Dumt eller sunt??

Ja, har jag ny gjort något dumt eller sunt, när jag nu har bokat upp Yoga med kära Gittens på onsdag morgon efter att jag skjutsat Robert till jobbet? Herregud, det är ju ca 1 år sedan jag satte min fot inne på gymmet, och att ens tala om yoga lixom!!! Sunt kan det dock vara, att äntligen börja igen, känna träningsverken genom varje rörelse man sedan gör :D Idag hälsar jag även Roberts syster Lina välkommen till Transcom, som idag har gjort sin första utbildningsdag :) GRATTIS!!!! Nu ska hg fortsätta jobba ;P

Muffins innan Jobbet


Ja, igår var jag och lunchade med Josse, fikade med Johanna och käkade middag med familjen på kvällen. IDAG har jag bakat muffins, första baked sedan vi kom hem och det var asroligt. Att vispa, hälla i, blanda, vispa lite till, röra om, hälla upp och in i ugnen.


Muffinsarna blev super-duper-goda och dom är bakade för att Robert ska bjuda på en trerättersmiddag ikväll, och mina bakelser får agera desert.

Nu sitter jag på jobbet, och det är rätt lugnt faktiskt. Ser frame emot gormét-middagen man kommer hem till ikväll, det ska blir riktigt spännande och se vad han får ihop :P


För att jag älskar dig...


Sista dagen i Thailand...

Nu har dagen kommit då väskorna är packade en sista gång, då vi ska ta taxin mot flygplatsen och åka hemåt. Många må vara glada, men här, på andra sidan jorden är det något tråkigt. Det är roligt att komma hem, men tråkigt att lämna detta underbara land och denna underbara resa. Dock kan jag lugnt säga att det har varit en fantastisk resa, då NYA UPPLEVELSER har varit mottot. Det har också uppfyllts med händelser utan dess like. Nu ska vi ta oss ut på stan och ta en sista sväng runt gatorna, käka lite mat och se till att fylla kropparna med så mycket Thailand, ända in i det sista. Om ni vill se vad som har hänt de senaste veckorna, då jag själv varit lite torr på bloggen, så kolla in hos Robert, som förblivit en trogen diktatör ;)

Från Koh Chang till Koh Samed, en gång till ;)


Idag har vi varit uppe i ottan och förberett dagens resa till Koh Samed. Vi har ätit frukost på Hippo och även köpt med oss tre baguetter till resan ifall vi skulle bli hungriga. Detta har blivit den sista gången vi är på Koh Chang denna resan. Det ska bli jätteskönt att komma till Koh Samed och få mer sol och bad, men jag får vila någon dag när vi kommit fram eftersom att en öron inflamation och en halsfluss hos mig. Men tack vare lite hästpiller så har jag redan blivit bättre.

Legat och lapat sol

De senaste två dagarna så har vi spenderat stora delar på stranden. Så underbart skönt att äntligen kunna bada lite igen, sola så att vi får färg och självklart läsa lite böcker. Det har varit två dagar, gassande sol som bara har bränt till oss ordentligt, men ingen röd bränna! Denna är faktiskt brun tro det eller ej ;)

Ligger och läser samtidigt som solen gör sitt ;)

Robert hade väldigt roligt med ett par glasögon i vattnet :) Lägg även märke till den gigantiska rumpan som flyter bakom Robert :P

Min hunk...!!!


Gott nytt år!!!

Nu har 2010 gjort sitt och 2011 har gjort entre! Året avslutades och började med en rejäl fest på stranden vid ett ställe som heter Nature. En rastaurang/bar med dansgolvet i sanden, bra hög musik och några buckets. Riktigt rolig kväll.







Hoppas verkligen att ni hade en lika rolig nyårsafton som vi! Gott Nytt År!!!

RSS 2.0