4 timmar kvar

Nu är det snart bara 4 timmar kvar till den sista dagen på jobbet är slut. Det är en riktigt underbar tanke att jag snart går ut från bygget för sisa gången på 7 veckor! Ikväll blir det att äta avskedsmiddag med Gittens och Therese på Babbel, en liten tradition :) ska bli roligt men tråkigt att säga farväl till dessa två donnor. Nu ska jag fortsätta räkna ner, men vi hörs sen :)

Sista arbetsdagen!!!

Idag är det äntligen den sista dagen på jobbet på 7 veckor!! Jag sitter med Lisen idag, och hon frågar sig själv hur hon kommer att klara tiden på jobbet utan mig, SVÅRT! Hahaha, inte alls självgod ;P

Sista dagen kommer bara flyga förbi, och efter lunch så börjar vi att räkna timmarna :)

Fika blev det igår med Mamma, Tobbe, Lollo och Mandiz. Vi satt på Viskan och hade en riktigt mysig familjestund. Robert har med Petras hjälp, vår underbara bartender i Thailand, ordnat ett jättefint, och rejält lyxigt hotell. Det har en pool, jacuzzi, alla rum har egen balkong med havsutsikt, frukostbuffé och massa andra jättebra saker som vi kommer att anse som ren lyx. Detta är när vi kommer till Koh Chang ungefär en vecka inpå resan. Ser verkligen fram emot det :) Se bilder på Roberts blogg här :)


Värmen, here we come!!!

Pulka!!!!!

Ja, lite filmer från pulkaåkningen :P
Tack för en underbart rolig dag!

Inte långt kvar

Nu är det bara några få dagar kvar, 3 för att vara exakt, och det känns verkligen i hela kroppen. Från frusna tår till att dom kommer stekas i sanden är det enda man tänker på nu. Kroppen går på en låga som bara är tänd för resan och man är så uppe i varv att man knappt kan tänka riktigt.
I morgon är det den sista dagen på jobbet, och det ska bli så obeskrivligt skönt att inte behöva hasa sig dit varje dag på 7 veckor. Frågan är om jag ens förstår hur länge vi kommer vara borta från allt och alla. 7 veckor! Så underbart!
Mycket har hänt sedan sist, vi har firat jul hemma hos familjen Engstrand, åkt pulka och trixat med resan.
Roberts mamma hade en underbar mössa när det var julklappsutdelning!
Det var fint dukat och det bjöds på en trerätters måltid :)
även Wilma och Majja hade riktigt jul-kul med alla nallar i rummet ;P
Riktigt rolig kväll :) Tack!
Pulkaåkning hos Pernilla och Johan :)
Jag försökta i alla fall haha
Johan och Robert i backen :)
Skjutsen var det viktigaste för att få far :)

8 dagar kvar!!!

Idag är det bara 8 dagar kvar, och det känns verkligen i både kropp och själ. Som Robert sa idag så har man redan kommit in i Thailand-mode. Man ser sig själv med en öl på stranden och med den ena foten i havet och den andra foten nedgrävd i sanden. Helt underbart!
MMMMMM...SAKNAR!!!LÄNGTAR!!!SNART ÄR VI DÄR!

Fiskgratäng med potatismos

Dagen gick fort, och det är nu endast 11 dagar kvar tills Thailands stränder är under våra fötter :) Dagen kunde inte gått så mycket bättre faktiskt, trots ett långt monsterpass.
Robert hade en utbildning idag så rasterna kunde vi ta samtidigt utan några problem. Vi åt gårdagens pastagratäng och den var lika god som igår. Första timmarna satt jag jämte Lisen och jag såg till att hon fick ett rejält skrattanfall under ett samtal, så att hon fick be om ursäkt för kunden ett antal gånger. Hon skyllde på sin kollega (mig) och att jag var så full i skratt. HAHA Du är udnerbar Lisen :)
Sedan fortsatte dagen med att Gittens kom till jobbet, snygg som vanligt, och på riktigt bra humör. Hon hördes i hela byggnaden då hon skrattade i stort sett under hela passet som var kvar.
Efter jobbet kom Robert och hämtade mig för att vi skulle handla mat. Nu har vi handlat för sista gången innan vi åker, och ikväll bjuder Herr Öhman på hemmagjord potatismos med fiskgratäng, smaskens! Vi unnade oss faktiskt lite chips för kvällen och det var riktigt länge sedan vi åt det så även detta ser
P.S. Han tyckte att boken Dandy var jättebra, vilket gör mig så glad och även förväntansfull till jag ska läsa den :)

Snö, snö mera snö ;)

I morse vaknade vi med ett riktigt vinterland utanför vårat fönster. Rätt mysigt tänkte jag när jag åt frukosten som min älskling gjort i ordning. Det kommer att bli en sådan skön kontrast mot Thailand när vi åker dit. Tänkte jag!

Nu är klockan snart tolv och det har inte slutat snöa! Det är bara vitt,var man än tittar, åt varenda håll, VITT! Flingorna skulle lika gärna kunna vara små fåglar så stora som de är. Jag vill inte tänka på i morgon när vi ska upp om vi ens kommer ut ur lägenheten som ligger på bottenplan :P

Men lite mysigt är det faktiskt, med lite vinterland så att vi får uppleva julkänslan innan vi åker i alla fall.

Nu ska man fortsätta jobba, och snart är det äntligen lunch, vilket blir pastagratäng som Robert gjorde igår kväll, smarrigt värre :)

Ha det så bra!


Deliveryboy

Spisen har gått i ett och nu är maten klar! Det blir en riktigt god mat med koka ris, stekt köttfärs á lá Thai style. Mysigt att kunna äta lite mat med Robert nu när han ska vara på jobbet hela dagen.
Här kommer jag med mat till min fina kille, en riktig deliveryboy ;)

Hari Coverts eller Brudbönor!

Idag jobbar min fina kille länge, och han har ingen mat med sig idag. Vad gör hans kille? Jo jag ska laga en god lunch till honom och gå och hälsa på honom så att han får i sig något nu under dagen :)
Trots att han inte är hemma, så är han en sann kock som aldrig släpper sitt kök utom kontroll. Via facebook-chatten så har jag fått goda instruktioner på hur jag ska göra denna måltiden på bästa sätt. Mitt förslag var ju att slänga i lite "brudbönor" men då kom det bara ett skratt tillbaka :P
Hari Coverts heter det tydligen, och detta med svåra och roliga ord är något som Robert älskar att vara petnoga med! Min underbart fina kille, du ska nog få dig ett riktigt skrovmål :)

Bumbibjörnarna är alltid mysiga

Åh herregud så trött min skalle är idag. Det är tungt att hålla ögonen uppe, att ta några steg från sovrummet ut till köket känns som årets ansträgning. Sängen lämnades dock ganska så fort efter att Robert hade åkt till jobbet, inte så roligt att ligga där själv.
Börja dagen med macka, te och titta på Bumbibjörnarna haha. Digitalboxen är lite krånglig just nu så det går inte att byta kanal, fast mig gör det inget, bumbibjörnarna är alltid mysiga :)
Nu sak vi se om jag kan få fart på mig själv och göra lite nytta här hemma. Det blir lite tvätt och lite städ till underbar musik så att man kan få sig ett litet danspass samtidigt ;)
Ha det så bra under dagen!
Saknar dig killen...

Julfirande hos Sperlich-Karlsson

Ja, man kan väl lugnt säga att det blev ett rejält julfirande igår. Det blev riktigt god mat, gott sällskap och fina presenter till Robert och mig :)
Vill tacka för en underbart roligt och lång kväll, och jag kan verkligen säga att tiden går fort när man har roligt.
Bilderna får tala för sig själva :)
Present från Robert och mig till mamma och tobbe, en korg med massa smaskigheter :)
Jultomten kom förbi :)
Robert gillar presenter med många olika delar :)
Ja, fler bilder kan ni även se på Roberts blogg, myadvertisingspace.blogg.se

En liten hint till hur vi ska bo :)

I thailand så ska vi äntligen få återse många vänner, och specielt ser jag mycket fram emot att få träffa våra vänner på Koh Chang :)

Vi ska bo hos Barbara, som jag skrivit om tidigare. Hon har ominstallaerat sitt Guest House, från Ban Bao till en liten glänta i djungeln på ön, vid en bäck, och jag tänkte visa några bilder som hon skickat på det boende som vi kommer få ha när vi hälsar på :)



Underbar liten stuga med en terrass där det kommer mysas mycket och drickas lite :)

Ta ett litet morgondopp innan frukost kanske...? :)

Och vår lilla prinsessa :) Our Princess :)

Julbord hos mamma och tobbe :)

Ikväll ska vi fira Julafton hos familjen Sperlich-Karlsson :)

Mysig afton med Mamma, Tobbe, Mandiz, Nisse och Älsklingen :) Det ska tydligen bjudas på julbord så Robert och jag ska fixa vin inför kvällen. Men eftersom att jag jobbar till 18.30 så blir det Robert som står för fixandet och trixandet, och bäst är nog det, för när jag ska irra runt bland Shiraz, savengoh och allt vad det nu heter och stavas, så blir det nog bara en förvirring och kommer ut med något alkoholfritt :P

Ska bli underbart gott att äta julbord ikväll, då det blir den enda gången denna vintern. Älskling och jag ska ju nämligen spendera två månader i Thailand från 2 december, och någon julmat där borta blir nog svår att få.

Nu sitter jag i stort sett här på jobbet och dreglar ner tagnentbordet efter att bara tänka på all god mat som jag ska få i mig ikväll, och det ska bli riktigt mysigt :)

Hoppas att också ni får en bra fredagskväll :)




Väntar och väntar

Nu sitter jag hemma, i vår gemensamma lägenhet ( I know :) ) och väntar på Robert, min älskling! Vi ska åka och handla lite mat inför kvällen och hämta ut lite böcker som jag har beställt. Robert är extra förväntansfull för en bok, nämligen Dandy. Det verkar riktigt bra, och det är en liten present till honom och nu äntligen ska han få läsa den.
Själv har jag beställt hem Marie Antoinette, den försvunna prinsen. Det är en bok som jag redan läst, men som jag tyckte så starkt om så att jag, nu 3 år senare, bara måste läsa den igen.
Nu får du komma hem snart...

I am back!

Nu är det dags att börja skriva här på bloggen lite igen. Det har skett en hel del förändringar sen sist och det ska bli riktigt roligt att dela med sig om det här! Sedan så kommer jag självklart att berätta om vad jag har för mig om dagarna.
I am back, and I hope U like it!

RSS 2.0