske nu att det börjar bli tjatigt om hur mycket jag tycker om dig och hur mycket jag saknar dig, men det skiter jag i! Express your feelings, thats what I´m doing!!!! och det känns såååååå mycket bättre :)

Ni måste bara läsa vad han har skrivit! Roberts blogg :)

Puss min kille som jag håller om, även om det blir för varmt!!!

Saknar dig!



All fixed up

Efter att ha kört ett Yoga-pass, pratat med Robert, lagat lunch, tagit hand om disken, krossat två glas och blodat ner hela handen tack vare ett av dem så är jag nu äntligen redo för jobbet.
Idag är det jobbpass mellan 14.20 till 22.00. Det ska bli en spännande dag, det kan jag lugnt säga. Nu har jag faktiskt inte mer tid att skriva och måste snabbt iväg, vet att det blev kort. Men mer skrift i morgon :)
Ha´re gött
P.S. har även precis fått reda på att jag kommer ha en inneboende i några dagar, någon med lite försmak för kläder, can U guess who?
Peace out!

Power-yoga för Gittens och mig

Efter en dålig natt-sömn så såg jag verkligen fram emot en timma avslappningsmetoder på Svennsons Power-Yoga klockan 06.30.
Gittens och jag möts upp som vanligt på gymmet, går upp på översta våningen och börjar leta efter salen. Fram och tillbaka vandrar vi i korridoren men hittar den inte. Våra röster hör som vanligt på mils avstånd. Ser in i ett rum där det är alldeles mörkt, och tänker där kan det inte vara.
Ut från dörren sticker en kvinna ut sitt huvud och säger, här ska ni vara. Vi går in i det mörka rummet och förstår efter ett tag att det som ser ut som stora, mörka klumpar på golvet, är människor, inlindade i filtar på en varsin matta. En harmonisk musik spelades högt och tända ljus med dofter låg utspridda i salen.
Efter en stunds mysande under filten, var det dags att sätta igång. Vilka övningar! Vilka ställningar! Åh herregud!!!
Hade en föraning om att det skulle kännas i musklerna, men my god! Det var helt otroligt så det spändes och så det darrades. Jag kunde i vissa ställningar förknippas med en Duracell-kanin på koffein haha
Men härligt var det, och efter en timma så kändes det i benen att jag var på vippen att inte kunna gå. Kommer få en sådan härlig träningsvärk :P

This is me now


This is me soon :P

Gittens framtida position :P

Några av de positioner vi fick testa

Thailand count-down: 25

25 dagar kvar idag.

I bland så blir det bara lite jobbigt, och jag vet inte riktigt vad för tankar man får. Nu vill jag verkligen att tiden ska börja gå lite fortare.
Pratat med Robert idag igen på Skype, vilket jag tycker är helt underbart så klart. Blev dock ett lite tystare samtal, men det behövdes för min egen del. Längtar, längtar, längtar!!!

Saknar dig!

Bilder från lördagen

Blev inte så mycket kort, men några hann vi ta. Josse, Johanna och Gittens på besök, vilket verkligen behövdes denna kväll.
Den där glöggen josse, :P
Gittes, tiger-eyes :P
Happy-Johanna :)
Och även jag med på bild till sist :)

Julmarknad med CO.

Ja, då följdes dagen efter samtalet med Robert, att man skulle på julmarknad i Borås.

Lite lam marknad får jag faktiskt säga. Lite folk, tråkiga saker och inte någon värst julkänsla. Det är ju faktiskt 2:a advent idag och det var ingen "go" i människorna på stan. De hade dock lite ponnyridning och ett tomteland medn lite snö och två tomtar som satt och pratade med barnen i knäna. Om man vore liten så hade nog detta varit värsta grejjen, men man är inte så liten längre :P
Nu på kvällskvisten har det blivit lite photoshoppande med Roberts header, som det så fint kallas, som utav han själv blivit en lite beställning på förnyelse. Jag är glad över att så många har kommenterat om vilken de tycker är snyggast. Själv lutar jag faktiskt åt B, då den speglar lite mer av hur jag är, en tänkande person :)
Nu blir det snart kväll här och jag ska över till föräldrarna för att kika lite film, mysa lite och för att sedan gå hem och sova i lägenheten ikväll. Det ska bli mycket spännande :/
Här kommer lite bilder från dagens marknad!

På väg till Mami och Lollo

En ytterst tom marknad :P

Min syster kan vara vacker...
...men hon kan även se ut så här :D Scream?

Thailand count-down: 26

26 dagar kvar!
Det kändes som en oändlighet de första dagarna. Det kändes som att det skulle plåga mig varje dag, in till den sista. Men något har hänt. Jag saknar dig så otroligt mycket, men nu så ser jag verkligen att det kommer, att dagen kommer då vi står där på flygplatsen och jag kramar om dig. Helt underbart.

Min vardag har kommit, och din kommer, det lovar jag. De två och en halv veckorna som du kommer vara själv kommer att vara tuffa, men jag kommer snart! Då ska jag krama om dig tills du chippar efter andan!

Efter en kväll som gårdagen, så vet jag! Jag vet! Jag kan inte riktigt beskriva vad jag vet, men jag bara vet!

Saknar dig!



Tills jag får se dig!!!

Detta är tiden som är kvar!
Wiiiii, varje sekund som räknas ner så blir jag gladare och gladare!!!

The time has come for changes

Nu så har jag två olika headrar att välja mellan. Det är ett tufft val, och jag är inte riktigt säker på vilken jag ska välja :/

Därför behöver jag ER hjälp! Jag vädjar till er läsare, att bestämma, vilken nya startsidsbild jag ska ha. Blir det...


A...

...eller...


B...?


Thailand count-down: 27

Och då var det 27 dagar kvar! Idag är det alltså MINDRE än fyra veckor kvar, MINDRE!!!! WIIIIII!!!!!

Vaknade upp i morses med ett smile on my face. De tidigare dagarna har det varit mer ett ansiktsuttryck som frågat sig självt om det kommer bli någon kontakt idag till Thailand. Den frågan ställer jag mig även idag, men smilet var ändå där.

Hade nämligen drömt att jag kommit ner, och att denna långa, tuffa tid var över. Och när man vaknar från en sådan dröm så brukar man ju oftast jämra sig om att det inte varit verklighet, men jag var ändå glad. Jag fick nämligen en känsla i drömmen om att all denna skit är värt det. Jag har ju vetat det innan, men nu har jag verkligen funnit ro i det. Jag säger inte att jag inte kommer vara ledsen, eller gråta resten av tiden, men det känns på något sätt som att hälften av allt bara lyftes från axlarna. Därför vaknade jag med ett leende i morses.

Roberts Thainummer (som det är döpt i mobilen) ringde igår dirket när jag kommit hem från jobbet. Klockan var runt fyra på natten i Thailand och de skulle gå och lägga sig. De skulle upp tidigt idag för att ta sig till Kho Chang. Hans pengar på mobilen tog slut, och min telefonräkning skiter jag i så jag ringde upp honom snabbt igen. Mådde dock inte bra efter att jag hade pratat med honom. Båda var väldigt nere efter att vi sagt god natt och hej då. Så en stund efter att vi lagt på, ringde jag upp igen. Då svarade en trött Annelie haha. Fick sedan höra hur hon en bra stund fick kämpa med att väcka Robert. Stackarn, måste varit jättetrött. Ville bara ringa och säga att jag är glad, och att jag mår bra. Det kommer att gå jätte bra detta, och det kommer gå fort. Jag vill att det är dessa saker du ska tänka på när du vaknar i morgon! Detta var det enda jag ville säga, och att jag återigen är glad. Vill inte säga god natt på ett ledsamt sätt, vi ska vara glada när vi pratar med varandra :) Puss, kram och god natt, så hörs vi i morgon!

Saknar dig!


Dagens outfit

Värsta modebloggarn :P Nej, aldrig! Detta är bara för att jag ville visa lite bättre för R vad jag har på mig idag :)




For your Entertainment

Så jävla bra!!!

Dansen, låten och kläderna!!!! Love it!


Thailand count-down: 28

Nu är det 28 dagar kvar till värmen, stränderna och DIG!

Igår pratade vi över telefon, utan tårar, men skönt att få höra din röst. Men mitt i allt så bröts det, och Roberts mobil tog slut på batteriet. Efter jobbet kom jag hem i en mörk och tom lägenhet. För att inte dra ut på själva känslan av att vara ensam så bestämde jag mig för att koppla in DVD:n i sovrummet, slå på en film och försöka somna.

Försöka var ordet. Klockan blev runt tre, och jag funderade på att ringa. Men jag intalade mig själv att försöka vänja mig, så att denna månaden inte ska bli så jobbig. Det gick väl sådär, men jag somnade till slut. Vaknade halv åtta, ställde mig i duschen och började göra iordning mig. Satte mig sedan vid datorn med en kopp te och väntade på att skype-ikonen för Roberts kontakt skulle bli grön.

Ring, ring!!! Så skönt att få se ditt ansikte igen, alla dessa små ansiktsuttryck som jag saknar :) Även kul att se din nya frill, en snäppet mohawk, assnyggt tyckte jag :) Det ska bli kul att se den live sen också :) Efter ytterligare ett otroligt samtal så var jag tvungen att gå. Hade tid för vaccination för tvinrix inför min resa. När jag kommer dit så frågar hon om jag tagit vaccinet mot "den nya influensan"? Varför förfina det? tänkte jag. Kan väl lika gärna fråga om jag har vaccinerat mig för Svinis :P

Två sprutor senare så har jag varken yrsel, feber, frossa, huvudvärk eller någon annan av de vanligaste biverkningarna. Dock så sa hon att det kan dröja en dag eller två innan de kommer, så vi får se vad jag har att se fram emot.

Nu ska jag ta mig snabbt i kragen för att gå till mamma. Hon har nämligen bjudit in mig på lunch, vilket blir köttbullar, rödkol och kokt potatis. Smaskens :)

Och sen, för Roberts del, så har jag fått tag på Gilbert Grape som du kan se fram emot att få se när jag kommer ner till dig, min prins! Saknar dig så!


Så söt när du sitter där och "spänner" dig ;) pusssssssssssssssssss!!!!!!

Thailand count-down: 29

Det stora antalet 30-tal är borta, och nu är det "bara" 29 dagar kvar.

Blev inte en så full så mysig morgon idag, men det kan jag helt och hållet förstå. Robert satt på stranden med en Pina Colada, och det tillfället släpper man inte i första hand ;) Saknar dig!

Sov över hos Mamma i natt, dels för att jag inte är helt redo för att sova i lägenheten själv än, men också för att kunna ta en riktigt go morgonpromenad med Lea i det underbara, kalla vintervädret. Inatt ska jag dock ge det ett försök, och somna själv i sängen. Får väl se hur det går.

Gårdagen var verkligen inte på topp. Den började ju jättebra med underbart samtal från Thailand och en bra promenad med mamma. Men när jag kom till jobbet så började det, den ena skitsaken hände efter den andra, och till sist kom smällen. Får se hur det löser sig idag, men jag kan säga att allt kommer verkligen på en och samma gång, när man minst behöver det :/ Men som sagt, jag har klantat mig och mitt öde ligger i deras händer :/

Nu ska jag ta mig i kragen och försöka röjja upp lägenheten. Orkar inte se den här röran mer utan den ska bort :)

Have a wonderful day
Kramar till alla
Puss till DIG!

Bättre morgon får man nog leta efter

Ja, efter mitt underbara samtal i morses med R, så var jag tvungen att ringa mamma och prata av mig. Vi bestämde oss för en långpromenad med Lea i det underbara vädret.

Solen skiner, det är frost och kallt. Det är ett underbart väder som var behövligt för denna dag. En lång promenad senare så står jag hemma och tar hand om disken, samtidigt som jag gör en lunch för dagen. Strax ska jag göra i ordning mig och gå mot jobbet.

Jag måste bara säga att jag har haft den bästa morgonen. Samtalen med R tog en timma men kändes som fem minuter. Är så underbart glad för att ha dig. Du är underbar!

Lite bilder på utsikten från min balkong, denna underbara morgon!



Vill bara visa denna avmålning av mig som Selma gav mig. Den sitter på min plats på jobbet och höjer humöret då man vet vilka kollegor man har :)


Thailand count-down: 30

Idag är det bara 30 dagar kvar. Men vem försöker man lura genom att försöka låta glad över det? 30 dagar är en lång tid och idag för första gången så har jag fått en försmak över hur dessa 30 dagar kommer att gå till.

Vi pratade med varandra idag över Skype, och jag vill verkligen hjärtligt tacka grundarna till detta underbara program. Fick se honom och höra honom på samma gång, vilket kändes att vi var mycket närmare än någonsin dessa dagar. Vi pratade om vad de hade gjort under dagen (klockan 8 här = klockan 14 där), vi pratade om vad jag ska göra. Vi skrattade mycket och grät ännu mer. Jag saknar dig så otroligt mycket!

De har ju blivit av med bagaget, som är strandsatt i Helsingfors, så det enda han har just nu är et par blommiga shorts och ett RedBull-linne. Jättesöt i alla kläder, även dessa! De funderar på att hyra fyrhjuling här någon dag framöver, och snart åka från Kho Samet till Kho Chang. Det var så skönt att få se dig, och jag mår bra, trots tårarna!

Nu lite smikrande bilder över hur det kan se ut med en chatt på Skype :D



Inte exakt, men nästa som att ha dig här :)


Thailand count-down: 31

Det är 31 dagar kvar tills att jag bär mig av till Thailand. Robert åkte ju igår och det känns redan tomt och tungt. Dock så kommer tiden som vi är isär gå fort och jag har ju verkligen något att se fram emot i slutet av månaden :) "Slutet av månaden" låter faktiskt inte lika långt borta som "fem veckor kvar", så det är väl så jag ska börja uttrycka mig, i slutet av månaden så ses vi igen :)

Josse var en ängel, en bästis i gårkväll och sov över. Fick ett bryt igår på jobbet när jag kom dit, då bara allt föll på plats och behövde ut i regnet och gråta av mig. Hon var den jag ringde och jag satte mig ner och pratade med henne en lång stund.

När jag sedan kom hem, efter att ha fått sluta tidigare, så hade hon tänt ljus i hela lägenheten, skurit upp frukter för 60 pers, köpt chips, dipp och cola. Vinet hämtade jag hos mamma och så satt vi där och pratade om allt, som vanligt bara. Så otroligt skönt att ha en sådan klippa ändå när jag känner mig lite nere.

Saknar dig!

RSS 2.0