Nu åker vi!!!!

Så länge som vi har sett fram emot denna dag, den dag då vi åker upp till Stockholom och medverkar i årets Pride-festival. Efter månader av förväntan, två jävligt fittiga helvetesveckor och dagar av bara ren glädje så händer det, äntligen!

Finns inte så mycket mer att skriva nu, men när jag kommer tillbaka så ska ni få både läsa, höra och se vad jag har gjort :) Hare nu så fint så länge, och håll ställningarna här nere!!

//PrideRille



Biljetter är bokade, Pride here we come!!!

Nu är vi snart på väg, det är så nära nu.

Morgondagen ser ut så som att jag är ledig förmiddagen. Ska ner till stan under morgonen och köpa en rosa boa åt Gittens, hämta ut våra tågbiljetter till 18.03 tåget. Sedan ska jag till Mamma och Tobbe för att säga hej då och tjata lite :) Sedan blir det Bromma på kvällen för att göra sig hemmaställd hos Nadja och sedan blir det utgång och liva upp Stockholm :)

Idag var det först jobb, sedan blev det mysig middag med Gittens och Therese. Jätteroligt att träffa vår otroliga kompis igen och det blev några timmar på Grekiska Tavernan. Sen har Gittens och jag suttit här hemma och tjatat en stund, tittat på Sex Education Show och beställt våra tågbiljetter till Priden :)

Nu blir det läggdags, kanske inte direkt, kommer nog passa på att kunna vara uppe lite sent nu när jag äntligen är ledig i morgon efter tio dagar intensivt arbete :)

 
\\hugs//

Snart bara 1 dag kvar :)

Måste först och främst gratta Ann, min låtsasmamma, på sin födelsedag, så....GRATTIS!!!!!!! :)

Kvällen lider mot sitt slut och jag är sådär lagom trött, perfekt att bara duscha och gå och lägga sig :)

Men först måste jag ju bara showa off min nya cut in mitt hair :P Det blev som vanligt ett besök hos Salong Matildaoch som vanligt så gav hon ett lika bra resultat :) Var där i ottan, hon komfram till dörren för att låsa upp och då flyger jag fram; Hej! Har du en drop-in-tid nu till mig? Hon tittade på mig och log och självklart blev svaret :) Nu blev det kortare hår, uttunning och blondering :) Blir inte så stor förändring, men mindre hjälm-style och mer grgrgr haha XD

Sedan satt jag på jobbet och det börjar kännas att alla som gått på semester är tillbaka snart. Skönt att träffa alla gamla nyllen igen hihi Lugn dag på jobbet faktiskt och det blev ganska så mycket chill på slutet faktiskt. Gittens och jag ska träffa Therese i morgon för ev. fika eller en matbit någonstanns och det ska bli mysigt med TC-trion igen :)

Har inte så mycket mer att skriva om, tänker alldeles för mycket på helgen och vad den kan frambringa.


Peace out alles

2 dagar kvar

Prideveckan har dratt igån, antagligen med världens drag, men festen kommer med mig :) Det har redan gått 6 månader sen Gittens nämnde förslaget om att vi skulle till Pride och nu står vi på tröskeln och om två dagar så blir det av.

Idag fick jag inte ledigt fårn jobbet, men det hindrade inte mig, Josse och Mattias att åka till Lager 157 ändå. Dock var det en stor besvikelse, det enda jag kunde tänka mig att köpa (vilket jag inte gjorde) var ett paraflax vid ingången, 50 :-...Tråkigt värre men det var mysigt att bara köra runt lite i bygden och lyssna på lite musik och känna att man kom bort från staden lite :)

På kvällen nu, har jag suttit och pratat med Gittens och druckit lite te. Vi har kommit underfun med hur mycket blandade känslor vi har om livet och att det bara finns en väg att gå, frammåt. Chill vid datorn en stund, sen blir det läggdags och jag ser fram emot att göra håret i morgon så att lite förändring sker.

Btw, Harry Potter, också en besvikelse och säger nog att man bara ska läsa boken :P



5 dagar kvar, Paolo Nutini i högtalarna

Rise and Shine 05.30, off to work...*tlött i ögat*

Spelar musik här nu på morgonen för att kunna vakna till, ska börja gå runt kvart över sex....mmm love it :P En effektiv sak att vakna till på morgonen är att få för sig att det stormar ute och att fönstret över sängen står öppet så att det bara sprutar in vatten, av erfarenhet...mycket effektivt :P

Efter work work så blir det movie movie med Josh idag :) Ska bli roligt att ha lite quality time med bror idag och vi ska titta på Transformers 2, muyyyyyysss :)

Ne, men nu måste jag dra mig, så ha en jättebra dag idag och lycka till med den :)
Hugs//Richard



6 dagar kvar

Jag vet att jag har missat en dag här emellan, men igår var ingen dag för blogg alls, helt slut efter work work. Idag är äntligen sista dagen med kvällspass, fast jag ser inte direkt fram emot helgen då det ringer som att det vore ett nytt mode.

I vilket fall, idag sås ka jag försöka fixa Gittens pass så att Pride blir av, annars kommer jag nog bryta ihop efter alla förväntningar på denna helg. Innan vi åker upp så funderar jag på en ny frisyr, frågan är bara om det ska bli en extrem förändring eller om det bara blir en kortare. Framtiden får avgöra detta, och just nu har jag lite svårt att välja vilka byxor jag ska ha på mig idag :)


Just det, löning idag :) kanske köper ett nytt par nästa vecka då istället :P

*we love löning*


8 dagar kvar

Idag är jag helt slut, efter att fått sitta över på jobbet då det var ca 13 pers i kö efter att slussarna hade stängt. Brutalt säger jag bara :P

Nu är det bara 8 dagar kvar tills jag åker till Stockholm med Gittens, men det finns ett orosmoment i vår vardag!!! Hon jobbar på fredagen då vi ska vara där och vi har försökt med alla knep, all vår charm och fjäskeri för att kunna byta eller ta ledigt för henne men det verkar inte funka så bra. Jag mår lite dåligt över detta, för då menas det kanske med att jag åker dit själv den första dagen eller att båda väntar och att det bara blir typ två dagar där uppe, inte kul inte kul :P

Me jag, med min positiva sida, ger inte upp hoppet tills dagen är kommen :D

Nu ska jag sova gott på min soffa, glo på lite film och vakna upp i morgon med nya tag :)
Ha det gött allesammans så höres vi :)
//Rille

*mama, dont look furthur down*


Porrigt *hahahahahahahaha*

9 dagar kvar

Nu är det nio dagar kvar tills det blir riktigt kul :)

Idag har det varit mycket att göra på jobbet, det blev heller ingen träning i morses och att gå till jobbet var inte en tanke i världen. Idag var ett misstag utan dess former, men resten av tiden så ska det bli hård träning, leva sunt och äta nyttigt så att man kan känna sig lite snärt till Pride :)

Kvällen bjuder på Te, macka och lite navy CIS...kan även bli lite chatt på msn, men inte alls för länge då det blir tidig uppgång och träning i morgon :D

Ha en god kväll hörrni och kram på er, pussar på er som känner er träffade och annant till er jag inte känner :P
//Ricky


I belive in good karma

Finbesök från fjällen :)

För första gången sedan studenten förra året, så var Pappa, Ann och Arvid här och hälsade på. Hur mysigt som helts, cam out of no where liksom :)

Sitter och tittar igenom mina avsnitt av Förhäxad, när Ann slår en pling. De skulle ksjutsa ner en av mina bröder till ett Cyckelläger i Lidköping och undrade om de fick komma och hälsa på och sova över . Självklart säger jag, flyger upp ur min bakiskoma och börjar städa. Diskar, tar ut alla kartonger, plockar upp, damsuger och fixa iordning, en riktig liten hurtigbulle var jag allt.

Runt halv elva kommer de hit och vi myser en stund i köket och pratar lite. Trots vår kära uppfinnig telefonen så är det ändå mycket som missas och det var mycket catching up to do. Arvid, min söta lilla Arvid sov i soffan jämte mig och jag kom på hur mycket jag verkligen älskar detta lilla troll. I morses tränade jag och sedan skjutsade Pappa mig till jobbet och de hängde på in för att se hur jag jobbar. Arvid, blev som vilken annan fyraåring som helst väldigt blyg och vågade inte riktigt hälsa på kollegorna, men alla gav samma respons, VILKEN SÖT LILLEBROR!!! :)

Nu har de åkt och det är ensamt, men man e ju van så det blir lite musik, chatt med syster, som btw har skaffa blogg vilket jag tycker är väldigt roligt :)  Lillasyster!!!

Ha det så bra ikväll, snart blir det läggdags eftersom att man ska upp tidigt i morgon, jag menar, dagarna är ju räknade och om tio dagar åker Gittens och jag till Stockholm, PRIDE :D


Busen

Ann, Arvid, jag och Pappa - Studenten 08

Partylördag

Förmiddagen igår var bara slapp. Drack två koppar te och åt ett stekt ägg till frukost, och sedan blev det inte mer mat förrän jag gick till Mamma och Tobbe för att grilla lite i rgnvädret. Sol eller inte, maten smakade lika underbart ändå :D Runt halv niotiden var jag inne i stan, lite halvonykter från vinet till maten och rätt pepp för kvällen. Efter en "jättebra" beskrivning från Vicky så hittade jag hem till Sofia där det satt ett gäng typer XD

Diskussioner, musik och drickspel gjorde förfesten och vi drog oss ner mot stan runt halv elva. Tog oss till Swing där vi till vår förfäran steg in på ett tomt dansgolv. Detta har dock aldrig hindrat en för att skaka loss lite så vi stod där tills lite fler människor kom. Vi gick ner och tog stämpel, sprang över till tonic och dansade rejält där istället. Det var mycket mer folk där och jag träffade även på Matthias kompisar, men framförallt min lilla Annie som jar inte har träffat sedan min systers komfirmation. Had a blast med henne och Johanna och vi körde verkligen old school :D

Sedan gick det andra gänget till swing där vi dansade så det stog härliga till. Efter en battle mellan mig och en annan kille, lite donkenkäk och embarresment av Vicks (sorry about that) så blev det 1:an hem och sov så skönt.

I morses var det tänkt powerwalk med Gittens men så blev inte fallet då jag vaknade till världens pissväder och, med glädje, somnade om igen :)

Hoppas ni hade en trevlig kväll/natt/morgon ni också och gör nu som jag och slappa riktigt ordentligt idag XD
//kram kram Rills


Sofia är bäst *smile*

Tea (eller Thea, i don´t know)

Elza like the wine


Herman don´t like the camera

John, tack för de asiatiska sakerna :P

Vicky och jag på Swing, hemgång

Starlet

Torsdag och Fredag

Veckan ah rinte varit lika fartfylld som föregående, men den har varit minst lika rolig :)

Torsdagskvällen blev succsé, och det kan nog alla som var på torget intyga. När vår moderna Jesus kommer upp på scenen och förespråkar om kärleken vi måste ge varandra, om att inte frukta utan att äta mer frukt så är det något som får hela publiken bara att följa med. Jag tror att vi alla håller med honom, även de som tycker att han verkar konstig och alla andra saker man kallar honom för. Vem kan inte hålla med en person som vill att vi ska börja älska varandra mer och värna om vår jord? Utgång blev det inte för mig, men mitt sällskap, Asian Babes var på topp och skulle till Harrys :)

Fredagen bestod av jobb och bio. Vilken bio tro? Självklart Brüno, Ich bin BRÜNOOOOOO!!!! Vilken helt otrolig film. Provocerande, rörande, rolig, wierd, chockande och man asgarvar nästan genom hela filmen. Rekomendation för er som vill skratta och se den hårda världen för vad den är. "But now, a little more dance mit Brüno"

Idag är det slappdag, är ledig fram till måndag så ska bara vila upp mig inför mitt tiodagars pass som jag har framför mig, men det är llätt värt det för efter det blir det Pride, Stockholm, med Gittens :) wiiiiiii

Hare så gött idag :)









I swapt him, not with any regular Ipod, it was an Ultimate-Edition Ipod Nano, in red! we got him back for a MacPro!

Brüno på Prada catwalk

Jobbet var tufft idag

Hade gjort någon sorts felbokning på jobbet som jag bara mådde så dåligt för. Tackar er som försökte lugna ner mig och tackar min älskade Lisen som är så gullig att hon ringer mig efter jobbet och ber om ursäkt för att hon trott att hon varit otrevlig mot mig. Naaawww så jag älskar mina jobbkamrater, vänner och familj....ni får mig på fötter :)

Men nog talat om hur skit jag har mått. Idag kände jag hur hoppet bara steg och hade en jättemysig eftermiddag efter att få sluta tidigt. Tog mig till stan och solade lite....me like...var lite borta i solarietuben och glömde bort att jag låg där och trodde att jag låg i min säng XD

På vägen till södra så stöter jag på Vicky och hennes kompisar på Café Viskan. Hade askul och vi satt där i tre timmar i solsken och spöregn. På fredag är det nu planerat att vi ska gå och kolla på Brüno och det ska också bli askul :)

Nu har Josse kommit hit och vi ska ha lite myskväll och vi ska förändra våra liv ikväll :)

Ha en trevlig kväll allesammans och jag hoppas att vi träffas i morgon när Di Leva kommer till Borås XD
//Rille


Ny dag, nya tag

Först och främst vill jag bara gratulera er alla som ska på premiären av den nya Harry Potter filmen. Jag avundas er alla och hoppas att ni får en helt underbar kväll som fylls av magi :P

De senaste dagarna har jag gått in i en svacka och jag är inte den som brukar se saker helt negativt. Just nu så är det dock inte så mycket som jag ser positivt men tackar alla kamrater, både privat och på jobbet som försöker få mig på bättre humör och jag vill också säga att det hjälper verkligen när man känner att folk omkring bryr sig. Uppståndelse på jobbet för att Richard inte kommer inte med ett brett leenede och som säger att man ska se livet på den ljusa sidan. Förståelse av vänner som bara lyssnar och inte dömer. Tack :)

Idag är en ljusare dag och jag mår bättre. Kanske inte upp och hoppa rätt i taket bättre men bättre än de senaste dagarna i alla fall.

Uppe tidigt för att laga lunch och göra iordning mig inför workday. Vernoica Maggio på högsta volym och bara ut ur negativiteten :P Kom på att jag inte direkt bloggar om något viktigt, typ världsliga problem eller politiska saker. Jag tycker att de bloggare som gör detta borde få en stor applåd och jag höjer hatten (om jag hade haft på mig en nu). I helgen har jag två alternativ att välja mellan. Antingen blir det wings on wheels i Varberg eller så blir den Dansbandsfestival i Malung, båda verkar lika roliga och jag skulle behöva lite hjälp att besluta detta så kom med förslag om ni har några :)

Kram på er alla och hoppas att ni får en bra dag
//Ricks


Kajskjul8, Sommarfest och Queer

Vilken kväll, VILKEN KVÄLL :)

Har inte haft så här roligt sen, jag vet inte när. Det börjar med en chilldag hos mig, lite förfest och lite dans. Sedan tar Josse och jag bussen till Göteborg där Kristian möter upp oss. Lite halvparty stämning än så länge, och vi tar bussen till Backa där han har sin studentlägenhet. När väl boxen öppnas och drinkarna blandas så blir det fest old school XD

Dansat till Katy Perry, Brittan, Lily Allen, Stevie Wonder och massa fler. Druckit dagens vin och sprite, samt ingen utekväll utan Tequila. Fort ut på till bussen, ber två brudar som står vid dörren att hojta när vi ska av, vilket dom gör; Hojt hojt!!! XD Vi letar oss fram till hamnen och Kajskjul8, ett partyställe som man kan hyra till lite olika event och så. Idag var det Zappfho vs. Queer, med några DJ:ar, Lilli och Sussi, samt Fredrik Omar den isländska eurovision killen. Fan vilket party.

Möts av gigantiska transvestiterm, helt underbara Miss Fluffy som presenterar, Josse bitchar loss mot BitchTom, tjatar med Harmund från Holland och dansar på scenen med Omar då han uppträder. Josse och jag på mingelbild på en av Nordens största gaycommunity och minnen som man inte kan beskriva utan bara måste återupplevas en dag.

I morses var det snabba ryck upp ur sängen. Skulle hem så fort som möjligt för att kunna åka och hälsa på Oma (mormor). Missar första tåget på Nils Eriksson, tänker ta tåget till Alingsås och byta där. Tar fel tåg och ändstation blir Kungsbacka!!! In tillbaka till Nils Erkisson och möter upp Josse. köper skabbiga hamburgare på Mc, Josse betalar gärna med mynt typ 58 kronor hahaha Hoppar på rätt tåg, sitter framför världens jobbigaste ungar, hoppar av i Borås, hem, dusch, tar mammas bil till Fritsla, är med mormor och nu äntligen Chill hemma, som en riktig bakisdag ska vara hahha

Tack till Kristian, Josse och alla som gjorde gårdagen underbar!!!!


Bilderna får idag tala för sig själva :)

Inte lika lyckad torsdagskväll

Tjabba, tjena, hallå!!!

Gårdagens torsdag som länge varit väntad blev inte riktigt som den var tänkt. Förväntingar om världens drag med Melody Club, dricka lite gott och fint väder blev helt tvärtom. Träffade Annie och Elise (hoppas du stavar ditt namn så) på ett inte så fullpackat Café Viskan där vi satt och tjötade en god stund. Träffade även Lisen där, som jag tog kort på men som jag liten lägger upp här för då vet man aldrig vad som händer. Tog en CaffeLatte och inväntade Josse och Mattias. Efter att de kommit och vi tagit en varsin cider så kände vi att det var dags att ta oss till scenen. I publiken träffade jag på Emilia aka Plutten och hennes familj, mkt trevligt får jag säga :)

Bandet var väldigt bra live tyckte jag, men draget i publiken var inte direkt på topp, tror att det berodde mer på vädret än bandet. Vi lyssnade några låtar och sedan var det nog. Tog oss till Tonic, där vi satt, nyktra. Helt seg i hela kroppen och när klockan blev halv tolv tog jag 1:an hemmåt och sov.

Jag tror att min kropp säger ifrån lite just nu, att jag har sovit för lite de senaste dagarna så igentligen behöver jag nog ta det lite lugnt nu framöver men så ser inte planerna ut. Det blir fest i Gbg i morgon, på söndag ska jag hälsa på hos mormor. Nästa vecka ska jag träna varje dag och jobba, och på helgen har jag kanske någon möjlighet till stillhet men vi får se hur det blir med den saken :P

Hare nu så coollugnt ikväll och chilla lite åt mig också, Josse ska komma förbi och vi ska tjata lite, titta lite film och i morgon ska jag tvinga mig att sova länge, om inte vädret är bra för då blir det Varberg!!!

//Kramar Rille

P.S. Bilder från torsdags

Elise och Annie på Viskan

Mattias och Josse på Viskan

Jag på Viskan

Det drog lite folk iaf

Malody Club

Josse så himla fin på denna bilden

Bränd falukorv

God morgon :)

Jag är på strålande humör, förutom att min lunch som jag har lagat nu på morgonen är helt bränd, men WTF, det e ju torsdagskväll idag så det spelar ingen roll. Idag så fortsätter även Stockholmsutbildningen och ska göra prov, hoppas det går bra annars får jag ju inte sitta med det på jobbet. Det blir inte så mycket mer inlägg just nu, tror inte att det blir så mycket mer idag över huvud taget. I morgon kommer dock bilder från kvällens bravader och så får vi se vad som har hänt :)

Kram på er
//Ricky


Fika med Annie på stan

Idag har jag suttit i ca 8 timmar med utbildning av Stockholmshotellen. Som jag skrev igår så finns det 22 stycken som vi ska kunna, och idag gick vi igenom 21 av dem. Helt brutalt sjukt mycket information, men det känns ändå inte så rörigt. Grön, röd och blå linje, vilka hållplatser till vilka hotell. Vilka har relaxavdelning, vilka har rökum, vilka stadsdelar hör till vilka hotell och allt annat man ska kunna om man bor i Stockholm.

Efter jobbet så tog jag mig hemmåt och kände inte för att sitta vid datorn hela eftermiddagen. Upp med telefonen, knappar fram Annies nummer, ring! "Ja det är Annie" "Hej :D Vill du ta en fika i stan?" "Ja, visst. När?" "Nu!" "NU?" "JA NU!!! :D" "Ses om tio minuter" Som vanligt lite spurr of the moment thing liksom XD

Tog en fika på Café Viskan, dock satt vi inte i solläge men det funkade ändå och det var jättemysigt. Sedan tog vi en runda upp till Ica City för att köpa lite smått och gott, gick sedan ner till parken där vi träffade på Hanna Wadell från jobbet. Mitt i parken hade de Friskis & Svettis, och alla var så söta när de stod och gjorde övningar i en stor ring. Efter en stund i parken gick vi in på EspressoHouse och lånade faciliteterna XD

Gick sedan ner mot huvudet i vattnet (vet inte riktigt vad statyn heter men men) där vi satt vid vattnet och pratade en lång, lång stund. När vi suttit där ett tag kände vi att det var dags för hemgång och vi skiljdes åt vi Södra Torget. Mysig dag med många skratt och fula kort hahaha

Thank ya Annie :)

Fick uppleva fint väder

Fika på Café Viskan, två chokladbollar, en latte och en cappucino

Friskis & Svettis i parken

Snacket i parken

Hvudet i vattnet, så fin krans!

För mycket sol för Annie

För lite sol för mig

Fin bild på Annie

Njuter av solen vid Viskan

Rolig konversation med Josse

Hade världens diskussion om en grej med josse på Msn ahahahha LOL...så roligt :) hade tänkt att lägga ut den här men den urartade sig så att det blev helt galet XD

Idag sprang jag...IGEN!!! Jobbigt värre, men ska nog byta rutten, den ger inte så mycket (på ett annat plan) så ny ska jag börja springa ner mot almenäs och bort förbi några fottbollsplaner och massa annan skit. Ska se om den är roligare :) Idag fick jag reda på att jag ska börja få en utbildning i Stockholmshotellen, det ska bli sååå roligt och ska nu "sitta" på sammanlagt 34 hotell....mycket att hålla reda på, parkering, pool eller inte, bastu, gymmen, läget...allt...men skönt med många bollar i luften hahaha

Nu ska jag lägga mig snart, får inte komma försent i morgon, det klargjorde Silly ganska så starkt hihi :) har kommit på att jag verkligen älskar min arbetskollegor, har så roligt med dem varje dag :)

kram och god natt hörrni
//Rille

ännu sjukare träningsvärk

AAAAA...OOOO....EEEE.....ÅÅÅÅÅ......IIIII, ja för er som tycker att detta låter sexigt så kan ni ju få träffa mig. För varje steg jag tar så strålar det i benen av smärta. Det är tydligen inte så bra att springa när man redan har träningsvärk, den liksom trappas upp dagen efter och blir ännu värre. Jag går som en man med kryckor fast att han inte har dem med sig, rör mig som en som dansar locking fast ingen musik XD

Idag ser det ut som så att jag har bytt pass med Jenny på jobbet så jag börjar senare, tanken var ju träning vid sex men kom knappt upp ur sängen och sket i det. Istället sov jag lite till, gjorde frukost och kollade på Spin City, rolig serie haha Sedan blir det jobb och ikväll ska jag nog fråga Gittens på en dejt, om hon vill ha filmkväll med mig idag, men vi får la se hur det blir med den saken.

Ni får ha en bra dag så hörs vi
//Young guy in old body XD

Sjuk träningsvärk

Jag tror att de delar av Borås som jag sprang runt igår har någon slags förbannelse XD Har en sjuk träningsvärk idag, kunde knappt resa mig idag på jobbet när jag hade rast. Såg säkert ut som en gammal gubbe, kutad rygg och böjda ben. Tänk att det är detta som min tränging ska förhindra hahaha

Ska försöka få med mig Gittens att springa samma rutt idag igen, vore kul att få henne dela min smärta i morgon :P  Har precis diskat mitt berg av glas, ja just det på tal om glas så är jag uppe i tre glas från Mcdonlads hihi, det var min försovning i morses som made it true för jag hann inte laga ngn lunch så Lisen (som btw är tillbaka från Italy äntligen) och jag tog oss till Den Gyllende Måsen och tog oss ett skrovmål :)

Hittade lite bilder på fejjan sen lördags, mycket fina bilder får jag lov att säga XD
Enjoy :)


Anna och Kim (Inflyttningsbarnet con grats XD )

Rijad

Walex och Kim

Rasmus (bakom i soffan), Joakim och Stina

På väg till Gbg

Walex - "parkering, parkering, parkerin?" Stina - "där är det skitledigt" XD

AAAAOOOOUUUUIIIII

The evil of the THRILLER

Dance

Water

More dance

NO MORE WATER!!!

Tribute till sambamannen, in my heart XD

Partey pic

Skön springtur på kvällen

Ute och sprang en timma, asgött juh. Jag förstår de som man ser springandes längs vägkanterna, värsta upplevelsen när bilarna bara svishar förbi. Sprang ner mot almenäs, genom ett villaområde, ner mot fristad, in i en skog, kom ut i tosseryd och vände sedan hemmåt. Svetten rann nog värre nu än igår vid dansen, sorry Stina XD. När jag kom hem upplevde jag för första gången hunger under dagen. Jag kom då på att jag inte hade ätit något sedan frukost, så det fick bli lite scrambeld eggs och en kopp te.

Nu funderar jag på att gå till mami och tobbe, se till blommorna, skicka mamas pinkod till mobilen och sedan laga lite lunch till i morgon. Kan bli kul, kan bli tråkigt, men jag säger ja cause i´m a yes-man :) mycket bra fil får jag lov att säga, mysig och fin samtidigt som den ger ett väldigt bra budskap.

Se ya tomorrow, no more wrighting for the day
//Hurtbullen

http://open.spotify.com/track/3pUT9RyrUXEn1JzfB1QDgE


Micke J på kvällskvisten

Ja, hur blev då kvällen?

Det blev bara hur ruoligt som helst, galen helt crazy :) Först så åker vi till en tjej som heter Kim som nyss flyttat hemifrån (Grattis!!!). Där blev det lite kortspel, självklart gick jag över från pomacen till champangen, träffade lite nytt folk bland annat Moa, Elin, Rasmus, Stina, Anna, Joakim och många många fler :) (är lite dålig på namn så er som känner er träffade av att jag inte skrivit erat namn, sry jag får kompensera med ngt någon gång :) ).

Kvällen utevecklades till en trip til Göteborg där vi såg en Michael Jackson imitatör. Han var grymt duktig, det blev ingen flopp, inte en negativ i alla fall, och man fällde en liten tår när han dansade sin egna tribute till sin, antagligen, största idol. Hade skitkul på röda punkten som är det enda känneteckan av krogen jag kommer ihåg, förutom denna stora blandning av olika människor (salsamannen, mannen i randig tröja, old man i linne). Alexandra skötte ställningarna på den lilla scenen medans jag och Stina dansade loss på dansgolvet. Fan va kul att hitta ngn som Stina en sån här kväll, som bara släpper loss XD

Thanx for a good night, och hoppas att det blir fler gånger med detta glada och goa gäng :)
//Haré gött nu så höres vi, Richard


Markus a.k.a. Michael


Jobb, bad och tatuering

Dagen började tidigt och trött. Klockan ringde halv sex, men gick upp sex för att göra lite frukost och en macka till lunch. Det blev en snabb dusch till Ready or Not med the Fugees :) Själv på jobbet de första två timmarna, satt där och gjorde lite mail och sedan började det ringa på, verkligen ringa! Efter ca tre timmar var vi fyra personer som jobbade, med en kö på 40 pers och en kötid på en timma! Det värsta hitills i´ve ever been with unde detta år jag jobbat här. Mitt i allt går ju givetvis larmet också, så vi var tvunga att lämna telefonerna och köerna och lät dem växa tills vi fick gå in igen.

Sedan bar det av till Johanna i svenljunga, där hon, jag och Vickan hade mycket trevlig. Först tittade vi igenom lite bilder från Vickans gottlandsresa, sedan blev det en schnygger tatuering som vickan skillat satte på mig (gnuggis än så länge) hihi. Sedan åkte vi in till centrum för att shoppa lite snask och mjukglass. Har glömt av hur sommar smakar men återfick minnet idag :)

Efter trippen till centrum åkte vi iväg och tåg ett dopp i en sjö som jag glömt av vad den heter. Helt underbart i värmen och johanna och jag var tvugna att vända innåt land hela tiden för att vi inte kunde simma när vi båda brast ut i skratt av något som den ena sa :)

Nu har jag varit hemma en stund och gjort iordning mig. Är på väg till stan där det blir fest ikväll som senare kanske leder till Göteborg där vi ska se en imiterare av Michael Jackson uppträda. Detta ska jag hitta på med Walex och det ska bli sååå kul :)

Ha en trevlig kväll allihop and peace out :P
//Tattoo-Rille



Vickan borde ju bli tatuerare, har ni sett vad hon kan göra med lite vatten bara XD

Alcazar is da shit

Vilken torsdag, vilken torsdagskväll :D

Jobbar mellan 8.45 - 17.00, kompar och får gå hem 14.00 asgööööött!!! The night awaits med dans och fest till Alcazar som ska uppträda på torget i Borås. Annie och jag träffades lite tidigare och försökte få bord på ett smockfullt Café Viskan. Istället för att stå där och vänta så tog vi oss till Torget, samma krog som Josse och jag gjorde en visit hos förra torsdagen. Vi fick först en plats vid några soffor där vi satt och snackade lite, beställde en Green Demon och Annie en Sex on The Beach. Efter en liten stund kände vi hungern krypa sakta fram och vi satte oss vid ett bord med perfekt läge till sol och för att kunna se vilket folk som var ute.

Jag beställde en Cesarsallad, och om det skulle vara nötter i den så kunde jag ta en pasta istället. Det slutade med att jag fick en hamburgare, god som fan, men förvånad hehe :) Runt åttatiden kommer Josses äldre syster Jenny in och joinar Annie och mig. Vi beslutar att vi måste innhandla lite saker, köpa en varsin kaffe på EspressoHouse och sätta oss vid viskan. Där satt vi och pratade en lång stund innan Josse äntligen tog sig in vid halv tiotiden.

Vi drog oss till scenen på torget och förväntan steg. Från att Alcazar satte igån tills de slutade så var det fullt ös hela tiden. De var grymt snygga alla tre, hade aaaascooola kläder genom hela showen och gjorde tre byten så fyra outfitar som bara blev bättre och bättre. Fy fan va bra dom är!!!

Efter spelningen drog vi oss till Tonic där vi drack lite drinkar och socialiserade oss. Mötte sedan upp Carro och hennes pojkvän och tog oss till Swing. Där var det dans så att svetten bara rann. Inne på Swing träffade jag den ena efter den andra, men det fanns en man saknade men men det blir fler gånger :) Vikcy, Mirry och John gjorde halva delen av min kväll asså. Dans, tiggde tuggumi och snackade gjorde att kvällen helt plötsligt tog sitt slut, och med skjortan avdragen på dansgolvet så beslutades det att vi skulle åka hem. Annie sov hemma hos mig på soffan och vi snackade till fyra och sedan glodde vi lite på Scary Movie, en klassiker som man bara måste se igen :)

Somnade runt fem, halv sex, och sedan var det uppgång klockan tio, frukost/lunch på thai silk, shopping, ösregn och en sjö i köket kan ju beskriva denna fredag. Har precis lämnat av föräldrarna och småsyskonen på flyplatsen. De ska nämligen till turkiet en vecka och jag hoppas att de har världens bästa tid där :)

En riktig Torsdagskväll i min smak, och jag ser fram emot många, många fler :) Tack alla!
//Ricky-Tick


Ledig dag, underbar dag

I Göteborg så sprang vi runt som galningar, in och ut ur varje butik.

Shoppade inte så jättemycket men en ny T-shirt och ett par nya Vagabond-skor fick det allt bli. Det var riktigt mysigt att strosa runt med Josse. Överallt fick vi sommartecken, det var jordgubbstånd, lättklätt och mängder med gatumusikanter. Vi åt vid saluhallen och där fick vi lite liveunderhållning till lunchen :)

Både Josse och jag har en fettish, och det är att kolla på folk och se hur de ser ut. I större städer, som göteborg, så är utbudet på olika människor allt större och jag tror nog att vi skrattade stup i kvarten :) Nu på kvällskvisten blev det bada i Almenäs igen men lillebror Joshua. Fy fan va gött det är. ska nog göra det som rutin, att ta en liten kvällstur i vattnet varje dag :)

Tackar för en underbar dag Josse, trots bråket om Café Viskan :P
//Kramar på alla//Ricky



Bästa morgonen på länge

Vaknade idag med en inställning på att sova vidare. Dock så sa mitt jävlaranamma att nu ska du upp och se till att dagen börjar bra. Skickade en förfrågan på sms till Gittens som genast hängde på idén om att träna klockan 7. Kutar ner till bussen och kommer fram lite tidigare till gymmet och satte igång. Efter en timmas pass med både löpbandet, roddmaskinen och många magövningar så låg jag till slut på golvet och asgarvade av att jag var helt slut. Gött!

Sedan bar det av hemmåt och mötte då upp min vän Nattis, som precis flyttat ifrån Borås och hon var inne för att lämna tillbaka sin lägenhetsnyckel. Min promenixbuddy, hur ska jag klara mig utan dig?! Jag får hitta någon ny att promenera med, någon intresserad? :)

Nu när jag kom hem så fick jag beskedet att jag fick ta ledigt idag. Wohoo! jag bokstavligen hoppade av glädje här hemma och nu har jag precis lagt på luren efter att tvingat upp Josse ur sängen och jag gav mig inte förrän jag hörde att hon hade satt på duscen. Vi ska ta oss till Göteborg och shoppa loss, har tillochmed unnat mig genom att ta lite pengar ifrån mitt sparkonto till Pride XD

I morgon kommer Alcazar och jag hoppas att denna trosdag kommer bli lika rolig som den förra, plus att man kan glänsa i lite nya kläder :)

(Som ni kanske märker så är jag helt uppe i taket och mitt humör är på topp, men jag känner att jag bara måste dela med mig av detta, annars vore jag egoistisk)

Ha en helt otroligt bra dag och hoppas att humöret är lika på topp som mitt XD
//Kramar till er alla och en puss till alla speciella :)


RSS 2.0