Sis is back in town

Min underbara storasyster är i faggorna och bor för tillfället hemma hos mamma och tobbe. Så underbart att äntligen träffa henne igen. Har dock inte blivit så mycket tid som jag velat men det blir mer tid tillsammans då jag ska försöka komma upp och hälsa på henne när hon återigen gör en säsong uppe hos pappa i Vemdalen :D
Love ya sis!!!

Kommer till insikt

Idag har jag kommit till insikt, och efter att ha levt i en slags bubbla denna veckan, trots mycket stress inför att du ska åka, så har verkligheten hunnit ifatt mig. Du åker om två dagar! Det är två nätter till då du värmer min säng. Det är två mornar som du håller om mig. Det är två dagar som vi får spendera tillsammans.

Hur ska jag klara detta? Hur ska jag kunna sitta här i lägenheten, på jobbet, och inte kunna vara med dig? Även om vi kommer att prata med varandra i stort sett varje dag, och även om jag kommer att få se dig om en månad under en underbar tid tillsammans, så känns det nu väldigt tungt. Du har förändrat...allt! Tack för att du finns!

Jag kommer sakna dig så otroligt mycket!


Bilder från mitt och Annies förfestande i lördags :D




Dont we just look so hot!!!???

Resten av veckan

Resten av veckan har väl flytit på ganska så bra. Det har varit mycket jobb och mycket mys med prinsen.

Igår så kom min syster hem och jag fick sluta tidigare från jobbet. Det är verkligen helt underbart roligt att hon har kommit ner över helgen och det kan hjälpa lite nu när det bara är tre dagar kvar tills att Robert åker bort från mig i en månad. På kvällen blev det lite vin och lite snack och mycket skratt, precis som det ska vara en torsdagskväll :D

Idag har det varit fläng, fram och tillbaka på stan. Först till Futumaki för att äta lite sushi med Mamma och Amanda. Sedan var det ett snabbt möte med Robert på stan innan han skulle till banken. Min mysigaste, finaste!!! Sedan in på apoteket och köpa lite förnödenheter, salvor och annat bra att ha.

Nu på kvällskvisten blir det till att städa och diska hemma. Sen ska man hinna med en liten powernap, innan jag återigen ska spendera kvällen hos föräldrarna och äta god middag och se på Idol. Roligt värre och mysigt blir det sen när Robert kommer efter jobbet. Inte lika mycket vin ikväll, men lite blir det, eftersom att jag står för drycken ikväll :D

Ha en underbar fredag!!!!


Mysiga tisdag!

Mysig Tisdag blev det allt.

Dagen började med en mysig stund på morgonen i soffan. Robert gick upp alldeles för tidigt enligt min mening och det blev ensamt och kallt i sängen. Tog mig med trötta ögon ut i vardagsrummet och la mig i soffan. Sedan fixade han frukost åt oss båda med massa mackor, te och juice...lovley!!! Låg lite längre i soffan än vad som skulle göras men det behövdes :) dagen fortsatte på jobbet som bara flög fram :)

När jag sedan kom hem, efter att snabbt varit förbi hos mamma och hämtat lite doftolja, så förberede jag lägenheten. Släkte ner allt och spred ut ljus. På med relax musik och sedan bara vänta på att Robert skulle komma hem. Han fick en liten lätt hint om att han skulle lägga sig i sängen och sedan började jag med massagen. Jag kan ju inte säga att jag är något proffs som kan alla knåd och knep, men det verkade funka det jag gjorde. En halvtimme senare sov han så skönt och jag gick runt och fixade här hemma.

När han till slut vaknade (väcktes av mig) så förberedde vi kvällens mat, vilket blev små hemmagjorda pizzor på hönökaka. Asgott och det känns underbart att ha någon i köket som vet vad han gör :P

Vilken underbar tisdag!!!

Lillasysters blogg

Inte för att hon är min syster, men hon är så vacker!!! Jag måste ju bara promota hennes blogg här på min.

Stolt storebror åt snyggaste lillasyster!


Världens mysigaste fredagkväll

Fredagen blev inte alls som tänkt, den blev bättre :)

Efter jobbet så kom tröttheten och shleten som bara den var jag under hela dagen. Att gå runt hela dagen och inte känna sig pigg, fräsh eller snygg gör inte att humöret hamnar på topp precis. Mötte upp Robert, Annelie och Gunilla på systemet för att köpa hem lite dryck för kvällen och andra kvällar.

Det fanns många alternativ att välja mellan, och det är något jag verkligen inte är van vid. Det brukar vara att Josse och jag bestämmer något i sista minuten och sedan så händer allt annat därtill. Men igår så så var det snören som drog åt alla håll och beslutångesten kom upp.

Vi valde att se hur vi skulle känna efter några cider/öl och idol, om vi skulle möta upp några på stan. Mellan pauserna fastnade vi på golvet framför datorn, då Robert med sin passion för musik, visade mängder med youtubeklipp av konserter, inspelningar och bara bra låtar. Inte heller något som jag tidigare gillat att göra, men att sitta jämte någon som har en sådan entusiasm till det som han har, så blev det världens mysigaste kväll. Efter ett antal cider och öl, men absolut inte överdrivet, så valde vi att fortsätta kvällen i vår dåvarande ställning och bara umgås med varandra.

Tack för en underbar kväll!


New moon 23:59-02:15

Ja ni, det blev en sen kväll i torsdags.

New moon får jag väl säga att den inte riktigt levde upp till förväntningarna. Trodde att det skulle vara ett bättre klimax i filmen än vad det var, om det nu ens var något som man kan räkna som det. Filmen bjuder mest på depression, bara överkroppar och typiska kärleksdraman. Det var en typisk tvåa, en bro från början till slutet. Den spelar väldigt starkt på känslor, men handlingen har fallit från vad Twilight gav. Hoppas verkligen att nästa film är bättre så att denna får en bättre mening. Det hörs även från alla som läst boken att det var en stor besvikelse och att många viktiga grundstenar är borttagna. Givetvis är det ju självklart att man inte kan få med allt, men det viktigaste ska ju alltid vara med.

Många bra effekter hade den dock, och för er som gillar myter om vampyr-världen så är den ganska bra. Man får reda på lite mer på hur den världen fungerar, och för en fantast av det förflutna så är stilen som de "äldre" vampyrerna har ett plus i kanten.

Får väl 3 av 5 från mig :/


Helt orelaterad bild i brist på bilder :P

New moon, gohst hour

Idag, eller inatt, så ska jag, Robert, Jennifer och Ida gå på New Moon!

För er som missat så är det uppföljaren av Twilight och det ska bli såååå roligt :) Bion börjar 23:59 ikväll och jag har aldrig gått på midnattsvisning tidigare. Jennifer och jag bestämde oss för att vi skulle se den tillsammans och sen köpte hon även till två biljetter, så det blev ju en perfekt match så att Robert kan följa med :D

Just nu håller jag på att kämpar med mitt avlopp i köket. Vattnet vägrar att rinna ner och jag antar att det är stopp :p Som tur är så har jag mig en egen rörmokare som ska komma hem och titta på det, och tillsammans med lite kaostikssoda så ska de utverka underverk.

Snart off to work, och idag måste jag vara top notch hela dagen så att jag kan orka med denna sena film!
//Richard






Fjärde besöket eller vad?

Nu har jag återigen varit hos läkaren på Sjöbo Vårdcentral. Herregud sa han när jag kom dit. Är väl fjärde besöket inom två månader typ? Ja, det är väl det, orkar inte hålla räkningen :P Har de senaste dagarna känt ett tryck i örat, men han konstaterade att det inte var något fel med trumhinnan eller att det fanns någon inflamation. Tryckutjämning var hans idé, att hålla för näsan och trycka ut, vilket varje människa ska göra några gånger per dag för att jämna ut trycket mellan inner - och ytterörat. Där emellan, där hörselbenet är, går det nämligen en "slang" ner till halsen, även kallad örontrumpet. Varje gång du gäspar, gapar eller dricker så släpps det in luft vilket släpper på trycket mot trumhinnan.

Anledningen till att jag kan allt detta, är för att jag var med i en svensk version av Greys Anatomy idag haha. Under läkarbesöket så var där en liten ettrig "Sköterskestudent", som hon själv presenterade sig, som ivrigt skulle kolla i örongången på mig och sedan även lyssna på mina lungor, då läkaren fick peka ut vart nhon skulle lyssna. haha det var faktiskt riktigt roligt när han stod och förklarade allt som jag verkligen inte behövde veta, och som han inte gjort vid tidigare besök. Hon sög upp all information han kunde ge och, ja, det kändes som en liten Greys :D

Nu längtar jag till jobbet, kanske inte jobbet men att få komma dit och se honom, han som är så underbar!



Mitt öra???


Bubbel, i både glas och badkar

Åh, min underbaraste!!!

Blir upphämtad klockan tio på jobbet av prinsen och vi åker hemmåt. Väl hemma så sätts jag i soffan för att vänta på att vatten tappas upp i badkaret. Under tiden så lägger jag mig faktiskt i sängen för att varva ner kropp och själ. Efter en stund får jag en kyss och han säger att badet är klart.

Det ångar upp ur hela badkaret, och varmt är det. Skönt! Han hade köpt hem doftljus, badbomber och en jättefin liten blomma som står vid badrumskanten. Medan dofterna och värmen behandlar mig så kommar han även in med ett varsitt glas Amadeus (sparkling wine) och det hela passade som ett perfekt avslut för dagen. Alla sura miner från dagen är bortglömda och jag kan lungt säga att jag somnade med ett glatt humör. Allt tack vare dig!

Vaknar tidigt i morses av hans röst som säger mitt namn. Öpnnar tungt stängda ögon och ser honom med ljuset från hallen i bakgrunden. Jag kommer att sakna dig så himla mycket, hur ska jag ens klara av att gå upp på mornarna?


Ett varm bad är vad som behövs!

Det son ibland bara kommer är ett dålig humör. Efter en jättemysig och lång förmiddag med Robert, så var det bara att ta sig ut i regnet och möta den hårda världen. Steg efter steg så blev det blötare, och humöret föll mer ju kortare vägen mellan mig och jobbet blev. Väl framme så brast det och allt kändes som att det hade häng sig. Kan inte förklara varför eller hur det kunde bli såhär, men det bara blev :/ när sedan Robert kom till jobbet och kramade om mig så höjdes humöret en bit. Dock föll det efter ett tag igen men det har försökt att kravla sig upp hela dagen. När jag sedan pratade med Dina så kom jag på den underbara iden om att tappa upp ett bad när jag kommer hem. Robert hörde om min ide och ställde upp, som den underbara människan han är, och skulle mysa till det lite extra för mig. Då har jag även idag något special att se fram emot när jag kommer hem :) med dom orden så avslutar jag dagens inlägg med ett leende :)

Vad har han nu för sig?!

Ett inlägg på Roberts blogg om att han har något bra att berätta och med skriften; ...nyfiken? KLART jag blir nyfiken!!! Åhhhh nu vill jag verkligen komma hem så fort som möjligt. Du gör mig så glad, varje gång jag pratar med sig så pirrar det i hela kroppen!

Lunch lagad

Hemmagjord kebabbsallad blir det idag, smarrig värre! Till det serveras det även en egen vitlöksdressing, också smarrigt värre :)

Nu är köket klart och tillsammans med sovrummet så har jag nu en ren lägenhet. Vardagsrummet där emot får fortfarande se lite halvt som halvt ut, orkar inte ta det nu :P Snart så är det åter igen off to work, looking forward to it as usual... Det låter som att regnet inte avtar, så jag antar att det blir en blöt Richard som stapplar in på TC. Ska komma iväg lite tidigare idag så att jag får mig en liten tiominutare med Robert innan jag ska hoppa in på telefon.

Min kofta är tillbax!!!!


Träning idag, finally!!!

I morses var det en tidig uppgång. Tröttnaden försvann ganska så snabbt idag, vilket har varit en ovanlighet den senaste tiden :P Frukost med Robert, och sedan var det snabbt iväg i det regnigaste av dagar till gymmet för att möta upp vår favorit, Gittens. Redan redo, gåendes på rullbandet så vinkade hon lite glatt till mig.

Efter ett pass på gymmet så var det dags att ta sig hem, men först lite småshopping på Kvantum. Väl vid kassan så kom det mest pinsammaste beskedet på länge vid en offentlig plats. 23:- MEDGES EJ! OMG!!! Gittens, fram med kortet och dra det åt mig.

Gud va pinsamt!!!, Senast det hände var när jag skulle köpa en fralla för 5 kronor och det inte medgavs hahaha fast då var det ju ändå -90 på kontot :P jaja, inga mer tankar på det, utan hem i full fart och äta lite mer frukost. Har tittat klart på en film nu som jag har betat av i tre dagar. Tänker inte säga vilken, den är lite lame men den är 4 timmar lång, så det har tagit sin lilla tid :P

Nu har jag precis lagat klart min lunch, så tänkte plocka upp här hemma lite, innan jag ska ut i ruskvädret för att ta mig till jobbet. Idag är passet samma som igår, 14-22 och jag behöver nog inte ens beskriva hur mycket jag redan längtar hem...

Kolla på Roberts blogg också, där finns det lite bilder och text om vad vi gör och vad han gör :)

Ha en bra dag, och en puss till dig!
//Richard


At the work out :P

Vi är så shnyggg

Vi har så roliiich

Vi är så duktiiiich

Work mode

Nu sitter jag här på jobbet och bara längtar till att komma hem. Just nu så sitter jag med mitt 101:e samtal och väntar på att de ska hitta en pyjamas :p två timmar kvar drygt och hg kan redan se framför mig hur jag springer in i lägenheten, kryper ner under täcket, en kram och kyss och sedan somnar gott. Åhhh varför sitter jag här?!?!?!?

Off to work

Nu är jag klar, redo för en heldag på jobbet. Lunchen blev det köttfärsås med spagge och det är skönt att ha lagad lunch med sig så att jag slipper köra halvfabrikat som jag gjorde några gånger förra veckan. Hade riktigt otrevliga upplevelser med både Findus Pasta-Alfredo och Viktväktarnas lasange...skitäckligt faktiskt :P

Men, men som sagt, lagad mat, både åt mig och Robert som kan äta när ha slutar. Denna veckan kommer vi att i stort sett jobba om varandra, men vi kommer ju givetvis synas på kvällarna och mornarna :D

Kram på alles, puss till dig!
//Richard


Craceyyy!!!!

Daten gick väldigt bra!

Hade ju då som sagt date igår med en riktig heting :) Han hämtade upp mig runt halv nio tiden, och efter lite fotografering så var vi på väg till biosalarna. Stannade först lite kort vid Ica City, där han får lite komplimanger av personalen :P Så två snyggingar på stan, what could be better?

Väl inne i salen får vi rätt så bra platser, trots att de är på rad två, nästan längst fram. Det var inte så jobbigt att böja huvudet uppåt, men i vissa lägen var det nära på att man kunde känna sig lite trött. Självklart skulle ju ett litet "gäng" komma in i salen och tjuta och ropa, och självklart skulle de få sitta jämte mig och min date.

Det kunde ju varit mysigt med lite hångel, men som situationen var, så höll jag med Robert att det var bäst att inte göra något, då det finns en hel del idiotas här omkring :/ Mysigt var det ändå, att sitta där med Robert, och hålla hand.

Filmen var bra, den får fyra av fem från mig. Inte någon dirket bra handling, men hållande för denna filmen så att det inte skulle bli för mycket. 2012 hade riktigt bra effekter och det är en film som jag rekommenderar alla som älskar The-End-Of-The-World-Genre.

Nu ska jag upp och vakna till, laga dagens lunch, och se till att det finns mat på bordet när pojkvännen slutat jobba. Det var väldigt tidigt idag igen som han fick vakna, och genast så är det inte alls lika skönt att ta en sovmorgon. Jag längtar till vår tid i Thailand!


Att jag har dig...

...is wonderful


Date :)

Idag har det varit en andra dag i rad som det inte varit något jobb. Så skönt att bara ta det lugnt i två dagar. Gårdagen blev det storhandling med Mamma, taccokväll med Robert och en läskig liten Ganush :P

Dagen har varit ännu lugnare. Har inte gjort många kraftantsträngningar, typ diskat, plockat undan lite. Resten av dagen har jag legat i sängen och funderat. Har insett att jag känner mig trygg, och att det som jag så länge känt varit tomt, äntligen har fyllts. På den tanken sov jag lite och drömde, åh så jag drömde...det gjorde mig lycklig.

Ikväll ska jag på date med Robert :) Vi ska se på 2012 och jag hoppas att den är så bra som den verkar. Det ska bli mysigt att klä upp sig lite och bli picked up around half past 8 :D Jag blir lite smålöjlig och skämtar lite om just detta med att det ska vara som en klassisk dejt, men thats me :)

Snart ska jag börja fixa till mig, piffa upp mig lite hehe, men först ska jag ta en sista timma i soffan :P
Pics på result comes later

//Richard


What will happen?

Utgång i Borås, lunch i Göteborg och fredag den 13:e

Direkt efter jobbet i torsdags, efter att fått kompa en timma drygt, så blev det iväg till Kaptensgatan på Göta. En hop människor hade samlats för trevligheter och för avsked av Robert som snart åker till Thailand och är borta från Sverige i två månader. Efter många gamla låtar, lite vin och snack så tog vi oss ner till XoY för ännu mera festande. Det blev mycket dans och många kära återseenden med det lilla gänget. Asroligt att träffa er tjejer och det ska verkligen inte dröja lika länge till nästa gång, i promiss :)

Gårdagen var en riktigt låg dag och mitt humör har inte varit så bittert på länge. Dagen började med stress till Göteborg för att fixa med Roberts visum och sen hade vi en jättemysig lunch på en otrolig salladsbar i Nordstan. När vi tagit oss hem till Borås så sjönk humöret rejält och det var inte en glad Richard som stormade in på Transcom. Skärmarna lyste rött, men bara på Ellos så det blev till att sitta jämte människor som inte behövde jobba, medan att jag slet. Vet inte var det var som gjorde att min personlighet bara försvann och jag blev ett monster med bara negativ utstrålning. Tillochmed Ida sa att detta inte var något man sett tidigare hos mig. Förbannelsen för Fredagen den 13:e måste ha hemsökt mig. 

Robert kom dock förbi jobbet, efter att ha skjutsat mina Tobbe och Mami till en fest, och höjde mitt humör med en kram och en och en annan puss. Tack! När jobbet äntligen slutade, och jag ännu en gång fick kompa hem så stod min prins med sin röda ryttare och hämtade hem mig till en kväll av idol, greys, soffan, sängen och täcket. Idag så började den stackaren vid niotiden och det var inte längre lika mysigt att ligga kvar i sängen så det var bara till att stiga upp och vakna till liv.

Men gårdagen är till viss del bortglömd (vissa saken var väldigt bra med gårdagen och dem vill jag inte glömma ;) ) och dagen ska bli jättemysig med lite fika hos Mami och Tobbe, och sen, klocka fyra, så ska jag, kocken, stå med mat på bordet och vänta på mannen.

Ha en bra dag
//Richard


Längar till värmen, med dig!

För att du är min!

En ros till Robert...



Ni vet när man bara har en känsla innombords, som bara måste komma ut! Det ska kännas som att man håller på att spricka och man bara måste agera efter det. För att man inte ska bli mer galen än vad man redan är så känns det bara rätt att ge efter och bara visa hur man känner.

...för att du är min!


Som en dröm!

Kan garantera att det inte är en dröm, vi är vakna! Och för det är jag lycklig!

Puss!


Kvällspass som snart är avklarat

Sitter här i dom sista timmarna och bara längtar efter att få komma hem och möta min Robert. Har dock haft riktigt kul idag med Gittens och det är jätteroligt att h henne tillbaka :) min underbara vän som jag knappt kännt ett år som jag redan kan säga är en vän som kommer finnas resten av livet! Du är helt otrolig! Men nu längtar jag hem!

Världens tråkigaste väder, men jag är glad ändå :)

Trots den brutalt gråa himlen utanför, regndropparna på mitt takfönster i köket och den allmänt trista utsikten så känns denna hösten inte alls tuff. Ser det istället som det perfekta mysvädret istället och det hade varit underbart att bara ha dagen i soffan, under täcket, omfamnad av R. Men vilken tur har man? Jo, vi jobbar i stort sett om varandra idag, ser varandra en kvart kanske sammanlagt fram till tio ikväll, men han är ju åtminstone här när jag kommer hem :)

Idag väntas det lunch med Gittens, på Orion off course :) Det blir nog dock ingen härlig uteservering, men maten smakar nog precis lika gott inne. Vi har jättemycket att prata om, och det var en snabbis igår vi fick tjötat när hon nu äntligen är tillbaka i Borås och har kommit hem från Thailand. Hon har haft en underbar resa och man kan även läsa om den på hennes blogg som hon flitigt uppdaterat.

Sedan blir det ju då som sagt jobb, till tio. En dag som denna har nog inte folk bättre för sig än att plocka upp telefonen och slå en pling till Sveriges alla kundtjänster, så det blir nog en del att göra. But why complain? Jag har ju jobbet tack vare dem.


Hahaha (20-års partey)


Ännu mera PRIDE!!!

Nu i veckan så la min kära vän Nadja upp bilder från hennes kamera som vi tog under pride. Har inte själv sett dom sedan dom togs och jag tror nog att jag hoppade när jag fick reda på att de hade lagts ut. Jag måste ju bara lägga upp några här på bloggen. Det var en av de roligaste och mest betydande helgerna i mitt liv. Så som vi såg fram emot det hela våren, så vi slet för att få ledigt och så roligt vi hade :D Tack Nadja Gittens och alla underbara människor vi fick träffa och uppleva under denna otroliga resa:D

Jessica, Jag och Gittens


Du är så snygg Mona, vi måste ta kort med dig :D Min och Gittens kändis-kåthet XD

Ready for partey

Min underbara, bästa Gittens

Det blev ju en del...hehe

DANS

DRYCK


POSING

En lugn shoppingdag

Lite fanta och coca-cola i parken

Gittens njuter

Och jag kan ju aldrig sitta still

Testar lite olika parad-utstyrslar

Lite mer dryck

Liter mer posing och partey

Fest klockan nio, varför inte börja tidigt

Eller vad säger ni tjejer?!

Suddiga minnen från Scandic Anglais lobbytoalett :P

Underbara Nadja...vän för livet :)

Sprang fram till varenda person som hade lite extra somthing och tvingade dem att vara med på kort :P

Hahaha

Så jävla kul hahaha

Sedan blev det flaket

Kommer aldrig glömma er, den här helgen eller känslan!


Många tankar i huvudet

Gårdagen var en riktig pers kan jag säga. Efter det att jag tagit mig till jobbet och suttit där ett tag så kommer en nedstämd Robert in. Utan någon som helst direkt kontakt på större delen av dagen så började många tankar stiga upp. Men så som jag känner, som jag ALDRIG har känt innan, så var det bara till att ignorera det negativa, och upplysa det positiva. Alla underbara saker som han sagt, allt vi har pratat om. Och precis som jag hoppades (visste) på så var det bara en liten low-dag. Av någon anledning så rös det till i hela kroppen och det hela var över ;)

Kvällen blev jättemysig med täcke, juice och mackor i soffan till lite Greys. Vi har ju snart bara en säsong kvar som vi ska hinna se innan prinsen åker ner till Thailand. Det måste hinna ses hela säsong fyra, och vi är bara inne på halva säsong tre. Men det klara vi haha tänk vilket I-landsproblem "Oh, now, vi måste hinna se vår serie innan jag åker på semester" :P

Idag så sov vi alldeles för länge, men inte direkt att jag klagar. Att vakna upp varje morgon är alltid lika jobbigt som underbart. Att få hålla om, bara känna sig helt...hel, men att samtidigt hela tiden veta att ju längre tiden går, desto närmare kommer själva uppvakningen då man måste upp. Jag hade tänkt att skriva "desto närmare kommer verkligheten" men, jag kom på mig själv att känna, att detta är min verklighet, det är ingen dröm, och det...det värmer, jag darrar när jag tänker på det faktiskt. Love!


Its not a dream!

Grattis pappa på Fars dag!

Till min älskade pappa! Grattis på din dag, världens bästa!


Kladdkakans dag, vilken dag!

Ja ni, för er som missat så var det faktiskt kladdkakans dag igår. Ett måste på denna dag är ju givetvist att baka sig en smarrig, kladdig kladdis :D

Åkte på morgonen bort till syskonen för att ställa mig i köket som värsta housewife. Så grymt kul jag tycker det är att baka faktiskt. Att blanda alla ingridienser, att se hur råvaror mixas till något som fyller hela hemmet med en otrolig doft så att det vattnas i munnen. Sen den mysiga stunden då man sitter och äter den, priceless :D

Efter det tog jag mig en bit till mitt kylskåp som skulle vänta på Robert. Åkte sedan till jobbet och började på världens lugnaste dag på länge. Inte alls många samtal blev det, och jag tog mig faktiskt friheten till att kompa en timma så att jag kunde joina Robert och Mickaela hemma hos henne. De satt och drack lite vin, åt goda ostar med lite kex. Nästa gång så ska även jag ta mig ett litet glas.

Kvällen fortsatte sedan hemma hos mig med Robert. Kväll blev till natt och natt blev nästan morgon. Vi hade verkligen ett moment, då man bara vet att det...ja, då man bara vet. Det blev lite vin, Roberts P3-quizzo (vilket jag klarade galant ;) ) och även några tårar. Men no worry, allt är så bra som det kan bli. Tårar av lycka!


Kladdis

Lillasyster och jag

Händelsernas vecka

Under mycket kort tid har det hunnit hända mycket saker och det har dock inte hunnits med så mycket bloggande. Har aldrig trott att det kan kännas så bra med någon, men det gör det.

Under tisdagen så skedde det att en semester beviljades mellan den 1-23 januari. Så fort jag fick beskedet sprang jag fram till min chef och kramade om henne. Skuttandes ner för trapporna så hade jag bara en sak i tanken, hur lycklig jag är. Robert stog och väntade på svar, och mitt kroppsspråk kunde inte missförstås på något sätt, inte på mils avstånd. Biljetter för en resa mellan Göteborg och Bangkok och tyvärr tillbaka också, har bokats och jag ska spendera tre veckor i underbara Thailand som jag innan trodde var perfekt, men att jag nu vet det då jag ska mötas upp av en blond jätte bland alla små thailändare på flygplatsen. Kan inte beskriva hur lycklig jag är!

Under veckan kom först en oro om resan, en liten rädsla. Men det byttes snabbt ut mot ren förväntan och längtan då jag aldrig har känt så här förut, och att det aldrig har känt så rätt. Att få njuta i tre veckor, men honom...det går nog bara att förstå när man väl är där. Jag kan bara drömma just nu. Vi ska ta dagarna som dom kommer, inte tänka på några måsten eller tider. Ingen stress, utan bara ro. Åh, så jag längtar.

En annan anledning till att jag vill att tiden ska flyga fram, att december månad ska vara förbi, är för att Robert ska åka ner i förväg den sista november. December kommer utan tvekan vara en tuff månad, men under denna tuffa tid kommer längtan och spänningen att byggas upp och snart är jag där, på väg av planet och låter min blick stryka över flygplatsen, för att äntligen få se min prins!


I remember :D

I remember :D


I remember :D

I remember :D

I remember :D

I remember :D

I remember :D


Bilder från ZOMBIEWALK!!!

Här har vi dom härliga bilderna från Karlstad Zombiewalk 09!


Väldigt Skojset på morgonen :P

Hahaha! porr-Josse :P

Zombie-Growl!!!

Annie as Zombie-Working ladie

Josse as Zombie-Bride

Richard as Zombie-Groom

Johanna och Richard

Jag :D

Grymt imponerad på vår utstyrsel :D Brud och Brudgum :D

The Zombie-Trio

Leaf-Woman

Jonna, Braindead?

Zombiewalk

Josse, Jag, Annie och Quann

Vi blev lite av en turistattraktion

Många gruppbilder blev det :D

Samara from the ring?

Zombie-Shopping :D

BK (Burger King)

Scratch!

Vilken rolig helg :D!!!!


Är så lycklig!

Att dagen kunde börja bättre, det tror jag inte! Först få frukost av min Robert, till att sedan åka till jobbet och få besked om att jag äntligen får ledigt till thailand i januari :) jag kommer att skriva mer om det senare, men är bara tvungen att uttrycka hur lycklig jag är av att inte behöva vara ifrån R så länge :) puss!

På väg hem

Nu är vi på väg hem från en otroligt mysig helg. Bästa helgen hittils i Karlstad och vi har fått lära känna nya vänner som vi förhoppningsvis kommer att höra me av i framtiden. Trots att det verkligen känns jobbigt att åka från våra vänner så känner jag personligen en saknad efter Robert som jag måste få bort genom att äntligen få träffa honom igen :) Josse, Annie och jag (stolt) kom ju även med i tidningen får jag ju tillägga. Vår utklädnad var högst uppskattad från start och jag ser verkligen fram emot nästa galna upptåg. Vi sa det att hellre kosta på sig och vara bäst, än att spara och vara medioker :p Tack Annie, Quann, Johanna, Melanie och Jonna för en riktigt bra helg :)

RSS 2.0