Shtickan?

idag har matintaget varit stort :) En macka, ett kokt ägg och nu lite snabbmackaroner om jag får i mig dom :) Sedan också två tabletter av pencilin och två ipren så jag är ju nästan helt mätt :P

Var återigen på vårdcentralen, dels för att medicineringen inte har funkat riktigt och trots tre dagar kvar bara av kureringen så är mandlarna rätt svullna, men också för att skaffa en läkarintyg för jobbets skull. Har i tre dagars tid försökt att få en tid men, den där j*****la idioten som jag har pratat med varje gång är helt dum i huvudet och borde inte jobba med ett yrke där han ska träffa folk. Fick idag prata med en kvinlig sköterska och vips, en tid ordnades fortare än vad jag kunde blinka. När jag väl kom dit blev det en liten snabbtitt ner i halsen, lite kallprat med läkaren och vips så hade jag där ett läkarintyg och ett nytt recept för tio dagar till :D

Nu ska jag bli frisk och jag gör inget annat än att tänka på mat faktiskt haha har ALDRIG varit en sådan människa förutom när jag blir riktigt, riktigt hungrig och det är väl det som har satt sig nu de senaste dagarna. Ska aldrig tänka på vad jag äter mer, nu ska jag äta för att det är gott. OK, en viss nyttighetsfaktor men fy fan, en cheeseburgare, kebabrulle, hawaipizza....grrgrgrgrrrr smarrens. Jag menar, kom ju i extas igår när jag kunde äta ett kokt ägg med salt, underskattas aldrig mer från min sida igen haha

Var förbi hos Mami idag, orkade inte gå hem och vara helt borta framför TV:n så vi satt och tjatade ett bra tag, haha, många gamla/galna minnen :D

Nu ska jag visa brutala bilder på mig, så att ni får se att jag menar allvar när jag säger att jag är sjuk och inte orkar göra något. Dessutom som sagt blivit väldigt smal och den svarta T-shirten köpte jag för att den skulle vara tajt, nu fladdrar den från bröstet. OMG!!!

Hugs
//Richard


handen ser gigantisk ut, mer än vad den är, för att mina armar försvunnit

Fladdrande T-shirt och pinnsmala ben

Skäggväxt som visar på hur Oengagerad jag är att göra iordning mig

Måste ju ta med en posebild så att jag mår LITE bättre :P

Känner inte igen mig själv

Jag har sedan i tisdags förra veckan, legat hemma och tyckt synd om mig själv, fast synd om mig har det faktiskt varit. Ringde vårdcentralen i tisdags för att jag kände en början på en mycket obehaglig halsfluss. Ville sköterskan lyssna? nej, det låter mer som en vanlig virusinfektion så den ska du kunna vila bort bara. Jaha, tänkte jag, men jag ska inte ge mig så jag ringde ytterligare en vårdcentral. Där sa dom exakt samma sak, och om det skulle bli värre så skulle jag återkomma.

Jag är ganska så erfaren när det gäller halsfluss eftersom att jag har det minst två gånger per år, men jag tänkte att jag skulle följa deras råd. De första två dagarna blev det inte så mycket värre, kände väl att svullnade på lite mer, men ligg bort det tänkte jag bara.

På torsdagen vaknade jag med en sådan svullnad att min hals gick ihop med mitt käkben på den högra sidan. Man såg mandlarna, på utsidan, UTSIDAN!!! Just en sådan svullnad har jag aldrig haft, och när jag sedan skulle ringa mamma så märkte både hon och jag att min röst lät helt förvrängd. Det låter som om att jag har en ballong i halsen, samtidigt som att jag är täppt i näsan. Ja, det finns inget bättre sätt att förklara det på, men rösten låter fördjävligt.

Då ringer jag vårdcentralen igen, och tack vare min röst som också låter som att jag ska börja lipa vilken sekund som helst, och min beslutsamhet så fick jag en tid så att de kunde få se själva vad de fått mig att vänta på. När jag kom fram så var det det första hon sa; Ja, du är ju rätt så svullen. Doh!!! Fick ta något svaljprov och sedan så satte vi oss ner; Ja, jag ser ju här att du är positiv för halsfluss. Doh!!!

Penicilin blev utskrivet och hämtat, och nu har jag legat hemma sedan dess. De förväntade sig att jag skulle bli frisk idag, men det har inte kommit långt än, men förhoppningsvis inom några dagar. Dels för att jag faktiskt saknar jobbet, dels för att Lovisa och jag i slutet av veckan har planer att vi ska åka till pappa och gå på dop. Men framförallt så längtar jag tills jag kan äta igen.

Matintaget har ju inte varit stort. I måndags, helt normalt, tisdags tre rostmackor och en halv paj som jag delade med Robert, i onsdags inget, i torsdags hallonkräm med mjölk, fredags inget, lördags hallonkräm med mjölk, i söndags en macka. Helt sjukt.

Nu ska jag bränna ut lite avsnitt från Kyle XY, sitta i soffan och friskna tilll, jag hatar att vara så här sjuk, men det har jag nog inte varit sedan jag fick operera ryggen, och det var nog i åttan/nian :/

Hoppas ni håller er friskna, och försök inte att skaffa nöff-nöff nu heller :)
//The sick one


Robert fixar i köket :D

Hela den där pajen smällde vi i oss på två personer, sjukt...gott :D


Sova ut!!!

Inatt har jag bestämt mig för att sova tungt, gott och länge. Fast det blir nog inte så tungt eller länge men gott ska det bli :P I morgon ska jag upp och hurta med en morgonpromenad då jag ska joina mutti och Lea. Sen måste jag beställa tid, eller besöka vår kära sjukvårdsmyndighet vårdcentralen. Nu känns det inte så topp i kroppen, eller helt ärligt så har jag inte varit frisk de senaste 4-5 veckorna, men sjukhusskräcken har satt sin prägel.

I morgon har dock gränsen gått och jag måste ta tag i detta nu, orkar inte, men måste. Ja, ja :D Nu ska ni få se vad Robert gav mig här om kvällen, en jättefin present :D Det är en liten plastdocka med tillhörande väska som har en liten kanin i sig haha

Var förbi Mami och familjen på vägen hem och fick träffa lillasyster som jag inte träffat på länge. Hon fick väl lite chockerande nyheter men she will recover, she´s strong. Hon har dock tappat bort mina mjukisbrallor och hon ska inte få gå ostraffad hehe, ska jävlas lite med henne ett tag :D

Nu blire läggdags, så skönt det ska bli, men längtar redan till i morgon :)

//Sparven

I know U want it, but its mine XD

Skuren av en riktig mästare


Filmkväll

Igår blev det filmkväll efter att Josse hade gått hem. Robert hade hyrt Män som hatar kvinnor, och....ja....det var länge sen jag såg en sådan gripande, SVENSK, film. Helt sjukt bra, och för er som inte har sett den så...ja, spring till hemmakväll eller what ever och hur den! NU!!!

Skådespelarna, handlingen, allt bara var helt, gripande, finns ingen bättre förklaring till denna film. Blev rörd och förbannad och som jag tidigare har skrivit så älskar jag filmer där jag blir förbannad av dem.



I morses blev det en mysig frukost, med även lite chill på balkongen eftersom att vädret tillät det :) Snart ska jag iväg till jobbet, vilket jag faktiskt, efter fyra dagars ledighet, ser fram emot. Något nytt har fått mig att vilja gå dit :)

Ha en wundershööön dag, I will have it!
//Sparven


Gretas? U say whaaat?

Ja ni, Gretas haha

Det var mig en natt, aldrig så orutinerad men skrattat har vi gjort :D Det blev ju som sagt lite drinkar här hemma men helt plötsligt var det bråttom till bussen. Vi sprang ner och hann precis med den. På bussresan till Göteborg slog sömnen till och det blev en liten powernap även där.

Vi kom båda in på krogen, för en gångs skull. Blev lite chockade över partytempot. Beställde en varsin Mojjito, som var knaprig av någon anledning, blev vi drogade? nej, för resten av kvällen kände vi inte av så särskillt mycket. På det övre dansgolvet hade dom ett riktigt bra tempo med go House-musik. Dock ett väldigt glest och litet dansgolv. På nedre våningen var det en mer 90-tals/gay-collection kind of sound. Sjukt mycket britney och inte partybritney, utan mer porrbrittan haha. Mycket Aqua, spice girls och backstreet boys som funkar ibland, men det måååååste vara lite mer tempo om JAG ska vara nöjd iaf!

Ja, ja, vi tog oss hem ganska så tidigt och klockan tre i Borås så stöter vi på Vicky, Honey och Mirry. Honey och Vix ska snart till London för plugg och det ska bli sååå tråkigt, men man kan ju även då se fram emot några resor dit för att hälsa på :D Vicky hade en smärre skada i foten, då tjejjen hade trampat på en spik och antagligen (hon mindes inte riktigt) ramlat inne på träggårn XD

Ja, kvällen är väl lätt sumerad som en helt OK utgång, men det här med långa bussresor för att ta sig till krogen är nog inte riktigt min grejj.

//Sparven

http://www.youtube.com/watch?v=DEtP9zQAOI4

Förfesten hahahhaa!!!!


Sen drack vi lite mer, och gjorde oss ännu finare

Bytte om gjorde vi också, både förfestoutfit och festoutfit är ett måste!

Nu ska vi se på den bästa serien ever :D

Nu är det fest!!!

Josse och jag har varit i Skene på förmiddagen/eftermiddagen. Det skedde ganska snabbt en liten, ja...jag vet inte riktigt men hela jag svajade till, kunde inte stå upp och fick lite andningssvårigheter. Antingen var det pga trötthet, blodsockerfall eller svininfluensan. Vet inte riktigt vad jag ska välja. Kändes bara helt plötsligt väldigt svårt att andas bland allt folk och bara sprang ut på gatan.

Ja, ja...efter det tog vi oss snabbt till Fritsla för att hämta lite kläder till Josse, sedan hem till mig. Vi tog os en timmes sömn som kroppen skrek efter, kunde knappt ta mig från bilen och upp i lägenheten. Efter powernapen åkte vi ner till Kvantum, där vi fick stå i bilkö huuuur länge som helst pga den där jävla fotbollen. Och VILKEN skara folk det kom och gick! Men tillslut kom vi hem och lagade till oss en riktigt god måltid som bestod av curry och kycklinggryta med ris.

Mamma, Tobber och Joshua var förbi en kortis för lite vin och snack om bilköp, lägenheten och annat vad dom skulle göra i dag.

Nu står Josse i badrumet och fixar te´ se´lite XD Vi har gjort brutalt goda drinkar med krossad is, vin och saft med lite limeskivor i. Rekommenderas till er som vill ha något gott och snabbt till förfesten :D Gretas blir det ikväll och finally så ska vi BÅDA in! Lovley!!!


Colan hjälpte efter anfallet

Josse fick mig att skratta och det hjälpte också

Myste på en gräsplätt i väntan på Dane med flera


Men gud!!!

Nu ska vi festa :D

Smarriga drinkar i mina Prideglas, passar perfekt att vi ska till Gretas :D

Nu är vi redo!!!


Miss ya ;)


Vilken gårdag!

Från att ha dagen planerad, till att planerna sprack, till att det blev en perfekt dag...Låter perfekt :D

Gårdagen började med en morgonpromenad som helt klart var ett måste för att införskaffa lite frisk luft och samla tankarna. Mitt i skogen ser jag två välbekanta ansikten, Mami och Lea som var ute på deras morgonpromenad. Jag joinade dom och det var riktigt mysigt att gå runt där, se lea springa omkring och vara själaglad och känna detsamma.

Sedan bar det av till en något chockad Gittens som på morgonen sett en katt på ett av hustaken, men ajg bad henne att lugna ner sig och låta den komma ner själv. Det är ju ofta så att katter som kommer upp, kommer ner självmant också. Det blev en lunch på Orion där vi pratade igenom liven som vi båda lever, vad vi gör och vad vi vill göra senare. Jag är så osäker på min framtid just nu. Ska det jobbas mer, eller ska det pluggas kanske? Ska man kanske resa lite, upptäcka världen. Detta återstår att se.

Senare på eftermiddagen mötte jag upp två prinsessor i Parken. Mysigt att träffa min Annie igen, självklart också Johanna, men Annie speciellt. Vi har bestämt oss för att vi ska se Michael Jackson-filmen den 28/10 och det ska bara bli myyyys!

På kvällen sen så var Robert förbi för lite vin och mörk choklad. Denna pojk är det något speciellt med, riktigt mys. Idolprogrammet känns så himla B-like iår. Visst är det några riktiga stjärnskott, men juryn är så mesiga och släpper ibland in HELT FEL personer. Jag skulle suttit där och dömt istället. Haha jag hade nog inte varit så snäll :P

I morses påmindes jag att jag inte hade någon mjölk så jag har redan varit förbi affären och handlat. Senare under dagen ska Josse och jag till...hold your breath...SKENE!!! Haha har inte varit där och socialiiserat mig på hur länge som helst. Ska bli roligt å se om man känner igen några trynen bland mängden under SkeneMarten :P


Här satt vi, dom med bärs och jag med cola :P

Annie och Johanna njöt av den otroligt fina vädret :)

Jag är glad över alla förändringarna i ditt liv! Johanna :)

Ja, jag njöt också av det fina vädret :) älskar de sista varma dagarna.

Ja du...

Gårdagen...ja, vad blev det av den? Josse och jag tog en härlig promenix genom den lilla byn Fritsla. Mycket härligt att gå bland de gamla "kvarteren". Sedan blev det ett besök på Eest i Borås för lunch, som för en gång skull var bra, både service- och matmässigt. I tidigare fall så har restaurangen antingen brustigt på arogant personal eller väldigt dålig mat. Men denna gång var Richard och Josefin nöjda.

Vi tog oss sedan hemmåt för att se de tidigare avsnitten av den bästa serien, Överlevarna. Den har i stort sett gått hela denna veckan men såg inte första avsnittet förrän i tisdags. Så vi tog igen oss, på första avsnittet iaf. Sedan blev det mer promenad, denna gång runt sjöbovillorna och ner mot almenäs. Mysigt värre att prata med min vän igen, på riktigt!

Sen blev det Idol, Överlevarna, nyheterna, Heroes och Jordan Rätsläkare, som alla serier sågs med Robert. Idol-Robban har planer på att söka, lovley! ;P

Vaknade tidigt i morses och inte av min mobil. Sömnen hade väl varit sådär, men jag hade inga problem av att stundtals ligga vaken.

Nu ska jag ta en riktigt go morgonpromenad, och med Erik Hassle i lurarna kommer jag säker strutta runt i skogen :D

//Sparven


Josse at Eest

Richard at Eest


På väg till Netto...

...för att köpa lite saft till...

...till våra små slush´s :)



"När två pojkar av exakt samma skrot och korn möts, ja då tänds där liksom ett ljus i deras ögon" Astrid Lindgren


Första dagen av fyra

Idag är det första dagen av en fyra dagar lång ledighet! Det ska bli so lovley, med bland annat promenader i Fritsla (don´t ask me why, but I just looooove walking around there), Sushi i Borås, kanske en liten trip till Gbg och självklart fest med en efterföljande bakisdag.

Ska spendera dessa dagar med Josse, har inte riktigt haft samma kontakt på ett tag och vi båda två kände att det behövdes. Nu har ju saker och ting förändrats lite och inget ser ut som det gjorde för ett år sedan, men vår vänskap är precis somj vanligt lika sjukt ärlig och muppig haha

Vad som händer just nu vet jag inte, men det värmer! Ska baka hallonpaj, titta igenom ALLA Heroes avsnitten och glöm inte Greys Anatomy. Ja...!Orden faller inte riktigt på plats, men, ja :D

Nu ska här fixas och trixas innan jag drar mig ut på landsbygden, eller längre ut på landsbygden får jag väl säga :p

Hugs and kisses
//Sparven


Josse och jag, haha, typ 06

Josse och jag, haha, förra året :)

Idag sker det igen :P

Min sköna böna :)

X

05.30, kollar på klockan och tänker, nej tack! Sover alldeles för gott så här gårs det inte upp förrän minst en timma till.

06.30, kollar på klockan och tänker, nja bara lite till! Har så goda drömmar, låt mig vara en liten stund till.

07.00, kollar på klockan, möter dagen!

Vill inget annat än upp och gå till jobbet :D Låter detta konstigt, ja, men för mig gör det inte det ;)

Igår var Robert förbi och tittade på Idol, överlevarna och nyheterna haha vi satt och diskuterade just om svin/fågelinfluensan, även om han verkade vara lite mer insatt, men jag gav det ett försökt. Varför ska de blåsa upp det så himla stort? Jag ser inte direkt att fågelinfluensan blev den brutala pesten. Svininfluensan är nog mer en influensa som vilken annan, det gäller bara att inte bli så sjuk (kommer nog får bita i gräset i framtiden för denna, så, peppar, peppar ta i trä)

Idag ska det bli jobbet först, sen ska man ut till svenljunga för att hämta Lea. Hon har varit på Johannas mammas hundpensionat eftersom att mami och Tobbe är i Stockholm över dagarna. Så nu ska de hem, men kommer hem alldeles för sent, så det blir min uppgift. Men inte emot mig att få sitta i bilen en stund och lyssna på hög, bra musik och bara köra :D

Har´e gött idag, U know I will
//Sparven

Sharon at work (I told U girl that this pic would be posted on the blog)
Lea hem idag :D

Det blir....hallonpaj :P


Idol 2009! yay :D


Idag börjar årets Idol och det ska bli sååååå roligt :) Har saknat juryn, alla dåliga deltagare och framförallt de få stjärnorna som kommer. Har saknat Laila Bagge så sjukt mycket också, del för att hon är så snyggt, give it up for her, men också för att kan hålla platsen som ensam kvinna med stil.

Dock saknar jag även vår gamla jury, den bitska, halelulja-Kirsti. Who doesn´t love her liksom :D

Ha en go dag, och här är för the good old times!


Everybody loves Kirsti


Little Sparrow

Ja, efter senaste blogginlägget så åkte Josse och jag till knalleland för att shoppa lite. Blev lite, blev inget :P Det var dock roligt att svassa runt med henne som vanligt, prata högt om allt och chocka folk med våra kommentarer och tankar XD

Hittade grymt snygg munktröja på Carlings som får bli nästa inköpet, lovley! När jag kom till jobbet idag så blev det direkt en bra start.

Efter ett tag så svackade blodsockernivån, men efter lunch kom den upp igen så då blev det high speed på lille Sparven, som blivit mitt nya nickname :P Gittens och jag försökte på oss en liten photoshoot mellan samtalen, vi tittade på ett nytt avsnitt av Snorungar som är så sjukt roligt, klart min humor haha

Nu blir det läggdags, eftersom att jag ska ´försöka att hinna träna i morgon innan jobbet och eftersom att jag börjar 9 så ska jag försöka vara på gymmet klockan 6. Why don´t U just kill me now?!

God natt till alla
//Sparven


Wiii!!!

Alltid lika snygga Gittens

Little Sparrow

Flirting gal´

Lite lätt lektyr mellan samtalen hinns också med


Ett troll i min säng

I morses vaknade jag med Josse i sängen :P Hon höängde på igår så att vi kunde upp och träna i morses klockan 8, vilket vi gjorde!

Promenaden genom fritsla igår behövdes. Like the good old times så snackade vi non stop om allt i världen. Såg roliga små fritslabor lite varstanns, men det var skönt att komma ut ur stadens jäkt, trafiken och människorna som man blir utan på landet.

Idag har vi då som sagt tränat, ett riktigt gött pass, men jag har inte blivit av med förkylningen än (kan det vara svininfluensan tro?) så jag fick ta det rätt lugnt ändå. Men gött vare! När vi kom hem gjorde vi en riktig brakarfrukost, och eftersom att ekonomin säger nej till att äta ute, så har jag kokat ihop en risotto med wookgrönsaker och lite köttfärs. Lovley!!!

Sen blir det väl jobbet as usual, härda ut till tio ikväll. Har dock lånat bilen från mami och tobbe som är i Stockholm halva veckan så det är najjs :D

Nu ska jag vara social med Jossan som sitter och väntar i soffan :P

Haré gött alles
//Rille


Hemma efter gymmet :D

Mysfrukost :)

Väldigt näringsrik frukost

Frulle!!!

Såååå trött efter träningen :P

Sååååååååå trött efter träningen :P

Go tiger

Haha två shcletna får i Freschla

Du är inte längre unik

Now you are a mortal, like everyone else
The fame will fall, like the stone from the tree tall
Look around U and see, everything is NOT always about me
This message I want to send to U
You are no longer unic



Nu ska jag till Josse o Fritsla, vi ska ta en promenix som förr och prata om vad som hänt, händer och kommer hända! We like it!

Texten ovan är ett litet dolt meddelande, blev så full i skratt när jag gick in på facebook nu. Oh god!


Love ya
//Rille




Vem i helvete är Bertil Taube?!

Dagen har varit riktigt bra!

Det började, som tidigare skrivet, med att vakna upp från en skön natt på soffan, dricka lite te och äta frulle. Sedan blev det städning och det kändes skönt, för senast jag SJÄLV gjorde det vill jag inte ens tänka på :P

Den fortsatte med att Robert hämtade upp mig på Sjöbo torg. Vi diskuterade ganska snabbt upp vad vi skulle hitta på och planerna blev bio i göteborg på Bergakungen (eller vad det heter). Redan vid parkeringen så skedde dagens klockrenaste! Robert skulle in i bilen för att lämna parkeringsbiljetten. Upp med dörren och "bump"!!! Kanten slog in i familjebilen jämte och jag såg hur Roberts ögon sökte efter märken på bilarna. Tittade även på barnet som såg allt, vars egna ögon blev gigantiska. Jag kunde inte sluta skratta och vände mig lite snabbt bort, men snabbt tillbaka för att inte missa...

...godzilla-mamman med ryggsäck, diadem och arg blick. Gick fram till Robert och sa; Det blev ett märke där du! Ja...sa Robert lite halvt tveksamt, skamfyllt men ändå tvingandes att inte skratta. Hon gick fram till dörren, pillade på märket och Robert med sina skills, slickar på tummen och drar över märket. Nja, så mycket blev det inte...gnuggade lite till och sa; det blev ingenting! Hahahaha OMG, så roligt :D

Filmen vi valde blev Baksmällan. Sjuk film, börjar lite segt men den tar vid sig vill jag lova. Känner inte rikgtigt igen mig i själva DEN baksmällan än, men den kommer säkert :P

Efter bion så var det så himla fint väder och vi valde en liten macka och kaffe, Sweet Chai för mig, på ett Café vid Park Lane. Helt plötsligt känner jag hur det kryper i mig och hade helt glömt bort nötallergin och var tvungen att gå till disken två gånger, just to make sure. Hade varit roligt att hamna på sjukhuset mitt under min lediga dag, Not! :D

Och vem i helvete är Bertil Taube? Sven-Bertil Taube sa jag! hahah ;)

På kvällen blev det lite filmtittande med Mami. Vi käkade tillochmed en varsin kebabrulle och drack coca cola haha hade en riktigt mysig kväll, bara hon och jag! Love U Mutti!

Nu ska här sova, och gott ska det sovas. En bra dag, rakt igenom! :D


Här är Sven-Bertil Taube XD


The Hangover, oh what a hanover!


Årets pridebild

Här är årets pridebild som blivit utsedd av medlemmar i QX. Själv vet jag inte om den just kan representera Pride, men det är ju självklart en helt underbar bild. Den ger en känsla av acceptans, oavsett vilka vi är, var vi kommer ifrån och vad vi gör. Så länge man inte skadar sig själv eller andra borde det vara tillåtet att vara sig själv och accepteras av alla. Man behöver inte alltid förstå eller medtycka, men så länge man visar respekt till andras åsikter, tankar och livsstilar så är man välkommen till framtiden!


Årets Pridebild - Fotograf okänd :/

Lediga lördag...but what to do?

Hade sjukt roligt igår på jobbet, tro det eller ej. Fick reda på att Selma har en blogg, så jag försöka länka den här så att ni får se. Hon skriver faktiskt om sjukt roliga saker, om kändisar, events, filmer och för er som är intresserade av någons åsikt om detta, READ IT!!!

Idag så har jag min enda lediga dag denna veckan och den ska uttnytjas till max. Somnade på soffan igår och vaknade av att TV fortfarande var igång. Det var något B-matlagningsprogram på som jag verkligen inte intressrade mig i att titta på. Frukost blev det, bestod av det vanliga äggen och en kopp Te. Har kollat runt lite lätt på Facebook och inser att jag har blivit en sådan person som har mer vänner på facebook än IRL...Oh no! Ska det vara så här i framtiden också? jo men du är kompis med min kompis på Facebook så jag måpste skicka en vänförfrågan till dig. Oh no!

Idag så ska jag försöka komma på vad som ska hända under dagen. Fest kan det ju inte bli eftersom att det är upp tidigt i morgon till jobbet. Fika på stan kanske, med lite smaskigt godis i soffan för en film? Ja, vi får se helt enkelt.

Nu ska här städas, det behövs, och det görs till Absolute Music 61, så bra skiva :D

//Rills

I brist på annat :P


At work

Selmas blogg hittar ni här (förhoppningsvis :P )


Så blev dagen

Ja, det va en riktigt mysig förmiddag vill jag säga. Cornelia stod här utanför klockan elva som bestämt, jag som brukar vara redo glömde solbrillsen uppe och var tvungen att springa upp för att hämta dem. I know att det låter lite wierd med solglasögon nu, men vädret tillät det trots att hösten är på ingång.

Cycklade oss ner till stan och vi började tjatra så fort vi kom upp på sadlarna. Iochmed att jag började så sent så passade det perfekt med en lunch på Orion. Där satt vi i en timme ungefär innan vi begav oss in till affärerna. Gick och testade lite parfymer, har nu fastnat dör en doft som jag äntligen har hittat :D den ska köpas, måste bara vänta på att kontot ska säga ja också :P

Sedan tog vi oss till mitt jobb och även där satt vi en bra stund innan jag var tvungen att börja jobba. Idag var det riktigt lugnt och jag fick sitta och svara på medlemsmail hela dagen typ. Dock fick jag en ritktigt dryyyg ´person på telefonen idag som inte kunde förstå någonting av vad jag sa, ingenting. Jag trodde jag skulle få bryt. Till slut sa jag att nu får du faktiskt vänta! Jag ska ringa hotellet och kolla om vi kan göra något! Ja, ja, ja, ja va det enda han kunde säga efter det haha

Nu ska jag slappna av med en kopp te och tänka på vad som ska hända i helgen!

Kramar
//Rille

Cornelia, hemma från Strömstad :)


Mätt och belåten efter stadens bästa sallad!

En glad Richard hemma från jobbet, efter regnskur på vägen hem, med cyckel!


Fika med Corre på stan

Idag så väntar fika på stan med Cornelia :) Ska bli jättemysigt att catch up a little om jag säger så. Vi tar cycklarna ner mot centrum om tio minuter och sen ska vi antingen sitta på Tant grön, Café Viskan eller Bakgården :D

Efter det blir det jobbet idag mellan tio i två till tio, hoppas dock på att få sluta tidigt idag. Kom heller inte upp för träningen i morses, bad bad! Men en hel del dansande framför spegeln har nog gjort sitt så att jag kan ta en liiiiten bakelse på fiket :D

Ha´re gött idag så hörs vi!
//Rille

Här är koftan jag köpte i Sthlm btw//


we like//


Kändis i Borås :)

I morse fick jag besök av Mutti och Lea. De stannade för en kopp te och lite tjötande :) Mamma fick också hämta ut min skatt på banken så nu är kontot fyllt igen :D

Jobbet var väl ganska så alldagligt, precis som vanligt, Men var på ovanligt bra humör idag så det var rätt nice. Gick runt och sjöng på Idol-Olas Skys the limit haha

Gittens berättade the nicest thin ever. Hon hade suttit och käkat på Orion i Borås, då en kille hade kommit fram till henne. Han hade beundrat henne för hennes stil, kläder och att hon verkade som en jättehärlig person. Hon blev helt paff, dels för alla fina komplimanger men också för att det var en helt främmade person. Vem är du frågade hon. Då svarade han att han brukar läsa Rchards blogg, Min blogg!!! helt nice och nu är man kändis i Borås också :P

Nu på kvällen ska jag lägga mig tidigt eftersom att jag ska upp klockan sex i morgon och träna med Gittens. Måste börja ta tag i detta igen nu när Beach 10 blir nästa goal!

Ha en asgo kväll
//Rille


Mami drinking tea

Lea slepping on my shoes

Hösten är här, det syns på mina kläder :P

Lägger förtroende i smothie

Lägger dagens förtroende i min frukostsmothie. Vill inte ha denna huvudvärk som bara plötsligt kom i mondags :/

Ja, ja....snart så kommer mami förbi för att hämta sin mobilladdare, jag ska väl försöka göra någon slags lunch till jobbet. Framför allt hade jag faktiskt tänkt mig att sjunka ner i soffan innan jobbet och titta på en film. Riktigt att lyxa te´t  XD

Josse och jag snackar om en trip till London nästa vecka, så det hade jag väl också tänkt att kolla på, så man vet flygpriser, boende, aktiviteter :D kan bli riktigt nice med en weekend med party over there.

Ha en goer dag, så hörs vi säkert!
Rille

London 06/07 med klassen (jag i randigt i hörnen LOL)


Klädköpen från Stockholm

En del av klädköpen jag gjorde i Stockholm BTW!!!!

En shhhnyggggg skinnjacka och en shhhhnyggg skjorta :)

Visar inte bara inte detta mina grymma skills som modebloggare :P (ironi för er som inte ser)


Check it out!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=kmLi5Shj5ec&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Efacebook%2Ecom%2Fhome%2Ephp%3Fref%3Dlogo&feature=player_embedded#t=106

Så grymt söt unge ever!!!!

Ny inredning hemma

Detta var surprisen som jag fick när jag kom hem. Det skedde ingen visning av lägenheten som jag hade trott. Det var heller ingen oplanerad överraskning från Mammas och Tobbes sida, då de tydligen har suttit i min lägenhet medans jag har jobbat om dagarna och planerat.

När jag öppnar min ytterdörr står den andra dörren också stängd. Helvet tänkte jag, varför ska de stänga denna för? Ja, kanske beror på visningen, men fy fan va gött att komma hem. Öpnnar dörren och släpper allt! Det första jag ser är nya gardiner, soffan som har bytt bytt plats. Jag skriker!

Hör mammas fnitter från köket och hon kommer ut och hälsar mig välkommen hem. Jag går in i vardagsrummet och ser resten. Ett helt nytt rum, med ett nytt vardagsrumsbord, en ny TV-möbel och en ny TV. Helt sjukt, och jag kan inte göra något annat än att bara skrika på henne :)

På kvällen satt jag och tänkte på hur hemma jag äntligen kände mig, och jag aldrig riktigt gjort det förrän nu. Nu är det mitt hem, mitt!

Love it!



Home sweet home

RSS 2.0