Do you know DVD??

Hahahah detta är det roligaste som hittills har hänt på 7-11:en OMG hahaha kan inte sluta skratta så fort jag tänker på det. Tack vare skrubbsåren och penicilinkuren som vi båda har fått så har det blivit strängt förbjudet att bada, sola och dricka, vilket vi faktiskt har hållt oss till. Dock så finns det inte så mycket annat att göra på denna sol-bad och partyö som det faktiskt är. Som tur var så har vi tagit med oss ett antal böcker och en kortlek som har hjälpt oss att fördriva tiden med.
Den försvunne prinsen : Franska revolutionen och sökandet efter Ludvig XVII : Marie Antoinettes olycklige son
Underbara bok som jag läser för andra gången, och denna gång ÄNNU bättre!
När vi igår hade läst ett par hundra sidor och spelat ett antal kortspel så var vi uttråkade. Jag var otroligt sugen på att se en film och tidigare har dom haft ett slags hemmakväll där man kan hyra filmer för en kväll. Denna butik är iår stängd så att få tag på en film med ENGELSKT tal och text är praktiskt omöjligt. Vi tog oss till 7-11:en för att finna det vi letade efter vilket blev en rolig historia.
Vi valde mellan två filmer, Eclipse från Twilight-sagan och Piraya. På baksidan om Piraya så stod det endast Thai under language, men vi tänkte att vi skulle fråga ändå. Hon i kassan tittade på mig som om jag var dum i huvudet.
This is DVD, do you know DVD?
Yes I know DVD, but does it have English or is it only Thai?
But this is DVD, it has every language! Just change on remote.
Yes I know but it says here that its only Thai.
Do you know DVD, it has every language.
But can we change it if its only Thai.
Hahaha It has every language!! Do you know DVD?!
Yes, but do you promise its English?
Yes you can trust me, I know DVD, i only watch DVD, it has every language.
Ok!
Sedan pekade hon på Twilightfilmen och menade på om jag inte skulle ha den också- Jag sa nej, varpå hon svarade; Its fun, i´ve seen it, its fun! HAHAHAHA
Ja efter denna diskussion så kom vi hem till rummet, satte i filmen och WHAT?! Only Thai, inte ens en meny för att kunna ändra scen, text eller språk. Only Thai haha
Så hon skämdes när jag kom tillbaka med filmen och bytte den mot Twilight. Självklart inte arg, tyckte att hela diskussionen var härlig haha så hon skämdes :P
Its fun!
Lätt den bästa filmen av de tre som kommit, och är riktigt sugen på att köpa böckerna när vi kommer hem faktiskt! Det blev en underbart mysig kväll och sedan sov jag så gott och kände att kroppen var helt utvilad när jag vaknade i morse.

Bruises and scratches

Ja, morgonen efter så blev det dock lite olyckligt. Ingen fara dock, bara lite blåmärken och skrubbsår på oss båda. Vi skulle åka med vår fina motorbike, och det var en dålig balans som satte till. Så fort vi startade moppen så råkade styret att åka åt sidan så att moppen välte. Inte en meter kom vi men vi var tvugna att gå till sjukstugan för att få såren rentvättade och lite bandage. Det dåliga är nu att ingen dricka eller bad eller sol för oss på en vecka pga av detta så nu blir det mycket kortspel, bokläsning och bloggning istället :)

Som ni ser så småler Robert på bilden, så så farligt är det inte så inga oroliga själar där hemma nu! Fick även en rejäl dos med penicilin för att förhindra infektioner, och redan nu så har mitt sår börjat läka helt perfekt!

Bandaget är redan borta på mig så som sagt, inga oroliga själar hemma nu!

Christmas party!!!!

Efter festen hos vår vän så gick vi ner till stranden för att kolla lite på fireshow...men så fort vi kom dit så drog det i benen på oss och vi började dansa och ge dem en ny show som ingen kommer att glömma.
På dansgolvet stod vi med "mama" som med sin käpp och en flaska champange i ena handen, och en mick i den andra! Hon rappade bäst av alla, fast så mycket text var det nog inte haha det var mest brittiskt babbel; Lets get pissed, fuck of, drink all night! Även lite pikar mot mig och robert: and guys I want a wedding soon so that I can buy a huge hat!

Hon släppte inte taget om den där micken!

Robert och jag fick inte en chans
Så vi dansade och dansade och dansade ihop med fireshowkillarna, "mama", hennes son och resten av alla julfirande turister!
God jul till er alla, och god fortsättning!

Julafton med tomte och glada barn

Igår var det julafton, och vilken afton det blev. Vi började med julfirande och julklappsutdelning hos Papa Roger, som varje år ser till att tomten kommer till alla barnen som samlas utanför hans bar. Tomten hade i år väldigt mycket att göra och det var många barn som kom och ville få se honom och även får en liten godispåse.

Snart kommer tomten...wieee!!!

Här har vi en kille som har varit snäll hela året ;)

Alla barn, uppradade och det blev hysteri när tomten kom...

...och när han blir så förvirrad så har nissarna allt under kontroll ;)

När tomten var klar och alla barnen fått sig en liten presen så gav vi oss vidare till en vän som firade sin födelsedag igår. Hon bjöd på mat, och bland annat dom bästa revbensspjällen jag någonsin ätit. Det blev även grillspett, vitlöksbröd, sallad,majskolvar och en fruktsallad.

Maten, som vi så gladeligen åt!

Och här har vi födelsedagsbarnet, en väldigt underbart go tjej! Lite full också :P

Och vi fick nöjjet att fira jul med "Mama" som hon kallas här, och mer om henne snart haha

The christmas evening continues...

Fira jul med min älskling!

Första julafton som vi firar TILLSAMMANS, och en sådan skillnad från förra året. Idag får jag spendera hela dagen med den jag älskar, den som är den människa allt känns så rätt med! Julklappen för mig är att få vara med dig, inte bara denna dag, utan VARJE dag! JAG ÄLSKAR DIG!

I mitt hjärta!

God Jul Sverige!!!!

Nu önskar vi er en riktigt god jul, från strand, sol och bad till snö, snö, snö ;)
För er som minns förra årets talker, Roberts video...
Och för er som inte får nog, årets video...
God Jul allesammans!!!

Två killar i huvudstaden.

Vi har nu lämnat Bangkok för att spendera juldagarna på vita stränder på Koh Samed igen. Ska bli underbart mysigt att bara ta det lite lugnt för några dagar och varva ner från storstadslivet. Det var hektiska dagar i huvudstaden då vi hann med att göra massor med saker. Vi har som sagt gått på museum både för intresse och för att skrämma upp oss lite :P
Slappar i soffan hos Arty och Rose som vi bodde hos i två nätter
Vi har även mött en av Roberts största rädslor, i vitögat. Vi åkte på en snake-farm, den näst äldsta i världen fick vi lära oss. Den var inte vidare stor, men tillräckligt för att få nerverna att pirra i kroppen. Roberts ljusgråa linne var inte så vidare ljust pga av svetten som rann när vi väl lämnat Showen som de bjöd på, då vi satt ca 1 meter från ormarna som de visade upp. Riktigt fascinerad har jag dock blivit av dessa djur. När man tar i dem så känns det som en konstgjord hårdplast som rör på sig. I Koh Chang fick jag ju ha en runt halsen och så vidare rädd var jag faktiskt inte, kom ju på att det faktiskt inte är JAG som är rädd för dessa djur haha
Lite läskigt att sitta en meter från denna som bara flög efter allt som närmade sig...
Även denna var rätt obehaglig...

Och detta med små, gröna ormar i träd är dock något som även jag är rädd för
Under en dag så tog vi även ett besök på gatornas matstånd då vi testade det mesta. Nästan allt friteras och det kändes efteråt kan jag ju säga. Det var både bra och mindre bra maträtter som vi testade men lätt värt det, speciellt när det inte är så dyrt heller ;)
När jag handlar lite mat ;)
Ser det inte bara smarrigt ut?

Robert fick mig även att smaka på mitt livs första granatäpple, och det var ju jättegott!
Vi fick även ta del av storstadens nattliv och vi festade på rätt rejält. Som alltid tar vi ju även ann scenen om det finns någon, vilket det självklart gjorde. Till musiken och folkets jubel gav vi publiken en rejäl show och efteråt fick vi kommentarer som: You two just rock the dancefloor, och, You two are kings! Tackar, tackar, vad kan vi säga? Bästa på det vi gör haha
Min snygga, och underbara pojkvän!!!!
Nu sitter vi på ett av favvoställena på Koh Samed och har haft en liten sol-och baddag. Skönt att få lite färg igen, nu när den förra har flagnat bort. Vi bor i ett jättefint hotellrum och när jag försökte pruta ner priset så fick jag en mordblick tillbaka som bara sa; Don´t Try! Okej, betala vad det kostar hos maffiadrottningen är nog bäst att göra.
Som sagt, Min snygga pojkvän!!!!

Surprise!!!!!

Vill åka bakåt i tiden lite och ge mor min en liten surprise här på bloggen! Grattar dig återigen på din dag den 16:e december, underbara mamma!
Pussar och kramar/Din son

Thailand 2010 del 1

Nu är det dags för denna resans första bildspel. Exklusiva bilder som inte visats på varken min eller Roberts blogg innan ;) Enjoy...

Rundtur i Bangkok

Idag har vi haft en heldag på gatorna i Bangkok. Vi gick upp tidigt för att äta frukost på ett närliggande hotell på Kohsan Road, sedan tillbaka till hotellrummet för att förbereda inför vår rundvandring i Bangkok.
Vi tog en taxi till ett sjukhusområde där vi hade läst om ett ganska så udda museum. Det var ett museum med konserverade människokroppar som läkare har studerat tidigare. Och tänk er bara, en helt knäpptyst gammal sjukhusavdelning, där vart man än vände sig så var det ett dött ansikte eller en död kropp rakt upp i fejjan. Bäddat för en skräckfilm att en av dessa kroppar skulle börja leva igen...buäääää haha
Sedan tog vi en ny taxi för att ta oss till Thailands National Museum där vi fick lära oss om den Thailändska historien, från stenålder till modern tid. otroligt så många kungar som regerat i samma familj som än idag regerar här. Även otroligt coola Buddahstatyer som de hittat i olika tempel och skattkammare...underbart roligt att se :)
Idag har vi haft en heldag på gatorna i Bangkok. Vi gick upp tidigt för att äta frukost på ett närliggande hotell på Kohsan Road, sedan tillbaka till hotellrummet för att förbereda inför vår rundvandring i Bangkok.
Vi tog en taxi till ett sjukhusområde där vi hade läst om ett ganska så udda museum. Det var ett museum med konserverade människokroppar som läkare har studerat tidigare. Och tänk er bara, en helt knäpptyst gammal sjukhusavdelning, där vart man än vände sig så var det ett dött ansikte eller en död kropp rakt upp i fejjan. Bäddat för en skräckfilm att en av dessa kroppar skulle börja leva igen...buäääää haha
Sedan tog vi en ny taxi för att ta oss till Thailands National Museum där vi fick lära oss om den Thailändska historien, från stenålder till modern tid. otroligt så många kungar som regerat i samma familj som än idag regerar här. Även otroligt coola Buddahstatyer som de hittat i olika tempel och skattkammare...underbart roligt att se :)
Min egna privata Guide ;)

DETTA gjorde susen...

Sista dagen i Pattaya innan vi åkte vidare till Bangkok för en liten minisemester, så unnade vi oss alla en liten behandling. Vi tog en så kallad Fish-Spa-Behandling. Hundratals mini-fiskar simmar runt i ett akvarie, och ner med båda fötterna och låt dem käka på. De tar bort all död hud, ser till så att det blir rent och fint samt tar bort bakterier så att en viss fotodör försvinner, kan ju vara bra i mitt fall haha!
En rejält kittlande upplevelse i hela kroppen när dom små gnagarna påbörjade sitt arbete med mina fötter. De ville krypa in mellan tårna, under fötterna och till och med under naglarna. Ryser lite samtidigt som jag småskrattar nu när jag tänker tillbaka på känslan.
Det var ett par nyfödda fötter som kom upp ur akvariet och det kändes som att man gick på moln. Skit i en vanlig fotpedikyr, DETTA gjorde susen. Rekommenderas starkt!

Grattis Mutti!!!

Jag vill skicka manga och goda gratulationer till min kara mor som fyller ar idag! Jag hade en liten surprise till dig som jag skulle lagga upp har pa bloggen, men pga av internetproblem sa har det inte blivit sa latt. Jag har heller inte kunnat fa tag i dig da jag har ringt utan svar. Jag ska dock gora ett nytt forsok senare i kvall och hoppas verkligen att vi far horas pa din fodelsedag!

Jag vill dock saga att du ar en underbar mamma och att ingen i hela varlden kan forsta hur mycket du betyder for miog! Du ar underbart rolig, omtanksam, envis och en mamma med ett hjarta som man inte ens kan dromma om!

Alskar dig min underbara mamma, och jag hoppas att du far en underbar dag!


5 dagar och 6 timmar sedan...

Ja, jag vet! Fy pa mig att jag inte har uppdaterat. Nu ska det skrivas lite men jag vet inte hur internetfronten ser ut dom kommande dagarna for nu ska Robert och jag gora en 5 dagars trip i Bangkok!

I morgon ska vi aka till storstaden och lamna av Anneli och Gunilla, vars resa ar over. Men varan fortsatter i ytterligare 5 veckor. Jag forstor om ni har julfeber dar hemma och det kan jag saga att jag precis borjat fa. Har om dagen var det lite glogg och pepparkakor som bjods pa Koh Chang av Petra och det var himmelskt gott. Ett riktigt luccefirande blev det :)

Ater till Bangkok...

Vi har redan bokat boende for forsta natten pa ett hotell pa Kohsan Road (vet inte hur det stavas) och sedan ska vi kolla efter annat boende resten av vistelsen. Det kommer bli lite shopping, ormshower, tandlakarbesok och massa annat skojj.

Ja, nu vet n i lite om vad vi har for oss. Hoppas att ni har det bra dar hemma och att vintern gor er gott!


Gud så skönt!

Att äntligen komma tillbaka till Koh Chang, en helt otroligt underbar ö med oändliga saker att erbjuda. Hotellet som vi kom med var rena rama lyxen och 10 gånger så mycket mer än vad jag förväntat mig. Med en massivt stor ingång med glasväggar, en topmodern design i inredning och med två poolar precis utanför frukostmatsalen är väl inget man tackar nej till.
Hotellrummet :)
Igår var det som sagt resedag och det gick ändå väldigt smidigt. 4 timmars resa från strand till strand helt enkelt. När vi kom fram tog Robert och jag en ny moppe och åkte till Petra för att hälsa på, men hon var tyvärr inte där. Vi hade nämligen med oss lite presenter till henne så som vanligt bryggkaffe (vilket knappt går att få tag i här) och pepparkakor till julafton.
Vi gick och åt lite mat på kvällen och gick sedan tillbaka till hotellet för att spela lite kort och dricka några öl på vår egna balkong ;) Sedan bestämde vi oss för att göra ett nytt försök för att hälsa på, det blev riktigt lyckat. Otroligt mysigt och roligt fram för allt att träffa henne igen och vi hade lite att ta igen med vad som har hänt på ön då vi satt där ett tag :)
Utsikten från hotellet :)
Idag är det lite molnigt och det är skönt. Värmen är stekande mot huden och det ska bli en intressant dag. Robert och Anneli har åkt iväg för att hyra en moppe till då hon nu har hittat sin dolda talang att kunna manövrera en sådan maskin haha

Två smått bakfulla killar...

Klockan 08.00 i morse så väckte en smått bakfull kille en annan smått bakfull kille! Idag är det resdagen till Koh Chang och ser verkligen fram emot att få komma dit. Inte bara pga av lyxhotellet som väntar, utan framför ALLT våra kära vänner där! Nu åker vi!

I morgon åker vi!

Idag har det fått vara en riktigt lugn dag. Jag känner mig lite sjuk med förkylning och hosta och i natt var det svårt att somna. Det har blivit en rejäl slemhosta som vägrar att släppa. Detta har fått mig att besöka ett apotek idag för att köpa lite hostmedicin. Det är ganska bra här med deras mediciner då dom ofta är betydligt starkare än de vi har hemma så att det verkligen verkar och nu så har det faktiskt släppt.

Jag förlorade spelet GANSKA så många gånger igår och då fick Robert denna blicken av mig :P
Robert lika bra vinnare som jag är förlorare haha
Dock kommer jag behöva äta 2 tabletter, 4 gånger om dagen i 5 dagar först, och då får jag inte dricka så mycket så att det verkligen hjälper. Det kan ju vara bra i och för sig att dra ner även på det lite ;)
Våran favvo-beach...underbart det ska bli!

I morgon så ska vi dra vidare till Koh Chang och därmed lämna Koh Samed. Denna gången vi har varit där så har det blivit mer sol och bad och det har varit riktigt skönt. Sedan så har jag och Robert fått ha mycket mysig Pvis-Time, som vi nu mera kallar det, och vi har gjort ganska så mycket. Vi har ju då i tidigare inlägg agerat fotomodeller på stranden, vi har sökt efter en strand (som vi även har hittat) där vi kan spendera lite dagar efter att vi varit på Koh Chang efter jul och nyår. Vi har ätit en massa god mat, både Thailändsk och västerländsk och det har varit goda upplevelser.
Koh Chang

På Koh Chang kommer det antagligen bli lite festande också men det kommer bli mycket mer aktiviteter. Vi ska besöka vattenfall, rida på elefanter, ta en liten kajaktur till någon av de små öar som ligger runt om och andra saker. Robert tipsar om lite påhitt på sin blogg, kolla in där så kan ni läsa mer :)

Fotomodeller, Russian Style

Det mes roande med att sitta på stranden är att se alla dessa människor från Ryssland. De är oftast 10 personer i en grupp, sitter och ser allmänt besvärade ut av den Thailändska personalen, men alla har ett syfte med att komma hit. Fotosessioner utan dess like.
Mannen går med kvinnan då hon går på standen...klick klick klick!
Kvinnan lägger sig på stranden med ena knät i luften och slänger bak huvudet och att håret hänger ner...klick klick klick!
Kvinnan lägger sig på mage och putar med både det ena och det andra...klick klick klick!
Kvinnan gränslar över stranden som en riktig playboy...klick klick klick!
Mannen ställer sig i vågorna och ser kall ut...klick!
Hahaha detta är vad deras semestrar går ut på, TopModel-bilder som dom kan visa mor-och farföräldrarna när dom kommer hem hahaha!
Robert och jag var ju bara tvugna att ta några liknande bilder även för er :P
Sedan blev det ju också lite vanligt bad-spexande :)
Jag :)
Min egna lilla delfin :)
Fina stranden :)

Chipol Airport, Gullans egna tankar :)

Här har vi en liten filmsekvens precis innan vi ska lämna Amsterdam efter att ha varit där i nästan 26 timmar

Gud vilken lång och härlig dag!

Igår åkte vi iväg till vår "hemliga" strand och tog massa fina kort. Vi hade en heldag runt ön och åkte från strand till strand för att få nya upplevelser. På Roberts blogg hittar ni några kort som togs på vår fina favvostrand :) På en annan strand så åt vi en av dom godaste måltiderna. Det var wookade grönsaker i Oyster sås, lite ris och en Grön Curry-soppa med Tofu. Åh fy f*ck så gott!!!
MMMMMMMMM!!!!!
Kvällen började med en rejäl dust med frityr. Det åts friterade grönsaker, friterad kyckling och Sprin Rolls med massa goda såser. 
Hungrig kille nr: 1
Hungrig kille nr: 2
Frityr i mängder...

Senare fram åt timmarna så gick vi med Anneli och Gullan för att ta några öl och titta på Fire Showen.
På´t med ett set igen, och så såg detta ut...

Glad, och något dragen...

Ett glas till, Bartendern ;)

Ska bli ;)

Vi gick vidare till en annan strand för att se lite nytt, och på vägen dit mötte vi på denna underbart söta valpen :)

Vi gick bort till Silversand för att ta oss en varsin GT, och det blev ett väldigt bra pris. Tydligen så vann Robert en myntkastning och istället för att betala 150 Bath styck så blev det endast 100 för båda :) Det kanske vi skulle köra med hemma i Sverige...

Varisin GT :)

Silversand :)

En annan blogg som ni kan följa...

...tycker jag är min PV:s blogg, Robert. Det finns bilder där som inte kommer läggas upp här och den kan man få sig ett riktigt gott skratt från :) Myadvertisingspace.blogg.se, check it out!
My Advertising Space, dont forgett!

Förkylning i värmen?

Ett litet tillägg bara...
Att kunna få förkulning, snuva och huvudvärk i denna värmen är väl endast jag som kan lyckas med. Som tur är så har vi med oss ett rejält kit från Apoteket så om dagarna är det vatten, stark mat och Ipren som åker ner i magen för mig.
Blir snart frisk, så oroa er inte :)

Lite midnight-snack?

Jag kanske inte har nämnt att vårt bagage kom fram kvällen efter att vi kommit fram, med skönt med klädbyte för en gångs skull och äntligen kunna känna sig lite fräsch efter våran trip.
Glad i min nya fina frill och rena kläder :)

Gårdagens fest bjöd återigen på ett set. Det vill säga; En 75:a Thailändsk Wiskey (och vem vet vad som finns i den...), soda vatten, pepsi och en bucket of ice. Det blev till att dricka på, men icohmed att man hade en rejäl bakiskänsla så bet inte alkoholen ordentligt så det blev en lugn kväll i vilket fall.
Min snygging-kille, redo to partey ;)
Vid baren på Ploy Talay

Robert och jag var dock i stort behov av lite fyllemat, så klockan 2 på morgonen så kröp jag under, och Robert över hotellets grindar som var låsta får att ta oss till Seven Elleven :) Väl där var det dock lite svårt att hitta en flötig fyllemåltid, men de hade ändå...CHICKEN STEAK BURGER HAHAHAHA!!!!
Jag kröp...
...och Robert klätrade!

Ja....lite midnight-snack?

Detta måste vi testa, och GOTT var det. Starkt och flötigt, och det passade perfekt i våra magar :) Sedan blev det tillbaka till hotellrummet och vi somnade gott. Klockan 6 i morse så vakande jag dock av att Anneli och Gunilla kom hem, och gjorde en hög konstatering av detta för mig själv haha Lite trött kanske? ;P

Porkig pork

Idag har vi varit och ätit på en av våra favvorestauranger. Det är ett mysigt litet place, byggt på en brygga ut över vattnet där vi sist åt en sån jäkla god måltid. Det var flöskstek med champion/grönpepparsås och potatismos. Som vi minns det smakade det inte idag.
Fläskköttet bestod i stort set endast av senor, vitt fläsk i hela steken. Potatismoset var inget annat än ett pulvermos och såsen bjöd på en del överasskningar, bland annat ett långt, svart Thai-hårstrå och typiskt nog så var det återigen jag som fick det i min mat. Jag slutade äta direkt efter det...
Ikväll blir det nog en lugn kväll som bjuder på lite öl och kanske lite bra musik. Gårkvällens festande tog hårt på mig idag och jag kände en stor smärta i hela huvudet ganska så långt in på dagen.
Hoppas att snön är vit och fin, precis som våra stränder här borta :P

Letar efter luggen, men den finns inte längre...

Igår så hade vi en underbar dag då det blev bad, sol, äta gott och dricka mycket :) Jag har även bestämt mig för en ny haircut och jag gjorde något som jag inte hade räknat med att göra.
Många minns mig såhär...
Nu är det denna nya stil som jag kör med...Robert mycket nöjd ;)
Kvällen börjar med en drink och BBQ-Buffé :)
Letar efter luggen, men den finns inte längre...
Let me see your hands up!
Eldshowen...Pvis är fotografen bakom kortet!
Tog idag en liten trip till en strand far away from all the noise...underbar strand som blivit vår favvo på ön!
Mysdag :) Vi har skaffat en liten, rosa motorbike som vi körde runt lite med..

Bilder från resan till vårt mål!

Resan till målet resulterade i en del bilder...
Gullan och jag på väg till incheckning
Lite dricka på Landvetter ;)
Semesterglada!
Diskussioner och skratt i 3 timmar :)
Vin på väg till Amsterdam.
Frukosten på Bel Air Hotel, riktigt god faktiskt :)
Roligt på Amsterdams flygplats :)
Vi köpte oss en varsin tröja pga kylan inne på flygplatsen, härlig färg på mig...
Slår ihjäl lite dötid haha
Äntligen framme :)

Framme!!

Hej allesammans! Nu ar vi framme och det har varit en riktigt speciell resa for att ta oss hit.

Resan borjade pa landvetter flygplats och dar blev det ol och jager i nagra timmar. Planet till Amsterdam var forsenat 3 timmar sa ni kan tanka er att det blev lite att dricka for att sla ihjal tiden med :)

Nar vi val kom till Amsterdam sa hade vi missat planet och det skulle inte ga att fixa nagot nytt plan forran dagen efter. Det blev till att skickas med buss till Bel Air Hotel 40 minuter fran flygplatsen och dar fick vi spendera natten. Man sov tungt kan jag saga.

Upp tidigt dagen efter, 06.00 for att inte missa frukosten och bussen som skulle ta oss tillbaka till flygplatsen. Val dar sa sag vi kon till servicedesk och det var ungefar 150 personer fore oss. Som tur i all otur sa kom det forbi en kille och gav oss hans kolapp sa att vi kunde ga fore och slapp vanta. "goda" besked fick vi vid desken. Kvinnan dar sa att det fanns ett flyg som skulle mellanlanda i Vien och som vi sedan darifran skulle pa ett flyg till Bangkok.

Dock skulle det inte ga forran 9 pa kvallen och vi fick vanta pa flygplatsen i endast kalla klader i ca 13 timmar. Nar vi sedan skulle pa flyget sa sa hon vid incheck att det var forsenat och att planet till Bangkok i Vien inte skulle vanta pa endast 4 personer. Tillbaka till Servicedesk for att fixa nya biljetter. Denna kvinnan sag ganska skeptisk ut nar hon tittade pa skarmen och vi suckade nar hon sa att nasta direktflyg inte gick forran i morgon. Da skamtade Anneli till och sa att vi inte har klader pa oss for Amsterdam utan klader for ett varmt land som Thailand. Da sken kvinnan upp och fragade om vi ville till Singapore. Darifran skulle det ga ett flyg till Thailand med endast tva timmar vantetid. Underbart!!

Antligen lite varme efter 11 timmars flygresa till Singapore. Det var oerhort varmt och kvavt men hellre det an att frysa i Amsterdam. Nu var det bara sista planet kvar som skulle tass oss till Bangkok pa endast 2 timmar. Skoooont!!!

Nar vi landat i Bangkok sa fick vi reda pa att bagaget var kvar i Amsterdam och att det inte skulle komma fram forran i morgon. Det var pricken over I:t men vi grat inga tarar. Vi fick ta oss snabbt ner till Ban Phe och sedan pa en speedboat in the middle of the night, klockan 1 narmare bestamt. Nar vi hoppade ut ur baten sa var vi framme och nu har vi haft tva natter med firande och bytt boende tva ganger tills vi nu har hittat boende for hela tiden som vi nu ar pa Koh Samet :)

Bilder kommer komma, tar bara sa otroligt lang tid att ladda upp dem :)

Dan före Thailands-dagen

Nu sitter jag i soffan och hör TV4 nyheterna i bakgrunden efter en helt fantastiskt dag.
Det är nu endast en dag kvar tills att planet lyfter mig, Robert, Anneli och Gunilla till Thailand, där vi ska ha det så underbart som det bara går. Sista dagen på jobbet var helt underbar, men väldigt tråkigt att säga hej då till många, men ni kan alla ta det lugnt! Jag kommer att dricka, sola, bada, äta och sova lite åt er också ;)
Idag har det varit mycket. Upp tidigt för att få in första två tvättarna. Sedan sova lite till och få frukost serverad av älsklingen :) Sedan var det att göra iordning sig för att gå ner till stan, men innan dess två tvättar till. Nere på stan så blev det apoteket för att köpa lite smått och gott samt att hämta ut min allergimedicin. Det hade dock varit lite roligare om damen i kassan kunde dragit liiiite på smilbanden, specielt nu när apoteken har blivit privatägda, service tänker man ju...
Sedan så blev det en sista lunch på stan och den spenderades på alléterassen och jag tog mig min sista pizza här hemma. Därefter så skildes vi åt och jag åkte upp till Sjöbo för att hälsa på syster en sista gång. Mysigt när hon har bakat bröd och bjuder på te tycker jag. Tycker det är väldigt mysigt att dom har bestämt sig för att flytta hit ett tag nu så att man får se henne oftare :)
Efter att Robert hämtade mig hos Amanda och Nisse så åkte viner till mamma igen för att lämna lite saker och skriva ut lite papper. Som tur är så kommer jag även att få träffa henne i morgon igen, så hej då har vi inte sagt än :)
Nu väntar jag på att älsklingen ska komma hem, han har varit och tagit sin spruta så att ingen gulsot eller hepatit kommer och smittar honom ;P
Uppdateringar kommer i morgon, men kvällen kommer fortsätta med packning, tvättning och mat :)
Sov gott allesammans!!

Babbel på Babbel

Ja det blev mycket babbel på Babbel i går med finaste Therese och Gittens, En otroligt mysig stund med dessa två otroligt mysiga och roliga flickor. Det blev mycket prat om jobbet, om plugg, resan vi ska göra och diverse andra saker som alltid är roligt att prata om.
Det blev en tapaskväll och själv beställde jag vitlöksbröd, klyftpotatis, kycklingspett och en otroligt god honungsgratinerad getost, mmmmmm!!!!
Serveringen var jag mindre nöjd med då kyparen slog brickan i huvudet på mig, 2 gånger! Han hade inte direkt den mest service-inriktade attityden heller när han kom fram till oss och frågade; Är ni nöjda eller? och det var INTE med en ton som man ska få när man sitter som gäst.
Gittens däremot, var såld för hans charm från första start, då han kom ut med maten och kallade henne för prinsessa. Ett sådant självbelåtet leende har jag inte, eller jo det brukar jag se på vår allas lilla prinsessa ;)
Lilla prinsessan, kan väl åtminstånde titta in i kameran ;P
Therese visar hur man ska göra :)

RSS 2.0