Fuck U Michaela Gittens ;)

Som jag har hatat Michaela Gittens idag då vi har gått och besökt Herr Yoga och Fru Träningsvärk! Hon har pushat mig till min yttersta gräns....och lite MER!
Självklar så hatar jag inte vår kära Donna, men idag var hon en riktig jävul på gymmet. Morgonen började med trötta ögon som mötte världen. En underbar pojkvän som skjutsar mig tidigt innan han ska till jobbet, för att jag ska kunna åka med Gittens till Friskis och Svettis. Trodde aldrig att jag skulle komma därifrån levande.
Yogan var som vanligt underligt underbar, då man stretchar ut varenda lem i hela kroppen, samtidigt som det är oerhört avslappnande. Sedan blev det att ställa sig på löpbandet. Jag hade i tankarna att kunna springa på precis så som jag kunde när jag slutade träna...för 1 och ett halvt år sedan! Det var ju inte det bästa, då jag efter 5 minuter redan var helt slut och yrade av mig från bandet.
Sen såg jag vilka vikter Gittens tog, och jag tänkte INTE vara sämre och körde slut mig så in i helv***e, med en skrattande Gittens vid sidan om. SHIT VILKEN PÄRS!!!
Nu i efterhand så skänns det underbart, även om jag knappt kan lyfta varken armar eller ben, att ha gjort det, och jag kom på under tiden vi var på gymmet hur mycket jag egentligen gillar det! Tack Gittens och Älskling som pushade mig :)
Nu ska jag snart möta upp Robert på stan och så ska vi handla lite och ha lite PVis-time, sedan hem då det väntar en surprise åt min sköna, fastän att han redan vet om vad det är.
Du är inte hatad, bara älskad!

Min favvo-position

Men hur går det för Gittens när det är Barnets Position

Med lite övning så kanske...

RSS 2.0