Paparazzi med lady gaga

Musikvideo eller liveframträdande...skitbra i vilket fall. Underbara koefrafier, otroliga outfits och hon har ju en underbart cool röst! Blir varje gång blown away av hennes kläder och stil och hon lyckas alltid hitta på något nytt som sticker ut åt alla håll. Kvällen spenderas som sagt på jobbet och me en snart uppäten påse med Ahlgrens bilar så är kvällen nästan gjord...not! Vill ju vara med min man, i soffan med ett glas vin och bara slappna av. Men det får det bli i morgon istället, fast vi ska ju sitta uppe en stund ikväll, kan ju inte svika det svenska curling-laget nu när de har tagit sig till final detta OS också :) i morgon ska det bli gällstad med Noren, allltid lika underbart roliga Johanna :) ingen shopping för mig dock men lika roligt att testa lite nya kläder och låtsas att man ska köpa dem :D nej nu känner jag hur en sockertopp börjar komma och jag skriver en massa konstiga saker. Ha det så underbart ikväll, uppdateringar kommer i morgon :) kramar!!!!!

Tvätten är klar

Och hänger nu överallt i lägenheten. Stolar och tvättställ får tillsammans sammarbeta och torka tvätten. Hög musik och Ellen Show på TV och jag är snart redo för att ta veckans sista jobbdag till hjärtat. Ikväll blir det som vanligt till 22.05 men också larma för min del, så stort ansvar på en virrig kille, hur ska det gå?

Lönen kom in...

Lönen igår kom in. Det var tydligen problem med hela Handelsbankens system, men nu så är alla räkningar betalda, pengarna sparade och man kan börja använda upp kontot.
Jag hade även lite fel ang inlägget om våren igår. Den har nog ändå kommit. Trots mer snö som kommer så verkar det mesta äntligen börja smälta bort nu. Det är nästan som att det regnar, så mycket som det droppar från taken.
Just nu sitter jag och väntar på tvätt-teknikern och tittar på Biggest Looser, ett program som jag har börjat följa de dagar nu när jag har jobbat kväll. Väldigt motiverad av deras tränare att börja med gymmet så snart som möjligt, och jag ser fram att få The-Killer-Body ;)
Nu ska jag springa ner och hämta den återstående tvätten och hoppas att det blev något rent innan allt gick snett :)

Det där med tvätt och ordet jag...går inte bra ihop

Idag är det tvättdag hos familjen Sperlich-Öhman. Dock som det brukar gå för mig när jag tvättar så är det alltid något problem. Första tvätten blev klar under tiden jag promenarade en stund med Mamma och Lea, samtidigt som jag hämtade ett påslakanset som jag fick i julklapp.
När jag sedan satte i en andra tvätt på 30 grader så började det. Den skulle vara klar efter 20 minuter och efter tjugo minuters gamla Greys-avsnitt tog jag mig ner till tvättstugan. Det var alldeles tyst och jag tänkte, perfekt, nu är den klar.
När jag kommer in så ser jag hur displayen blinkar och att minuterna har stannat på 7 minuter kvar. Vad har hänt nu? första gången jag tvättar med 30 grader, den kanske inte tål det. eller har jag lagt i för mycket tvätt? Men en tröjja och två påslakan borde inte vara för mycket.
Enligt anvisningarna skulle jag hålla in starknappen tills det slutade blinka, men efter några minuters tryckande så hände det fortfarande ingenting. Jag lät det gå en halvtimma till, men fortfarande utan resultat. Det jag har sagt, alltid sagt, är att jag och tvätt GÅR inte bra ihop. Det var alltså inget vanligt tonårssyndrom, eller att man är för lat. Det går bara inte haha
Så nu har jag fått ringa ett center för Borås bostäder som skulle skicka ner någon så fort som möjligt, men om det inte går att laga så tycker jag synd om den stackaren som ska tvätta efter mig :P
Hädanefter är det Öhman som får stå för tvätten så att vi får hem lite rena kläder :P

Kan inte skriva det jag vill

Hade precis tänkt att göra världens längsta inlägg om hur Sverige äntligen har fått se diverse vårtecken runt om i landet. Smältande snö, hög sol och annat krafs som har gjort mig så glad. När jag sedan reser mig upp för att titta ut genom fönstret så ser jag hur det har börjat snöa, massivt!
När ska denna vinter ta slut? Visst önskar vi oss alla snö till julafton så att det ger en riktig vinterkänsla, men efter det så vill vi gärna att det bara ska försvinna och bli vår. Nu snöar det igen, och hörde även att det ska snöa mer i helgen. Åhhhh!!!!
Vill kunna gå på stan i bara vårjacka och sitta ute i en varm sol och äta en god sallad. Lyssna på lite bra musik i parken och ligga i den nyväxta gräset och höra fågelsång! Inte något sparvtjuv om att fröbollarna är slut, inte se massa istappar som man är livrädd för och verkligen inte all denna snö!
OMG, ta slut, vinter ta slut!

Löningen blev en chock!

Äntligen, äntligen, äntligen! Löningsdag, och alla vet vad det betyder! Räkningar, men också möjligheter till att hitta på lite saker, köpa hem god mat och annat för en tid framöver.

Sätter mig vid datorn som det var ljusårsedan jag satt vid, och loggade in på min handelsbank. Det bubblade riktigt i kroppen att äntligen få se lite siffror på mitt konto. Till min förvåning var kontot ofrörändrat! Inga pengar har tillkommit?! What to do?

Är det bara jag som har råkat ut för detta problemet idag, eller är det fler?

I vanliga fall brukar det vara lönespeccen som jag aldrig får hemskickad, utan jag måste månade efter månad gå till receptionen för att månad efter månad återigen förklara att jag INTE har flyttat än, och att jag fortfarande har samma adress och att den stämmer. I vanliga fall är det min brevbärare som är lat och inte orkar gå in med den till mig, men nu så fick jag DEN och inte lönen?! Konstigt, och frågan lyder, what to do?


Dessa mornar!

Nu får det vara nog! Är trött på att ligga själv i sängen på morgonen, är trött på att jobba om Robert varje dag. I helgen ska vi äntligen kunna sova ut länge, TILLSAMMANS. Men veckan efter så är det återigen samma visa, då jag ska upp tidigt och han börjar sent. Det blir någon timma på morgonen då jag är alldeles för trött för att kunna kallas levande, och sedan någon timma på kvällen då jag kommer hem runt halv elva och är helt slut.

Saknar dig, min älskade, underbara!

Hur nu det kommer gå nästa veck vet jag inte, när jag ska upp vid sextiden och ser hur han ligger kvar där i sängen! Oh, no chance!

Pride-minnen med Gittens

Sitter på jobbet och pratar Pride-minnen med Gittens. Som tur är så har hon sin dator här med massa bilder som jag faktiskt tänkte skicka ut här :)

Otroligt rolig långhelg med två av favorit tjejerna, Gittens och Nadja. En fartfylld helg med mycket lådvin och två pizza-slicear om dagen ;) Snacka om bra kost :P

Pisamheter och kändisträffar var bara några saker som förgyllde dessa dagar, och även vår härliga videoblogg som aldrig har kommit fram, men jag känner nog att inom en snar framtid så är det dags att visa världen mer vad som hände!

Pride!!!


I pridetåget med tusentals åsskådare :)

Inne på prideområdet, dags för lite luch och att övertala Gittens att hoppa bungeejump :P

Nadja och jag dansandes på ett flak, och precis efter att kortet tas så bestämmer jag mig för att filma. Mitt i filmen så råkar jag ramla och fortsätter filma hela ståhejjet :P

Gittens så söt i mina nya glasögon XD

Dans på "flatgolvet" inne på Prideområdet, sista kvällen :/


Alla hjärtans dag!

Ja, söndagen blev en riktigt bra dag, första gången som jag verkligen känner att denna dag spelar någon roll. Vi vaknade i lagom tid med en pigg Josse i soffan. Efter att hon hade gått bestämde vi oss för att åka ner till stan för att äta. Kvällen innan blev det lite fest, så varför inte en klassisk bakismat (trots att vi inte var särskilt bakis) Pizza. Men iochmed att det ändå var en liten högtidsdag så valde vi att äta ute på stan. Efter det tog vi en liten sväng runt stan och lyssnade på hög musik :)
Efter en stunds körande så frågade jag Robert om vi skulle göra ett riktigt infall och åka till Göteborg och sen en bio på bergakungen. Robert var på direkt och vi tog oss mot stora staden. Väl framme insåg vi ganska snabbt att det inte skulle bli någon bio. Alla riktigt bra filmer var redan fullsatta och kvar fanns Prinsessan och grodan. Nja tänkte vi och vi bestämde oss för att åka hem.
Väl hemma så mös vi i soffan en bra stund. Kan nog inte riktigt beskriva hur mycket den tiden betyder, men det är underbart :)
När vi sedan bestämde oss för att ta tag i kvällen så åkte jag ner till stan och köpte en säsong av Greys Anatomy. När jag kom hem möttes ajg av en riktigt tillfixad snygging. Tappade nästan andan när jag kom in, och det bara bubblade i hela kroppen på mig. Medan jag gjorde iordning mig själv och städade upp lite så var jag strikt förbjuden att gå in i köket. Där inne lagades riktigt god lax, en salladsmix i ugnen, tsatsiki och tomat-och-fetaostsasllad.
När vi sett ett avsnitt så kunde vi inte längre hålla oss och vi bytte lite kärlekspresenter. Jag fick en parfym som jag riktigt länge har gott och suktat efter, men aldrig tagit  mig i kragen till att köpa. Ivrig som jag brukar bli när jag gillar något riktigt skarpt, så sprang jag in i badrummet och sprutade på. Dock blev det lite väl mycket och både jag och Robert fick en kraftig huvudvärk haha
Ja, det var iallafall en riktigt mysig dag, med min allra finaste.
Tack min underbara pojkvän, tack min prins!
Älskar dig

Hemmakväll och Franks

Igår fick jag sluta tidigare, tack vare min älskade kille med sitt perfekta sätt att sätta en poäng i saker och ting ;) Dock fick han inte reda på det, och jag tänkte överraska honom med att bara komma hem. Blev dock inte riktigt som jag hade tänkt. När jag kom hem så stod han i duschen, med musiken på hög nivå. Han hörde mig när jag kom in men visste inte att det var jag. Så istället för att göra en liten surprise, så råkade jag skrämma honom :/ inte alls meningen, men lite roligt var det ;)
Riktigt bra ställe
The view of the night
Efter en liten stund så kom systrarna Persson förbi. Det blev som alltid många goda skratt, men också ett väldigt allvarligt samtal om lite saker. Vi var alla ganska så sugna på att ta oss ut på stan, speciellt Gullan ;)
Vi ringer Taxi, och tar oss till Franks på stan. Ett, tydligen, ganska så nytt ställe. Riktigt fräch lokal, med bra takhöjd. Inte lika mörk belysning som på andra krogar, bra musik, och på TV:n visades det sport. Det blev några öl och helt plötsligt var klockan 2.
Robert informerade mig väldigt tydligt att klockan 3 skulle han vara vaken och titta på invigningen av OS. Aldrig att jag skulle orka det, men helt oväntat och chokerande, så satt jag återigen och kollade på en slags gala/event and I liked it. Det var jätteroligt att se alla olika länder komma in på arenan, som var fylld med ca 60000 människor. På "scenen" hade Canadas fyra indianstammar samlats för att hälsa världen välkommen dit och till OS. Vid femtiden sa dock hjärnan emot och jag nickade till och vaknade av att Robert frågade om sömn var en bra idé. Underbart :)
Jag är verkligen så lycklig, lika tårögd varje gång jag bara tänker på det! Tack, till min finaste, underbara!

What goes around, comes around

Igår fick jag verklien smaka på min egna medicin! Dom flesta har nog varit med om det, och när hela hemligheten avslöjas så känner man sig som en riktigt idiot. Detta irriterande RÖSTSVAR! Jag ringde Tobbe igår på vägen hem från jobbet, och inte ens en ton kom fram innan han hann svara.
Ja, hej det är Torbjörn
Hej det är Richard
Hallå?
Hallå, hör du mig?
Hallå?
Tobbe, hör du mig, hallå?
Hallå?, hallå?
(Irriterad ton)Ja, hallå, HALLÅ! (Åhhh, störda telefon)
Hallå?!?!?!!
HÖR DU MIG? HALLÅ?
Nej, jag skojjade bara!
Men Tobbe ditt a....
Detta är ett röstmedelande och du får gärna lämna ett meddelande så ringer jag upp.
ÅHHHHHHHH!!!!! Gå där, mitt bland folk och skriker i telefonen, undrar vad det är som är fel och sedan detta. PINSAMT!!!
För några år sedan hade jag en likadan och det var många röstmeddelanden jag fick från många personer då det kände sig helt blåsta, och igår fick jag känna på det själv!
Touché Tobbe, touché!

Road trip

Igår efter jobbet tog vi en liten Road trip ut till Kråkered för att jag skulle visa Robert mammas och Tobbes nya hus. Ut i vildmarken kändes det som, snötäckta gårdar, träd och fält. Man kan nog inte riktigt inse hur mycket vinter vi verkligen har om man inte tar sig ut i skogen och ser den orörda snön. Det återuppväcker verkligen alla barnaminnen då man lekte i snöhögar, byggde grottor och lekte bland träden.
Vi kom dock inte så långt. Först och främst kom jag inte riktigt ihåg vägen dit, och så som vi åkte kändes mycket mer komplicerat än sist jag åkte dit. En bil ca hundra meter bort hade kört ner i diket och vi tvingades vända. Efter att vi kört en bit tillbaka så insåg vi att jag inte alls visste vart vi skulle och vi fick åter bege oss in till stan.
Vi stannade vid ICA för att småhandla lite och Robert sprang ut till bilen för att starta upp den så länge medan jag betalade. När jag står där i kassan kom jag ihåg att vi skulle köpa rakhyvlar och av någon anledning så hade de inte dom i den kassan jag valt. Givetvis hängde de i kassan längst bort och jag insåg allt detta när det var min tur. Jag bad om ursäkt och sprang, SPRANG mellan alla människorna, precis som i en film då någon springer helt dramatiskt för att nå någon. Helt utmattat efter mitt maraton kom jag tillbaka till kassan och då säger kassörskan; Jag hade ett paket här! Robert stod bara och asgarvade iochmed att han hade observerat hela händelsen.
Efter allt körande och handlande så var det dags att ta sig hem. Robert lagade ihop en jättegod pastasås med pasta och vi satte oss för att titta på en film. Det blev Allt för min syster, en helt otroligt bra film som jag rekommenderar till alla som känner för att gråta till en film. Sjukt bra och rörande.
Nu ska jag ta mig i kragen och börja dagen. Ska bort till Lea för att ta henne på en promenad och sedan börja jobba.

Den finaste jag vet!

Vakna tidigt på morgonen och känner hur sängen blir alldeles kall. Hör hur Robert gör i ordning sig och kommer sedan och säger hej då. Han börjar 8 och jag 14. Dagen vi jobbar om varandra igen är ju givetvis en fredag och kvällen ska spenderas på jobbet och inte hemma med den finaste jag vet. Slutar klockan 22 ikväll och jag kommer ta mig hem så fort jag kan för att få hålla om dig min fina!
Puss puss puss

Dessa tidiga mornar...

...som man inte är van vid. Sjukt svårt att komma upp i tid tycker jag och den mysiga morgonen förvandlas till en stressig rusningstrafik mellan garderoben, badrummet och sovrummet. Den där knappen som man ska stänga av larmet med måste ju få en att vakna till. Kan man inte bli ställd mot väggen med en klurig fråga som man måste svara rätt på för att man ska kunna stänga av larmet. Något tips?

Lillla lillebror Arvid

Till min lilla lillebror Arvid som i Lördags fick en spricka i benet. Stackarn åkte skidor i skogen och han fastnade med skidorna i snön. Lillen är 4 men fyller snart fem, och i denna filmen är han två-tre år och äter SURA rabarberbitar... ;)

Söndag hos Johanna

Min namnsdag var igår, och jag vill tacka alla som har grattat mig, Tack Gittens! :P

Ingen fara för dig som har glömt det, jag kom inte ihåg det själv förrän i morse då jag förs fick syn på Gittens SMS ;) Tillbringade första delen av dagen igår i sängen. Kom sedan upp och tog mig och Josse till Sexdrega för att hälsa på Johanna. Det blev inte bara Johanna vi fick träffa, utan även hela familjen, den är inte liten.

Fika är ju ett måste varje gång vi träffas så på med husmors-fasaden så sätter vi igång med en kladdkaka. Oooo så smarrig den blev och jag vet att Sofies recept var oerhört bra, men jag har faktiskt en känsla av att det var på grund av mig, för att jag "rörde om så väl" som gav kladdisen sin smak :)

Tack för en underbart mysig eftermiddag mina kära vänner, det var så roligt att skratta ihop med er och det var alldeles för länge sedan vi sågs. Inte så lång tid till nästa gång hoppas jag :)


Johanna med receptpärmen

Josse har överblicken och ser till att allt går rätt till

 
jag "rör om väl"

och lille Felix var mig ju det sötaste :D


Shlager-Lördag, uan någon bra shlager

Bidragen i årets första melodifestival vill jag knappt yttra mig om. Det var två eller tre bra låtar, men ingen av dem fick man en vinstkänsla av. Det var ju inte som när Ola Salo sjöng The Worrying Kind, eller Tusen och en natt med Charlotte. Ingen bra känsla inför Eurovision, inte alls än så länge :/

Kvällen bjöd ändå på många skratt då Anneli och Gunilla valde att komma förbi och se denna hemska melodifestival med oss. Efter det mötte vi upp Jim, Roberts vän från Göteborg, och vi tog oss till Roberts kompis Rebecca. Väldigt trevlig tjej som vi fick sitta och tjata ett tag hos.

Efter en stund tog vi mot stan där vi gick till Vimmel. Om de hade kunnat sänka volymen på deras musik så hade tiden där varit perfekt, men allt annat var jättebra. Dansade loss med Anneli, Gunilla och Sara och drack ännu mera öl (hör och häpna liksom). Efterfesten behöver jag nog inte ens förklara mer än med att vi satt i en ateljé, det blev hemmagjorda tatueringar (inte jag dock som tur var) och ett stort moln av rök i rummet :/

Men kvällen var verkligen jätterolig och jag vill tacka alla som jag träffade den kvällen :)


Jag och Jim

Robert, Gunilla och Jag

Kvällen på torsdagen blev inte som jag hade tänkt

Ja, det fick ju bi att jobba till tio på en trosdagskväll, men det sänkte mig inte och lockandet från Robert, Anneli och Gunilla gjorde att jag tog mig till Bishop ändå. Även Josse och Annie hade en liten hand i spelet om att jag skulle gå. Det blev en riktigt trevlig, rolig kväll med öl, goda vänner och älsklingen. Det var ett tag sedan man var ute på en svensk krog, och känslan var väl densamma, förutom att jag nu helt plötsligt har fått mig en beundrare här i stan.

En gammal dam passade på att springa fram efter att jag pussat Robert och han gick på toa. "Ursäkta, jag vill inte störa, men du har dig en beundrare där borta" och pekade mot ett hörn. Såg inte vem det var och är inte särskilt intresserad av att veta heller, men lite småroligt haha. Roligaste hade det ju varit omd et var en tjej, precis efter att jag pussat min pojkvän. Det hade ju iaf varit komiskt :P


Gåtan om kvällen verkar löst

Allt var löst, humöret var på topp och kvällen var bestämd. Men fick man sluta tidigare? Nej! Den först kvällen denna veckan då jag verkligen BEHÖVDE. Men denna kvällen valde jobbet att sätta mig och tre andra i sverige till tio, men det är bara jag som kan ALLT ( ren fakta, inte självgodhet!) och hur har dom tänkt då? Robert, Anneli och Gullan med flera får roa sig ikväll utan mig :/ jag tyckte att det här var onödigt, men life isn't fair :/ så nu blir det jobbet istället! FAN!

En gåta om vad man ska göra ikväll

Frågan är nu vad man ska göra ikväll. Antingen så blir det att man får gå tidigare från jobbet, ligga hemma i soffan och mysa, eller så blir det stan för en öl (som även jag kan dricka ny för tiden) med Robert och vänner. Det gäller först och främst att jag får sluta tidigare, för att joina dom andra vid halv elva är inte så lockande. Det vore dock väldigt roligt att göra något sådant en tid som denna då det är grått ute. Inte för att det är tråkigt att mysa hemma med älsklingen, det är ju en favorit :) what to do?

RSS 2.0