The spring is in the air!

Vågar jag, vågar jag säga det? Jo jag tror det!

VÅREN ÄR HÄR!!!

Sitter inne i köket med hela fönstret öppet för varmt och skönt är det och här behövs det en frisk luft. Med äkta vårkänslor ska Robert och jag åka till Köpenhamn i helgen som ni alla vet. Det ska bli så otroligt skönt och jag har bokat tågbiljetter då vi bara byter en gång och sedan är det raka sträckan :)

Medan Robert jobbar på fredahg innan vi ska åka, så har jag lite planer på en riktigt skön vårpromenad med Johanna och Josse. Innan det måste vi ju givetvis smälla i oss en liten fika så att vi har lite energi att ta på vägen. Efter det så ska jag snabbt packa ihop det vi ska ta över och sen ska vår kärleks/födelsedags-weekend börja och hålla på till på söndag, MYSIGT!!!!

Nu väntar jag på att den finaste i hela världen ska komma hem så att jag kan dela med mig lite av mina vårkänslor och mycket av mina kärlekskänslor ;)

Ha en otroligt skön vår, det vill jag önska er alla!!!

Haha, lika färgranna som två små påsk-kycklingar :) (Ny bild från Thailand)
Kramar

Piiiiiinsamt!!!!!!!!

Ja, nu när disken är avklarad och köket återigen är i tipptopp så måste jag ju bara berätta något riktigt pinsamt som jag vad med om idag.

Sitter och svarar i telefonen precis som vanligt på jobbet, en helt vanlig arbetsdag...trodde jag! Efter sisådär en 100 samtal så är man ju rätt trött en tisdag eftermiddag och man bara sitter och väntar på att klockan ska röra sig saktare än vad den redan gör.

"Piip" Låter luren och ytterligare ett samtal kommer in. Oj, oj, oj...det var ett språk med en högst obegriplig dialekt. Brukar vara van vid de nordiska språken och de flesta som ringer från våra grannländer brukar prata saktare och mer tydligare, men denna kvinna var både stressad och smått irriterad så här var det no mercy!

Alltås, jag måste be om ursäkt, men min danska är inte den bästa så skulle du kunna upprepa det du nyss sa, bad jag vänligt. Kvinnan blev ännu surare och körde på i en smått lugnare takt. Då och då kom det meningar som jag bara svarade JA på för att det var en helt obegriplig dialekt och jag förstod stundtals ingenting.

När hon en bit in i samtalet skulle ge mig sitt telefonnummer så märker jag, och förstår varför hon blivit så upprörd när jag sa att jag inte förstod hennes danska. Hon är NORSK!!! OMG sååååå pinsamt!!! Jag trodde jag skulle dö och mitt ansikte måste ha lyst upp hela lokalen av rödhet! Man HÖR skillnad på danskar och norskar, och det värsta de båda länderna vet är att bli förknippad med det andra landet. Pinsamt!!!!!

Hahahahahah!!!! Ett gott skratt åt mig själv fick jag dock :P
 ?


With puppies!!!!

Miss Oriang, small personality, has become a mom!!!

We send our little princess our Con Grats, and we hope that everything is going as perefctly down there as usual! We look forward to see some pictuers soon and we know that they are as cute as the mother her self, and the woman that takes care of them.

Con gratulations Small personality, and also con grats to Barbara of becoming a grandmother? haha, miss ya ;)


Grattis till min älskling!!!

I dagarna som kommer så fyller min älskling år. Det vill jag ju självklart fira för honom på bästa tänkbara sätt. Varför inte en weekend i Köpenhamn?

Det blir fredag-söndag, han och jag och ett riktigt stjärnhotell för min stjärna. Vi åker ner med tåg och på samma sätt kommer vi hem. Vi ska bo på Scandic Palace, första gången sen jag började på jobbet som jag uttnytjar vår personalrabatt, även om priset igentiligen inte spelar någon roll då det gäller min finaste :)

Vi ska äta goda middagar, shoppa och bara mysa en hel helg i denna underbara stad. Jag ser verkligen hur mycket han ser fram emot det då vi varje gång tar upp det på tal så ser man en helt annan sorts energi i hans ansikte. Helt underbart att se och jag ska göra allt för att få denna helg att bli din bästa födelsedag ever :)


Ordet älska kan inte beskriva...

Målning på hög nivå

Jag tror att jag har funnit mitt framtida yrke...som målare haha

Roberts lägenhet att stått i det stilla ett tag så vi kände att det var dags att ta saken i händerna. På med snickarbrallorna och iväg mot stan för att göra ett litet race med penslarna. Jag har länge påpekat att jag tycker att det är roligt att måla och att jag faktiskt är ganska duktig på det. När vi väl kommer fram så kom jag på att det måste varit mer observation i mina tankar på målningen, än själva utförandet för min del som inte så många gånger har blivit av.

Jag vet inte hur man hanterar en roller, inte ens hur jag ska göra för att få färg på den, men med roberts pedagosika sinne och min otroliga inlärningsförmåga så satte jag mig snabbt in i rollen som ett profs vad det gäller målningen.

Dock så föll entusiasmen efter ett tag och proffsnivån sjönk till lite trams. När vi länar lägenheten har vi färg lite varstanns, men främst i våra ansikten :P






Linslus eller vad?

Fingerfärg?


En kyss från dig i det tunga arbetet ger energi för hela livet!

Melodifestival-final

Ja, jag vet att det snart är två veckor sedan och jag vet att alla vet vem som blev vinnaren i årets final av melodifestivalen. Men trots det måste jag säga att vi hade en riktigt mysig kväll. Robert och jag såg finalen hos Mamma och Tobbe och det ble en riktigt rolig kväll.

Vi slog som vanligt vad om vem som skulle vinna, och just när det så som mörkast för mitt val så steg hon upp och vann. Även om jag hade hoppats på att se Salem i Norge så var det ändå den jag TRODDE som vann. Anna Bergendal kommer förhoppningsvis göra en otrolig insats när hon representerar oss, men risken finns också att låten försvinner i grytan med bottenskrapet, men hoppas, hoppas!

Kvällen slutade med lite dans i vardagsrummet och lite fototagning som hela min familj är en riktig höjdare på. Tobbe och Mamma vill nog inte erkännad det själva, men jag tror jag vet var jag fått min känsla för linslushet ifrån :P








Så jag känner...



Att somna jämte dig och vakna vid din sida, det gör hela min dag, varje dag.
Jag älskar dig


Snart hemma :D

Snart slutar jag och min lediga tid ska börja! Underbart skönt att få komma hem till soffan och älsklingen :) idag har jag varit trött hela dagen men något säger mig att jag kommer bli pigg när jag kommer hem och få träffa dig! ;) let the time run fast så att jag kan vara hemma nu!!! Kramar

Festar till på morgonen

Nu ska ni få en liten inblick i vad jag har gjort på mornarna denna veckan. Jag stiger upp, tar en kopp te och två mackor. Sedan trycker jag på play på stereon och ut kommer...
Soundtracket ur musikalen Hairspray
1. Good Morning Baltimoore
2. You cant stop the beat
3. The Nicest kids in Town
Så sjukt bra och uppiggande låtar, lika pigg varje gång :)

Framkallning

Är riktigt trött idag. Var riktigt trött redan igår och jag kan verkligen säga att jag somnade snabbt och tungt. Vaknade tydligen inte ens av klockan då den ringde första gången i morse och jag fick Robert att gå upp och stänga av min mobil. Idag så har jag bestämt mig för att framkalla lite bilder som vi tog i Thailand. På FujiDirekt, som jag är medlem i, så har jag fått ett erbjudande på 50 bilder gratis så jag tänkte slå till på det. Det blir dock 100 bilder av dom 1000 som vi har tagit, och en vacker dag, med något bättre ekonomi, så ska jag framkalla resten också. Socker-Söta sagan om Richard och Robert vill jag verkligen dokumentera och det ska fylla min lägenhet med underbara bilder från våra upptåg, semestrar och vardagsliv. Så vi börjar med den otroliga resan till Thailand, vår första resa tillsammans.
Det smög även i en annan bild som inte är ifrån Thailand, men detta är det första tecknet som sågs ;)
Framkalla bilder hos Fuji direkt
I morgon ska Robert och jag åka in till Göteborg för en riktigt mysig dag. Vi ska passa på då båda är lediga och tänkte ta en lunch på stan, kanske kolla runt lite i butikerna och sedan avsluta stadsbesöket med en bio på Biopalatset. Det ska bli den nya Allice i Underlandet, med no other then Jhonny Depp. Filmen verkar vara en riktig favorit bland biobesökarna så vi ser verkligen fram emot att få se den.
Nu ska jag ta mig i kragen och se till att jag får i mig lite frukost samtidigt som jag väntar på att bilderna laddas upp, men ha en bra dag, det kommer jag ha :)

En och en halv timme kvar!!!

Snart slutar jag och det kännsunderbart! Hela denna veckan plus morgondagen så jobbar jag nio timmars pass per dag men för första gången så känner jag att dessa dagar har gått riktigt fort. Har precis pratat med älsklingen och hela kroppen spritter när jag får höra honom. Det är som min egna, betydligt nyttigare, redbull :) han ger mig en sådan energi så att jag får vingar och kan flyga :) nu så ser jag fram emot att komma hem till honom sä att vi kan mysa och bara ta det lugnt. En riktigt bra vecka so far! :D

Mr Sexy ;)

Idag så blir jag nog lite galen när jag sitter här några meter bort från min darling, Mr Sexy! Han hoppar upp ibland mellan datorskärmarna, ler och höjer lite lätt på ögonbrynen. Men sin grå-vit-rutiga tröjja och min svart-gråa halsduk så stiger temperaturen i hela min kropp varje gång jag ser honom. Min otroligt snygga pojkvän som är lika mycket snygg på utsidan som han är på insidan! Tack!

Sara "Hot" Henriksson

I fredags besökte Gittens, Josse och Jag Harrys. En riktigt rolig kväll med massa dans, drick vid strippstången men framför allt så fick jag träffa en underbar vän som jag inte sett sedan midsommar.

Sara "Hot" Henriksson fick namnet "Hot" inlagt efter att i en kväll på Oscars i Varberg, raggat upp en kille åt honom. Jag kunde ju, som vanligt på den tiden, inte bete mig riktigt som man ska och sa att han självklart skulle ta hennes nummer. En liten skåning vid namn Filip om jag inte minns fel. Han var ju självklart intresserad av henne då han inte kunde göra något annat än att sitta och glänsa med sina historier om hans liv.

Så, jag tog telefonen, skrev hennes nummer och sa; Ja, Sara, vad ska jag döpa dig? Skriv mitt namn bara sa Sara. Men icke, han måste ju komma ihåg dig genom något annat. Sara Hot Henriksson får det bli.

Ända sedan dess, så har jag alltid kallat henne Sara Hot Henriksson, hela namnet uttalat vid träffar, fester, fotoalbum och självklar som kontakt i telefonen :)

Den helgen med Sara och Jennie, det var den helt knasigaste, vildaste, roligaste som jag hade den sommaren. Helt sjukt en massa tokigheter hahah!

Albummet på facebook heter "Bortappade i Varberg" och det kunde inte bli ett bättre namn, då jag faktiskt tappade bort mig och somande i en buske utanför Saras rum då hon var hemma och tittade på OC ;D


Här har vi Donnorna

Beställer taxi, tror jag ;)


Inte en bild som är ny här på bloggen, men jag tycker verkligen att den är så underbart klockren. Bakis, jag ganska så ;D
'
Ja, VAD kan jag säga? hahahahaha

OhMyGoood


Todays Mission...

Idag så har jag fått agera Robert. Ni kanske inte vet, eller så kanske ni gör det, men han har i alla fall hittat en underbart cool och snygg lägenhet med perfekt läge in till stan. Och med utan risk för störande grannar eftersom att det är som en liten utbyggnad från fastigheten (har troligtvis tidigare varit en lokal) så kommer det nog bli ett skönt ställe att bo i.

Han hade inflyttning från den 1a mars, och nu, snart två veckor efter så har han fortfarande inte kunnat göra något med lägenheten. Dom har inte hunnit besikta den, då det är en himmla massa snö på hustaken som de måste skotta bort. Men hur har dom tänkt nu?! En timmes besiktning och dom slipper ha en hyresgäst som inte är särskillt nöjd över hur dom har betett sig.

Robert har försökt att få tag på dom ett antal dagar nu, då han också måste köpa soffor och andra mödler innan dom försvinner, men har något hänt? nej! Så idag så skulle jag försöka få kontakt med hustaks-skottarna och sätta till min bestämda och stränga stämma och se till att lägenheten ska besiktigas, att månadshyran ska reduceras för denna månad och att färgen ska betalas. När jag kommer fram till växeln så säger hon först och främst att jag har kommit fel, jag sitter i Göteborg. Jaha, inte mitt problem tänkte jag och kände hur jag gick in i rollen som en irriterad hyresgäst.

Jag kan lämna ett meddelande om du vill. Jag påstod att jag ringt ett antal gånger och lämnat ett flertal meddelanden utan resultat eller svar. Så lova mig nu att dom ringer idag. Ja, vi får hoppas på det svarar hon. Ditt namn är? Ehh...Robert och jag lämnar ut mitt telefonnummer.

Nu ska de få se på duga när Richar tar till ton. Inte genom att vara upprörd eller skrika, utan att dumförklara dom och med min list och hjärna kunna se till så att min fina får sig det bästa ;)

Popcorn och massor med smör!!!

Gårdagen var en helt underbar ledig söndag. Robert och jag gick upp hyffsat i tid för att titta på...(gissa vad!!!)...Vasaloppet. Blä så tråkigt jag tycker att det är när man ska titta på några människor som åker skidor i timmar, men oerhört mysigt att kunna ligga jämte honom i soffan dom timmarna så självklart kan jag härda ut :P
Iochmed att man blir så där galet kär ibland så kan man inte hålla lopp för dom känslorna. Så igår betedde jag mig lite som en tonåring och började jäklas med Robert genom att kittla honom. Det hela resulterade till att vi senare på kvällen var tvugna att skruva fast ett utav sängbenen som hade brutits av hahaha
Kände efter finnish att hungern kröp fram, men tack vare trötthet så orkade ingen av oss att laga någon mat. Varför inte göra en liten road trip, som alltid, och åka in till Göteborg för en liten lunch och kolla runt inne på Nordstan. Vi åt taccobuffe, letade efter en glasvas att kunna spara pengar i och sedan så satt vi på en bänk utanför Operan och njöt av solen i rädsla om att kunna trilla ner i vattnet.
På vägen hem stannade vi på Bollens hemköp i Bollebygd. Där köpte vi kvällens 5e och 6e Bingolott. Nu ska det vinnas och med tre lotter var så kan det bli rätt kämpigt. Men Lotta svek os igår och efter att ha köpt alla dessa lotter så vann vi 100 kronor, så ingen direkt vinst, utan förlust. Nästa vecka är det nya tag!!!
När vi kom hem var inte energin direkt full eftersom att maten var så god och att vi som vanligt äter tills vi knappt orkar gå. Vi la oss en stund på soffan igen och tittade på ett litet Greys avsnitt. Sedan delade vi av lägenheten i två sektioner. Robert-köket, Jag- vardagsrumm och klädvikning. Det blev en underbar hemmalagad pizza i ugnen och när vi hade tittat klart på Bingolotto så ville vi se på Luftslottet som sprängdes. Ett riktigt bra slut på en underbar triologi, men det var itne det jag ville komma till.
Robert har tidigare pratat om sin talang med att poppa popcorn, så vi hade köpt sådana som man måste poppa i en kastrull. Popcorn och massor med smör, var det enda i stort sett han tjatat om sedan vi köpt påsen. Massor med smör blev det, men också en hel del popcorn haha.
Avslutar kvällen med att somna in jämte min prins, som jag älskar så otroligt mycket.
En fråga till Robert; Hur många superlativ har jag använt mig av nu älskling ;P

Vem ska dansa till Lady Gaga på Gloden!!!!!!

Jo det är väl jag.
Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Vaknade ganska så tidigt idag och stirrade på Robert. Igår eftermiddag hade han nämnt att han hade ett projekt att utföra på förmiddagen idag. Vad tänkte jag genast och nyfikenheten exploderade. Det här med hemliga överraskningar är en av mina största favoriter och det värsta jag vet haha Går inte riktigt ihop, men så är det :P
Jag kunde inte alls komma på vad det skulle kunna vara. Besiktningen av hans lägenhet skulle han försöka få gjord, tvätten låg också på dagens att-göra-lista, men vad kunde det vara som jag inte visste.
Att jag inte ens tänkte på det när Gittens och jag igrå på vår lilla after-work pratade om att jag kanske skulle boka till två biljetter så att jag och Robert kunde gå på henne. Men när jag ringde Robert idag från jobbet så sa han att han nu hade stått och frusit ett tag och gjort iordning sitt projekt. Rätt irriterad nu över att jag inte vet vad det är och jag försöker tvinga ut honom om vad det kan vara. Ja, om du kollar på min blogg efter att vi har lagt på så kan du se ett litet rebus och försöka lista ut vad det kan vara :P ROBERTS REBUS

Då ville jag lägga på med en gång för att se vad det kunde vara, så jag sa hej då lite snabbt och surfade in via min Iphone. Där såg jag rebusen och jag ville skrika. Hlet otroligt, och jag var tvungen att fråga alla om de trodde att det var samma sak som jag trodde och alla höll med. Vi ska nu gå på Lady Gaga The Monster Ball Tour på Globen den 7e maj!!!!!!
OMFG, I cant belive it!!!
Tro mig att förfesten redan har börjat och det spelas högsta volym med min i dagen favvo artist!!!
Tack min underbara Älskling för att du är du!!!!!!!

You cant stop the beat!!!

Idag sätter jag igån brandlarmen, sirener och det har nog aldrig flugit så många fåglar runt mitt egna huvud. Är så otroligt, galet, hoppa-upp-till-taket-och-skrika-högt-kär idag!!!! Nu kan jag inte vänta längre på att du ska komma hem. Wiiiiiuuuuuuuuu låter det hemma och jag dansar runt som jag inte gjort på riktigt länge, allt tack vare min lycka som jag har återfunnit genom dig!

Har verkligen träffat mitt hjärta med den största av pilarna och jag är helt fast! Älskar dig

Så gick den modellkariären hahah!!!

Ja, nu är det ju så att för alla som ganska nyligen har kommit in i mitt liv, och för alla som undrade vad det egentligen VAR för frisyr jag hade under sista tiden i 3:an av gymnasiet, att jag ska berätta för er en sak.
En mörk höstdag i Kinna. Richard och Josefin var på väg hem från skolan och dom satt på bussen. Hel plötsligt sätter det sig en tjej som jag kände igen från länge sedan precis jämte oss. Det tog inte lång tid innan hon böjde sig framåt i gången och sa hej.
Hej sa vi tillbaka och undrade vad hon egentligen ville. Hon bad om ursäkt, men att hon bara var tvungen att fråga en sak. Med intresse och nyfikenhet böjde även vi oss mot henne och lyssnade igert- Hon berättade att hon länge hade velat fråga, men visste inte riktigt när, var och hur. Ojojoj tänkte jag, vad kan det nu vara.
Hin var nämligen frisör, och en av vinnarna från förra årets frisörtävling. Nu ville hon att jag skulle vara hårmodell för henne i år med en riktigt intressant frisör.

Innan klipnningen

Efter klippning

Här är den en bilden som skickades in

Detta var den andra
Det blev ju tyvärr ingen vinst, men en riktigt rolig grejj att göra, och något jag verkligen kan tänka mig att göra igen :)

När Johanna och Richard går på Lager 157

I lördags hämtade jag vid halv tolv, upp den underbara vännen Johanna på centralstationen i Borås. Vi hade under veckan beslutat att vi skulle bege oss ut i världen och uppleva den spännande staden Gällstad, med Lager 157 som mål i sikte.
Efter en riktigt bra stunds körande kom vi äntligen fram och vi lät låga priser, stora storlekar och otroligt roliga människor förgylla dagen. Shopping blev det faktiskt inte så mycket av, men jag fick allt med mig tio par sockar hem och Johanna fyllde garderoben  med ett nytt par byxor.
Vi pratade minnen från skolan. Alla raster då vi sprang bort till skol-cafét och köpte pulver-cappuchino och en krämbulle. Alla gånger då vi alltid i sista minuten bestämde oss för att ta en shoppingrunda i Borås efter skolan, och alla de gånger då vi kollade på framträdanden istället för att gå på lektioner.
En vän för livet, allt tack vare att jag vägrade gå på Media programmet och att jag bytte till Enrtreprenör :)
I lördags fick vi som alltid "Lätta på hjärtat" (Tackar Elina för hennes underbara uttryck)

RSS 2.0