Temavecka Tisdag

Tisdag idag och nu är det tema Huvudbodnader. Jag kan väl lungt säga att vi fått in några praktexemplar och man kan väl inte säga att en hatt på vissa (Jag) skulle rädda en bad hairday ;) Det första jag möts av är Mats i en extraordinär ridhjälm, beautiyful !!!

Här är lite bilder från dagens syner :)


Kristoffer med klassisk "toppmössa"


Skymt av Daniella och Smira i fina kepsar


Leo i basker och Sharon i grå, fint stickad militärkeps


En chock genom hela lokalen när jag gick in. Det var nästan ingen som ville säga hej för att de inte visste vad de skulle säga om min nya "frisyr". Peruk!!! Gittens med en fin rosa rosett.


Ida the turbanizer


Gittens once again

Temaveckan so far

Temaveckan på Transcom har nu börjat, och det ser ut som att det kommer bli en härlig vecka.

Måndag - Blåa dagen - All ska vara klädda i något blått


Anna klarar kriterierna


Men gör Ida det i sin "blåa" kofta???


Anna the bluebow


Sonja i matchande ljusblåa tofflor till ljusblå tröja, hon klarar det också :)

Riktig brakarfrukost

Idag gick jag till gymmet halv åtta för att möta upp Gittens där. Det slutade med att jag tränade själv i en och en halv timma, fast det var ingen fara, blev ganska så pushad av att stå där själv.

När jag kom hem så gjorde jag en riktig dunderfrukost. Den bestod av skivad gurka, salami, stekt ägg, keso, två mackor och en kopp grönt te :) Det blev en riktigt bra start på morgonen som sedan följdes av att jag tittade på lite serier på TV:n

Jobbet började klockan fem över halv ett, och nu sitter jag här och blickar ut över människor i blåa kläder. Vi har nämligen temavecka denna veckan, och idag går det ut på att man ska ha på sig något blått. Själv valde jag ett par blåa jeans, en blå munktröja och ett par blåa foppatofflor :P....

Ha en bra dag, här visar jag lite pics :)




Lunch/mysmat på Transcom

När Anna och Richard åkt några varv i rondellen för att bestämma sig för vad de skulle äta, fick de en uppenbarelse. Ica:s bakelseavdelning, mixed with fredags/lördags/söndags-mys, samt några revben och kycklingklubbor. De åkte till City för att uppfylla profetian. Titta på resultatet och avundas :P










* Nu spelas det Adele-Cold Shoulder *


Afterski 28/3-29/3 2009



Buggsara bjöd till på Afterski igår och det blev en utdragen och lång kväll. Senaste klockslaget jag tittade på var no runt halv 6 på morgonen. Bra Richard! Bara att gå och jobba ca fem timmar efter läggdags :P

Nu sitter jag här på jobbet och glor igenom de få bilder som togs igår och jag tänkte dela med mig av dom här och nu:) Ha en trevlig dag :)


Fredrik, BuggSara och Philip


BuggSara var ju på Topp!!!


Josse smet ifrån Carros sjövilda partey och gjorde en visit hos oss


Sedan gick det precis som i backen, utför!!! :)


Josse på Topp


Jag var inte i mitt sexigaste tillstånd men jag hade jävligt kul :)

Earth Hour, släck alla lampor som stör

Nu skänker vi en tanke och räddar lite miljö på samma gång. Stöd Earth Hour med oss, det är släkt här på jobbet oah vi jobbar i mörker. En mäktig känsla, speciellt om man blandar mörkret med spökhistorier. För bara någon sekund sen skrämde Peter skiten ur mig genom att lite lätt dyka upp bakom min dataskärm och säger buuuu! My fucking goood!!!

Turn your lights of for Earth Hour!








Bloggtajjjm - Veckan som varit :)

Jag vet att veckan som gått, inte direkt har uppdaterats och fyllts i, men jag tänkte göra ett försök här och nu :)

Söndag 22/3-09; Dagen efter festandet på Harrys blev en lugn dag. Det blev slappande framför TV, tittandes på reprisen av Robinson. Efter att Josefin åkte hem för att jobba, blev jag helt socialsjuk och fick abstinens för att få prata lite med någon och hitta på något roligt. Då ringde jag Nattis, vi tog en promenad till macken, köpte oss lite smått och gott och tog oss sedan hem till mig för att glo på Beck. Brutalt bra avsnitt/film denna gången, jag trodde jag skulle smälta :)

 

Måndag 23/3-09; Dagen var väl inte särskilt produktiv. Ännu en ledig dag så jag bestämde mig för att ta en liten trip till Kinna för att hälsa på min gamla barndomskompis Karin. Vi hade en jättemysig dag, speciellt när vi åkte till MM med hennes nya körkort så att hon fick visa mig sin körning. Jag är så glad för hennes skull, hon ha verkligen fått början på ett riktigt bra liv nu.



Tisdag 24/3-09; Sista lediga dagen nu innan jag börjar jobba. What to do? Jo men jag åker in en liten stund till Fritsla för att ta en riktigt lång promenad med Josse och göra som vi gjorde innan jag flyttade till Borås. Tidigare kunde vi bara gå, gå och gå i flera timmar. Vi kunde vara hemma runt 12 halv 1 på natten och varit ute i fyra timmar. Våra föräldrar undrade säkert vad vi gjorde på våra promenader, spekulationer om rökning, alkoholintag eller andra fuffens, men inget sånt. Vi gillade bara att gå och prata :)

 

Onsdag 25/3-09; Working 9 to 5, löningsdag och våffeldag! Kan det bli så mycket bättre? För första gången på jättelänge gick jag till jobbet och började klockan kvart i åtta. Det var jobbigt att komma upp ur sängen, men resten av dagen var ganska så skön. På lunchen firade jag och några kollegor, Lisen och Alexandra, att lönen hade kommit, så vi tog oss en liten Taccolunch i Storknallen vilket smakade lovley. Jag skulle filma liten medans vi åt, och precis när kameran började spela in började tjuvalarmet på H&M tjuta. Det va jätteroligt, för kvinnan som det tjöt om stog bara där och viftade påsen fram och tillbaka mellan larmplankorna och det tjöt bara mer och mer. Piiiiinsamt!!! Efter jobbet var jag hembjuden hos en kompis, Sara, på våfflor. Hon hade stått och lagat hur många som helst tydligen under hela dagen och haft rullians på kompisar, som pö on pö dykit upp under dagen.

  


Torsdag 26/3-09; Dagen gick fort på arbetet, men jag hade riktigt dåligt samvete för att inte ha tränat sedan i tisdags, men det ska jag fanimej ta tag i nästa vecka. Jag gjorde dock en riktigt god gärning på Jobbet. Det var ett samtal som krävde mycket tålamod och hjälp ifrån hotellet, och jag fick den bästa servicen man kunde få från dom. De var så otroliga så jag skicade ett mejl till vår kontakt med Scandic och bad henne att skicka ett mejl till dem och tacka. Jag tror att alla behöver en sådan liten extra push då och då för att humöret ska hållas uppe. På eftermiddagen bjöd jag hem Josefin på fika, då jag hade bakat en silviakaka. Jag invigde även min kaffekokare som jag fick av Josses föräldrar som inflyttningspresent. den är oerhört cool, och brygger bara en kopp i taget :) Josse fick även lite hjälp med att färga sin utväxt, vilket jga givetvis har gjort innan, NOT!!!! Ja, ja det blev väldigt fint och hon missade dock sista bussen hem, så det blev en övernattningsgäst hos mig.

Fredag 27/3-09; Att vi skulle vara i Stockholm idag igentligen och titta på Veronica Maggio gjorde mig ganska ont i hjärtat, men det kompenserades lite under dagen faktiskt. Jag tog med mig resterna av silviakakan till jobbet för att muntra upp alla lite, eftersom att snön åter en gång har lagt sig. Jag hade planerat denna vecka att gå och käka på restaurant Oliven i Borås, eftersom att min lillasyster Lovisa skulle vara praktikant veckan ut. Japp, då var man på sista dagen, inget planerat alls och heller inte tid för att kunna åka och se henne jobba. Då ringer det på telefonen! Det är driften som säger, Richard gå hem, om du vill får du sluta nu klockan tolv XD Ja tack! Så Richard och Josefin möts upp i knalleland, tar sig till Oliven och äter lunch samtidigt som det tittar på när Lovisa går runt och plockar och ordnar och ser allmänt vuxen ut :) *stolt*. Sedan bestäms det också att en shoppingdag i Göteborg inte skulle vara helt fel, så vi tar oss dit och elva hundra kronor senare, kommer jag hem med två par Cheap Monday byxor köpta på Weekdays i Göteborg, en butik jag rekommenderar starkt :)



Lördag 28/3-9; Ja, dagen hitills har gått ut på att äta frukost och skriva på bloggen. Jag ser även fram emot en lunch/fika med mamma lite innan jag börjar jobba idag.

Hoppas att er vecka har varit lika fartfylld och rolig som min, och vi hörs snart igen :)

Hade du roligt igår?

Gårdagens senare del blev lyckad, med utgång på Harrys, inte Träggårn :(, men med många goda skratt, många fula ord samt mycket dans och otroligt lite drickande.

Iochmed min och Josses vita period, blev det inte mycket som dracks igår. Avslutade till och med krogrundan med ett glas vatten, vilket är väldigt ovanligt, då jag vanligtvis beställer en 6:a av något när jag blir törstig :p. Det var mycket folk på krogen, men man kände sig så himla missplacerad bland 25+ och jag kan, från gårdagen säga att Harrys inte längre lockar.

Här kommer lite bilder från för och efterfest i min lägenhet :)









P.S.
Hur hade du det igår?

Idag blir det åka av

Efter mycket om och men igår, bestämde sig Richard och Gittens för att det blir utgång ikväll med destination Träggårn :)

Det ska bli verkliga happy times ikväll, då vi ska festa, parta och gud vet vad vilka ord det finns för att beskriva. Vi hade tänkt oss för en liten trip på stan i hetaste outfitar, på bästa humör och med inga ånger i morgon. Nu på förmiddagen blir det förhoppningsvis en promenix med någon, har försökt kontakta Nattis, men än så länge är det inget svar där borta. Får väl komma över som en surprise.

Nu spelas det house och remixar på högsta volym och jag kan inte sitta still. Har tränat idag, dock lite sen uppgång, klockan åtta, sedan blev det tvättvikning, städning av lägenheten och lite tittande på två avsnitt av United States of Tara (brutalt bra serie).

Just nu har jag inte så mycket mer att skriva om, men jag flikar kanske in med en kommentar eller två lite senare under dagen. Ha en bra förmddag och passa på med utgång ikväll för i hel**te!!!

//Rille


Halvligger på kuddar och blickar ut över havet

"Antingen äter på Hat Sairee där du halvligger på kuddar och tittar slött ut över havet"

Låter inte den frasen bara helt underbar?! Ju mer jag läser om denna underbara ö vi ska till när vi åker på familjesemester, ju mer längtar jag. Det finns så mycket å göra. Dyka, äta underbar mat, simma med delfiner och mycket, mycket mer.

Har dock en nackdel med denna resan som jag måste genomlida. Ta itu med min fobi för fucking, jävla nålar. Vaccination med Havrix (låter som en flingsort) mot hepatit A. Helt så otroligt nervös är jag, och den ska tas den 1 April och sedan en till spruta en månad efter det. Jag kommer dö!!!

De senaste dagarna har mitt bloggande inte varit på topp, men jag är på ett sådant otroligt bra humör. Allt beror på det underbara vädret vi fått hit och äntligen nalkas våren. Igår satt jag ute på balkongen och åt min frukost, fick en idé om påskris och gick ut i skogen och plockade lite fin ris. Ska lägga ut bilder på vårskogen som jag tog då också, men sitter på jobbet nu så att det ska jag lägga in när jag kommer hem ikväll.

Josefin sov över från gårdagen, så vi sov till tio idag, åkte ner till staden, och jag tror fan att det var världens reunion partey för mig. På Thai Silk, där vi åt deras otroliga thaibuffé, träffade vi en av Gittens kompisar som jag bara har träffat på avstånd en gång. Sedan gick vi runt lite bland butikerna i stan, och inne på H&m träffade vi fyra elever från årskursen under mig när jag gick i gymnasiet som vi samarbetede mycket  med. Dom var inte säsrkilt pratglada, så det bara ett snabbt hej typ, och att jag stod där en stund och såg dum ut, då jag bara tittade på dem eftersom att jag förväntade mig en lätt konversation eller lite kallprat. Men icke, så vi gick vidare.

Sedan skulle vi försöka hitta någon stanns att fika, vi gick mot Café Brusan och precis utanför så hör jag ett "Richard!". Jag vänder mig om, och där står min barndomskompis Cornelia. Det va jättemysigt att se henne igen och vi pratade lite smått. Vi bestämde oss för att äta på Tant Grön istället, och på vägen dit träffade vi på en gammal jobbkamrat från Transcom, och även med honom blev det en liten lätt konversation. Det blev ett löfte om att vi skulle festa ihop någon gång, så snart som möjligt. Väl på Tant Grön, delade jag och Josse på en fudgekaka, hmhmhmh heaven vill jag säga, och jag tog en latte, då vi märkte att det var ganska knappt om tid. Ett snabbt farväl och jag var sedan återigen på väg till jobbet. Nu sitter jag här och researchar på vad man kan göra på den orten vi ska vara på i Thailand. Slutar inte förrän 22.15 så jag ska sitta här ett tag till.

Ha en trevlig kväll, och jag hoppas att även ni har lyfts av det fina vädret som har kommit. För er som inte har lika fint väder som oss här i Borås, hopas jag verkligen att det kommer till er också så att alla äntligen kan få se ljuset i vinterns mörka tunnel.Kramar på er alla och krama er närmaste i kväll :)

//Rille

Lilla syster!!!

Hittade en fin bild på min lillasyster Lovisa, Lolla, Lollo, Lolliz eller allt annat hon blir kallad. Var bara tvungen att lägga upp den här. Hittade även en Bild på storasyster Amanda som är uppe bland fjällstopparna nu. På bilden är hon tillsammans med Lovisa, jag tror att det är Muttis (mammas) kalas.

 
Love Ya :)

En fager bild

Måste ju dock bara lägga in denna fagra bild på Josse, ch en svag glimt av Annie i bakgrunden som jag fann på facebook. Ganska roligt ser det ut som att det har när de är i Berlin med sin klass :)



Revenge!!!




Lite bilder från lördags förmiddag

Lite bilder från förmiddagen i lördags. Jag tillbringade dagen hos Josefin, vi träffade hennes brors nya flickvän, gick ut med hundarna på ängen och sedan blev det lite tjatter på hennes rum.

Vi tog lite bilder från en dag när jag hälsade på, men nu blev jag faktiskt osäker på om det var från denna lördagen jag pratade om nu. Hon tyckte ganska så bestämt om vilka bilder som fick läggas ut, och det var bara bilder på mig eftersom att hon inte kände sig iordningjord för dagen. Så det kan inte ha varit denna lördagen då vi träffade hennes bror, för hon hade gjort iordning sig den dagen :)

Ja ja, tjat å sido, så kommer här lite bilder från en lördag som jag nu glömt bort, kan igentligen varit vilken veckodag som helst, men skit samma. Enjoy!

  
  
  

Ha en bra dag och en bra kväll :)

P.S.
Tränade föresten själv idag klockan 8 på morgonen (stolt)

Look where I'm going :)

Det har kosnpirerats, och planerats här ett tag, och nu är det äntligen fastställt. Thailand den 28 april för min del, ända fram till den 15 maj. Nästan 2 och en halv veckor med sol, bad och massa fina stränder :)

Pappa, Ann (bonusmamma), Fredrik, jag och Arvid åker klockan 14.30 Arlanda Airport in Stockholm den 28: April mot soliga och varma Thailand. Vi ska bo på en ö första veckan, Koh Tao, där vi ska hyra hotellrum. Sedan blir den antagligen en vecka i Champorn där vi hyr hus. Kanske en liten trip över till Kambodja är inte helt uteslutet :)

Nu ska jag väl helt enkelt få leta efter pass, och välja vilka kläder som ska med. Tar inte med så mycket kläder, köper antagligen massa saker där :)

This is where i'm going :P



Peace :)

Se vad jag hittade :)

Jag browsade igenom internetet lite, gick in på facebook och såg att jag blivit taggad i en bild. OMG!!! Detta var reaktionen kan jag ju lugnt säga. En mycket gammal bild från min klass på sjöbo när jag gick i ettan eller tvåan. Jag står på översta raden, och är den kortaste killen med randig tröjja, går inte att missa. Bra placerat av fotografen!



Det vore roligt att se hur alla ser ut idag :)

Tillägnat Therese Sjöblom

Therese sjöblom frågade en gång en mycket smart fråga. Vi va i sälen med klassen i slutet av nian. En kväll beslutade jag och ett litet gäng för att tända en brasa, spela lite gitarr och sjunga lite. Vi hade en rikgtig myskväll. När vi sedan kom tillbaka för att berätta om denna mysiga stund ställs frågan av Therese: Var det en tänd eld?

Behöver jag ens kommentera detta :) ?
Kram och puss på alla, snart bär det av hem med Johanna som nu äntligen är på besök :)

Hold Your Horses :)

Dagens inlägg tillägnar jag lite citat som kommit upp under året här, allt ifrån ren fakta till bara knasigheter :)

Annie Hallman: Skador: Rickar fick ett emo sår, Jossans nya strumpbyxor gick sönder och dagen efter hade vi alla en baksmälla. (plus att jag som vanligt hade träningsverk)

Anonym: vänta, vänta för fan. Hold your horses som man säger!

Anonym: Är det du eller jag som har rökt på här?

Gittens (svar till citatet över): Inte är det jag i alla fall!

Anonym: Jag ska skriva brev till Scandic, med papper och penna!

Nathalie Olofsson: Du svär inte åt mig Göran!!!

Annie Hallman: Rickard hade en skrattattack i en evighet och en av främlingarna undrade om han behövde hjälp (tror jag)

Arg mamma på tele2: Jag har inte druckit en droppe, jag är helt spiknykter!

Arg mamma på tele2 nr2 till sin son: Du har runkat bort 23000 kronor!!

Detta är några av citaten som vi kan stöta på under ett liv, ganska så roliga och ganska så knasiga. Take it with a smile :P

Lite bilder jag hittat på Gittens blogg

Dagen har varit bra. Jag har tränat, fönstershoppat i Knalleland med Josse som sov över från igår och givetvis jobbat resten av dagen. Idag fick Gittens ett hörhjälsamtal, då det sitter en person i en växel som skriver med en annan person med hörselsvårigheter. Gittens var då tvungen att avsluta varje mening med KOM!, Det lät så roligt, men tänk vilken fiffig idé man har kommit på, oerhört smart :)

Hittade lite bilder här ifrån Gittens blogg, vilka jag bara var tvungen att lägg upp här :)
Ha en trevlig kväll och sov så gött :)


Jag slickar Lisas mage :P


Jag vet inte vad jag gör ! :P

Dagen började ju bra....host host!

Som jag skrev igår, hade jag idag sett fram emot en dag av segande i sängen, uppiffning hemma, tvätta och lite annat. Men så hade tydligen inte ödet, eller något, bestämt att min dag skulle se ut.

Vi springer i skogen, bomber faller överallt över vår stad och folkhatet växer mot dig. Du försvinner djupt bort, och hatet från folket växer bara mer. Jag springer efter dig och folket letar febrilt efter en syndabock och det är bestämt att du ska vara offret. Helt plötsligt serjag dig, springer fram och håller om dig. Tårarna faller ner, jag kan inte sluta gråta. Jag kan inte glömma kaoset som splitrat oss och vi flyr nu äntligen tillsammans igen. Plötsligt är det nutid, vi går hem till dig och jag berättar hur mycket jag har saknat dig samtidigt som det känns att allt vatten forsar ur mina ögon. Jag hör orden jag aldrig trott mig få höra ur din mun, förlåter du mig, jag har varit dum, förlåter du mig?


Jag vaknar med dessa ord i mina tankar och hoppas att det var sant, men givetvis var detta bara en dröm. Varför ska man drömma om sådana hemskt, underbara saker när man ska vakna upp och inse att verkligheten inte är sådan. Efter några minuter samlande går jag upp, tar min smutstvätt för att gå ner och tvätta. Det var ett tag sedan, så det ska bli stortvätt idag, tänkte jag!

Bokat tid den 29 februari, vänta vad är fel? runt min nyckelbricka i tvättidsschemat är det helt tomt. Fan va gött, men vänta lite! Den sista dagen i februari var igår, den 28:e. Fucken, helt smäckfult för veckan och jag får ingen ny tid denna veckan. Sheit kan man väl bara säga i sånna här situationer. Ja, ja, jag går väl upp igen, och gör mig en god frukost, tänkte jag!

Jag gör en äggmacka, med lite te som jag köpt uppe hos pappa som heter Nissarnas :) Steker egget, ojsan, det fastnade lite i stekpannan, skakar lite på pannan så att det smälta smöret ska lossa på ägget. Ojsan och wooof lät det ur mitt kök. Smöret hamnade på plattan och en stor eldsvåda skådade mina ögon. Det bara brann och jag blev helt parlyserad och började blåsa lite lätt på plattan. Släkte elden, tog mitt ganska så välstekta ägg på en macka och åt min frukost.



Längre än såhär har min dag ännu inte kommit, men jag försäkrar er om att ¨något mer kommer hända idag, skulle i alla fall inte förvåna mig! Ska snart åka till Fritsla och hälsa på Josse på hennes lilla break från jobbet, sedan blir det som skrivet igår, konditionspass med Gittens.

Ha en bra dag, så hörs vi i kväll :)

 
Så här ser vi ut på jobbet


RSS 2.0