Nyheter

Som de flesta kanske förstår så har jag nu fått hem min bebis, min Iphone :)

Detta är en helt otrolig telefon med mängder av funktioner och för dig osm funderar över ett köp som rekommenderar jag den starkt. Jag har ett abbonemang med Halebop på ca 400 kronor i månaden, med fria sms, fri surf och ringer för 199 kronor i månaden. Lätt värt det :)

I helgen blir det komfirmation med min syster Lovisa och det ska bli jättemysigt att komma tillbaka till min gamla Fritslakyrka där jag själv en gång tog emot komfirmationen :)

Ha en trevlig helg, själv ska jag ikväll på personalfest med grillning, spel och massa lekar :)
//Richard

Snart är den min whoooohuuu!!!

Siter här med världens smile, nu när jag tänker på att den snart är min. Isnart exakt ett år har jag nog pratat om den varje dag (helt seriöst) och nu äntligen har jag tagit steget och beställt min alldeles egna Iphone :) Nu kan jag snart blogga från i stort sett vart jag vill, spela spel och, OCH, jag kan även ringa ifrån den :P



Annars så är allt bra. Jobb-,födelsedags- och komfirmationsvecka. Jobbar nu torsdag och fredag, syskon har fyllt år i mängder och på lördag tar lillasyster komfirmationen :) Amanda, äldre syster, och hennes pojkvän Nisse bor hemma hos mig denna veckan och de är inte dom mest morgonpigga människorna jag mött :P

Ikväll blir det antagligen utgång med Gittens och the happygang, förhoppningsvis hänger Josse också med men vi får se.



Ha en underbart bra dag så hörs vi och läses vi // Iphone-Rille

Grattis till mina två systrar

För 21 år sedan föddes en liten flicka vid namn Amanda. Exakt sex år efter föddes en till liten flicka vid namn Lovisa. Bra tajmat mamma, men helt underbart att ha dessa systrar :9

Alla kramar och pussar i hela världen, och världens största GRATTIS till er båda :)

Mandiz

Lollo (Lennart)

Älskar er!

Bilder från gårdagens ledighet


Josse på Tant Grön där vi åt deras lovely Fudgekaka

Jag på Tant Grön

Josse och jag vid blå huset

Blå huset igen

Are you talking to me?

Ljusstakarna jag köpte, 20 kronor styck, ett överkommligt pris


En ledig dag i min smak

Hallåjs allihopa :)

Idag har jag varit ledig från jobbet, vilket verkligen jag förtjänat efter att ha jobbat hela helgen. Idag var det bestämda planer med Josse om en riktigt back-in-the-days-shopping-dag :)

Det var även planerat att jag skulle upp och hoppa runt halv sex i morses för att träna med Gittens, men ibland så går inte alla planer som planerat. En försovning bidrog till att Gittens fick träna själv och att jag fick vakna till Nightrider ca halv nio i morses istället :P


Jag mötte Josse på södra torget och vi tog våra hungriga magar till Eest. Världens goaste lunch, i alla fall den godaste på länge och det var för en gångs skull mycket att välja mellan. Vi har tidigare haft oturen att komma när köket bestämmer sig för att skita i att göra mer sushi och vi får ta de små rester som blivit över. Efter maten strosade vi runt lite i stan. Jag letade efter en konfirmationspresent åt lillasyster och en födelsedagspresent åt storasyster. Medan vi gick omkring på gatorna fick jag den vildaste tanke på att förändring av mitt hår var i sin ordning.


In på Salong Matilda, klippning och slingning och nu är förändringen klar. Jag har täta, blonda slinger och tunnat ut mitt tjocka hår. Luggen behöll jag eftersom att jag gjort det dom senaste gångerna jag klippt mig :) Undrar hur lång den kan bli? XD


Sedan blev det ytterligare shopping i knalleland, där jag hittade alla presenter, samt lite saker till mig själv. Två ljusstakar i medelhavsstil, kalsonger från adan wear samt en pendel som  på något magiskt sätt drogs till mig på Tarot-Katten.


Kvällen nalkas med promenix tillsammans med Nattis, tidigt i sängen dock för att jag SKA upp i morgon för att möta Gittens på gymmet :)


Ha en bra dag och en underbar kväll, idag när vädret är så underbart :)

//Blondie-Rille
P.S.
Bilder kommer inom kort :)


Grattis Joshua

Min lillabror Joshua fyller 16 idag, så ett stort grattis din denna pöjk. Hoppas du får en asbra, skitkul och hejdundrande dag.


Grattis!!!

Från glamour till myskväll

Direkt efter jobbet igår fick jag ta mina saker och dra mig inåt stan. Där inne mötte jag upp med Gittens, Liza, Magda, Nadja och Julia för att vi skulle kolla på alla dessa utsmyckade människor som skulle på Borås studentbal. Bland dessa människor gick den enastående Nina som fått sin klänning sydd av en av Gittens bästa vänner Dennis. Den var jättefin och hon gick som en prinsessa på gången.


Vi gjorde allt för att få se, så vi klättrade upp på lite skyltar i området. (men kolla hit då!!!!)

Magda och Nadja

Nina i sin fina klänning (hoppas du fick en underbar balkväll)

Efter detta bestämde sig Gittens och Nadja för att tränga sig in hos mig och vi arrangerade en liten filmkväll med massa gottigott. Men vem visste att det skulle ta ca 1 och en halv timma att välja film på hemmakväll, handla snask i ytterligare 30 minuter på Ica Kvantum och till slut komma hem, två timmar efter att vi lämnat startpunkten i stan.

Filmvalet blev av min influens och både Gittens och Nadja så tveksamma ut av mitt val, men från och med första scenen till den sista så var det inget annat än asgarv från alla tres munnar. Fy fan vilken film asså, White Chicks. Har nog sett den ca 10-15 gånger och jag kan inte sluta skratta åt den. Fy fan! :)


Nadja hos mig (bättre omständigheter den här gången)

Gittens hos mig (aldrig bättre omständigheter som vanligt)

Min lägenhet under en myskväll


Nadjas nya skor, men Nadja hur fick du tag på pengar till dessa???


Bilder från helgens bravader

Hittade lite bilder från Gittens hemmafest i lördags hemma hos Sara. Det är smärtsamt roligt att titta på dem samtidigt som man minns hur roligt jag hade det. Tackar för en underbar kväll med många ny vänner.

















Tack :)


Dagens inlägg är till Pappa

Hurra, Hurra, Hurra!

Grattis Pappa på din födelsedag!!! Hoppas du får en underbar dag!!!


Grattis

ca 12 timmars sömn senare

Steg upp sju i morses, helt utvilad, kanske på grund av att jag gick och la mig ca 12 timmar tidigare. går fortfarande lite på thaitime och då kan det bli lite knas i kroppen. Tyvärr kunde jag inte delta på en viss liten Alexandras kalas igår, rättelse: Alexandra och Annas partaj, så jag skickar ett sorry-kort från min brevlåda till deras, men det ska bli så himla kul att träffa dem på måndag igen:9

Idag är det planerat göteborgsvarvet, fest efter det och sedan basta lite på svenssons! Eller va?? Nej just det, detta är Mammas och Tobbes planer, jag ska ha en helmysig dag med hunden Lea, ska vara ute mycket i det vackra vädret, förbereda den kommande veckans matlådor och träffa lite folk ikväll hos Gittens.

Ha en fortsatt trevlig dag så hörs vi av :)
//Ricky-Tick


Ne, men nu e jag tillbax

Hua ligen, vad fort det har gått men kul har man haft det i alla fall :9

Bilder och lite mer info om vad vi gjort och var vi varit kommer ut här under dagarna, men först måste jag bara ställa huvudet på svensk tid, landa hemma och fira lite kompisar som fyller år till öger och vänster. Jag säger bara en sak, inte kul att åka från skinande sol och komma hem till ett hagelregn, INTE KUL!!!

Men skönt att vara hemma så man kan träffa alla man vill och inte vill, saknar pappa, Ann, Fredrik och Arvid redan dock, men snart så får man ju åka upp och hälsa på igen.

Kramar till tusentals//

Thai-Rille


Mango bay, Koh Tao :)


Bus med bröderna :)


vi liftade med denna thailändare på hans moppe med sidovagn, pappa njöt av turen :)


Vi drack goda drinkar, Ann njöt av annanasshake :)


RSS 2.0