Gretas? U say whaaat?

Ja ni, Gretas haha

Det var mig en natt, aldrig så orutinerad men skrattat har vi gjort :D Det blev ju som sagt lite drinkar här hemma men helt plötsligt var det bråttom till bussen. Vi sprang ner och hann precis med den. På bussresan till Göteborg slog sömnen till och det blev en liten powernap även där.

Vi kom båda in på krogen, för en gångs skull. Blev lite chockade över partytempot. Beställde en varsin Mojjito, som var knaprig av någon anledning, blev vi drogade? nej, för resten av kvällen kände vi inte av så särskillt mycket. På det övre dansgolvet hade dom ett riktigt bra tempo med go House-musik. Dock ett väldigt glest och litet dansgolv. På nedre våningen var det en mer 90-tals/gay-collection kind of sound. Sjukt mycket britney och inte partybritney, utan mer porrbrittan haha. Mycket Aqua, spice girls och backstreet boys som funkar ibland, men det måååååste vara lite mer tempo om JAG ska vara nöjd iaf!

Ja, ja, vi tog oss hem ganska så tidigt och klockan tre i Borås så stöter vi på Vicky, Honey och Mirry. Honey och Vix ska snart till London för plugg och det ska bli sååå tråkigt, men man kan ju även då se fram emot några resor dit för att hälsa på :D Vicky hade en smärre skada i foten, då tjejjen hade trampat på en spik och antagligen (hon mindes inte riktigt) ramlat inne på träggårn XD

Ja, kvällen är väl lätt sumerad som en helt OK utgång, men det här med långa bussresor för att ta sig till krogen är nog inte riktigt min grejj.

//Sparven

http://www.youtube.com/watch?v=DEtP9zQAOI4

Förfesten hahahhaa!!!!


Sen drack vi lite mer, och gjorde oss ännu finare

Bytte om gjorde vi också, både förfestoutfit och festoutfit är ett måste!

Nu ska vi se på den bästa serien ever :D

Kommentarer
Postat av: Markus

Haha! ÄÄäälska doglovers Nobody's Perfect-dans... vi tränar på den varje förfest haha!

2009-09-13 @ 19:27:55
URL: http://bxb.blogg.se/
Postat av: Cristian

Ouh, gretas is the shit :) Haha, har många galna minnen där.



2009-09-14 @ 15:59:49
URL: http://ichris.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0