Händelsernas vecka

Under mycket kort tid har det hunnit hända mycket saker och det har dock inte hunnits med så mycket bloggande. Har aldrig trott att det kan kännas så bra med någon, men det gör det.

Under tisdagen så skedde det att en semester beviljades mellan den 1-23 januari. Så fort jag fick beskedet sprang jag fram till min chef och kramade om henne. Skuttandes ner för trapporna så hade jag bara en sak i tanken, hur lycklig jag är. Robert stog och väntade på svar, och mitt kroppsspråk kunde inte missförstås på något sätt, inte på mils avstånd. Biljetter för en resa mellan Göteborg och Bangkok och tyvärr tillbaka också, har bokats och jag ska spendera tre veckor i underbara Thailand som jag innan trodde var perfekt, men att jag nu vet det då jag ska mötas upp av en blond jätte bland alla små thailändare på flygplatsen. Kan inte beskriva hur lycklig jag är!

Under veckan kom först en oro om resan, en liten rädsla. Men det byttes snabbt ut mot ren förväntan och längtan då jag aldrig har känt så här förut, och att det aldrig har känt så rätt. Att få njuta i tre veckor, men honom...det går nog bara att förstå när man väl är där. Jag kan bara drömma just nu. Vi ska ta dagarna som dom kommer, inte tänka på några måsten eller tider. Ingen stress, utan bara ro. Åh, så jag längtar.

En annan anledning till att jag vill att tiden ska flyga fram, att december månad ska vara förbi, är för att Robert ska åka ner i förväg den sista november. December kommer utan tvekan vara en tuff månad, men under denna tuffa tid kommer längtan och spänningen att byggas upp och snart är jag där, på väg av planet och låter min blick stryka över flygplatsen, för att äntligen få se min prins!


I remember :D

I remember :D


I remember :D

I remember :D

I remember :D

I remember :D

I remember :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0