Sena kvällen

Jaha...nu har jag suttit på min stol i snart 7 tim och 11 min. Har totalt tagit 66 samtal med en genomsnittstid på 3.59 min.
Inte bra, men godkänt!

Hunöret har idag gått som en bergochdalbana och varvats mellan mig och Gittens. På väg till jobbet fick jag upp humöret riktigt ordentligt med lite oldies in the playlist, så som Aretha Franklin - respect, Etta James - son of a preacher man, samt Earth, wind and fire - september :). Väl framme ser jag att det lyser rött på skärmarna och köerna är redan igån ,men lyckades hålla uppe mungiporna fram till min första rast, kvart i 4. Efter det dalade det hela en hel del och jag kände mig mer trött och irriterade för varje samtal som gick. Gittens försökte hålla modet uppe en stund till men det föll ganska så fort det också.

Med en blandning av övertrötthet och lite choklad, lyckades jag gå på lite reservenergi och reta gallfeber på Gittens och kommentera hennes arbete. Nu har hon gått och jag sitter här och inväntar den sista timmen med lite Ella Fitzgerald - You give me fever i örat. Ser fram emot att börja titta på en serie som heter Merlin, får se om den är ngt att ha.

Ha´re gött och läs gärna lite mer i morgon :)

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Asså, du är otrolig!



Träning, sen choklad? WTF :)



Förresten, kön har lagt sig verkar det som, och om 25 min är det dags för lunch.. så kein more choko jetzt!



Peace

2009-01-29 @ 12:47:54
Postat av: Mikkaela

Den jävla kärringen har sett till att jag är övertrevlig numera, vilket innebär dubbelt så långa samtalstider. Jävla kärringjävel.

2009-01-29 @ 18:50:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0