On the way

Just nu förbereder josse och jag oss för resan till Karlstad för att träffa våra kära vänner :) Efter ett noggrant urval av kläder som blivit nedpackade, tar vi strax steget ur min lägenhet, tar 1:an ner till centrum 02.40, där vi sedan hoppar på 100:an mot Göteborg C, då vi kommer fram 04.23. Väl framme i Göteborg, kommer vi att sitta på centralen i ca 3,5 timmar, för att till sist ta tåget på väg mot Karlstad. Vi hoppas på en egen cupé även den här gången och att ingen annan sätter sig där så vi kan prata ostört. Vi kommer komma fram runt 11 och vi ska då käka lite frukost på något av fiken i denna berömda studentstad :)

Vi vet att resan kommer vara tuff och lång. Många frågor kommer vi att stöta på, t.ex. kommer vi ha en femma till toaletten på centralen? kommer det finnas någon att glo på när vi väntar? kommer duvorna försöka attakera oss vid ankomst?

Jag är så himla trött just nu att jag höll på att skriva "rött" istället :P Jag säger god natt till er och jag ska rapportera om hur resan gick så fårt tillgång till internet kommer till min förfogan (får nog fan skaffa mig en iphone :P)!

Ha´re ;)


Med snö på backen...

Halloj!

Efter inlägget jag skrev i morse, måste jag ju bara berätta vad som hände. Efter att jag lagt in min lilla text, tog jag på mig skorna, jackan, tog nycklarna och låste dörren. När jag sprungit ner för alla mina underbara trappor (bor längst upp, på femte våningen utan hiss btw.) och gått ut genom dörren, ser jag inte givetvis då min buss åka förbi, mitt framför ögonen på mig. Detta resulterade till att jag kom ca en kvart försent till träningen med Gittens, som bara skakade på huvudet när jag kom fram.


Efter träningen, som varade från kvart i åtta till kvart i tio, åkte jag hem för att väcka Josse, vilket hon, för ovanlighetens skull, redan var. Vi drog ner till stan där jag bestämde mig för en klippning. Det blev en drop in besök på Salong Matilda, nära torget, där hon klippte mig (ursäkta språket) jävligt bra. Jag blev riktigt nöjd av min lilla mohawk-inspirerade frisyr. Jag valde att behålla längden på min lugg eftersom att även den är brutale snygg. Vad tycker du?



Jobbet var bara segt idag, ringde lite halvdåligt, men humöret hölls upp av bland annat komplimanger för frillen, men fram för allt av Gittens som jag roade mig med att filma med mobilen under ett samtal då hon blev tillfrågad om hon hade rökt på, so funny. Vi tog också lite bilder på oss själva och så här snygga är vi på jobbet.

  

                                                                                                 Gittens                                                                   Jag

Åker till Karlstad i morgon för att hälsa på två väldigt goda vänner som pluggar där. Annie och Johanna och det ska bli så roligt! 08.31 går tåget i morgon för dig som ska med till a nigth to remember.


På väg hem, ser jag att det har börjat snöa igen. Kan inte sommaren komma snart, då shortsen åker på och värmen kommer fram!?


Med snön på backen, säger jag härmed god natt, sov så gott och ha en underbar helg!


Lite snabbt bara!

Ska dra iväg nu och träna med Gittens, ska mötas på Svenssons halv åtta och bussen går typ nu!
Josse sover så gött och när jag kommer hem ska vi ut och shoppa lite saker och jag kanske tar mig an en klippning!

Se ya ;)

Godkänd?

God kväll gott folk!


Idag har det varit en sån brutale kö på skärmarna så man har ju inte fått en lugn stund. Dock är det skönt att det ringer på nu igen då det har varit en ganska så lugn period, äntligen känns det lite säker igen :)


Efter jobbet drog jag iväg till knalleland för att möta upp Josefin (bästisen), Carro och hennes vän Helena. Eftersom att mina pengar på mobilen är slut, och Josse inte är den som är känd för att kontakta folk, tog det en bra stund innan jag hittade dom på fiket i knallerian. Vi drog en liten runda bland det lilla urval av klädbutiker som finns och jag hittade en brunrandig tröja på H&M som jag tyckte var rätt okej för att ha till Karlstad i helgen. Dessvärre hittade inte Josefin något, så det ska vi kolla efter i morgon innan jobbet.


Väl hemma hos mig, ställde sig Josse för att fritera lite bläckfiskringar och ungsbaka lite potatiskroketter, vilket jag rekommenderar grymt för lite fettismat en torsdagskväll. Tillsammans med det hade vi en vitlöksdipp, enkel att göra med crème freiche och pressad vitlök, samt lite lemondricka :)

Josse läste även min blogg idag och jag undrade om den var godkänd. Hennes typiska svar fick jag då "den är väl okej, det står ju i stort sett bara om dina jobbdagar!" Hon ansåg att jag skulle diskutera lite mer i bloggen, och inte bara skriva om mig själv.


I så fall vill jag diskutera med er, om vad NI anser om bloggvärlden? Är det en diskussionsgrejj, eller bara ett ställe där man helt enkelt skriver av sig lite?


Nu ska jag dra till pöms, men läs vidare i morgon och lägg en kommentar ;)

//Your Sincerely Richard!

 
*H&M 149 :-


*Vet inte var och för hur mycket :P


Sena kvällen

Jaha...nu har jag suttit på min stol i snart 7 tim och 11 min. Har totalt tagit 66 samtal med en genomsnittstid på 3.59 min.
Inte bra, men godkänt!

Hunöret har idag gått som en bergochdalbana och varvats mellan mig och Gittens. På väg till jobbet fick jag upp humöret riktigt ordentligt med lite oldies in the playlist, så som Aretha Franklin - respect, Etta James - son of a preacher man, samt Earth, wind and fire - september :). Väl framme ser jag att det lyser rött på skärmarna och köerna är redan igån ,men lyckades hålla uppe mungiporna fram till min första rast, kvart i 4. Efter det dalade det hela en hel del och jag kände mig mer trött och irriterade för varje samtal som gick. Gittens försökte hålla modet uppe en stund till men det föll ganska så fort det också.

Med en blandning av övertrötthet och lite choklad, lyckades jag gå på lite reservenergi och reta gallfeber på Gittens och kommentera hennes arbete. Nu har hon gått och jag sitter här och inväntar den sista timmen med lite Ella Fitzgerald - You give me fever i örat. Ser fram emot att börja titta på en serie som heter Merlin, får se om den är ngt att ha.

Ha´re gött och läs gärna lite mer i morgon :)

Tjuv eller realist?

Tänkte bara lägga in ett litet kort inlägg innan jag drar iväg till jobbet.

Nu på morgonen tränade Gittens och jag, från 8 till kvart i 10. Asgött, verkligen och som vi båda sa, så svettas man nu på ett helt annat sätt :P När jag sedan kom hem, ställde jag mig och lagade min lunch och middag för idag. Dagens rätt blev korvstroganoff med ris. Smarrigt!

Efter ungefär en timma med lagande och givetvis lite ätande, tänkte jag går ner och tvätta, eftersom att min tvättid var från 8 till 14 idag. Jag samlade ihop den smutsiga tvätten, tog med mig tvättmedel och sköljmedel, stängde dörren och gick ner till tvättstugan. Men oj, oj, oj! här tvättas det redan för full fart. Jag var tydligen inte den enda i detta huset med nummer 12 på nyckeln som heter Richard Andersson och bor i trappuppgång 9! Vad ska man kalla detta? En tvättidstjuv eller en realist? personen i fråga snodde min tid, men jga hade ju ändå inte tvättat på hela morgonen och skulle "säkert" inte komma och tvätta så sent.

Vad tycker du om dessa tvättidstjuvar/realister?

//Ha en riktigt go dag och jag skriver även en kortis ikväll :D

The day that turned out well

Idag är dagen som blev bra till slut.

Det börjar med att mobilen slår en pling vid 06:15. "Ehhhh...sova lite till". Klockan ringer ytterligare en gång vid 06:30. "ehrhehmmm....nja lite till"...Bra Richard! kvart i åtta vaknar jag och kommer på: Ingen lunchlåda, duscha och GÅ till jobbet!!!

Rusar upp ur soffan (där jag numera sover eftersom att det av någt konstigt skäl drar i min sovalkov, vilket gör mig väldigt irriterad) och springer in i köket. Vad går snabbast att laga? Ja men varför inte. Makaroner och stekt falukorv, en klassiker. Hinner duscha under tiden, samtidigt som jag kokar upp vattnet till mackisarna (makaronerna) och slänger i allt i en burk med lite ketchup, lunch voila!

Perfect, äntligen på väg till jobbet och det är en skön morgon. väl framme på jobbet så drar jag direkt till en ny utbildning vi har för att spärra mobilabbonemang, tar rast, jobbar lite, tar lunch och sedan på möte i två  timmar P:...efectivety status: ZERO.

När jag kom hem känndes det som the brutale syskon-reunion på telefonen alltså. Först ringer mitt enda äldre syskon Amanda, som numera är bosatt i fjällen hos min pappa (ska förklara min familj vid ngt tillfälle) och pratar med mig vilket var oerhört mysigt :) Strax efter henne ringer min ema lillebror Fredrik, också bosatt bland topparna, och tjatar en go stund :)

Låter det som en hektisk dag? inte särskilt igentligen, men när jag skriver ner allt känns det som när man springer, typ till bussen, skynda, skynda, skynda.

Hare´ gött och lägg gärna en kommentar :)

                                  

Välkommen till min blogg!

Här läser du starten på en ny blogg i bloggvärlden!

Richard heter jag, 19 turning 20 this year. En överenergisk kille,  fanatisk i att blanda mitt språk med engelska ord. Här kommer du att få läsa om mitt inte så sunda, men emellanåt sunda liv.

Mitt liv består bland annat av mitt jobb (centralbokning/kundservice för Scandic), min lägenhet i Borås, träffa vänner, shoppa, äta allt smarrigt och sedan träna bort det. Jag ser även till att fest står som prio nr. 1 på dagordningen, så tveka inte att slå en pling om ni har något på gång.

Musikstilen är blandad, men mestadels blir det House, melankolisk pop samt indisk stil. Kläder bär jag efter väder, event och humör och känner inte att jag har någon speciell stil. Dock får jag höra att det oftast blir en ganska så stilren outfit.

Detta var en liten kortis om mig, och jag anser att det är lika bra för dig att komma tillbaka i morgon och läsa mer eftersom att du redan läst början. I vilket fall ser jag fram emot kommentarer och frågor om du har några.

Så, välkommen till knappast ett sunt liv!

RSS 2.0