Nu är det snart bara 1 timme kvar

Efter en dag på jobbet, med besök på willys, med utskällning på telefon och med många goda skratt är det snart dax att få dra sig hemmåt.


Detta är sista dagen av mitt pass av sju dagar i följd och det ska bli så skönt att kunna vakna upp i morgon, ligga och dra sig i sängen med en kopp te till någon B-serie. Hade tänkt att kanske hälsa på Oma (Mormor), titta förbi hos Josse och tvätta lite. Det ska även bli ett besök på gymmet med Gittens i morgon run sjutiden på kvällen då ett konditionspass nalkas.


Jag har inte så mycket mer att säga just nu, kanske inget mer för kvällen, men jag hoppas verkligen att eran vecka har varit bra och att veckan som kommer blir ännu bättre. Ta´t lugn nu och sov så gott.


Hälsningar från mig, och alla andra som sitter här och jobbar lite sent på Transcom :)


Lååånga Daaagen Sluuut!!!

Nu har denna sega och otroligt långa dag äntligen lidit mot sitt slut.

Anledningen till mitt ganska så suriga och konstiga humör har flera faktorer. För det första så somnade jag och Josse , som kom på besök i går by the way, oerhört sent med tanke på att mina nya tider brukar vara runt tio, halv elva. igår blev det ca 2två, halv tre vilket rubbar mig lite. Jag vaknade ganska tidigt, runt åttatiden för att baka lite till jobbet. Det var nämligen min fikadag idag och det blev en oerhört god kladdkaka som man verkligen kunde kalla kladdig och god :) Mpnga glada och positiva responser från kollegorna och fick många tummar upp och även ett mejl från Walex (Alexandra) som löd : "Är det något en kladdkaka ska smaka så är det såhär :) Jävlar :)"

Jag tackar för den fina kommentaren från min absoluta favvo Walex *klick bort, klick bort, klick bort*. Lisen hade inte heller några probs med att ta en bit och hon tyckte att den var mycket bättre än mitt misslyckande bak av chokladmuffins sist som smakade tapetklister :P Humöret åkte upp en kort stund av detta, men åkte snabbt ner igen då jag insåg att alla biljetter på ticnet för Veronica Maggion konserten på cirkus i Stockholm den 27 mars var fullbokade. Fuckens, jävlar, sheit också! Men det ska jag fixa i morgon, det ska jag banne mig se till :)

Sockertoppar och sockerfall kan man lugnt säga att jag har haft, men alltid ett leende i telefon när jag svarar. Nu ska jag njuta av lite musik av Robert Pattinson, killen i Twilight, och sedan ett litet avsnitt av United States of Tara, vilket so far har blivit en ny favorit bland mig som serienörd :)

Jag vet inte hur jag ska avsluta ikväll, men ett god natt tror jag är på sin plats så sov så gott nu :)

Lite sent, men lördagspartaj :)

Lördagen följdes med massa skojigheter och blandat med gamla, och nya kompisar.

Dagen började med träning på Svennsons, med you know who!!!Gittens :) Efter ca en och en halv timmars svettande träffade vi hennes kompis från Trollhättan, Ella. Vi gick alla på Kvantum och handlade lite saker, då jag märker med förfäran att jag inte hade någon tckning på mitt kort. Jag fick då låna dessa 25 kronor jag inte hade täckning för av Ella, en helt främmande människa i mitt liv. Det är godhet :)

Dagen följde av städning på toppnivå samt att Malin Sköld, en gammal granne och bra vän till mig, kom förbi och såg min lägenhet för första gången. Vi lagade en smarrig lassange och titta på småfilmer från våra härjande dagar då vi spelade in dokumentärer, filmer och allmänt trams. Det var jätterolig och få ha en liten kompisstund igen och ser fram emot nästa :)

Kvällen led mot niotiden och det plingade på min dörr. In kommer fem flickor på partyhumör och med flaskorna i högsta hugg. *En flaska vin i veckan går bra* :P Jag fick besök av Gittens, Ella, Lisa, Julia, Sofia och Josse som också kom efter ett dag. Det blev mycket dans och mycket Tequila och efter lite mer dans tog vi oss till Harrys. Kvällen på krogen blev torbulent! Jag minss inte riktigt alla detaljer om vad som hände och vad som sas, men fest blev det. Vi upplevde alla att man fick vara ensam ett tag och att man då och då stötte ihop med varandra, hade roligt och sedan skiljdes åt :)

Efter ett tag blev det något som bara plötsligt slog till och Josse och jag (kan väl igentligen säga tt det var jag och en some-kind-of-Josse) drog oss hemmåt. Efter en lovley busride senare, och att Josse skällt ut en gubbe medans hon gjorde snöänglar så kom vi hem. Med mycket blixtrar från min kamera så har jag bevis på Josses vilddtåg men det har jag lovat att jag inte ska nämna så mycket om här, allways tre to my friends, men jag lovar er. Ni hade INTE viljat vara  med :P

//Kramar på er alla och här kommer lite bilder från förfesten in my crib//
 
 
 
 

Det blir mer i morgon :)

Jag hade en så otroligt rolig helg med gamla och nya vänner. Det blev allt ifrån att titta på inspelade filmer från små åldrar till utgång på kvällen till äldre åldrar. Det kommer ett längre inlägg om alla händelser i morgon, då alla smaskiga detaljer ska avslöjas och bilder som säger fler än tusen ord.

Daen har varit seg, mend et kändes skönt att vara tillbaka på jobbet. Att åter igen få upp pulsen, att omringas av människor och känna sig lite social. Love it! :) På vägen hem satnnade jag förbi hos Mamma och Tobbe för att tjata lite och de berättade även om sin lyckade Elviskväll i Göteborg, då mamma hade skällt ut en vakt då hon inte fått gå fram till scenen, då båda två hade gått fram och dansat hej vilt framme vid scenen ändå och dragit upp en massa folk och bara haft en kul kväll.

Jag ska nu gå och lägga mig, då jag känner av den sena läggdagstiden från igår som råkade bli halv tre för att jag inte kunde sluta titta på Mr & Mrs Smith. Kramar till alla och sov nu en underbar sömn och vakna i morgon med leendet på läpparna :) Chiao !

Så här såg min fredag ut

Fredagen var en dag då allt från torsdagen var glömt och jag började dagen tidigt. Det är perfekt med en tidig morgon då man öppnar alla fönstren och balkongdörren och låter all skit, både känslomässig och smuts, åka ut.

Med en kall fläktande bris i min lägenhet satte jag genast igån med en städning. Det blev damsugning, moppning, damning, diskning m.m. Runt tolv ringde jag Annie för att höra med henne om hon skulle komma förbi på eftermiddagen som vi bestämt kvällen innan. Stackarn hade dock fått magsjuka och gjort en massa härliga saker på toaletten vilket är för groft för att skriva här :p Men vi sa att så fort hon tillfrisknar så är ett besök på sin plats. Var så länge sedan man såg henne så det ska bli riktigt mysigt :)

  

Då kom jag på att jag hade lovat en lägenhetsvisning till en annan vän från Fritsla, nämligen barndomskompisen Malin. Tyvärr var det så att det behövdes göras läxor på hennes front, så vi sköt upp besöket till idag istället. Klockan fem hade jag dock planerat in lite House som är veckans fredagspuls på Svenssons, gymet jag tränar på. Mamma och Lovisa, lillasyster, har tjatat så länge på att jag skulle följa med någon gång så jag tänkte what the heck. Inte något jag ångrar, verkligen inte. Det var nog tamefan det roligaste jag har gjort på år och dar. Ett sådan lyckorus har jag inte känt sedan jag dansade bugg i skolan så det kan dom verkligen räkna med att jag kommer dyka upp på fler gånger :)

Kvällen tillbringades hemma hos mamma och Tobbe, då vi åt lite mat, lyssnade lite på Elvis, de ska nämligen på Elviskonsert idag i Göteborg, så man kan säga att de var på hugget. De är heller inte människor som inte sparar på energin, så utstyrslen på Tobbe blir svarta läderbyxor, vit skjorta med elviskrage, ett brett vitt bälte och e stor läderrock. Muttis klädsel blir lite 50-60 talsstuk blandat med lite grease. Hon ska ha tupperat hår, nästan som om det vore en limpa i bakhuvudet på henne. Dom kommer garanterat vara coolast på spelningen.

Nu sitter jag och väntar på att Malin ska komma och ikväll blir det utgån med Gittens, Josse och lite annat folk som är och hälsar på. Dessutom ska jag träffa en kompis som jag inte sett sedan 12 år sedan tillbaka och det ska bli så brutalt roligt :)

Så ha en trevlig lördag, för det vet jag att jag kommer ha. Berätta var ni har gjort, eller va d ni kommer göra i kommentarerna :) Hugs and kisses :P

En lite besviken Richard här borta

Hejsan allihopa!

Det är idag den tredje dagen på en sex dagars ledighet vilket är mycket upskattad av min själ. De senaste veckorna har det varit mycket på jobbet och förra veckan nåddes en gräns, då jag bara kände att nu måste jag ta lite ledigt och ta tid åt mig och mina vänner.

Så i tisdags hände inte så mycket, tränade givetvis med Gittens, gick omkring och städade lite hemma, och sedan bar det av en liten resa till Fritsla för att hälsa på Josse igen. Vi åt lite wookade nudlar med kyckling, tittade på The House Bunny, en rekomendation till er som gillar Scary Movie-filmerna. Somnade ganska så fort, vilket irriterade Josse endel, då hon vanligtvis vill prata eller bara jävlas lite, men efter att ha börjat träna tidigt på mornarna blir det tidigt läggdags för mig.

Onsdag morgon vaknade jag ju givetvis upp hos Josse, som ganska surt öppnade ena ögat när jag frågade om hon skulle med in tio i åtta på morgonen och träna. Svaret blev fuck hell no! kanske inte ordagrant, men en blick säger mer än tusen ord, eller hur det går. Körde ett konditionspass med en massa jobbiga maskiner som Gittens tvingade upp mig på. Så skönt det va att bli så trött i kroppen att man knappt orkade tänka. Efter träningen tog jag en liten powernap på soffan till ett Heroes avsnitt och mötte sedan upp Josse på Eest för en liten sushilunch. Tog oss en liten shoppingrunda i stan, var nära på att åka in till Gbg, men vi stannade oss vid tanken och tog en fika på Tant Grön istället. Där jobbar en gammal klasskompis till oss, Therese Sjöblom som vi bara älskar för hennes roliga och muppiga personlighet.

 

Efter ungefär en timmes fikande tog vi oss tillbaka till Fritsla för göra en gammal goding. Ta en riktigt lång promenad genom byn för att prata om våra problem, tankar och framtidsutsikter. Det är nämligen så att detta var en vardagssak för mig och Josse då jag fortfarande bodde kvar i Fritsla. När alla andra tonåringar träffades runt fritidsgården eller vid korvkiosken, gick Josse och jag runt i byn och pratade i timmar, och det avslutades ofta med en kopp te hos Josse. Efter promenaden tog jag mig hemmåt, för att få sova ut lite idag när jag återigen skulle träna med Gittens.

Dagen kan kortfattas ganska så mycket. Jag gick upp tidigt och tränade. Idag var jag inte på topp och kände att jag inte riktigt tog ut mig till hundra procent. Kanske var det för att jag fortfarande hade sovpåsarna under ansiktet, kanske för att Gittens sög åt sig all glädje då hon var på topp, eller kanske var det snön som föll igen. Vet inte vad det var, men något gjorde så att det bara var magen som värkade idag efter situpsen. Det enda produktiva man skulle kunna säga att jag har gjort idag är min matlagning av köttfärspiroger som blev oerhört smarriga. Jag fick även ett litet chockartat besked idag då jag ringde Jonis, som för tillfället pluggar i Grebbestad, och fick reda på att hon inte skulle komme ner under veckan över huvudtaget. Jag blev lite besviken då jag hade förställt mig att vi skulle hitta på massa roliga saker som old times, men jag förstår ju också om hon inte riktigt känner at hon hinner. Så inga hard feelings, men bevöde bara lätta lite på hjärtat ;) Nu sitter jag och har precis öppnat en flaska vin som jag fick av pappa i julklapp, som jag även ska ta med till mamma och Tobbe om en liten stund.

   

Hoppas eran vecka har varit bra och att helgen blir ett bla avslut på den. Hör gärna av er om det vore så :)
//Rille

Hyllning till Josse

Vill bara hylla Josse, även on det kanske känns som om jag skriver om henne i varje inlägg :p

Så en hyllning till min bästa vän :)


Bildmedley 08 the year that was

Här ska ni få se bilder från året 08 på mig och mina fasoner.

  
Nyåret 07/08 och början på ett riktigt händelserikt år :) (Jag, Jonis, Vickan och Josse)

  
Lite mörkar och längre hår under början av året (OMG!!!)

  
Sedan kom sommaren med ny frisyr och hårfärg. Josse och jag roade oss med glasplockning on the beach

  
Studenten, midsommar och ren ledighet på sommaren


Fick även höra av Gittens att jag här såg ut som fyra av fem toasters, Benjamin :) Do you agree?

Ha en bra dag, och ta en stund för dig själv och kolla igenom lite gamla bilder du har, gör gott för själen, I promiss :)

Nu vet jag!

Nu vet jag vad jag ska göra ikväll i alla fall. Det blir en lugn hemmakväll med Joshua och Lea. Myspys i hemmet, med en bra film och lite snask kanske. Anledningen till ett Nej Tack till både Mats, Kicki och Buggsara, är för att en lugn kväll är behövd plus att humöret för rajraj fest och då blir det inte så bra i slutändan oftast för min del. Men mina vänner, hoppas att det inte blir några hard feelings och jag hoppas verkligen att ni får det trevligt ikväll och jag önskar er all lycka i era nya hem :) *Jag lovar dessutom ett prestigefyllt besök med en liten kopp kaffe och fika en vacker dag på vårkanten*

Ja, men då kan jag väl helt enkelt inte säga något annat än GLAD ALLA HJÄRTANS DAG med många pussar och kramar på er :)

Yours Rille :P

Pangthursday

OMG, vilken vecka. Jag kan med handen på hjärtat säga att det varit lite tomultartat de senaste dagarna men just nu känns det som att kroppen börjar ta igen de senaste dygnen.

Onsdakvällen, direkt efter skiftet, tog jag mitt pick och pack och drog till Josse i lilla Fritsla. Vi hade en riktig nostaligisk myspyskväll, med en ride till Kinna för att köpa "lite" godis, pizza från the fabulous Ramilio Pizzeria, en dokumentär om narkolepsi ( folk som somnar typ 90 gånger om dagen ) och som avslut ett medly med gamla låtar från sent 90-tal och tidigt 2000-tal. Vi gick och la oss rätt så sent, runt ett skulle jag tro, med tanke på att jag skulle upp 7 på min enda lediga dag denna veckan, för att träna med Gittens i Borås.

Under allt svettande föreslog hon en utgång med henne och Nadja, hennes kompis från stora staden Stockholm, för kvällen på Swing. Det var nämligen så att det skulle vara "Pangtorsdag", en kväll då det är billigt för att det är lov så att fler studenter ska ut. Direkt på som jag är, ringer jag Josse och lockar med ord som "billigt" och "nästan gratis". Det smälte som smör i solsken och hon hängde på.

Efter en oerhört påfrestande dag med tre filmer hos mamma med Joshua, då jag under största tiden låg och snarkade så högt att jag själv vaknade ( ja helt seriöst! ), så gjorde jag mig redo med mina två 4,5 cider och en ganska så stark kolashot och väntade på Josse. Jag hämtade henne på stationen och efter lite drickande banade vi vägen för oss på väg till Swing. På vägen ringer Gittens, askalas, om ändrade planer. De var på x&y istället och hon hade inte fått komma in för att hon var lite för på kanelen än alla oss andra. Vi mötte henne på vägen och då förstod vi varför hon inte kommit in.

Var är min väska, var är min väska? skrek hon förtvivlat med väskan hängandes från armvecket. Hon flaxade runt med ben och armar, men efter en stunds ringande så fick vi tag på Sara, Magda och Nadja som hade gått in på krogen. Med lite kallsnack mellan Gittens och vakten så kom hon in och vi kunde äntligen påbörja festandet. Det var en torbulent kväll, med en mycket bra början med introducering av vänner, en smörja i mitten med en liten fight av vänner, men med ett gott slut med endast en vän, som jag fick dra hem med vrickad fot :P 

Dock kom vi hem från krogen, väl bevarade och dagen efter fick jag äntligen sova ut, något som det känns var länge sedan jag gjorde. Good job Richard, säger jag bara och ser fram emot den signerade skivan från Magnus Karlsson som mamma och Tobbe fixade på modemässan i Stockholm. Go Borås!

Ha det nu så trevligt, så skriver jag om mitt val för ikväll, om det blir inflyttningsfesten hos Mats och Kicki, inflyttningsfesten ho Buggsara eller en lugn lördagskväll, nu när jag har chansen att sova ännu längre i morgon :P Kramar på er alla och jag tackar Gittens & co för en...riktig Pangtorsdag!
// Ricky Ticky

Ja, vad kan jag säga?

En likgiltig dag idag, som även denna började tidigt med tankar om att bara få ligga kvar i sängen och glömma världen. Att INTE behöva gå till jobbet, att INTE behöva tänka på allt, att kunna somna om och drömma bort.

Men jag tog mig till jobbet, lämnade Lea hos mamma efter att hon sovit hos mig inatt (en liten bebis i min säng) och jag var TRÖTT. Hela dagen var helt oumbärlig. Tog samtal, efter samtal och trodde att det aldrig skulle ta slut. När det äntligen blev lunch, var vi ett ganska så stort gäng som åt ihop, och det kändes precis som skolan igen och att gänget som jag satt med var min klass. Saknar det lite, trots alla läxor och prov, så var skolan en tid för att träffa vänner, utvecklas och växa. Nu känns det som att man är vuxen, har det redan tagit slut?

Ja, ja, utan sura miner åt jag upp en lite påse med godisnappar (pleez don´t tell Gittens :P) och en halv chokladkaka. Det var väldigt gott, men jag kände hur de mörka chokladmonstret växte i mig, och jag var tvungen att stoppa mig. On my way home, stannade jag hos mamma för att se hälsa på min lillasyster Lovisa och hennes kompisar. Det var så länge sen jag träffade henne senast och vi hade en mysig liten syskonstund där ett tag. Väl hemma i min egna lägenhet, tog jag ett långt, och förtjänat bad, samtidigt som jag tittade på Two and a half men och Sex and the city.

Idag ska jag gå och lägga mig tidigt, och lämna kvar all negativitet här, den 10 februari. I morgon kommer en helt ny dag coh jag ska ta den med storm och med ett stort leende på läpparna :)

God natt allihopa och sov så gott. Ha en trevlig ochh kväll och glöm nu inte av sömnen, den behövs för i morgon ;)

Taccolunch med ingen träning

Knappast ett sunt liv idag hörrni!

Efter att kommit på mig själv i morses att, ännu en gång försova mig, tog jag mig snabbt till jobbet för att möta dagens gäster. Hade helt glömt bort, att todays is the day with a big D! Madonna biljetterna släpps och en våg av samtal, angående den 9 augusti strömmar in och inom loppet av minuter var det som att alla rum försvann i ett nafs. OMG!!!

Blod, svett och tårar, gav mig, Therese, Ida och Jenny, skäl nog att köpa Brusans (Cafet på jobbet) Taccolunch, even thow we had brought our own food today. Shame on me, men gud va det var gott. Behövdes också för att muntra upp lite, vilket det också gjorde. Under lunchen satt Therese och jag och diskuterade bröllop, not that WE´R getting married men any who, och jag kom underfund med mig själv att ett bröllop inte riktigt är min stil. Visst älskar jag det traditionella stora bröllopet med många vänner, mycket dans och skratt, och den förbannat goda tårtan. Samtidigt vet jag inte om det skulle behövas, i alla fall inte för att stärka våra band, för varför fira sin kärlek med någon man har, när man har den varje dag? Måste man bevisa världen att man äslkar varandra genom ett stor fest? Jag kommer säkert gifta mig någon dag, med alla petitesser, but i can´t help of wonder!

Sedan bar det av hem, då Josse och jag bänkade oss framför datorn med min soffa, såg Changelin och bara älskade den. Det var nog den bästa film jag sätt på hur länge sen som helst. Jag bler ledsen, glad men framför allt arg! Riktigt, stenförbannat arg. Jag äslakr filmer som når sina inre känslor, grabbar tag i dem och drar ut dem. Me like!


Besy movie ever

Jonis (Johanna Norén) har jag föresten pratat med idag. Mycket trevlig den där lille tösen. Hon är uppe i Grebbestad och studerar keramik och jag saknar henne sååå mycket. Ska bli kul när hon kommer ner till hennes lov, för då blir det inte längre säker på gatorna. Hon lät även väldigt pigg och glad, vilket värmer för mig, eftersom att det känns som år sedan jag hörde hennes goa fnitter. Jag vill även salutera vår goda vän Tant Ellen som fyller år, eller hade fyllt år, som fick en vacker skönsång av mig i telefonen :) GRATTIS! Ger samtidigt en hälsning till Fröken Klara, fyllde inte år, men verkligen värd att nämnas i denna blogg ;)


Klara, Jonis och Ellen

Ne nu är det nog good night för mig, men vill bara lägga upp denna bilden som Annie Hallman hittade på Nöjesfabrikens hemsida, me like alot! Good night!


Josse, Jag och Annie

Its been a long day, i´ll tell you that!

Tjena och go´kväll :)

Ni vet dom där dagarna, som sakta men säker kryper fram och då man får alldeles för mycket tid för sig själv så att man tänker över sitt liv och sin framtid?! Idag har det varit en sådan dag för mig. Från att tidigt bli väkt av lillebror som sov över från filmkvällen igår och börja med en diskning + frukost + några Samantha Who avsnitt (Wich by the way is the best serie ever!!!!), till att ta en riktigt lång promenix med vår vovve Lea, som jag för tillfället passar ihop med syskonen, och prata med syrran i norr.

 

Efter prat/promenix-stunden kom jag hem till lägenheten och fortsatte med lite avsnitt från Greys Anatomy, lite godis och givetvis lite läsk. Efter en stund blev jag hungrig, och kom på att jag inte hade ätit något efter frukosten, så jag bestämde mig för att laga lite mat. Men vad? De senaste veckorna har jag pendlat mellan köttfärssås och spagetti, korvstroganoff med ris, samt kokade makkaroner med stekt falukorv. Jag behöver något nytt, en variation, en överaskning av min inre kock! It turned out pretty well, actually :)

 

Jag gjorde en slags mackarotti, men köttfärs, blandmix med ärtor, majs och paprika och kryddade upp den med pressad vitlök, peppar, paprikakrydda och curry. Jag vill inte ens skriva de ord som jag tänker på när jag vill förklara hur gott det blev, och blev lite ledsen när jag förstod att det bara skulle räcka till lunchen i morgon, men ser fram emot den nu :)

Det har även kommit jättemycket snö under natten, och eftersom att jag inte har kostat på mig ett par nya skor, så har mina sockor under de senaste dagarna, blivit dyngsura så fort jag stigit ut ur ytterdörren. Måste köpa nya skor snart, men det tar vi vid nästa löning eller så :P

Nu ska jag dra till kojs, tidigt för första gången på ett tag, eftersom att jag denna veckan jobbar dagspass och börjar 7.45 :( och dessutom kommer få träna själv hela veckan eftersom att Gittens jobbar kväll. Men suck it up och sluta lipa säger jag til mig själv, life doesn´t alwyas go my way!

Så god natt och sov så gott
//Richard Andersson Sperlich ;)

Dagen är nu förbi

Ledig idag, men håll igång hela dagen :)

Började tidigt med en date med Gittens på gymmet. Vaknade alltså vid åtta, kan nog sova lite till, vaknar tio i nio och ska vara på gymmet klockan nio. DOH!!! Men snäll som Gittens är, förlät hon mig och vi körde på som f*n idag. Ont i hela överkroppen och det spändes riktigt gött i armarna efter träningen.

Sedan bar det av hem, en snabb dusch och frukost för att hinna med ett good bye till Mutti och Tobbe, som ska till Stockholm fashion week med deras kollektioner, och sedan dra vidare med 450:an till Fritsla. Who lives in Fritsla? Jo, Josse off course :)

Vi satte oss på Fritslas nya fik, Café Klockaregården, tog oss en varsin kaka och tillhörande dryck, te och caffelatte. Efter stunden i det mysiga fiket, drog vi oss vidare hem till Josses pappa i Kinna. Vi fick träffa på Josses styvmammas föräldrar och vi hade en djup diskussion om de höga bostadspriserna i Varberg :P Josses storebror linus, showade även off sin nya tatuering som snart är klar. Fattade dock inte helt riktigt vad den skulle föreställa, men det blir nog ett mästerverk när den väl är klar.

Nu ska jag och Joshua, min andra lillebror, titta på seven pounds, och enligt alla andra som redan sett den, kommer jag antagligen stortjuta i soffan. Tillhörande myskväll måste ju fyllas med chips, dipp och coccacola. Träningen i morses kom nog bra till hands.

Se ya later girls and boys, och läs gärna mer i morgon + skicka en comment till mig :)

Kollage

Ett litet kollage från igår :P



Från VIP till HotShots!

Torsdagskvällen blev inget som vi hade räknat med. Min käre vän och arbetskamrat, Silly (Mickey), föreslog att jag skulle hänga med till till Swing för en bikinimodevisning, där vår andra arbetskamrat och vän, Silly2 (Ruth) skulle gå på catwalken. Efter förra helgens bravader, vara jag tvekfull till ekonomin, men kände ändå what the hell. Så jag drog med mig Josse till Swing, där vi trodde att VIP-loungen även var öppen för oss. Dock kunde vi inte komma med på listan där, men inga tårar fällda ;)

Vi pratade med lite vänner, modellerna, tog lite att dricka och livade upp dansgolvet lite. Men när man inte är rikgtig sugen på något, och i stort sett är nykter, blir det inte lika livat som vanligt. Vi valde att sätta oss ner i en av hörnsofforna and from the middle of no ware kom David. Vem är David undrar du!? Det undrar jag med. Vi hade tydligen satt oss på hans och hans lillebrors platser och, artiga som vi är, säger vi att vi kan flytta oss. Den idén var inte bra, utan vi skulle stanna och lära känna David och hans lillebror Viktor. Helt plötsligt sitter vi där med en ny flaska nerkyld champange, erbjudanden om free evening och festa utan dess like. Tackar man nej? Nej!

Viktor frågade Josse om hon kunde få dit lite mer folk, helst tjejer, som skulle kunna sitta med oss. "Är det någon man ska fråga som kan fixa mer tjejer så är det Richard" vräker hon ur sig. Viktor tittar på mig, tar fram plånboken och säger; "För varje brud du får hit får du hundra kronor". Snäll som jag är, tackar jag nej till pengarna, men tjejer skulle jag fanemej fixa dit :P

Letar febrilt efter lite kända ansikten,och på dansgolvet ser jag Natasha och hennes kompis, men fram för allt mina vänner modellerna från modevisningen. Går fram och undrar om champange skulle vara på sin plats. Helt plötsligt sitter vi där med tre tomma flaskor skumpa, två groggglas var / tio personer, tre modeller, Josse och jag och the moneyflashers.

En otroligt bra kväll, allt tack vare mina vänner, Silly, Silly2 och Josse :)

Thank you all!

    

Lite sent, men lätt värt ett inlägg

Jag vet att det nu exakt är en vecka efter att Karlstadsresan genomfördes, men bättre sent än aldrig :)
En sådan brutalt rolig helg hade jag nog inte kunnat räkna med. Från en oerhört sen/tidig resa, då vi träffade på scizzofolk på shell och tog oss en powernap på stationen, till att festa med Annie och Johanna då vi drev med folk att jag var "Brittish", att bussen går sönder på vägen hem på natten från krogen och en taccosfrukost dagen efter.

En oerhört rolig sak hände på vägen hem från Göteborg, då vi redan längst bak i kön till bussen, märker att vi kommer få stå upp vägen hem. När vi väl kommer på bussen står jag jämte en man med ett ycket underligt utseende och en fin orange sjal. Tänkte inte mer på det, utan vänder mig om mot Josse som står bakom mig så att vi kan prata lite under resan. Efter en stund känner jag, pga ett någorlunda så osunt levende efter helgen, att mina ben börjar värka lite och bestämmer mig för att sitta ner i gången på min väska.

Plötsligt ser jag då Josse, titta på mig med sin "Oh-My-God-min" och tittar på mannen bakom mig. Efter ett tag, då jag försökt tyda Josses munrörelser i tystnad, ställer jag mig upp och förbereder mig på en viskning. Då snegler jag bara lite bakåt på vår underlige man och ser hur han höjer handen, lägger den under hakan som ett shanti-tecken, och mumlar en tyst bön. Efter ytterligare en stund, då en plats längst fram blir ledig som Josse knycker, sätter sig mannen ner och håller händerna som en lucia, fast med handflatorna några centimeter ifrån varandra, varav han fortsätter med ett tyst mumlande. I denna ställning sitter han i ytterligare 30 minuter och när vi väl har hoppat av i Borås, ppekar både Josse och jag detta.
DÅ BERÄTTAR HON!!!
När jag suttit ner hade han haft sina händer, bara några centimeter över mitt huvud och mumlat. Så Josse och jag antar nu att jag är demonbefriad :P

Helgen hade inte varit lika rolig utan Annie, Johanna och givetvs Josse :)

    

RSS 2.0