En ny Trenchcoat till mig

Fikade med Gittens idag efter jobbet, mysigt, mycket mysigt!

Dett resulterade i Veras Garderob, och är mycket nöjd över köpet jag gjorde. Det blev en ny Trenchcoat till mig, i gyllenbrun ton, underbar!


Vad tycks?

Just nu så luktar det väldigt gott i köket! Robert kokar ihop en måltid, som snart kommer ut på hans blogg ;)

Nu ska även jag sätta igång igen

Nu när Robbie har börjat med sin träning ordentligt så är det även dags för mig att sätta igång! Jag vill inte slappa efter medan Robert får till en bra kondition och snygg kropp själv ;)

Idag var det alltså dags för mig att sätta igång med lite mjukstart. Tog på mig gympaskorna vid 8.45 och begav mig ut. Helt slut efter första kilometern men huvudsaken är att jag fortsatte lite till innan jag kände att det var tillräckligt.

Idag är jag ledig hela dagen och har fortfarande inte bestämt mig för vad jag ska göra resten av dagen, men det återstår att se :)


Fredagen i korta drag

I fredags så blev det en riktigt mysig eftermiddag efter jobbet. Det började med att jag mötte upp Mikka på Borås gator. Vi satte oss på stans "hälso-café" Leva för att fika lite mindre hälsosamt ;)

Och här har vi henne, världens bästa solstråle!

Jag berättade lite om Pillan och Johans fotoprojekt och hon blev väldigt sugen på att själv villja bli fotograferad av mig så vi ska bestämma någon dag, roligt :)

Tack för en mysig fikastund!

Därefter åkte Robert och jag bort till Pernilla och Johan för att ha en liten svennekväll :) Tacos, Idol och lite vin (Endast Johan och Robert som drack då jag körde och som ni vet Pernilla har en liten boxare i magen)

Glass för oss som inte drack, bra utbyte :)

Poppiga Pvis som var partysugen

Tack för en supermysig kväll!

Ett otroligt bra resultat

Som nu har gett mig gnistan att fortsätta med fotografering!




Ni två är underbara!!!

TACK FÖR DENNA CHANSEN!!!

RSS 2.0