Titta vad jag hittade :P

Det varden tiden då jag precis gått ut 2:an ur gymnasiet, och vår klass alltid ställde upp för lite artiklar, Myh God!


Såååååå roligt :P


Det gick alldeles för hastigt

I morse så försov vi oss lite och du var tvungen att rus upp ur sängen och lämna mig där. Det gick alldeles för hastigt, och jag fick inte ligga jämte dig och hålla om dig.

Det finns inte många lediga dagar då vi får chansen att kunna sova ut, äta frukost och vara med varandra innan jobbet! Men på lördag så ska vi ha en riktig mys-dag! Vi ska sova ut, äta brakfrukost och bara mysa innan dagen kan börja! Du och jag, så som jag vill ha det!

Puss min kärlek!


Sushi med Josse åter igen

Igår var det tänkt att Josse och jag skulle hinna med en lunch på stan på min lediga dag, men saker och ting händer här i livet så Josse hade inte riktigt tid, så idag gör jag ett nytt försök. Hon och jag håller precis på med en litetn SMS-konversation för att komma fram till vilken tid hon ska komma hit och vart vi ska äta.

Det kommer ju givetvis bli en hel del window-shopping, men inte så mycket köpande för min egna del, oj, pling pling mitt i skrivandet, det måste vara Josse...

...vilket det också var. Hon skriver att hon nyss kommit upp ur sängen och frågar när JAG tycker att hon ska komma. Ja Josse, om jag räknar med att du ska göra i ordning dig också och klockan är ca halv nio nu, så lär du väl inte vara här förren halv elva, så det får duga :)

Ha det så bra så länge, ojoj, ytterligare SMS från Josse, måste ta´t ;)...

Dax för lite sommar nu tycker jag!

Ja, nu får det vara nog med det här regniga vädret!!! Ok, mysigt i bland, när det smattrar emot fönstret, men det har vi en hel höst att se fram emot, nu vill jag ha sol!

Ett tecken på att sommaren är nära är dock att den dyraste veckan på året har kommit. Mina två systrar och min ena bror fyller år inom loppet av två dagar, och på söndag är det även mors-dag. Jag åkte ner till stan i dag efter att jag varit hos Robert en kortis efter jobbet. Jag gick in till H&M för att se om jag kunde hitta någon present, men jag kommer ut med en påse fylld med saker till mig! haha, jaja, men nu var det faktiskt ett tag sedan jag köpte något nytt till min garderob, och jag har hållt mig ganska bra om man jämför med tidigare tider, då jag köpte upp alla mina pengar inom två dager efter den 25:e.

Det blev ett par assnygga shorts och två T-shirtar. Det har ju blivit mode nu med T-shirt som har ficka på bröstet, vilket jag länge har försökt att förbise, men idag föll jag för två stycken som jag inte kunde motstå.

Det var även ett tag sedan jag kunde hitta många saker som jag gillar på H&M, de har haft en liten svacka en tid, men de verkar ta sig uppåt igen vad gäller min smak. Gick in i provhytten med nio plagg, och hon med brickorna fick pussla ihop en 2:a och en 7:a att ta med mig in haha.

Nu ska jag iväg att fira min bror och lillasyster. Det ska bli jättemysigt, och det ska tydligen serveras lax som jag inte ätit på ett bra tag. Smarrig värre!




Hairsprayet to dessutom slut i morse, så jag fick till ett riktigt fluff under dagen, dock inte med negativ klang, utan riktigt snyggt tyckte jag allt :P

Tack för bra bromsar

På vägen hem efter att jag hade lämnat av Robert i stan så tackade jag gudarna för bra bromsar. På den raklånga vägen nästan framme vid Sjöbotorg så kunde jag nästan blivit en mördare idag. En kvinna hade gått över vägen på andra sidan och var precis över ett staket som skiljer höger och vänster väg åt. När jag sedan kommer i 50, så ser jag hur hon är på väg över min väghalva. Jag får nita i bromsen och känner hur kraften från bilen inte går att sakta ner i den takt som behövs. När jag kör förbi henne i ca 2 km/h så tittar hon på mig som om det var JAG som var dum i huvudet.

VEM går över gatan när den är kraftigt tarfikerad och det finns ett övergångsställe ca 10 meter ifrån??? IDIOT!

Jag älskar inte bara min pojkvän, utan även hans bils bromsar!

Best friends!


Du ´är udnerbar, det vet du!!!!


Piroger i hemmet

Hej hej!!!

Tänkte göra en smärre uppdatering om hur det är med mig och hur det går i livet. Det var ju ett tag sedan jag skrev, och ännu längre sedan jag kände att jag ville skriva, men nu har lågan kommit upp lite igen.

På jobbet är allt....inte som vanligt! Jag och en kollega/kompis, Kicki, har fått en ny tjänst till 50 %. Vi ska börja coacha de nya personer som jobbet anställer inför sommaren. Detta ska bli riktigt roligt, och vi har idag avslutat en två dagar lång utbildning på hur vi ska säkerhetsställa kvaliten hos våra kollegor och sedan ge feedback. En riktigt rolig övning som vi fick testa på är hur man på ett bra sätt ska framföra till en kollega att denna luktar svett. HUR kan man framföra detta på ett bra sätt? Personangrepp på högsta grad, men en riktigt bra lärdom att även en enkel sak som en odör kan vara riktigt svår att framföra.

Mitt och Roberts underbara förhållande är precis så, underbart. Jag´får för varje dag som går bekräftelse på känslan om att den rätta för alla finns, och att jag har hittat min. Han är min ljusstjärna, han får mig att skratta tills jag gråter, han får mig att känna mig som den enda personen i ett rum och han är den personen som jag känner ska sitta jämte mig när vi är åttio år och blicka tillbaka på våra underbara liv.

Nog med uppdatering, nu blir det lite mer allmän vardag.

Piroger i hemmet undrar ni?! Det ska jag förklara för er. Här om dagen så slutade jag runt halv sex och jag tog mig snabbt hem för att påbörja en skapelse i matens konst. Jag har endast gjort detta en gång tidigare och jag kommer ihåg att jag tyckte att det var roligt, lätt och gott. Roligt, kan man väl säga att det var, lätt? NEJ! När jag står där och kavlar ut degen så blir jag ju helt slut i hela kroppen och jag står och svär åt mig själv. När maten väl blir klar så förstog jag att det var mödan värt. Dessa GIGANTISKA piroger mättade magarna så att man trodde en spricka skulle uppkomma.

När vi väntade på att priogerna skulle bli klara så konstaterade vi att det inte skulle finnas något bra på TV att äta dem till. En liten picknik tänkte jag, halv nio sodär, fast i Roberts lägenhet :) Hans box på tv:n har nämligen satt igång och han har en liten videoshop i vardagsrummet genom den. Så vi gjorde iordning maten i små lådor och tidningspapper och drog oss till lägenheten.

Resultatet blev en mysig kväll, god mat och "Chocolate". Fast att se den filmen utan en stor chokladkaka är en synd i säg, men pirogerna gjorde sitt och vi var rätt så mätta.


GIGANTISKA!!!


Puss...


...min kärlek!


Gaga-weekend!

Ja, jag vet inte var jag ska börja. Vet inte hur jag ska förklara, men jag ska göra mitt bästa för att få er att förstå hur gryyyyymt detta var!

I ett fullpackat Globen, börjar showen med att hennes namn skriks av publikhavet. Man har framför hela scenen ett skynke, och genom det ser man en gigantisk ställning och längst upp står hon, Lady Gaga! När skynket dras upp går stämningen på arenan från euforisk till helt galen.

Jag försöker att tänka tillbaka på exakt hur konserten var, men jag var i ett sådant tillstånd att det inte finns på denna jord, och Robert har fått återberätta saker i efterhand för att jag skulle kunna komma ihåg. Men att kvinnan fyller Globen två dagar i rad, det säger en hel del och jag blir alldeles darrig när jag lyssnar på hennes låtar just nu och vet att jag faktiskt inte var mer än 20 meter från henne.

Vi kom väldigt långt fram, oerhört långt fram, och detta var sååååå mäktigt.

Jag kan inte direkt säga att detta är en bra förklaring, men just nu så är det det bästa jag kan skriva ner, är helt såld på henne och allt hon gör!!!!

Go Gaga!!!!


(Egna foton kommer upp senare under dagen)

RSS 2.0