Rix Fm hela dagen!

Har under hela dagen skrivit diverse olika mail till massa personer. Riktigt skönt att vara borta från telefonen under några dagar, och nu så känner jag att jag gärna kan prata med massa folk igen, mailen har blivit lite tråkig att sitta med. RIX FM blir det dock hela dagen, och då och då, lite stundtals sådär, så kommer min favvo, LADY GAGA!!!

Det är bara en vecka kvar nu till att jag och älsklingen äntligen ska upp till huvudstaden och se denna stjärna. Det ska bli så otroligt, underbart roligt och jag bara spricker ut i sång och dans varje gång jag tänker på det. Hon spelas i hörlurarna så fort det finns chans. Wundershön!!!

Och vart tog den underbara våren vägen? Regn, regn och åter REGN! Nu vill jag ligga i gräset, känna solen mot ansiktet och bara njuta. Men istället får man sitta inne och titta ut. En bra sak är att jag nu kan passa på att byta dushdrapperi, då mitt gamla har blivit något...gammalt :P

Har inte så mycket mer att skriva just nu, men det kanske blir ett panikartat inläg senare då jag ska använda min ugn för första gången på ett bra tag, då det är Robert som har hållt ställningarna i köket det senaste. Ida har jag åttagit mig att laga Lasagne, och som jag minns blev min senaste väldigt bra...men vänta, det var ju typ ett år sedan haha

We shall see!!!!


Chori Chori!!!!

Gittens påminde mig om en otroligt rolig tid vi hade på jobbet ett tag. Det var den tiden då vi jobbade kvällar och det inte fanns så mycket att göra. En kväll hade vi båda sett på The Guru och we both got blown away! Chori Chori blev sedan dess våran låt och vi satt varje kväll med våra Headsets och lyssnade på denna underbart sköna och roliga låt. Alla satt bara och skrattade åt oss när vi ställde oss upp och shakade loss till indisk rytm med Macarena som ledmotiv i dansens underbara värld!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Jag + Lady Gaga = Rent badrum

Bad Romance - Rent ut sakt min relation till mitt badrum och nu lär det bli en bättre Romance mellan oss!

Papparazi - Tagit ett skönt kort i en klassisk outfit för att städa badrummet, ihop med rengöringsmedlet Klorin!

Telephone - Killen ringer och kollar upp så att allt ska skötas på ett rätt sätt!

Poker Face - Mitt poker face är riktigt bra när handskarna åker på så att smutset inte vet vad det är som händer!

Just Dance - Då är det bara att sätta igång!

Jag och Lady Gaga ska städa mitt bardrum idag, och guuuud så skönt det ska bli att få bort all skit och känna doften av rengöringsmedel av alla dess former! Idag är det sista dagen av 12 som jag har jobbat och det är underbart med ledighet. Bättre att spendera den i badrummet med skum och vatten blir det nog inte :P

Desperet houswife?!?!?!?


Grattis Älskling!!!

Idag är inte dagen du fyller år, det var ju i söndags. Men då vi konstant var ute och gick eller hade mysigt på din födelsedag så kunde jga ju inte gratta dig här!

Jag vill bara säga Grattis till den mest underbara, fantastiska människa jag någonsin har träffat i mitt liv. Det är inte bara en del av dig som är något utöver det jordiska, utan hela du! Är så otroligt lycklig med dig och vill fira den trygghet och kärlek jag har funnit i dig! Tack!!!


Jag älskar DIG!!!


Sen utekväll

20 minuter över fyra kände jag återigen kudden mot mitt huvud. Eller, kände och kände vet jag inte, var rätt så "radiostyrd" som Robert lätt uttryckte.

Vi gick runt i stan, gata efter gata och letade efter ett ställe där vi kunde dansa lite. Vi stannade vid några olika pubbar och krogar där vi tog några öl och gick vidare. Vi fick reda på några namn på krogar som vi frågade efter, men det är konstigt att ett och samma ställe ska kunna finnas åt alla fyra vädersträcken. Ingen visste något, alla pekade åt olika håll, men till slut så fann vi ett skönt litet hak som skulle vara öppet till 8 på morgonen.

Där dansade vi en bra stund och ytterligare öl, cider och shots senare var det dags för en varsin pizza-slice på  7-11 och raka vägen till hotellet för att sova.

Nu ska vi ut och äta lite gott och sedan ska vi förfesta på hotellrummet lite. Ska berätta mer i morgon om vad vi gjorde under dagen idag, men nu så ska vi snart gå :)

Kramar

Och då är vi på väg

Nu har vi lämmnat kända platser och är på väg ut mot nya spännande äventyr :)
Är på väg bort från varberg med ett tåg som var försenat, men inga sura miner för det. Kommer få en helt otrolig helg i fina Köpenhamn trots dom 13 minuterna som försvinner tack vare tåget :P
Ville bara uppdatera er på hur det går för oss, och än så länge lever vi :)
Kramar på er alla!

Mot Köpenhamn

Glad pås allesammans!

Jag frågade mig själv, och Johanna idag, om vilken dag det igentligen är då man ska säga glad påsk?! Är det kanske under hela helgen eller någon speciell dag?

I filket fall så säger jag det idag, för någon annan dag kan jag inte säga det på då jag och Robert packar våra saker och drar ner till Köpenhamn över helgen för att fira min bästa kille på hans födelsedag! Vi kommer att få hela morgondagen på oss att göra massa skojj, sova på hotell två nätter vilket menas med två otroliga frukostar :)

Idag så jobbar Robert och jag står ensam med alla sista-minuten saker som ska göras. Robert påminde mig noggrant att hans byxor och keps skulle rollas, för på dom var det för mycket damm. Jag har tvättat och det ska hinna torkas, gjort otroligt goda (förhoppningsvis) Brie-salami-frallor till tågresan och nu så ska jag diska och städa och snart packa. Under förmidaggen mellan allt arbete så har Johanna och Josse varit och hälsat på. Vi köpte lite fika-gott och satte oss hemma hos Mamma och Tobbe medan tvätten blev klar.

Jättemysigt, men nästa gång måste vi klämma in en promenad också, fast vädret idag tillät det inte riktigt så vi la på oss dom kallorier som vi snart ska bränna bort :)

Nu hinner jag faktiskt inte skriva mer, är en väldigt stressad man idag, men allt måste vara perfekt inför vår weekend och jag vill bara det bäsa för DEN bästa!

Underbara pojkvän, Robert! Jag älskar dig!

Ute med jobbet

I onsdags hade vi en riktigt mysig kväll med jobbet. Vi var ute och åt mat på Vinci, en restaurang/krog/café vid viskan och det var riktigt trevligt. Till förrätt blev det Chévre och till varmrätt blev det ryggbiff, och det smakade himelskt gott.

Innan vi träffades så åkte jag förbi hos Ida där hon, jag och Kristoffer spelade yatzy och förfestade lite. Dock inget vin för mig då jag körde. Har kommit på att min prövotid äntligen går ut på söndag, och jag ser det hela ganska så ironiskt, att jag för två år sedan tog mitt körkort på Roberts födelsedag...är det inte bara så perfekt :)

Trots att jag fick med mig kameran så blev det inte så mycket bilder tagna, men här har ni en liten inblick i hur kvällen såg ut :)


Kristoffer med ett glas vin

Ida ville INTE vara med på kort men detta hann jag med innan hon sprang bort

Och jag, nykliptt för er som inte vet, på Vinci :)

RSS 2.0