Redo för jobbet

Nu är tvättid bokad, och precis som Robert själv sa (och nu kan jag hålla det emot honom :P ) så är det en bra arbetsfördelning, Jag bokar tvättider och han tvättar. Perfekt, tack älskling ;)
Nu ska man bara fylla matlådan med den fantastiska lasagnen från igår, och sedan ta sig ut i -16 mot jobbet. Inte kul att se på datorskärmen när det med stora siffror står +29 Rayong, Thailand. Men gud så jag ser fram emot nästa resa, och jag har redan börjat fylla sparburken med mynt från veckans olika inköp och utgifter :)
Ha en bra dag, det hoppas jag att jag får när jag ska knega i åtta timmar till tio ikväll :P

God mat och mys

Efter det sena och sega passet på jobbet igår, kom killen och hämtade mig. Jag var som på moln igår, så jag blev väl lite fnissig igår när han hämtade mig och det blev många pussar från min sida. Så KÄR som sagt!
När vi kom hem stod det mat på spisen. Han hade lagat lasagne, och det smakade helt otroligt. Det var ett bra tag sedan jag åt lasagne, och just så här god, mmmmmm!!! Kvällen följde av mys och film i soffan. I taket lyser stjärnorna, en helt otroligt bra film, underbart gjord, underbara skådespelare, allvarlig men med komiska stunder. Känner igen sig i den, inte med en mamma som är sjuk, men just själva skolgrejjen. Asbra helt enkelt.
Upp tidigt idag, eller ja, vaknade tidigt iaf. Det blev runt sjutiden, och jag låg kvar i sängen tills Robert skulle gå. Det är skönt att detta är sista dagen som vi jobbar om varandra, för resten av veckan så jobbar båda kväll. Idag ska det bokas tvättid och handlas lite. Men först ska man väl göra iordning sig så att man inte ser allt för jävlig ut när man tar stegen utanför dörren.

The waterfalls at Kho Chang

En dag tog Robert och jag en liten 4-timmars trip runt ön och fann en skylt på andra sidan mot ett vattenfall. Vi tog oss dit och möttes först av en tät djungelpromenad på 1,5 km. Robert hoppade runt som en liten kanin varje gång det kom ljud från gräset runt oss. När vi väl kom fram var målet ett fint litet vattenfall där vi tog många fina kort.
En väldigt mysig dag!
En annan dag tog vi moppen till ett annat fint vattenfall där vi även kunde bada lite :) Kallt, men otroligt svalkande den varma dagen.
En otrolig syn

Det var någon som försov sig

Kvällen med Lisen och Alex var riktigt rolig. Det är skönt att umgås med dessa tjejer och även om vi egentligen inte varit så tighta så länge, så känns det verkligen som att vår vänskap klickar. Det blev film, Sommaren med Göran (värdelös, men man skrattar åt den för att den är så B) chips och godis. Vi pratade en hel del och självklart blev det många goda skratt haha Lisen försökte även få upp "bamsingen" :P
Runt tio var det dags att gå hem och träffa min älskling. En riktigt mysig kväll i soffan och vi tittade på Flickan som lekte med elden. Den var inte lika fängslande som den första filmen men den blev bättre mot slutet. Men Noomi Rapace har återigen gjort en otrolig insats.
Det blev rätt sent igår, senast jag kollade på klockan var hon halv två. Vi kröp ner under det efterlängtade täcket och somnade väldigt fort båda två. Haha, jag vet inte om det var mitt i natten eller om det var tidig morgon, men jag vaknade av att Robert, med en stark irriterad röst, sa NEJ!!! Det går inte! Jag frågade vad det var som itne gick och då vaknade han till lite snabbt och sa, jaha, det är du och jag är här. Det var en tavla, den var för stor. Haha jag fattade inte riktigt om han sov under hela tiden eller om han var vaken, men roligt var det.
Vaknade igen runt halv åtta och Robert skulle börja vid nio. Vi somnade om, och sedan vaknade jag av att han säger: Och nu somnade jag ju om ändå och försov mig. Det var en stressad älskling som försvann ur sängen i morse, och jag hade kunnat göra vad som helst för några mer vakna minuter med honom i morse. Vi kommer jobba om varandra nu i helgen, då jag inte slutar förrän tio varje kväll. Längtar redan till jobbet så att jag får ge honom en kram och en puss.
Jag älskar dig

What to wear?

Ja, då är det bestämt. Kvällen äger rum hos Alexandra. Det blir nog inte så mycket till mat, men snacks är ju ändå det vi kan bäst så vi kör på det säkra. En film ska hyras, och jag kan redan se mig hur diskussionen kommer bli inne på hemmakväll. Lisen vill se någon raggarfilm, Alex är sugen på en klassisk 90-tal och jag själv kommer nog vilja se en komedi. Undra om man kan kombinera alla tre så att vi inte slår ihjäl varandra.
Min första fråga till Lisen var vad man skulle ha på sig. "Men det är ju inte som att vi ska gå ut Richard. Vad brukar du ha på dig hemma när du ska titta på film?" Ja, Lisen, jag tänker då INTE dya upp i mjukisbrallor eller ev. endast kalsipper. Tror inte att det vore det bästa i detta vädret :P
Så just nu sitter jag och stresstänker min garderob så att jag kan rota fram något casual som samtidigt är sjukt snyggt haha Hur ska detta går? Kommer komma dit i en plastsäck eller något.
Efter film- och skvallerkvällen så kommer det bli sjukt mysigt att krypa ner med Darling som har suttit på jobbet hela kvällen. Bort från kyla och rusk, ner under täcket och somna. Dock så ska jag ju jobba i morgon och även börja på ett sjudagars pass, men den dagen den sorgen.
Nu måste jag skynda mig härifrån, vill ju inte komma försent. Kramar på alla!!!
Puss puss puss

The days of our Kho Chang

Här kommer lite härliga foton från dagarna efter bildspelet på Kho Samet, nämligen dagarna på Kho Chang.
På färjan över till Kho Chang.
Vårt transportmedel under en veckas tid, en liten vespa som vi valde ut med glädje. Se så fin den och chafören är ;)
Piren i Ban Bao, en fiskeby, där vi bodde i en vecka hos underbara Barbara och hennes söta hund. Varje natt så man bara hur vattnet blev lägre och hur människorna som bodde i byn gick ut i lågvattnet och fångade upp maten till restaurangerna. Det var ett sånt harmoniskt och lugnt ställe att man bara kopplade bort all stress. Man låg i hängmattan, hörde vattnets skvalpande mot pirens stolpar och man behövde inte ens drömma sig till en bättre plats när man slöt ögonen, vi var redan på det bästa stället.

Lediga fredag

Äntligen den första lediga dagen denna veckan. Idag är det lite smått oklart om vad kvällen ska leda till, men det är i alla fall roliga tjejer jag ska umgås med. Lisen och Alexandra ska jag äntligen få sitta och skvallra lite med. Blir nog en film och lite mat. Hemlagat vet jag inte än om det blir, hoppas själv på att det blir en pizza haha. Vart är inte heller än bestämt, men det problemet blir nog löst snart.

Alexandra skickade ganska tidigt i morse ett sms, då hon bad mig att ringa henne så fort jag vaknat till liv. Som alla vet, så det där med att svara snabbt på sms för mig, kan ibland bli lite längre tid än förväntat. Jag försökte ringa henne när jag kommit hem, efter att ha varit i stan med kärleken och lunchat, men fick inget svar. Två minuter senare ringer Lisen upp mig och säger att Alex har blivit helt upprörd över att jag inte svarat på hennes sms och att hon inte längre vill umgås med mig. Det gör ju så ont i mig om jag gjort någon illa, och faller lätt in i Lisens onda skämt. Det var inte efter en stunds diskussion om detta som hon berättade att det var ett skämt och jag blev grymt lättad. hahaha så lättlurad!!!!!!
Som sagt så var jag och Robert i stan i morse för en lunch på Thai Silk. Vi kunde båda två, för en gångs skull, stoppa oss innan vi blev så mätta som man brukar bli att man får rulla fram. Det kalla vädret fick oss att dra oss in till H&M för att köpa ett varsitt par vantar. När vi skulle kolla på en varsin almanacka så fick vi det konstaterat att Akademin Bokhandeln bara har skit, eller att de bara har almanackor för tjejer. Även om vi är två killar som är tillsammans, och att jag ibland på fest kan få på mig en och en annan högklackad sko, så vägrar jag att springa runt och skriva upp saker i en rosa almanacka med en står blomma på. NOT MY STYLE!
Ha en underbar dag och kika gärna in igen om en stund, för idag ska det komma upp lite bilder från Thailand!

På jobbet, ser fram emot ikväll!

Idag så är det min fjärde dag som jag sitter på datastolen på jobbet. Det har gått bra dessa dagar och de var inte en lugn start som jag fick komma till. Men det kanske är bra att man får mycket att göra direkt så att man kommer in i det fort. Idag så skiner äntligen solen och det bara glittrar överallt. Fick igårkväll strikta order från min sambo (yaaay) att jag skulle försöka sluta så tidigt som möjligt idag för att vi skulle fira och mysa lite med vin, mat och snacks! Ser jag verkligen fram emot, kan ni alla nog förstå. Detta med att nu leva sambolov ett tag medan Robert letar lägenhet, är en liten omställning. Dock något som jag vet inte kommer bli något jobbigt, utan endast en sak som jag sett fram emot sedan dag 1. Nu ska jag tillbaka till arbetet. Ha en underbar dag och njut av den solen vi får!!!

Home again

Ja, då har man väl som sagt landat hemma igen. Det känns ganska overkligt att vi i torsdags satt och tog vår sista öl på en av gatorna i Pattaya och att man nu sitter hemma i lägenheten med minusgrader. Dock väldigt roligt att vara hemma igen för att träffa alla vänner och familj igen.
Kan väl lugnt säga att jag har haft en helt otrolig resa, och den var tusen gånger bättre än vad jag kunde förvänta mig. Jag åkte ner med förhoppning om att få spendera tre veckor med Robert, vilket jag fick och mycket, mycket mer. Bilder och lite stories kommer att komma inom kort, men förs måste jag komma in i all omställning som det har blivit.

Titta, ett bildspel:)

Något vi knaprat ihop på Kho Samed :)

Landat, badat, solat, druckit, shoppat, atit!!!

Hej alla dar hemma!

Antligen har jag kommit fram och det kan inte vara mer underbart an vad det ar. ANTLIGEN har jag fatt traffa Robert igen och jag ar aterigen i det underbara Thailand. Redan efter bara nagra dagar sa har det han otroligt mycket. Forsta natten sa hade Robert bokat ett riktigt fint, lyxigt, hotellrum, men underbar utsikt, pool nastn utanfor hotellrummet, roomservice och massa annat. Vi gick och la oss ganska tidigt for att vi bada kande oss ratt trotta. Men efter nagra timmar sa kande vi anda for att ta oss ut i Pattaya. Vi tog en trip pa stan, at pa en otrolig restaurang. Jag fick se ett asgrymt shoppinscenter dar jag kanner att mycket pengar kommer spenderas.

Vi tog oss tidigt dagen efter till Kho Samet, dar vi nu har stannat i tre natter, och det blir tre natter till. Forsta tva natterna i ett ganska sa mysigt rum, men sen fick vi byta till en vaning upp. Dar uppe har de tre sma stugor, med en liten inhangnad grasmatta och damm. For samma pengar sa har vi ett annu mysigare rum och varmvatten haha.

Maten ar otrolig. Vi har atit allt fran Thailandska klassiska sallader, ris och nudlar. Vi har aven satt i oss en varsin stek pa en jattemysig liten restauran, precis vid vattnet, alldelles tyst och stilla. Badat har vi ocksa gjort en del, och vi leker som tva fiskar i vattnet bland gigantiska vagor.

Solningen har det inte an blivit sa mycket av, blir ju helt slut av att bara ligga och steka sig. Men nagon rod hinna har jag inte sett an, och jag tror nog att det blir en ganska gyllenbrun Richard ni mots av pa bilderna.

Festat har vi gjort, med diverse av Roberts och Annelis vanner. Kan nog aven kalla ngra av dem mina vanner snart ocksa. Det har dansats pa borden framme vid livebandet, druckit helror, rokt vattenpipa och vi har aven efter forsta natten vaknat med en liten surprise i sangen haha. mer om den storyn kommer sen.

Nu har vi tagit det ratt lugnt idag. Blser pa ratt sa bra, men det ar skont att det flaktar.

Jag kan val lugnt saga att jag har det hur bra som helst och det ar underbart att fa uppleva detta land med den jag tycker sa mycket om.

Ha det nu sa bra, sitter har och har det gott i 35 grader och sol!!!

P.S.
Bilder kommer!

Nu åker jag!!!

Tio minuter kvar tills att Mamma och Tobbe hämtar upp mig och Josse. Då tar vi oss till flygplatsen och därifrån tar jag flyget till min älskade Robert, och även min semester som jag inte riktigt än har fattat att jag kommer ha! Kommer tänka på alla er här hemma i -15 när jag ligger på stranden med +35 ;)
Tack alla som har varit här för mig, nu när jag behövt det som mest. Ni är underbara!!!
Kramar och pussar, från en oerhört pirrig Richard!!!

Nyåret, så som det blev

Ja, nyårsafton började på jobbet, ett långt nio-timmars pass fick jag se fram emot. Goa pengar tänkte jag, vem ringer på nyårsafton? Jo, ungefär halva Sveriges befolkning, IGEN!!! Dagen slutade med att efter 5 timmar ha tagit 120 samtal (vilket man brukar göra på 9 timmar) Så fick jag äntligen gå hem. Precis när jag loggat ut från telefonen så ringer Robert. Han hade haft en underbar kväll på Pattayas strand, med mängder av fyrverkerier och massa folk. Förstå känslan av hundra tusen människor på samma strand och alla firar samma sak. Efter en kort stund bröts dock samtalet, och även om det kändes riktigt jobbigt, så kunde jag ändå känna en känsla av lättnad. Nu var det bara mitt tolvslag kvar som skulle genomföras.
Kommer hem till en lägenhet fylld med Johanna S, Quan, Annie H och husmor Josse. De hade lagat mat, lövbiff med potatisgratäng och sallad. Till maten fick vi dricka smarrig bål. Under tiden jag frächade till mig kom både Johanna Norén och Ärtan hem till mig. När jag var klar så började vi äta. Vi satt en bra stund, men klockan verkade ändå inte gå framåt. Vi stod vid TV:n ett tag och sjöng singstar, ruled it as usual. Sedan var det dags för dans i köket. Flytta på stolar och bord, på med högsta volym, blandat med massa favoriter :) Helt plötsligt var tolvslaget på ingång. Fort ut på balkongen, fram med Astin och se på fyrverkerier. Den disiga natthimlen skymde dock lite, men det gjorde inget, det var inte det jag tänkte på ändå. Annie H utbrister; Du ska ju åka till Robert idag! Åh, så det sprängde i bröstet på mig!
Josse och Annie valde att gå ute en sväng på stan, vilket ni gjorde rätt i! Har dock inte sett röken av någon av dem, men de kryper kanske fram här om ett tag :P Annie H, Johanna S och Quan sover fortfarande i vardagsrummet, och jag fick sista natten själv i sängen. Johanna Norén åkte kort efter ett-tiden och då valde jag att gå till sängs.
Jag vill tacka alla som kom, det var riktigt roligt. När man inte får fira sitt nyår med den man tycker så mycket om, så känns det bra att veta, vilka otroliga vänner jag har. Ni har alla stött mig, ni har fått mig att skratta! Jag tackar er för att ni vill vara mina vänner, och jag vet att dessa band inte kommer brytas!
Ha en underbar början på 2010! Nu vill jag bara ut från min lägenhet, sätta mig på planet, och träffa Robert :)
Happy New Year!!!

Några timmar kvar!!!

Nu är det bara några timmar kvar och jag känner hur varje liten del i kroppen bara vill krypa ut och åka till flygplatsen nu! Jag har väntat i fyra veckor och fyra dagar, så visst kan jag väl tåla några få timmar till, men gud låt dom gå fort! Jag är så lycklig just nu, och ni förstår nog att det inte riktigt går att beskriva! Jag darrar, hela jag bara darrar, och jag kan inte ens få fram så många vettiga ord just nu för tankarna går i hundra! Jag har allt med resan på det torra, men att äntligen få vara med DIG, Robert, det är...obeskrivlig lycka!!!

Att få hålla om dig!

Advertisingspace+Mr Sperlich = Sant

Tolvslaget är förbi, framtiden nästa!

Nu är äntligen det nya året här, och nu ska jag äntligen få se min finaste. Under tolvslaget så kändes det magiskt, att jag faktiskt idag ska åka till dig! Helt underbart! Hade gjort vad som helst för att vara med dig då klockan slog förbi, men en bättre början på detta år som vi kommer få, kan ingen drömma om. Det ska bli helt otroligt att sätta sig på planet i morgon och veta när jag slår upp ögonen att jag kommer få se dig. Inget mer ringande på telefon, inte heller några dåliga nät eller dåliga datorer. Ingen mer cam! Jag vill omformulera min beskrivning av tolvslaget, det var bra, vad som ska bli magiskt är att äntligen få hålla om dig!
Mitt nyårslöfte: Att må bra, leva gott, och älska!
Got nytt år!!!

RSS 2.0