Helgen med Lisen

Helgen med Lisen i Stockholm var grymt lyckad och efter att jag kommit hem kan jag verkligen säga att impulsgrejjer är roliga att göra.

Utan någon som helst förplanering, utan att ens bestämma vad vi ska göra där, satt vi i måndags/tisdags och bestämde oss för att på fredag ta bilen och dra upp till vår kära huvudstad. Vi bosatte oss hos Lisens underbara pappa i Nacka, gustavsberg/gustavsvik :P

På resan upp stötte vi på lite hinder, bland annat världens regnskur vilket resulterade i en ganska så kraftig vattenplaning, men också strömavbrott på McDonalds så att mat och toalettbesök var uteslutet :P När vi efter halva resan byter av varandraför att köra slår hungern till vid Shell och det blir korv, chips och lite bra bilmusik :D

När vi äntligen kommit fram så chillade vi resten av kvällen, tog en varsin öl (tro det eller ej, men jag drack lite öl faktiskt) och pratade. Det var riktigt mys och vi gick inte å la oss förrän halv ett, tidigt i vanliga fall, men det var ett måste då lördagen skulle bli en heldag på stan.

Vi gick nog i en timma, och redan hade jag shoppat min budget och lite till. Asroligt att gå i Stockholm för shopping, då utbudet av all är mycket större men också för att det finns så många "okända" butiker med asroliga kläder. Urban Outfiters, Weekday, 20xH&M, Zara, Top Shop, Top Man...ja det var bara en liten del av det vi hann med :D

Lördagkvällen bestod av att dricka lite vin hemma, sedan ut på krogen runt tio, halv elva. Ingen av oss ville riktigt gå ut och vara uppe så sent och dricka brutalt, då vi skulle köra hem dagen efter. Vi satte oss på Scandic Malmens lilla hotellbar. Asnice ställe att sitta och dricka lite på för att prata och bara chill. Runt halv ett så mötte vi upp en "nybliven" Stockholmare, Michael. Asroligt då vi aldrig har setts innan, utan bara haft kontakt via internet. Men tröttheten slog till på oss alla och vi kände nog alla tre att det var dags att gå hem.

Resan hem gick bra, jag fick köra hela vägen :D När jag kom hem så väntade världens överraskning, men det vill jag inte berätta just här och nu men det kommer en förklaring på detta i morgon :)

Ha en go måndag, and step in when ever liksom :)


Urban Outfiters, grymt cool butik

Sushi :D

Sushi :D

I väntan på buss 421


Så shnyggg de blew :P


El Scchhhtockholmo mit Lisen

Idag, direkt efter jobbet, bär det av till huvudstaden igen med Liesn. Snor hennes pojkväns bil, slaggar hos hennes pappa och jag bidrar inte med något annat än mitt charmiga jag :) Får köpa henne en liten gift där uppe som tack :) Ja, lite är väl inplanerat nu när vi ska upp. Det ska bli en visit på tatueringsmässan, kanske en 3D-bio, självklart shopping och sen så ska vi äta Sushi på ett riktigt bra ställe i staden. Fest skjuter vi verkligen inte åt sidan och nu ska Stockholm få se hur en Malungsbo och en Fritslabo släpper loss :D

Igår var jag hemma hos Mamma och Tobbe och den där lilla shoppingbudgeten som dom ville få till min lägenhet har nu vuxit till en renoveringsidé and I kind´a like´it! Så när jag ska över till London någon helg nu framöver så ska de få fria händer, mina egna Simon&Thomas haha

NU måste jag städa eftersom att lägenheten ska visas som sagt på lördag så bort med dammet mellan hörnen :)

Ha´re gött idag, och va lika gla´som ja´ XD


Till alla modebloggare:
Dagens Outfit


Tröjan - Lollo har snott den från mig
Glasögon - Lea har rullat på dem så att de knäktes
Byxorna - kan inte vara mer använda
T-shirt - Det enda som jag har kvar

Va glad att du är frisk

Va glad att du är frisk. Tänk på dem som har det mycket värre med sjukdomar och andra saker! Sa min mamma till mig idag och det hjälpte. Ska inte tänka på massa saker, och vara som en hormonfylld tonåring. Nu får jag vakna upp ur drömmen och se verkligeheten som den är. Sluta se hur "hemskt" det är och bara snap out of it! Att sitta och vänta hela dagarna, att fokusen ligger på en enda sak är inte bra, och det måste bli en förändring nu!

Kanske inte låter som världens gladaste inlägg hehe, men det är lite si och så dessa dagar. Be careful what U wish for säger jag bara.

Tackar underbaraste lillasyster Lovisa för stöd du ger mig, även om det kanske är lite svårt ibland. Älskar dig!

Nu ska muntra Richard berätta vad som händer i livet. Upp till Stockholmo på fredag till söndag, sen den sista helgen i september ska Lollo och jag (har inte helt bestämt mig än, men om inte nervositeten övervinner) sjunga på minikusinens dop i Vemdalen. Sen blir det förhoppningsvis resa till London/Paris/Barcelona någon helg och sedan blir det tjänsledigt från jobbet för att ta nya äventyr i Vemdalen där jag ska jobba en säsong.

Det ser ljust ut än så länge!


Disk, bad + vin, somna gott :D

Kvällen kommer att vara väldigt enkel. Inget ansträngande, tänkte ta disken, bada och ta ett litet glas vin. Kan faktiskt unna mig det efter jobbig, men glad dag på jobbet :)

Till helgen är det bestämt att Lisen, jag och perhaps Alexandra (om hon kan) ska upp till Stockholm :) Det ska bli en sjukt rolig roadtrip upp, sova någon stanns i Nacka hos Lisens pappa, och sen festa och kanske träffa några Stockholmare :)

Lönen kom dag, jättekul faktiskt :D Fick en "bra" lön denna månaden så nu ska jag köpa mig en snygg höst/vår jacka och en ny parfym så att jag kan vara riktigt snygg i stora staden och lukta gott (inte för att jag inte redan är snygg eller luktar gott men detta blir ett litet upplyft)

Ne nu väntar disken och klockan tickar, i morgon väntar ju också ett pass på gymmet med Gittens och det ska bli skööönt :)

Sov så gott och pöss


Awsome, atum-workout :P

Träningen påbörjad och det känns så JÄVLA GÖTTTTTT!!!!!

Att äntligen stiga upp i ottan igen och få kämpa lite på gymet känns helt underbart och det är något som jag har saknat hela sommaren då jag verkligen har lagt den på hyllan. Tanken var ju att börja direkt efter Pride men då jag åkte på världens förkylning som ledde till halsfluss som sedan Gittens fick överta så fick det dröja ännu längre. Men nu så! Sitter nu med min frukostsmothie, stekta ägg och keso och bara längtar.

Idag blir det jobbet, sen kanske hälsa på mamma och resten av familjen, det va ju så himla mysigt igår =)


Börja du med :D

Nätverk återfunnet :)

Dagen började ju ganska så dåligt tack var sömnbristen och den påverkade resten av dagen ganska så kraftigt också. Samtal efter samtal, utan en lugn stund. Idiot efter idoit och jag blev bara grinigare. Till slut var det till och med att kollegorna frågade vad det var med mig. Jag skattar mig lyckligt att jobba med ett sådant härligt gäng som ställer upp för varandra och peppar varandra. Alla ville verkligen få mig på ett bättre humör och Annika var så snäll att jag till och med FICK det Limegröna CocaCola glaset från McDonalds, som jag egentligen skulle bytt mot ett lila som hon skulle få. Fy fan va gulliga ni är!!!!

Kvällen avslutades med en visit hos Mamma och Tobbe med Lollo och Joshi. Mysig middag med familjen igen var nog vad jag behövde och lite diskussioner om hur vi kan fixa mitt place :) Mamma ska få en liten shoppingpeng av mig så ska hon få åka in till Gbg och köpa vad hon vill som hon anser passar hemma hos mig, låter henne få lägenheten ett tag så att hon kan möblera om den och fixa, She likes it + I trust her = Fucking great Idea :P

På vägen hem så fick jag höra på Stockholmspartey och hur det kan gå till där uppe en måndagskväll XD

Nu blir det snart läggdags och ser fram emot att träna med Gittens i morgon :) Jobbet härdar jag ut och sen så är det ju även Lööööööning :D Love it :)


Saknar Thailand, behöver komma iväg igen

Nätverk förlorat!

Idag är verkligen en såån dag då jag verkligen inte känner för att kliva upp. Eller kliva upp, helt OK liksom men jag känner just nu att en gråzon är på väg och jag måste hitta på något snart för att liva upp vardagen lite. Träning i morgon är det bestämt iaf, så det kan ju vara en bra början.

I natt blev det ingen sömn, fast denna gången berodde det inte på att jag behövde tänka på någet, eller att jag inte var trött. Jag var brutalt trött, tänkte inte på något, men mitt täcke och jag kom inte överens alls. Antingen blev det för varmt och jag svettdes ihjäl, då tog jag av det men frös. Det korva ihop sig, och det åkte ur påslakanet. Det gick helt enkelt inte, och om täcket vill ta samma fight i natt så blir det soffan!

Missade dock inte Stockholm i morses och fick säga god morgon. Går man upp halv fem så kan man vara svår att nå, men kanske var tur att täcket var så jobbigt inatt iaf :P

Nu ska jag snart till jobbet, orkar INTE laga någon lunch så jag har förhoppningar på jobbets Café idag istället :) Annars får jag väl ta en frukt eller något :P

Out!

Min dag = Nätverk förlorat :P

God vilken goer söndag :)

Ja som ni kanske förstår så var det lite partaj här igår :) Dagen har då resulterat i att jag nu ligger framför datorn i min soffa med massa mys och tittar på film. Ska nog behöva städa också, men det kan jag vänta en liiiiiten till stund med :)

Helt slut!

Bild snodd från Josses kamera sen i somras :)

Vilket partaj det blev!

Oj, oj, oj!

Vad ska jag säga? Kunde inte bli så mycket mer av något igår! Det blev vin, cider, champange, dans, skrik, fotning, busrigningar, godis och lite pussar :D

Josse kom redan på förmiddagen och hjälpte mig här hemma. Städning, fixfix och planer om vad vi skulle göra. Sedan kom Mathias och det blev till och dricka. Efter en stund ringde det på dörren, och då kommer mina syskon Lollo och Joshua med varsin kompis som fick socialisera sig lite med oss. Fick en bok av lillasyster, Tyskungen, som jag länge velat läsa, mestadels för namnets skull haha tyckte att det passade på mig, Richard-Tyskungen :P

Efter ett tag kom Vicky med en hel drös med tjejer. Kände Tea, Mirry och Honey, men sen fick hon även med sig två tjejer som jag inte hade träffat tidigare och som mitt huvud nu inte kommer ihåg namnen på. Mycket trevliga dock så dem lär jag inte glömma i första taget. Ett klockslag senare kommer Gittens, och lite strax efter Alex och Lisen. Fick ett par jättefina glasögon, spelet Våghals2 och en grymt snygg delfintändare XD

Mamma och hennes väninna hade allt bestämt sig för ett besök, och kom förbi en liten stund. Jättemysig familj verkar det som att dom har hittat och jag hoppas verkligen att de håller kontakten med varandra.

Efter ett långt tag med dans och allt möjligt så tog vi oss ner till stan med taxi. Tappade bort dom flesta ett tag, återfann dem på väg till Träggårn. Kom in på träggårn, fick gå ut igen för att möta upp Alex. Hittade världens snyggaste hatt XD Dansade järnet med Honey, Gittens, Josse och Mathias. Träffade John med vänner, gick ut ur träggårn, Gick till Donken, sket i donken och gick till Tellus, köpte kebab, tog svarttaxi med Gittens hem, gick ut och mötte magda med endast en sko, Åt kebabrulle med Gitens i köket, somnade med Gittens i sängen, Vaknade och skrattade!!!!

Kvällen vill jag tacka alla delaktiga för. Fy fan va roliga ni är!


Walex och Lisen, my stars

Fan vilka shnyggga brills

Vicky och Gittens, "Det är bäst för dig Vicky att du sveper resten"
Love ya

:) :) :)

Kisses



Pride 2010?

Lisen och jag

The gang

Lets Parteeey

Jordgubbar och Champange, kan det bli bättre

Champange ska självklart drickas

Corny eyes

TranscomTrion

Haha, fan va söta vi e!!!!!

Silly boy

Kisses

Träggårnverandan, love it

Jag, Honey och John på Träggårn

Den fina hatten XD


Tack för denna kväll

Bonnapers Fredag :)

Gårdagen var verkligen spännande. Gick precis som en bergochdalbana kan man väl säga.

Efter jobbet blev det ett snabbt besök på systemet :) Gick hem till mig, blev lite fix fix, dans och vin, sedan tog jag mig in till Kinna för att möta upp Josse och Mathias. Hemma hos Josses pappa var det skitroligt. Satt och snacka med dom en bra stund och det blev några glas. När vi sen skulle bege oss till Göteborg gjorde vi en riktig bonne :P Fyllde upp en Petflaska med vitvinet, sprang till bussen och började festa med Ipoden haha

När vi väl va framme, blev det snabbt bort med vinet vid någon trappa vid vattnet. Det slog till ganska så kraftigt på en annan så det blev även en vända bakom hörnet. När vi stod i kön till Gretas så fick inte Mathias komma in då han inte fyllt 19 än. Josse ville inte lämna honom ensam ute, så jag gick in själv en stund, blev uttittad av de flesta, och tog mig snabbt ut. Tio minuter = 70 spänn, lovley :P

Försökte ta oss in på Gossip istället, men där var den danska/skånska (hörde inte riktigt var han kom ifrån) sträng med att åldersgränsen skulle vara 23. Efter många om och men så tog vi oss åter igen till Gretas för att möta upp Robert och hans kompis, men jag säger då det. Så här uppraggad har jag aldrig varit utanför en krig I MITT LIV!!!

Killar kom fram från höger och vänster; Hej :) boråsare? eller; Hejsan, har du någonstans att sova ikväll? omg, inget en annan är van vid, men sjukt roligt haha

Vi gav upp hoppet när ytterligare misslyckat försök uppstog och vi tog bussen hem. Mådde skit och somnade stenhårt, och när jag hade hoppat av fick jag för mig att jag hade glömt kvar nycklarna i sätet. Knackade på dörren för att chaffören skulle öppna, vilket hon gjorde men jag hann bara få in halva kroppen innan dörren stängdes igen och jag klämdes. Hela huvudet kändes som om det skulle sprängas och till råga på allt så gör den så några gånger medans jag står där. Just nu sitter jag bara och skrattar åt det, men igår gjorde det jävulskt ont.

När jag precis hade lagt mig, ringde Stockholm igen :)

Ikväll blir det återbesök i Gbg för att göra nya försök. Ska bli sjukt kul och se om det går bättre idag, men det gör det säkert :) Så nu måste jag städa, fixa och korka upp, för nu firar vi!!!


Klunka Josse, klunka!!!

Jag är då f*n inte sämre!!!

Matti knows how to do it! :)

IPOD-PARTEYYY!!!!

Porrparet

Picture me Josse, asså ta kort :P

Förberedelser

Nu är det torsdag och snart helg :)

Uppståndelsen från gårdagen har ännu inte riktigt lagt sig, och det är väl lika bra att fira hela veckan :) Nu på morgonen blir det en lunchdejt med moster Linda och hennes dotter Ida-Lee. Hade tänkt sushi, men vi får se om det är något hon vill stoppa i munnen :)

Resten av dagen blir det ju givetvis jobbet, men jag måste också börja förbereda min lördag. Det ska bli en liten förfest, celebration, hos mig med massa kompisar och det ska sedan bli ett besök på Gretas, vilket jag FORTFARANDE inte har gjort, så nu jäklar blir det fest :)

Hoppas att dagen blir/är/varit bra och att ni njuter av dagen som jag gör :)

Lite bilder från gårdagen

Tobbe och Mamma

Joshi

Josse och Jag

Första dagen är över....jävligt nöjd!

En bättre födelsedag kunde jag inte haft!

Det var smörgåstårta i morses med besök av mamma och Tobbe. Sedan blev det fortkörning till jobbet, kom inte för sent, och jobbade som ett svin idag men med ett smile ungefär hela dagen :) Många gratulationer på jobbet, och det glädjer mig att se hur många det är man verkligen lärt känna under åren då man får sms, facebook kommentarer, samtal och annat dylikt.

Fick en present av kollegorna, två hundra kronor i presentkort på systemet. Det blev ett snabbt besök där, då jag köpte två flaskor vitt vin till maten jag skulle bjuda hemma på. Visade ivrigt mitt körkort för kassörskan och det blev ett stort grattis från henne :D

På vägen hem från jobbet och systemet blev det ett samtal med Stockholm och det gjorde mig väldigt glad :) Mötte även upp Josefin på vägen och vi gick hem till mig, beställde middag som resulterade i 5 pizzor och en kebabrulle. Tobbe, Mamma och Joshi kom förbi en lång stund och efter lite mat och dryck gick de hem.

Har som sagt haft en helt lagom dag, med mycket glädje och bevis på så många jag tycker om.


Happy Birthday!!!!

20 otroliga år, sista timmen nu!!!

Den 19 augusti 1989, klockslag 09.02 hörs det skratt från BB i Eskilstuna. Med en moder som krampaktigt hållit tag i lustgasen, och en fader som avsvimmat så kommer en prickig liten pöjk till världen. Med en syster redan kommen, och fyra syskon till att vänta, så kunde man inte förutspå en bättre framtid.


Började i första klass på Sjöboskolan, där många vänner träffades varje dag, lekte kurra gömma, burken, jage och allt vad det nu heter. Familjen flyttade till Fritsla, där resterande 6 årskurser spenderades.  Jag har bråkat, jag har slagits, jag har sprungit runt, varit fjortis, diva, bitch, cooling WB, komfrimand, nörd, tönt, en i det "coola" gänget! Träffat älskade vänner som Josefin, Annie, Karin, Hampus, Mirijam, Petra, Sofie, Ludvig, Emil, Daniel, Morgan, Gloria, Therese, Michelle, Jenntan, MuttieMalin, Helena, Caroline, Uno, Jonna, Hanna, Sara1, Sara2 och gud vet vilka mer. Ställde upp på soareer, sjöng i kören, elevrådsrepresentant.


Gymnasiet bjöd på ännu mer spänning, och efter lite beslutsångest mellan Media, Teknikprogrammet, Estet musik så hamnade jag på Entreprenörsprogrammet. Vilka tider med fika för flera hundra kronor varje vecka, skippa lektioner, hoppa runt och vara helt galen, driva företag, plugga som en gris, kvällspromenader, shopping i storstan Borås, teater som finns på youtube, återfinna gamla kompisar, hitta nya vänner för livet. Johanna, Annie Hallman, johanna tysken, Nathalie, AnnaSus, Sara hot henriksson, Vickan, Kristian, Utte, Jocke, Ulf, Agnes, Elina, Lejla, Brian, Selma, Maya, Sara3, Emilia Plutten och många, många fler.


Efter studenten blev det rakt in i arbetslivet som har bjudit på dans bland datorerna, flumma runt , högljuda skrik, näsblod, frågor om man rökt på eller ej, blivit utskälld, blivit älskad, blivit uppskattad, att växa och bli sig själv. Träffat helt otroliga personer, Gittens, Dina, Lisen, Alex, Jhonny, Kristofer, Marios, Vicky, Cherie,  Anna, Kicki, Tina, Annika, Annika TL, Sonja, Tandis, Keat, Robert, Linda, Ida, Jennifer, Oscar, Sara, Lena, Jeanette, Ingela, Hanna, Andrei, Emelie, Samira, Daniella, Jenny, David, Roger, Ullen, Josefin, Anna, Micaela och många, många fler.


De människor som jag har nämnt nu är bara skorpan av det lager av folks om jag träffat under min tid som har berört mig. En hjärna på en tonåring kan i minnet ibland likna en guldfisk och jag ber om ursäkt om man känner sig utesluten, men jag kan garantera dig att du aldrig glöms av mig  även om jag inte för tillfället har dig i tanken.


Jag älskar min krångligt komplicerade familj, mina älskade föräldrar, bonusföräldrar, syskon, bonussyskon, far och morföräldrar och lika mycket bonus på den fronten också. Till er alla kan jag med stolthet säga att ni är min familj och att jag aldrig kommer sluta älska er över allt.


Att ha levt 20 år som singel så har man vissa åsikter om andras förhållanden. Se förbi varandras brister, älska varandra, spela inga spel, var trogna, lär av varandra, lär ut av era erfarenheter, se varandra i ögonen och säg med en enda blick att ni älskar varandra :)


I min sista stund som tonåring så sitter jag med en påse neverstopp och en skål snabbmackaroner. Livet är helt underbart.


Grattis till mig!!!


Vilken Helg

Vilken helg det har varit. Storbesök från dalarna och fjällen, gårdsmiddag och Liseberg :)

För er som har missat detta så har min Pappa, lillebror, storasyster, styrasysters pojkvän, moster Linda och minikusin varit nere från svergies hörn och hälsat på i lilla Borås. Det har varit en spännande helg med kraft om tålamod, massa skojj och bus.

Lördagen bjöd på minifirande av mig från min pappa och lillebror, så när jag kom hem från jobbet var trappuppgången fylld med ballonger och min dörr var pepprad med dem. När jag kom in väntade en present på köksbordet i form av ett fint och gott lådvin samt ett presentkort på ett par skidor som promt ska vara över 150 cm långa :P (liten pik till mig då jag älskar att åka blades vilket jag kommer fortsätta med oavsett)

Sedan blev det kräftskiva med Mamma och Tobbes grannar, vilket resulterade i en mysig kväll, lite vin och kräftor samt lite småpromenader runt hörnet ;)

På söndagen fick Liseberg ett besök av eliten då vi tog tivolit med storm. Åkte flumride och för första gången i mitt liv såg jag verkligen njutningen av själva åket, har alltid varit rädd för stupet men denna gången log jag bara. Nils blev rånad på sin keps av lisebergskaninen, Arvid fick åka karusell efter karusell och det blev en mysig lunch på Sveriges dryyygaste Burger King.

Måndagen började med ett storbesök av allihopa i min lägenhet och jag farar inför festen på lördag och undrar hur vi alla ska få plats, men det är ett problem i sänder. För först måste jag fylla år!!!!!

Nu, tisdag, så kommer Johanna förbi för att käka storfrulle och det ska bli jättemysigt att prata med goa jäntan igen. Det finns mycket som hon måste veta innan hon far till Halmstad ovh ska plugga.

Här kommer bilder!!!


Wiiieeee!!!!

Kräftskiva på gården

Pappa, Arvid och Jag

Arvid lekte fotograf, vilken naturbegåvning

Moster Linda och Ida-Lee :)

Familjefadern????

Jag och lillasyster

Tobbe tar fram gitarren och Mutte + jag tar till ton

Måste lära honom tidigt vad man gör framför kameran XD

Grymt roliga tjejjer

Liseberg!!!!

Busig kanin med Nisses keps haha

Nils och storasyster Amanda
¨
Linda, jag och Pappa

Mysig lunch

Morgonfika hos mig

Måste renoverat köket, men mycket trevligt med fullsatt kök :)


Vädret sprack upp

Det har åskat i stort sett hela dagen, inte fått mig till ett bra humör och jag valde att stanna hemma idag trots alla planer. Dagen är dock inte slut än så kanske en kort visit i gamla hembyn, men vi får se.

Har hela dagen suttit och tittat på avsnitt av Skins, grymt bra serie och jag blir äckligt sugen på att bara lämna allt här och dra iväg, något nytt för att träffa nya människor, ny lägenhet. Drömde lite idag, berättar inte om vad, men jag blev väldigt glad när jag såg vad som kan hända mig :)

Har det senaste kollat igenom lite bilder och jag kan inget annat än att trilla av stolen när jag ser the transformation av mig själv XD Mycket har hänt, speciellt det senaste året och jag är lycklig över de senaste månaderna, speciellt veckorna :)


This is no more

Så den lediga dagen blev

Inte allt för tidigt i morses gick jag upp, bloggade, gjorde frukost och tog mig ner till stan. Mötte Gittens i H&M för att vi skulle dra till Gbg :) Mycket mysigt hängde ju givetvis Therese med, vår egna lilla åklagare :)

Efter lång bussfärd kom vi fram och mötte en nyfärgad Ella som nu mera har rött, underbart rött hår :) SWkithet verkligen, I like! Vi strosade runt på stan, jag med mål att hitta en snygg väst vilket jag gjorde på Carlings och är mycket nöjd. Gittens fann ett par skor på Zara och en klänning på MQ.

Höstmodet iår är mitt mode, älskar mysiga koftor, stora buffliga halsdukar och allt stickat därtill. Det blev käk på en salladsbar och fika på Espresso House så lite mat fick man allt i sig.

När vi kom hem drack jag och Gittens en varsin smothie at her place, sen tog vi en riktigt powerwalk runt bygden och kände oss duktiga.

Nu har jag lovat henne att jag ska kolla på 500-kilos klubben, men vågar jag verkligen det? Sist jag tittade på ett sådant program så ville jag knappt dricka vatten, men those days are over now, i hope :P

Ha en trevlig kväll, och hoppas att ni får en underbar morgondag :) Är ledig då också så då blir det Fritslabesök för mig och sedan kommer Pappa, Fredrik och Arvid hem och sover några dagar :)


Provar lite kläder

Skithett Ella, skithett!!!!

In the dressing room

Therese, allergisk mot blixten? :P

Espresso House :)

Nöjd av dagens inköp

Smothie :)

Smothie ;)

Powerwalk

Powerwalk

Västen :)

Köpte även en kofta på H&M, men det var i Borås så den räknas inte med som Gbg-Shopping :P


Hej kära LEDIGA onsdag :)

Hejsan alles,

Igår blev det dunder och kalas hemma hos chatûe Tobbe&Mami. Tobbe som fyllde år, vilken ålder säger jag inte, firades med kräftor, paj och tårta. Släkten som var där bestod av Bertil, Monica och Ingegerd :) Jag har i några dagar sett fram emot årets första kräftor och varit jätteglad att äntligen få påminnas av smaken som jag inte känt på ett år....trodde jag haha Vi hade tydligen vid maj månad, på Joshuas kalas också ätit kräftor, så all denna förväntan var påhittad från min egna psykiska sida :P

Lollo och jag lekte lite fotomodeller ute på en fotbollsplan och hade en mysig nightwalk tillsammans. Idag så är jag ledig och det nlir Göteborg med Gittens, Therese och Ella. Vi ska få det jättemysigt med shopping, lunch och skvaller i sikte :P Nu måste jag verkligen gå, men passar på att hälsa Michael lycka till på jobbet idag då de har premiäröppning av butiken, so Good Luck :)


Con grats Tobbe!!!

La familia, lite av den iaf

Lilasyster :)

Syskon, i love

Tårtan höll på att brinna upp :P


Working day is done

Första dagen på veckan, måndag. Nu väntas skatten, behövs till kontot, har ju blivit lite utgifter denna månaden men jag har haft det skönt.

Innan jobbet idag så hann jag med ett träningspass med Gittens och madre, riktigt skönt men jag känner att jag har tappat alldeles för mycket och måste verkligen sätta igång igen. Efter detta tog jag mig ner till stan för att möta Josse klockan tio för lite shopping och mat på Thai Silk :) Riktigt mysigt att prata med min lilla böna igen, att få snacka med hon som verkligen vet ALLT om mig :O henne ska jag nog inte bråka med för vem vet vad som då kommer i världspressen :P

Sedan blev det work work, och ni vet ju hur det kan vara, vissa dagar helt bra, vissa helt OK och andra....gråzon.

Hostan har jag inte blvit av med, tror även att jag har snappat upp en halsfluss så det blir nog vårdcentralen någon dag i veckan, om jag har tid. Njöt av ett bad nu på kvällskvisten och snart blir det till att laga lunch.

Kram och god natt på er alla :)


Josse på Tahi Silk

Jag på Thai Silk

Vad är det för hunk Gittens spanar in på jobbet?

Lugn söndag

En ledig dag i det blå/grå vädret behövdes.

Söndagen började med städning hemma, tro mig, det behövdes. Sen väntade jag ivrigt på att bli bjuden till Tobbe och Mamma för att få en del av kakan...eller kantarellmackan som jag väntat på. De hade varit och plockat kantareller i Fritsla, men när jag komdit så fanns där ingen macka till mig eftersom att de inte hade gjort något med svamparna än.

Orkade inte göra något heller så jag tog bilen ner till Kvantum och handlade lite gött till ikväll. Satt och tittade på Rat Race, och garvade precis lika mycket denna gången som alla de hundratals gångerna jag har sett den XD Sedan blev det långpromenix i ca 2 timmar i ett mörkt Borås men det var skönt att gå ut och gå efter regnet och känna den friska luften. Skulle också fotat lite, men en bit på vägen kom jag på att batteriet till kameran låg på laddning och att jag hade glömt att sätta i det. haha är ett litet klantarsel av mig men så är det ibland när man snabbt víll ut.

Nu ska här sovas och jag har precis fått lyssna lite från Madonnas konser i Gbg genom Alex mobil. Trots all dålig kritik hon har fått så tror jag faktiskt att det är världens show :) i wish i was there but now i´m here, får helt enkelt bjuda hem henne i morgon XD

Kram och god natt på er alla, här är också lite bilder från grillningen hos Mamma och Tobbe igår :P
//Rille


Möttes av samma gamla glada Lea :)

Jag och Tobbe

Spännistobbe

Spännisrichard

Whos the man!!!!

Mamma och jag

Kisses!!!!

Ett hårt träningspass på semestern :P

syskonkärlek eller vad man ska kalla det

Joshua ler i alla fall, så det kan ju inte göra så ont :P

Kära Lördagskväll

Dagen började med jobbet från 8.45-17.15. En lugn dag på jobbet som styrde min utgång med vänner i Gbg till en utgång med vänner i Borås. Rummet på Scandic Europa avbokades (thank god att jag inte glömde det denna gången :P ) och jag tog mig hemmåt.

Det underbara vädret som vår kära "sommar" bjöd på i går bäddade för en grillkväll hos mina föräldrar med min lillebror också. Det blev mys med mycket prat, diskussioner och självklart lite whos-the-man-in-the-house fights mellan mig och lillebror. Den skiten ska inte få äga något än :P

Runt niotiden hämtade Alex och Lisen upp mig och vi åkte hem till Alex för att förfesta. Vi lyssnade på många låtar, dock inte helt eftersom att vi hela tiden kom på nya låtar som vi ville lyssna på. Lät ungefär så här;

-Jag vet en aaaasbra låt!!!
"you know you make me wanna shout, put my hands up and..."
-Åhh denna måste vi bara lyssna på
"Well, you can tell by the way I use my walk..."
-Känner du till denna Richard?
-Jaaaa det gör jag :P
-Denna låten måste jag bara höra innan vi går
"I used to think maybe you loved me, now baby I'm sure...
....I'm walking on sunshine whoa"



Efter all musik och dans så blev det iväg mot Vinchi (vet inte riktigt hur det stavas men wtf) Där det blev en mjölkdrink och OMG jag kom på mitt i allt att det inte brukar gå ihop sig mellan mig och mjölkdrinkar. Fast jag tror att det var tack vare sällskapet som fick mig att bara svepa i mig det :)  Det blev till att springa runt lite på stan fram och tillbaka för att alla ville lite olika men i slutändan kom v äntligen fram till Träggårn. Underbara Träggårn höll standarden med musiken och man kunde som vanligt bara släppa loss till gamla och nya favoriter. Träffade på massa folk som man inte sett på ett tag, vissa lite onyktrare än andra haha.

Var inte alls så full igårkväll och det var jävligt skönt att kunna känna att man kunde ha riktigt kul ändå. Behövs inte så mycket alkohol när Alex spexar runt som hon gör och när Lisen är på hugget på dansgolvet XD

Tackar mina tjejer för underbar utekväll och jag är glad att vi tog Borås istället.........för den här gången :P

Torsdag till Fredag...hur kom det sig?

Jaaaa,,,,,då var det bara till att berätta :D

Torsdagen satt jag som vanligt på jobbet fram till tio och tråkade. Då det var sista torsdagskvällen, plus att Jill Johnsson spelade gjorde mig not so happy. Gick med glatta steg mot centrumet för att möta lillasyster som jag inte har träffat på ett tag. Gick med henne och henns kompisar ett tag tills jag träffade på Semester- Kicki, Malungsdamen Lisen och Boråsarbruden Alex på Café Viskan. De var alla tre rätt på topp och ville dra sig mot Harrys. Mina rysningar spred sig genom hela kroppen när de ens nämnde stället, men som den gentlemannen jag är så lät jag inte mina egna åsikter om krogen gå före och damerna fick leda.

Väl där blev det en drink och självklart Tequilashot för att komma in i stämning. Lite dans och mycket skratt tog oss sedan vidare till Vimmel. Stället jag aldrig varit på, stället alla snackar så mycket om, stället som....inte dög. I min smak var det bara en sak som var bra, mingelmusiken! men den ska inte spelas på en krog, utan på ett galleri eller typ endast vid mingel. Men men, ytterligare en drink där, lite blickar mot en glatt högljud Rille och vi skulle åter igen gå mot Harrys.

Hungern slog snabbt till, och jag höll på att spricka av blåsan vid stora torget och Kicki samt mig själv övervägde grovt att lämna det flummade sällskapet och ta oss till Den Gyllene Måsen och när vi äntligen fick dit alla så var där oerhört låst. Att det stänger redan halv två en torsdagskväll är helt absurt, men Borås will always be Borås.

Vi tog oss sedan genom stan och gick mot Lilla Torget för att låna toaletten lite snabbt och sedan kanske gå hem. Men så blev det inte. Utanför Tellus utbrister jag att de har både toalett och snabbmat, perfect combination liksom. Sjukt bra och jag fick även en liten Simon att sjunga utanför toaletten haha (Alex, diggar din boy asså :P ) När vi står i kön till maten stöter vi på lite Transcom folk. Jag och Robert såg tydligen ut att vi skulle gå åt samma håll och erbjöds att gå åt samma håll. No way sa vi båda två XD Två kebabbtallrikar på fem pers betyder bara en sak, mycket mat för pengarna XD

Morgonen vaknades åter av min mobil där sms signalen plingade till :D

Gittens och Richard tränade idag, OMG, jag vet, så länge sen känns det som men nu gjorde vi det. Vi bestämde även att vi skulle ses för att jag behvde köpa en liten födelsedagspresent till moi och sedan käka lite på Orion som jag heller aldrig varit på. Blev en jättesnygg outfit till kalaset som jag planerar och det fick faktiskt bränna lite i plånkan för denna :) skit samma! Salladen på Orion var så god att jag åt alldeles för mycket och kunde knappt gå till Gittens bil. Helt sjukt gott och dit måste alla Boråsare och besökare gå.

Stannade förbi på Machuset för att titta på en ny dator. Blev grymt sugen på den mulit-ultra-super-duper-snygga MacBookPro. Hade INTE varit helt fel och tror nog att jag unnar mig en sådan också till födelsedagen :) Nu har jag precis slutat jobbet typ och det var lite sorgset idag. Tre av favvotjejerna slutar och de bjöd på tårta. Det kommer kännas att ni inte är kvar :( I morgon beräknas det som besök på Gretas med några kompisar, vilka vet jag inte än, men jag har ju fan bokat rum på Scandic Europa och bara måste utnyttja det. Frullen dagen efter är inte heller helt på fel sida om jag säger så :)

Ha en så himla bra kväll och en bra morgon i morgon :) kram på er alla
Puss till dig! ;)


Party Party :) nya kläderna

Bild som igentligen inte borde läggas upp, men bevis från gårdagen :)

Love ya sis for everything

Do we love salad?

WE LOOOOOOVE SALAD!!!!!!

Sjuk med feber och rinnande näsa, men smiling anyway

Vaknade i morses med ett leende. Trots en hår gårdag med att sitta sjuk på jobbet, och känslan av att det fortfarande sitter kvar så log jag ändå :)

Vaknade av mobilens plingande ljud, tittade upp, ut genom fönstret och såg ett underbart väder som väntar. Även om jag ska sitta inne hela dagen så stör det inte mig så mycket. Hoppet om den sista sommartiden steg och det kan slå allt. Tog en rejäl sovmorgon, gick upp till butiken på torget, köpte lite behövligheter, kommer hem och möter en bombaderad lägenhet, men jag ler ändå.

Dagarna är räknade och snart kommer den dag jag har väntat på i snart 20 år, min födelsedag :D Tänker nog ha ett roligt kalajs med massa vänner, singstar och god mat. Drycken glöms givetvis inte men det ska bli en födelsedag jag vill komma ihåg av många skäl :)

Det är också planerat att jag snart får besök uppifrån de höga topparna i vårt land. Familjen från norr hälsar på om ca en och en halv vecka för att fira mig och det blir massa skoj med Lisseberg i planerna :)

Nu ska jag göra mig i ordning för jobbet, går dit ändå även om jag borde ligga hemma och kurera mig.
Kram på er alla och hoppas att eran dag kommer bli/har varit underbar
//Richard

 

Promenad, shopping och jobbet

Att denna dagen började bra, beror delvis på att jag fick sova i natt. Inga direkta tankeflödanden utan bara en helt vanlig död hjärna :) Josse, Gittens och jag var även ute på långpromenad i morses, ca 7000 steg, inte så pjåkigt. Nu har jag dushat, ätit frukost och är snart ready för shopping någon timma på stan med Gittens innan jobbet :)

Har kommit tillbaka till mitt liv i Borås och har börjat settle down. Dock så vill jag inte släppa denna goa känsla jag har kvar från Pride och tänke definitift inom en snar framtid upp till Stockholm och hälsa på alla igen :)

Ha en helt underbar dag, och sprid glädje med ditt leende för fan ;)
//En glad Richard


Bild tagen innan klippningen


What happens on Pride, comes out on the blog

Jaaaa.....då har alla kanske miljoner frågor om vad som igentligen hände under min och Gittens Pridevisit :) Förhoppningsvis besvaras några av dem nu. Måste bara på förhand be om ursökt för eventuella skrivfel då jag inte sovit sedan igår, för i natt valde hjärnan att tänka på alldeles för mycket saker, saker som får magen att pirra, för att kroppen skulle känna av sin sanna trötthet. Men shit the same, får väl sova ikväll istället :P

Torsdagen, resedagen, bjöd på alldeles för mycket vin och alldeles för lite Patricia, men den var inte helt fy skam. Gittens och jag möts på Borås tågstation för att hoppa på tåget till Herrljunga. Där byter vi till ett direkttåg till Stockholm, då vi först får platser bakom varandra, men lyckas till slut sno åt oss ett parsäte så att båda kunde lyssna på lite musik :) Båda lika pepp och förväntansfulla, jag lika nervös som vanligt, men även Gittens, som aldrig brukar vara nervös, kände fjärilarna i magen.

När vi kommer fram så tar vi oss ut till Alvik, där vi möter Nadja vår lilla värdinna. Tar oss hem till henne och sätter direkt igån med drickandet. Problemet var bara vart vi skulle gå, men vi bestämde oss för att ta det när vi kom fram i stan. Medan Gittens och Nadja gjorde sig i ordning så tog jag det ena glaset efter det andra och blev till slut väldigt kalas, rund om fötterna, på kanelen....ja ni fattar. Vi tar oss in till stan, på något sätt över en bro någon stanns, kommer faktiskt inte ihåg var men måste varit vid centralen då jag minns att vi springer in på Scandic Continental och ber om att få låna toaletten; Vi jobbar faktiskt på centralbokningen! Toalett hade de tydligen inte och ut fort som rackans för att hitta någon annan.

Kom på något sätt fram till Patricia, en båt med många gayfester och vi ställer oss i kön. Vakten sneglar lite på mig, en vinglande person med trötta ögon och säger; Du är för full, kom tillbaka efter ett var runt om! God, Gittens och Nadja säger åt mig att gå upp för en backe, över en bro och sedan vända, vilket jag gör, ställer mig i kön igen och vakten utbrister; Jag menade inte typ två minuter, snarare minst tio, gå en gång till! Goood, vi tar oss mot McDonalds för mat och vatten då vi på vägen möter ett sött litet par. Jag går fram och börjar meningen med; Ursäkta, vet ni några bra gayställ....OMG!!! Sträcker ut armarna och omfamnar den ena av dem och utbrister; Det är ju....Roger från Rix FM!!! Kändiskåt som jag är så kan jag inte heller sluta där utan måste givetvis fylla i med; Här går jag, en enkel boråsare i den stora staden, och möter Roger från Rix FM!!! gud va söt du är! Roger gör inget annat än och skrattar, kramar om mig och säger att vi ses. Pinsamt!!!!!!!

Efter besöket på McDonalds så gör vi ett nytt försök på båten och ställer oss i kö. Kommer fram till vakten som säger; Ja, hur länge tror ni att ni har varit borta? Jag svarar, med rådjursögon; Ja, vi har ju varit och ätit och druckit vatten, sååå....20 minuter minst. Vakten tittar lite tveksamt men säger till slut; Okej, visa leg bara! Sträcker ivrigt fram körkortet, vakten tittar på det och säger med en djupt indragen suck; Man måste fyllt 20, varsågod. och visar mig utgången igen. 20 dagar, 20 DAGAR kvar till man är 20 år, men icke!!! trots missödet så var vi ändå hemma runt 4 och vi såg alla fram emot att försöka ta de få timmarna vi fick till sömn eftersom att vi skulle upp tidigt nästa dag för shopping!!!

På fredag morgon blev det upp vid tio, Gittens och Nadja var uppe klockan halv sex eftersom att jag glömt att stänga av mitt alarm och sedan sovit så djupt att jag själv inte vaknat av det :P Det blev upp snabbt och fixa iordning sig, ut till stan och shoppa lite. Vi hade inga planer alls på vad vi skulle göra på kvällen, men Gittens ringde lite samtal och skrev upp oss på lite listor här och var. Nadja fixade oss på listan på Metro och förklarade ganska tydligt att jag endast var 19 dagar från 20 år :P Åt på saluhallen på Östermalm, kollade asheta underkläder, snygga väskor, skor och kläder :) Försökte sedan leta upp Prideområdet för att strosa runt lite där, och efter nästan två timmar fann vi det äntligen men det var jäkligt svårt haha kanske berodde på att jag sa fel park som den skulle vara i (vi skulle följt efter sailor hat)

På kvällen blev det sedan bestämt att vi skulle möta upp Jessica och hennes kompisar Markus och Angelika på Blue Moon Bar. Gaybloggaren Robin hade fest där och vi satt på listan, så gratis entré och företräde i kön är inget att säga nej till :P Efter att vi fått igång dansgolvet, druckit lite mer och sett lite B-kändisar så gick vi vidare till Metro där Nadjas kompis fixade in oss. Gratis och företräde igen, me like :) där rockade vi verkligen loss, hetrokrog där alla glodde som fan på mig i min snygga mask som jag snott av Jessicas kompis Anton på förra krogen, men vi var ändå lätt hetast :) Kom hem runt halv 4 på morgonen igen, somnade med stora förväntningar om vad Pridetåget skulle ge.

Lördag morgon klockan nio, börjar dricka halv tio, gör i ordning oss, packar drycken och tar oss till tunnelbanan. När vi väntar där drar vi i oss tre cider, på tunnelbanan tar vi två cider och en öl. Väl på stureplan vi Anglais så dricker vi resten på deras lobbytoalett :) Vi var hetare och mer pepp than ever :) I varsin skärande färg rosa, rött och serisrosa boa så går vi mott SSUs lilla tält för att mingla. Blir inte så mycket mingel utan en flaska vin och mycket skratt. Träffar dock på Jonathan och Viktor, sjukt trevliga och roliga killar :)

Sedan bar det av, med dansande steg bort mot Pridetåget. Stämningen innan det skulle dra igång var obeskrivlig. Vi sprang runt och blev fotograferade med alla möjliga personer. transor, bögar, flator och annat som vi bara älskade. Blev även fotograferade AV väldigt mycket människor och det var sjukt kul. När tåget började gå var stämmningen så hög bland oss tre att vi råkade gå för fort så att vi gick om flaket, och sedan vick det köra om oss igen :P Nadja och jag valde att hoppa upp på flaket för att slippa gå och kunna dansa mera. Dansen pågick nonstop i tre timmar, runt om i stan som var fylld med 350 000 åskådare, med ett tåg på ca 35 000 personer. Fy fan va nice :) Väl framme på prideområdet så får vi gratis pass av SSU som tack för att vi gick med dem och hjälpte dem att bära in deras saker till deras tält :) Hallå, lätt värt det, kunde gjort det utan att få ett pas, återigen ett bevis på glädjen, tacksamheten och gemenskapen under Pride :)

Var på området en stund, Nadja, Jonathan och Viktor HIV-testade sig. Det skulle jag också gjort men när jag fick reda på att de var tvugna att sticka i armen, så lät jag det va :P Vi åt lite mat, fotograferade oss med Mona Sahlin (som det kommer bild på senare givetvis) och såg alla härliga människor. Vi drog oss hemmåt runt femtiden för att varva ner lite, inte bågot jag var så keen på att göra men vad gör man inte för sina trötta vänner. Dush, ombyte och mer dricka, sedan var vi redo för Pride igen :) Vi tog oss till Zinkensdam, lyssnade på Marit Bergman, dansade och skrek lite grann. Sedan bar det av till Kungsträggården där vi skullemöta upp Jessica + Leo och Cia från jobbet som också var uppe och festade. Vi gick till Salvation som skulle ha något extra jippo men ingen av oss visste vad det skulle vara. Nadja kände sig för trött och åkte hem, men Gittens och Jag gav oss inte och betalade för första gången under resan inträdet, 200 kronor, och gick in. Fanns en utomhusbar med tak over ett dansgolv. Sedan såg vi även en stor trappa som ledde upp till ett andra dansgolv och det var där vi förstod vilket jippot skulle vara.


OMG vilka kroppar. Både Gittens och jag råkar få syn på två inoljade muskulösa killar, stå på en scen och dansa. Vi sprang båda in på dansgolvet och såg även de sju andra som också var där :) Vi kunde knappt fokusera på dansen, utan blickarna slets mot de fyra scenerna i rummet där de var utplacerade. Jag hade inga hämningar och beslutade mig för att få vara med på kort med två av dem. Gick fram med beslutna steg mot två i Baren och skulle kräva att få vara med på ett kort. Behövde dock knappt kräva något, utan de charmades ganska så snabbt av mig och ställde upp :) Vi dansade till 4, tog oss hemmåt, hoppade av en station för tidigt, fick inte tag på en taxi och gick en go morgon promenad. Tjugo i fem var vi hemma, gjorde en varsin macka och skrattade lite :) Gick och la oss halv sex, sov i två timmar och sedan var det upp och packa för att ta oss in till stan och åka hem :) Bussresan hem var allmänt flum och vi hade skitkul när vi satt och dansade hela vägen till min IPod haha

Prideveckan gav mig en ny syn på den värld vi lever i och jag kände mig hemma. Världens roligaste helg och jag världens bästa människor att vara med :) Saknade dock en sak av helgen, men det kommer säkert fler tillfällen för att ses ;)

Pride in my heart

Kom hem från Pride igår och jag kan med min egna stolthet säga att det var mitt livs bästa dagar. Glädje, skratt, gemenskap, dans, dricka, sömnbrist, kyssar, bara överkroppar, extrema utstyrslar, hunkar kan bara beskriva en liten del av vad vi har varit med om.

Har knappt någon röst kvar, kan bero på att man första kvällen blev helt galen för att ha träffat Rix FM-Roger och skriker i hans ansikte; Här går jag, en enkel Boråsare mitt i den stora staden och möter Roger från Rix FM. Kan också bero på all musik man sjöng med på Blue Moon Bar och Metro på fredagen. All glädje man ville skicka ut kan också vara en biddragande faktor, då vi på sista dagen bara skrek i Pridetåget XD

Nytt perspektiv på den värld vi lever i, och alla som nu skaffar uppfattningar och denna underbara vecka, negativa som positiva, måste åka till vår huvudstad någon gång i sitt liv och medverka i denna kärlekens festival.

All kärlek är bra kärlek!







RSS 2.0