Fler bilder kommer...

Har haft jätteroligt med många nya och gamla kompisar :D Självklart så blev ju Josse, Jag och Annie en succé och efter hela walken så blev vi lite av en turistattraktion och det var många som ville ta kort med och på oss :)


Can U blaim them to like us?

Karlstad, Zombie-Walk = sjukt roligt :)

Är just nu jättetaggad för att klä ut oss och skrämma slag på ett ovetande Karlstad :D ca 70 pers är anmälda till den zombie-walk som Josse,jag,Annie och Johanna ska medverka i :) vi sitter just nu och försöker sätta i våra linser, jag menar, sist jag skulle pröva ett par så tog det ju tre timmar UTAN att få in dom!! Haha :) happy halloweeeeeeen!!!! // Richard

This is it...OMG!!!

Dagen med Annie var jätterolig. Vi skrattade redan från start när vi träffades vid stationen. Tog oss in till stan och tog oss en lunc på en salladsbar i Nordstan. Vi satte oss jämte två tonårsflickor i 14-års stylen typ. De har nog aldrig haft en sån rolig lunch som att få sitta jämte mig och Annie som pratar om ALLT och verkligen inte LÅGT. haha

När vi skulle ta oss mot biografen så kom jag plötsligt på att jag inte alls visste var den låg. Men som tur så är vägbeskrivningen bara ett samtal iväg och Robert hjälpte oss :) Sedan såg vi den bästa filmen vi någonsin har sett.

Vilken film, alltså helt otrolig. Från att förtexterna började rulla, tills att The King Of Pop lämnade biografen så var det magi. Helt sjukt att världen har gått miste av en sådan artist och människa. Jag vet att uppståndelsen runt hans död har varit enorm och lång, men det kan jag verkligen förstå. Själv har jag alltid gillat Michaels musik, men är inte i närheten ett renblodat fan. Och om jag blev rörd av denna film så kan jag inte ens tänka mig hur ett riktigt fan känner sig när de ser den.

Magi!

Sedan tog vi oss hemmåt och började snacka igenom hela gamla Fritslaskolan och hur roligt det skulle vara att fixa ihop en lite class reunion :D Vi ska se till att detta fixas inom kort, någon gång i februari kanske :)

Tack Annie, inte bara för igår, utan för alla roliga, underbara minnen som jag har med dig. Hur långt vi än kommer ifrån varandra så har vi alltid våran grej ;)


Annie ar U okay?


This is it

Vaknade i morses med lättnad i hela kroppen, glädje över att ligga i sängen och leva.

Idag ska det bli heldag med Annie i Gbg. Med Michael Jacksons film, This is it, i sikte, så gör vi entré i staden idag runt två-tiden. Vi ska ta en lunch, kolla filmen, och om vi hinner med, lite windowshopping :D


//Richard

He was a star, and always will be


Premiärbloggning från mobilen :D

Ja, nu sitter jag på jobbet och bloggar från telefonen. Efter mer än ett halvårs ägande av min iPhone så har jag ÄNTLIGEN kommit på hur man gör :) väntar på att klockan ska slå sex, så att jag kan gå hem och möta en soffa och en utslagen Robert :D ska kanske senare gå hem till mami idag för att fota Lea för deras julkort som snart ska skickas ut. Thats all for now, men vi höres sen :) //Richard

I kiss U good night

But you are the one
I've been wating for today
And here comes the sun
That's been baiting on today

Till min kärlek!


Intressant dag

Idag har det inte varit så mycket som har hänt. Vaknade helt underbart glad jämte min Robert. Drog ut på tiden så långt vi kunde för att få tid för oss. Mys på ett plan som inte går att beskriva, att hålla om honom gör mig så lycklig.

Vardagen kan inte slita mig ur mina tankar, trots helröda skärmar så ligger jag fortfarande kvar i sängen och tror att jag drömmer. Efter jobbet blev det bort mot Mamma, Tobbe och Joshua, där mat, klippning och kortspel väntade. Jättehärligt att sitta och skratta med familjen. Känner att ni alltid finns där, för mig.

Kvällen nu, har avslutats med ett samtal med Annie, som ska se på This is it med mig på onsdag, och vi har valt att göra det till en heldag, men det kommer inte ens att räcka till hälften av vad vi har att prata om. Sen fick jag även säga god natt till en Robert som sover hemma i Fristad ikväll.

Har lyssnat på låten, och det är precis så jag känner. Både den och du har träffat mg någonstanns där jag trodde att det var stängt.

//Richard


Lillebror kände för förändring

Mami hakade på

Tobbe laddade damsugaren

Halvägs igenom

HS10 = Hunk Summer 2010?

Göteborg med Robert

På min lediga dag denna veckan, så blev det Göteborg med Robert. Jättemysigt att åka in, äta god mat och shoppa lite. Nervositeten för att träffa hans kompis Jim, lade sig så fort vi hade hälsat. En väldigt trevlig och rolig kille det där.

Lunchen åt vi på en restaurang (som jag glömt namnet på) i Teliakontorets "hus". Blev en taste av deras salladsbuffé, brutalt bra och goda små tillplock och jag rekommenderar den starkt :D

Sen blev det shopping, och jag införskaffade mig två snygga, stickade tröjjor. En från att. och en från MQ. Riktigt snygga i RödSvart resp. SvartVit, randiga typ :D Vi körde ju även nercabbat genom staden idag och möttes av kyla och regn, många blickar och skratt, men det stoppade oss inte för att köra med taket nere :D

Ikväll blir det en visit hos Carro, där hon och Josse just nu förbereder sig för en liten kväll då de ska dricka och äta taccos. Sen ska jag snabbt skynda mig hem och få min kille ner i soffan så att vi kan mysa och titta på Greys :) Looking forward to it!

Ha en underbar fredag, och för er som INTE jobbar helgen, en underbar helg också!
//Richard


En glad Robert bakom operahuset

Strike a pose!!!

Nercabbat :D

MQ...typ, assnygg!

att.,en ny favorit i garderoben

Tack!


Fritsla ikväll

Idag så blir det Fristla nu direkt efter jobbet. Fast att det gör ont att inte få vakna med min speciella, så ska det bli riktigt mysigt att ha en riktig back-in-the-days fritslawalk. Josse och jag får ut allt på dessa timtalspromenader och det avslutas med te och en film.

I morgon, på den stora löningsdagen, så ska Robert och jag ta oss in till Göteborg för att shoppa, gå runt i stan och äta lite god mat. Iochmed att han börjar jobba klockan 4 så blir det en halvdag, men det är underbart mycket tid som vi får :D ser fram emot!

Nu ska här slutas skrivas, måste ta mig till bussen och packa dessförinnan :D
//Richard


Nu är han på väg...

Nu är Robert på väg hit och det gör mig så glad. Varm i hela kroppen, sitter jag nu med spänning och väntar, längtar efter att det ska ringa på dörren. Jag ska springa fram och krama om honom, så hårt jag bara kan!


Underbaraste!

En liten present utanför min dörr fann jag idag. Ett litet paket och en vit ros låg så fint på min dörrmatta. Ett litet kort med texten; Till killen som jag tycker så mycket om, puss puss puss min kärlek!

Står man inte då bara där, med gråten i halsen och hakan i marken, ögonen stora som planeter?! Underbaraste, vackraste!


Mysigt sällskap på kvällen

Dagen har gått jättebra. Utbildningen går som smort och jag känner snart till ett helt nytt system inom datavärlden haha. Ellos ordermottagning är det som jag nu i fyra dagar ska lära mig och det är riktigt kul. Dessutom ser jag fram emot åtminstone en vecka då jag sitter närmare R.

Kvällen har blivit en riktig friendsnight, då både Josse och Carro var här och hälsade på. Vi satt och pratade mycket om vad som har hänt och lite om vad vi vill göra i framtiden. Samtidigt som samtalet flöt på så lagade jag ihop en riktig middag för två och just nu så väntar jag, middagen och en påse godis på att min glädjegivare ska komma från jobbet.

Denna veckan är det dags att boka biljett till Thailand, och det ska bli jättespännande att åka ner själv, bli hämtad av Robert på flygplatsen och sen möta detta land än en gång, med någon speciell.

Inget långt inlägg idag heller, men många tankar stannar idag inne och jag har snart ett utbrott på min otroligt sega blogg, så like it or not, your so hot! :P

Kramar, och en puss!
//Richard

Blir lite av ett bildspel om hur det har varit...

Tack så mycket för erat sällskap :D

Miss a surtain someone...

Saknar denna också...

och trots att du förtjänar resan så vill jag att du kommer hem!!!

Längtar tills att jag kan börja träna igen...robban längtar efter bodyn :P

Jag har det så bra

Trots den, för tillfället, dåliga hörseln och det svåra uttalet av vissa bokstäver så tycker jag allt att jag har det bra. Man känner att detta 2009 som skulle bli mitt år, verkligen blev MITT! Allt har flytit på bra, gjort många roliga saker, bra saker har hänt och händer vilket också kan bädda inför en bra framtid.

Gårdagen blev det ju jobb, inget skoköp dessvärre, men sparar pengarna till Thailandsresan istället :D På kvällen blev det senare mys med Robert, en stunds tjatande med Josse vid matbordet och sen mer mys med min Robert :)

Jag fick honom att skjuta sitt pass idag så att vi kunde ha en lugn morgon, en lång sovmorgon! Tänkte jag, men så blev det inte riktigt då jag hade bokat tvättid från 8. Så det var bara te o vakna te å upp å åka ne te kvantum :P Köpte tvättpulver och satte igån tvätt efter tvätt. Vi såg på reprisen av Idol eftersom att vi missade den. Tycker att temat var lovley, Michael Jackson, men lite jobbigt att höra hur många bra låtar förstördes :/

Vi åt pizza från Galaxy, smarrigt, och sen tog vi en promenad till jobbet där jag lämnade kvar R. När jag sen kom hem så glodde jag lite på Ugly Betty. Trots att det var ett tag sedan jag riktigt följde serien, så gör det inte så mycket att man har missat lite avsnitt, utan den är alltid lika rolig :D

Efter det så har jag städat, städat och städat. Skönt att fixa hemmet innan vi ska laga lax med potatis :D

Ha en go kväll, och se fram emot den nya veckan!
//Richard


Bilder från förfesten

Nya Elloskamrater för min del :D

Ja...det finns ju finare kort, men varför lägga ut dom :P
'
Dj-båset

Partey Ymergården

Dancing, all night loong!!!

Scandic-Eliten med Anna, Hanna och Richard

Jag vet inte vad jag försöker säga...men Ruth looked good that night, every night

The cheezier snack!

Försök till en shot

I Gotta Feeling...;)

Vill tacka alla som providat mig med dessa bilder :D lovely!


Isn´t it Obvious


Så bra!

Vaknat till liv...oh shit!

Det var en riktigt lyckad personalfest och jag ser verkligen fram emot nästa :D

Men först måste jag ju bara berätta tabbarna från gårdagen innan hela kalaset satte igång. När Josse och jag var i stan så hittade vi inte bara mina nya skor som ska inhandlas idag, utan också vanliga, plain kalsonger. Letade fram ett tre-pack snygga i svart. När jag sedan kom hem och skulle se hur de satt så mäker jag sizen! Ja men visst, lilla jag i ett par XL....tror inte det. Klantigt av mig som fan men, jag tänkte att jag skulle ge bort dem till Tobbe och köpa ett nytt paket i rätt storlek åt mig. Skulle ju ändå ner och lämna in filmen på Hemmakväll (Videomix). Gör mig i ordning, tar på mig ytterkläderna och ger mig ut i regnvädret. När jag väl har kommit ner till knalleland så kommer jag på...filmen! Ligger fortfarande jämte TV:n där den har gjort det i några dagar. A men va ***!

In på H&M och köpa kalsongerna, i RÄTT storlek. Sedan var det bort till kvantum för slödrickal, bort till systemet för att köpa gott för kvällen. Hoppa på bussen, hem till mig igen för att hämta filmen och lämna den. Som tur var så var Robert redan på väg hem till mig så vi kunde ta bilen ner till stan och lämna den. Thank God!

Sedan var det bara till att göra iordning sig för kvällen. Det blev lite fördrinkar hemma, lyssnade till lite bra musik och sedan drog vi oss till ett gäng på Ellos-avdelningen som hade förfest. Massa skratt, prat om jobbet, mer dryck och bra musik fick oss i humör för att ta oss ut till skogen och mot Ymergården.

När vi kom fram så började festen. Bokstavligen i stort sett. Trots ett ganska så stort antal människor som redan var där så blev det ett riktigt drag när vår lilla grupp kom haha. Hade skitkul hela kvällen. Man kunde dansa runt, sätta sig och prata, gå ut och andas, shotta lite smaskiga sorters av likörer...what NOT to like? Sedan hade jag även väldigt många bra, snygga och roliga danspartners, så applåder till er :D

Lena va så go och skjutsade oss bort från skogen och in till busstorget. Därifrån tog vi en taxi med Hamid hem till mig och dog i sängen. En kväll som denna hoppas jag på många fler och ´trots att jag var lite nervös inför vissa saker så känns det som att vi har bevisat att vi inte är som alla andra.

Bilder blev det inte så många av eftersom att batteriet inte hade så mycket kraft. Lägger upp dom jag hann ta senare och då ska ni få se...
//Richard

Men jag är ju sjuk!!! Helt allvarligt.

Nu när jag har testat en släng av den otroligt roliga halsflussen, den grymma bihålsinflamationen, hosta och huvudvärk i två månader, varför inte ta en släng av öroninflamation också :D yayyyy!

Dommen av både läkaren och sjuksköterskan blev att mina örongångar är så röda att de inte ens vill gå in och se trummhinnan för att det skulle göra för ont. Så lite mer penicilin i 10 dagar till kan man ju också se fram emot, not! Jaja, what to do liksom?

Nu ska jag ner till stan igen och köpa mig lite dryck till kvällen. Ska också lämna in en film som jag inte har hunnit se än haha det har blivit Greys istället :D Sen ska jag väl hem och förbereda mig inför kvällen :) så roligt och framförallt spännande det ska bli :D

Ha´re gött
//Richard

Smarrigt!


Snöblandat regn från Polen tack!

Ja, vaknar av att det regnar på fönstret i morses. En Josse jämte mig som påminner mig att ringa vårdcentralen för att boka tid, och äntligen har jag fått en :D

Fem minuter senare kommer jag till insikt att det faktiskt har börjat småsnöa lite. Josse, som är lite mer uppdaterad med nyheterna, konstaterar att det är snöblandat regn från Polen på ingång. Oh shitm, the winter is here!

2,4 graderm och tio minuter senare har det snart bara förvandlats till snö. Helt sjukt att se vitt på backen och på taken. Ja ja, thats it!

Nu ska här ätas frukost, sedan blir det slapp fram till lunch. Sen ska jag försöka få lite övertid på jobbet innan vi börjar göra iordning oss inför personalfesten ikväll :D Ett besök på systemet behövs nog också :)

//Richard



Första synen

Tio minuter senare

20 minuter senare

Tidigt värre, sleepy eyezzz

Gårdagen kändes sjukt bra. Saknaden av någon gjorde att det kändes speciellt att gå till jobbet och att kvällen efter också skulle bli lite extra special :)

Jobbade till 20.00 igår och trots att det ringde konstant så lyckades Billy Kaldemark, Skeboleffe och Annica Juhlin roa mig :P Sedan hade vi även veckans goa kvällsgäng, Jag, Ida, Sharon, Dario, Selma, Jeanette och Ullen :) Efter jobbet var det tänkt att Robert skulle hämta mig, men han hade satt ut en annons på blocket om att sälja bilen och det hade tagit 20 minuter innan nästan 40 personer kontaktat honom och den var såld. Han var tvungen att lugna ner sig lite efter all kalabalik. Ni kan läsa om uppståndelsen på hans blogg.

När han kom hem till mig hade redan första pausen av Greys börjat. What was up with that? Gårdagens avsnitt var ganska så plain. Det hände inget speciellt, förutom att alla sprang omkring och oroade sig för att få behålla sina jobb. Den enda "riktiga" händelsen var väl när Izzie Stevens (Kathrine Heigl) tog av sig sin peruk. Just love her!

Det blev en tidig morgon då Robert börjar klockan 8. Sju i morses gick jag runt i köket, med bokstavligen talat stängda ögon och dukade fram frukost. Morgonstund har guld i mun, men klockan 7?`jaja, vad gör man inte...

Nu har jág återigen varit i kontakt med vår kära vårdcentral pga av att jag på något sätt har fuckat upp ena örat. Lider ofta av öroninflamation, men denna gången är det något annat. Det gör ont när jag pratar vissa gånger, hörseln är nedsatt och det känns som att örat är halvt bedövat :/ WTF, kan jag bli frisk?

Nu ska det bli matlagning här hemma så att jag får något att äta i eftermiddag, smarrigt värre så vet jag inte vad det blir än men det löser jag nog :D

Ha´re gött!
//Richard


Billy Kaldemark

Skeboleffe

Annica Juhlin

Just happyface :)

Ja, happyface hela dagen, trots lite småtråkiga kunder, så har det varit happyface :)

Morgonen började helt underbar med sovmorgon till tio, upp till Netto för att handla stor frukost till mig och Robert. Efter en stunds förberedande hörde jag att han vaknade till och jag hämtade honom. Frukost med jucie, te, kaffe, stekta ägg, ost, salami, gurka och tomat va hur gott som helst.

Efter det hann vi med ett Greys-avsnitt och vi har snart kommit in i mitten av andra säsongen :) Såg fram emot att gå till jobbet, även om jag kunde legat kvar i soffan hela dagen, och jobbade idag kväll med Selma, Sharon, Dario och Roger. Jag gillar att jobba kväll för om det är lugnt så har "gruppen" som jobbar sent hela veckan riktigt roligt. Man kör lite inside-jokes, man kan prata lite, skratta mycket :D Som det ska vara!

Ikväll blir det ensam sovning. har inte någon kommentar om det :P

I morgon så ser jag fram emot att få vakna, gå till jobbet, komma hem, mysa i soffan till Greys Anatomy :D

Sov så gott allesammans
//Richard


Selma la äntligen ut bilden på hennes blogg :)

Typ hur glad som helst nu! Never felt better :)

Hotellfrukost hemma hos mamma

Tobbe och Mamma bjöd på hotellfrukost i går innan jobbet. Gud så gott det va med massa olika bröd, pålägg, ägg, omelett och annat smarr :D Efter det tog jag mig som sagt till jobbet där jag satt till 10. Hade riktigt kul igår också, mycket skratt och allmänt tjat.

På kvällen "ställde" Robert upp och sov över ;P det blev lite Greys, självklart, och lite småtjafs om vem som hade rätt. Sjukt kul att visa sin envisa sida hehe Gittens har landat och mår bra i Thailand den lilla grisen. Nu sitter hon säkert redan med en drink i värmen och njuter vid poolkanten :P

Ha en underbar dag!
//Richard


Kära Mami :)


Todde :)

Lillasyster Lovisa och hennes pojkvän Djairo (sorry för ev. felstavning)


Lady Gaga, blöder på scen, helt sjukt!

Den matchen gick ju bra...not!

Robert var här runt kvart i åtta och han var riktigt taggad inför fotbollen och in stormade han gul och blå från topp till tå :P Med den svenska flaggan runt halsen så bunkrade han sig ner i soffan med en öl :D

Som ett fån, så hade jag fått för mig att fotbollen inte började förrän klockan 9 så jag tyckte att vi skulle väga upp kvällen lite med ett Greys Anatomy avsnitt innan matchen började. När klockan blev 9 slog vi på femman och till Roberts besvikelse så hade redan halva matchen gått. Stackarn, han som var så taggad :/

Jag tog bilen ner till kvantum och köpte lite chips, dip och sprite till kvällen och när jag kom hem var ännu inget mål gjort. Två bortdömda mål, av vad vi såg, gjordes av Sverige och det var ett riktigt nervvrak som satt i soffan när de 10 sista minuterna rullade på med 1-0 till Danmark.

Ingen glad min alls efter matchen, så för att muntra upp honom blev det ännu mer Greys ;D Somnade i soffan och vaknade av mig själv när jag hör världens ljud från min egna mun. inte OK!!! :D

Inga bilder på Selmas blogg än, men så fort de kommer upp där så ser ni dom här. Ha en jättebra dag!!!
//Richard

Before the game


After the game


She´s gonna leave meeeee!!!!

I morgon åker min lilla pärla till landet borton horisonten. Gittens tar klivet ut mot en välförtjänad semester i Thailand. 24 dagar ska hon vara borta! 24 DAGAR!!! hur ska detta gå? Gymet, jobbet och fritiden. Jobbet har jag ju redan täckt med min lilla gubbe :P Gymet får Josse fylla ut med och fritiden ska jag nog kunna fylla också utan problem :)

Men trots det så kommer jag sakna henne och jag kan se henne ligga där på stranden med en bok, god drink och snyggingar i sikte. Go get Thailand-fever girl!

Idag har det varit riktigt kul på jobbet och Selma har tagit några riktigt "snygga" bilder på mig så det ska bli kul att se om de kommer ut på hennes blogg i dag eller i morgon :D

Ikväll är det ju fotboll, vilket inte är favoriten på TV:n, men vad gör man inte för Gul-och-blå-fans som ska sitta i soffan jämte mig. Självklart ska det bli fotboll, prio!

Hejja på Sverige, drick lite gott och slå er ner i soffan!
//Richard


U will be missed


Det är bara till och härda ut :P


Tidig morgon, lördag på jobbet

Oh gud va trött jag är! Är dock värt att gå up tidigt för lite extra vakentid i sängen.

Igår blev det lite taccomiddag med Mamma, Lollo och Robert. Det va jättemysigt med god mat till Idol, gott vin och en mörk promenad med Lea. Nerverna var väl lite shakey men de stillades ganska fort och hela kvällen fick ett bra flow.

Det blev inget Greys-maraton igår, men det gjorde inget faktiskt. Robert har sugits in i serien precis som vem som helst så jag kommer nog få se avsnitt var och varannan dag här :D Mysigt att mysa i soffan också.

Nu ska det lagas lunch innan jag drar ner till jobbet där jag ska sitta de närmaste 8-9 timmarna :P
//Richard

Sushi med Josse

Nu på förmiddagen så får jag vänta på en bakfull Robert, men den som väntar på någt gott...

Josse drar ner mig till centrum och äter Sushi med mig för att fördriva tiden lite och det ska bli riktigt smarr!!!

Idag är det ett riktigt höstväder med några moln på en annars klarblå himmel. Träden rör sig i takt med vinden och skiner upp av sina nu guldfärgade löv. Lovley!
//Richard

Saknar sommaren, men bara lite nu när hösten är så fin :D


Fredag :D

Love fredagar, speciellt denna :)

I natt blev det Josse i sängen jämte mig, trevligt men inte som jag hade tänkt mig ;D Men en liten kram fick jag allt på morgonen då hon sov :P

Nu är vi på väg ut ur hemmet för att gå ut med Lea, som mamma lämnade av här hemma då hon skulle på ett möte idag. Mysigt med promenad i det halvfina vädret. Sen är det tänkt att det ska bli lite mys med Robert i soffan och fortsätta titta igenom Greys Anatomy. Vad kvällen bjuder på är hemligt för tillfället, en liten överraskning som jag inte kan berätta nu utan i morgon :D

Ha en goer dag nu alles, så hörs vi :D
//Richard


Utgång blev bio och myskväll

Idag var det en tanke att det skulle bli ett riktigt hejdundrande hajdå-party för Gittens och Sara nu när de ska iväg till Thailand, men Gittens valde att bli ekonomisk i det sista och jobbade över...synd men jag förstår henne till fullo men jag hoppas bara att vi ses innan hon drar.

Istället blev dagen som sådan att det blev en lång sovmorgon med Greys Anatomy på morgonen med Robert, eftermiddags tjat med Karin i sängen hos Josse, onyttig lunch, bio - The Ugly Truth (vilken jag bara älskade!!!) och nu ska det bli myskväll framför TV:n.

Vi får även se vem som ska sova i sängen med mig i natt, om det blir Josse eller Robert, men det får dom själva bråka över :P

Kort inlägg, I know, men så är det ibland :) ha´re gött!
//Richard


Vad har hänt?

Ja ni, vad är det som har hänt? Mycket, eller nästan bara bra saker den senaste tiden iaf (halsfluss EJ inräknat!).

Förra veckan gick bra, på alla sätt och vis. Fredagen bjöd på personalfest hemma hos Lisen och jag var där lite före hela kalaset börjadet och fick i mig en halv burk oliver :D Sedan kom Dina, Andrei, Annika, Alexandra och Ludde också och joinade oss bland chips, salta pinnar och vin. Ja, jag drack tre glas vin, trots medicinering eftersom att Lisen har en sådan otrolig övertalningsförmåga :P Blev full typ på två munnar, men det är väl helt OK när man knappt ätit på två veckor och tappat 5 kilo!

Lördagen blev det jobb på förmiddagen, sedan hämtade Robert upp mig för en mysig hemmakväll på hans hemmaplan. Det blev en riktig festmåltid av kräftor och vin (jag vet, även den kvällen trots medicin) tack vare grannen, morfar :) Har nog även sett världens sötaste version av Emil i Lönneberga :) Den natten fick jag tydligen, i sömnen, nog på att hunden lekte i sängen med en gris som låter, så jag hade tagit den och ställt den på ett bord med ett kraftigt tag :P

Igår bjöds det på mat här hemma efter jobbet. Det blev också ett sista avsnitt av Svenska Hollywoodfruar, och ett smärtsamt farväl av Anna Anka :( önskar att få höra mer om/av henne i framtiden :) På natten, precis efter att vi lagt oss känner vi hur hela huset vibrerade. Trötta som vi var blev det en snabb ignorering, men kort därpå blir smällarna högre och vi hör hur glas krossas. Första tanken från mig va hemmavåld, hustrumisshandel eller något sånt. Sen så gick vi ut på balkongen och då förstår vi att det är någon som står utanför och kastar upp stenbumlingar på fasaden, och även för att träffa ett fönster som han redan hade gjort. Nyfikenheten växte och vi gick ner i trapphuset. Robert gick lite för nära och blev injagad igen och sedan stod det fyllot där nere och försökte komma in.

Sammhällskänslan kom och vi ringde polisen. Det tog inte lång tid innan det kom en civil polisbil och tog in mannen till fyllecell.

Kvällen ska bju på pizza med lillebror, och sen har jag inga mer planer så det är bara att komma med förslag. Ska ju givetvis titta på säsongsstarten av Desperete Housewifes :D Love it!!!!!

Ciao Bella/Bello


Jag har ju klippt mig också :) lovley, eller hur :)

Jag och Lisen innan "My lipz, my lipzzz is impossible" ;)

Kräftmiddag :) (brukar inte ta bilder från andras bloggar men var tvungen då jag glömt kameran hos Lisen)

Fick även en ny kompis, lilla Wilma, trots att jag tog hennes gris :P

Kan inte sluta älska serien alltså!!!


I´m back, I´m bloggin´

Ja nu kan man väl säga att jag har blivit frisk. Efter snart 15 dagars medicinkur, and 5 more to go, så böööör kroppen ha utrotat all skit.

I helgen var jag upp till fader i fjällen och gick på dop. Mycket trevligt, men det tog sin lilla tid att ta sig upp. Lovisa, min lillasyster, och jag bilade upp, och eftersom att jag var ensam förare så blev det 9 timmar sträck bakom ratten med några få pauser. Grymt stolt att vi inte stannade någon stanns för att övernatta :D

Det blev 60-års kalas för plastmormor på lördagen, CocaCola för min del eftersom att jag gick på penicilin. Mycket trevlig kalas med ca 60 pers med god mat och trevligt sällskap. På Söndagen blev det en brunch, en stund i kyrkan för att döpa minikusinen Ida-Lee, och sedan tillbaka till pappas restaurang för att äta lite tårta. Tackar ju inte nej till det extra fettet jag kan få just nu så det var bara att äta på.

På eftermiddagen så tog jag, Lovisa, Pappa och Ann oss upp på toppen av ett litet fjäll som heter Nipan. Otrolig utsikt, med bra väder gjorde hela "klättringen" värt det. Sen fick jag ju också passa på att plocka mina första blåbär i år, så här sent! Lovley :D

Idag har det varit jobb, McDonalds med Robert och sedan städning i fokus. Speciellt städningen. Nu ska jag snart bli upphämtad av Robert, vi ska se en skräckis och äta lite god mat/snacks. Det beror lite på vad jag är sugen på :P

Nu ska jag börja blogga igen, betydligt tätare än vad jag har gjort hitills :D

Kramar//Richard


Lollo, Mandiz och Arvid :D

Nils först vid maten :P (Mndiz pojkvän)


Systrar :) <3

Linda och Erik med lilla Ida-Lee

Grattis till din dopdag

Syskonbild :) Arvid, Amanda, Fredrik, Jag, Lovisa (Joshua saknas bara)

Så söta ni är

Mandiz på bushumör

Tackar man nej liksom?!


Hittade sjukt snygga nerd-glasses, var ju tvungen att köra en makeover :P

Men jag må säga att Arvid passade bättre i dem

Lollo, inte så dum hon heller

Nils skulle också posa

Can you love him more

Kan döda för utsikten

Pappa och Ann på toppen

Lollo tar det lite lugnt

So totaly worth it!


RSS 2.0