Träna, äta, jobba, sova (kläm in ett bad också)

I två dagar har jag nu vaknat tidigt, gått upp och tränat med Gittens, storhandlat och lite sånt.

Igår kom även världens bästis hem till mig på besök. Iochmed att klockan vrtyp tion när vi kom hem till mig, efter en visit hos Mami och Tobbe, så var vi helt enkelt bara tvugna att ta ett dopp i det mörka vattnet vid Almenäs. Vi strosade neråt och det kändes som man hade åkt i en tidkapsel, tre år tillbaka i tiden. Där gick vi, som förr och pratade om allt.

Vattnet var ju inte svinkallt, men jag skulle inte direkt kalla det en Isländsk geisher heller. Det var mys att bara simma ut en bit och sedan upp igen. Men whats up with all of the moppedister här i Borås. Burnade på stranden så att sanden och vattnet skvätte överallt, jaja, inte mina pengar som de betalar skadorna för sen.

Nu har jag tränat, ätit, lagat lunch och snart bär det av till jobbet. Snart är mina elva dagar slut och då ska jag vara ledig på fredag, bakis efter torsdagens Alcazar som kommer till stan. Bäääääääst!!! :)

Ha en superduperastrevligsjukdag helt enkelt :P
//Rills



En oldtimesake lördagskväll

Igår var det partaj som tidigare. Lite reminissing från nyår/karlstad XD

Annie är hemma från sitt pluggande i Karlstad och det är jätteroligt. I flera dagar har vi försökt att hitta på något och igår blev det av :) Efter att ha utstått gårdagens arbete, så gick jag hemmåt klockan tio. Josse hade redan bombarderat hemmet med alla sina "tjejjgrejjer" som jag så gladeligen kallar det :P

Runt elvatiden kom Annie upp och då blev det lite music, bla. Beyonce, Erik Hassle och en nyfunnen favorit LMFAO, några som kör riktigt bra låtar och remixer, rekommendation för er som vill Housa riktigt ordentligt :)

Vi tog oss ner till staden med en flaska Himsedal XD och förstahandsvalet var ju givetvis Träggårn. Där mötte vi några gamla klasskompisar till Josse som vi festade med en stund, men tack vare bristen på folk så drog vi oss vidare till Swing. Ytterligare en stämpel, några drinkar och träff med Angelika och hennes vänner så stod vi på lilla scenen och dansade som aldrig förr.

Helt galen kväll med vänner som aldrig glöms :)
Love ya all and good night


Taccokväll med gamla och nya vänner

Igår var det en blandad dag. Efter beskedet om Micke J:s död så verkade det som att tillochmed kunderna som ringde in ville få ut sina känslor, på mig! Samtal efter samtal och det blev bara värre och värre, men tack vare vissa solstrålar där emellan så klarade jag av dagen galant. En annan sorglig sak var att vår kära vän och kollega Therese skulle lämna vårt kära jobb för att göra karriär inom advokaternas värld. Gittens och jag kunde ju inte låta henne lämna stället utan att hon fick veta vilket intryck hon har gjort i vår vardag, så en liten avskedspresent fick hon allt.

Igår kväll var det taccokväll at my place :)

Jonis kom förbi med hennes pojkvän David från Lund. Han visade sig vara en hyvens kille som hon inte ska släppa taget om. De landade hos mig runt halv åttatiden och en timma efter kom Josefin förbi på en liten snabb visit och vi kunde äntligen käka. Efter maten drog sig Josse hem pga jobbet, men de tre andra små grisarna gick ner mot almenäs för att visa David vad Borås har för fina sidor :)

Jag har inte så mycket mer att skriva om dagen än, förrutom att jag håller på att tvätta. Gittens var här för en stund sedan och lånade mitt frillekort eftersom att hon skulle in till Gbg och shoppa med Magda :)

Ha en underbar dag och njut av värmeböljan :P
//Hgs and kssses Rille


Jonis och David

Vill hylla The King of Pop

Idag vill jag hylla en av vår tids stösta ikon inom musikbranchen, Michael Jackson! I går natt på buss nr 1 hem till mig, hör vi en tjej säga att han hade avlidit. Detta var ett samtalsämne som man bara måste kolla upp med sina källor. Mycket sant så har vår egen Micke J avlidit efter en hjärtattack.

Hans musik har betytt oerhört mycket, inte bara för mig och min umgängeskrets, utan även för folk över hela världen, ett tecken på att han hade gjort något bra här.

Till Michael Jackson, The King of Pop!

Jobbet är avklarat för dagen

Idag var det jobbigt på slutet av dagen men nu är det avklarat och jag sitter hemma. Fick skjuts av Walex från jobbet, och in return fick hon komma upp och checka in lägenheten och hon tyckte att den var jättefin.

Nu saknar jag en person i mitt liv som har varit lite nykär ett tag, vilket är jätteroligt för hennes skull, men jag väntar här på att vi kan bli lika täta igen som vi var innan. Vi vet att jag snackar om mine for ever Josse XD Vi har bestämt att det blir Göteborg till helgen, då en festtrip på park lane är på sin plats. Det ska bli grymt kul faktiskt.

På fredag är det planer på att träffa vännen från svenljunga, Johanna "Jonis" Norén. Vi ska nog ha lite slappar/mysar kväll då det kanske blir grill, film och lite annat skojj.

Ha en trevlig kväll, nu går jag och lägger mig, men kramar på er alla så hörs vi :)
//Ricky-Rills


Richard - My BFF :)


Powermusik med god frulle

Efter att tränat med Gittens i morses och varit på ICA-Kvantum och handlat mat så känns nu dagen börjad. Fick idag komma på en ny frukost eftersom att varken ägg eller keso fans i mitt kylskåp. Det blev mackor med smoothie och det är smarrens vill jag lova.

I högtalarna hör jag Kelly Clarkson, en gammal goding och snart ska jag se en film. Efter detta bär det av till jobbet där jag ska averka dag nummer tre i en följd på elva dagar :) I helgen funderar jag på party i Göteborg, men det är inte så många som är på och det är inte så långt kvar. känner du dig manad så kommentera eller skicka ett mess så tjatar vi om möjligheterna :)

Peace out and love ya all ;)
//Rille



Walex och jag på jobbet


Vilken midsommar :D

Tänkte blogga lite om vad som hände i helgen. Vissa saker kommer dock att gå oskrivna, men det finns tydligen ett bildarkiv någon stanns på denna jord som kan läcka ut vilken sekund som helst :)

Fredagen, första dagen på en tre dagars ledighet, Lovely. Jag tar Mamis bil till Kinna där jag grabar en liten cheeseburgare på McDonalds i väntan på att Sara Hot Henrikson skulle komma in med tåget. När hon äntligen kom så knappade vi in adressen mot Jenntans hus och vi försökte tyda GPS:en :) Lättare sagt än gjort, och vi hamnar lite vilse. Efter många om och men så kom vi in på rätt väg och fram till rätt fårhage :) Maria och Mutti-Malin hade redan varit där en stund, och redan hade de gjort en jättefin midsommarstång. Kvällens festande bjöd på skratt, dans, grillning, drickning, studdsmatsshoppning, kyssar och en och en annan sängfösare :D

Lördag, alla vaknar och håller med om att det var ett riktigt partaj igår. Vi satt i väntan på att vissa saker skulle ut ur kroppen, så vi kunde ta våra bilar och heada mot Mutti-Malin som hade annordnat en Chill-& Grillkväll. Efter att ha handlat köttet och snasket på hemköp tog vi bilarna mot Fritsla och landade skönt i Malins soffor. Där degaden vi en bra stund, medan vi glodde på lite film och käkade alldeles för mycket godis hihi :D Kvällen fortsatte med vin och mat med lite folk från igår men även lite nytt folk för vissa, då även Josse och Mattias kom på besök. Sara och jag, trots bakfyllan, var alldeles för bestämda att det skulle festas, så efter några glas vin tog vi våra boxar mot Emil som hade en liten get to gether. Det slutar med att fyra personer sover på en bäddad dubbelsäng, utan täcke eller kudde och fryser som grisar. Morgonen dagen efter blir det en liten walk of shame genom Fritsla, men fy f*n va roligt vi hade det :)

Söndagen blev lite chill hos Mutti-Malin och sedan hem till Borås där jag satt framför datorn nästa hela dagen. Behövde en dag där man bara chillade, men ändå så tror jag att jag hade klarat en festdag till, men det får vänta till nästa helg.

Inget mer att skriva, så peace out people!
//Ricky















Bortappad i Varberg

Denna helgen har varit helt galen. Den började i Fredags då jag tog min kos mot regniga Varberg, för att möta upp mina vänner Jenntan och Sara "hot" Henriksson :)

Det var sagt att jag skulle mötas med en god Taccosmiddag, vilket jag givetvis såg fram emot. När jag kom fram hade vi tydligen lite kortare om tid än vad vi trodde, så det blev nudlar istället, men vem klagar. Sara Hot kan allt laga mot, vår lilla husmor som hon allt är :) Vi tog oss till Saras storebror Erik för att fira hans födelsedag, trodde jag. Hade fått något bakom foten och han fyllde inte alls år, och väen när jag fått reda på detta oroade jag mig ändå över att jag inte hade någon present. Vissa saker sjunker inte alltid in så snabbt ändå :p

Som tradition har jag ett mål om att gå ut på Sociten i Varberg vid studenthelgen. Det är världens drag och man träffar alltid tusentals människor man känner. Detta året blev det inte så. Vakten ansåg tydligen att jag var för full, så jag fick gå fem varv runt huset och efter fem försök att komma in så gav jag upp. Vart jag hamnade sen, blev Nyfiket, en skabbig Harrys-look-alike krog som jag inte direkt rekomenderar. Klockan var runt kvart över tolv då jag styrde min kropp hemmåt i säker takt mot Saras studentområde, då jag kom på att jag inte hade några nycklar. Att ringa och störa i deras roligheter var jag inte så ceen på, så jag offrade mig själv och la mig på asfalten utanför hennes dörr och väntade. Jag somnade och vaknade upp en halvtimme senare av att det regnade. Jag valde en närliggande buske och byggde ett litet tält med min regnjacka (Thank god for that) och sov ytterligare en timma. När jag senare vaknade av ett sms där sara skrev att hon var hemma och att vi skulle ringa om vi ville bli insläppta så såg jag min chans till torrt och värme :)

Sara själv hade tydligen gått fram ingången för att se om den var öppen eller inte, och sedan gått till en annan dörr och total missat mig hehe. Hon hade varit hemma den senaste timmen och tittat på OC avsnitt XD

Detta var bara fredagen och om lördagen skriver jag om i morgon. Nu bär det av till jobbet och jag är pigg som en nötkärna efter en god smutti (smouthie) :)


Två härliga damer

En härlig karl

Vår egna lilla husmor Sara Hot Henriksson

Jenntan på parteymoode

Outfiten från Carlings

Här är kläderna jag köpte från Carlings i förrigår :)


Skjorta och Linne

Student, shopping och myskväll

Igår blev det en härlig återträff i Kinna. Det var la gammla Jonis och Rille som återigen knöt upp banden som länge vilat Josse hängde också med och vi tog oss en smaskig lunch/fika på Café Skrädderiet, där jag valde att beställa en egen-vald-sallad. Dagen fortsatte med en kärt besök på Marks Gymnaiseskola där vi en gång gick, för att kolla på de glatt skuttande studenterna. Det blev väl inget toppenväder men regnade gjorde det inte som tur var.



Vi tog vor kos mot Borås för shopping, där jag hittade en outfit som jag länge kollat in. Den hade nedsatts i pris, 50% off, värsta ripoff och jag tog det direkt. Jag passade även på att köpa tre nya sockar i färgerna blått, rött och turkost :) Det blev sedan lite filmkväll hemma hos mig och sedan vart det läggdags. Johanna och Josse drog till sig och jag tittade på världens bästa serie, Greys Anatomy.


Min lunch

Josse och Jonis på Café Skrädderiet

Emilia (Plutten) som glad student grattis!!!

Elina som glad student grattis!!!

Jag och Johanna med våran absoluta favoritlärare Malin

Greys Anatomy in my heart!!!



Dagens avsnitt!!! Jag säger bara DAGENS AVSNITT!!!

Ta mej fan det bästa som jag sätt inom serier ever. Fy satan, jag blir så rörd av de känslor de spelar med, även att de sätter ett frågetecken om de ska leva eller inte. Jag är helt i extas och kan knappt bärga mig till slutet av sommaren då den 6:e säsongen börjar. OMFG!!!

Skulle nu, mot allt vad jag tror på och vad jag känner för inför tanken, Katherine Heigl lämna serien, så skulle det nog ta ett tag innan jag skulle recover kan jag lugnt säga. Jag älskar henne och det är självklart denna skådespelerska som håller upp serien med sitt otroliga sätt att uttrycka sina känslor på. Fifa´an säger jag bara!!!



Katherine Heigl - You make acting an artform

Grattis till Josse 20 år!!!

Idag ägnar jag inlägget till Josse, min bästis, som fyller the big 2 0 XD

Det blir en förfest/grillfest i Fritsla hos hennes Mamma med massa skojjs och busigheter. Sedan bör kvällen bära oss till staden Borås, då maingoal is Träggårn :) dock får folk ha lite fri villja så de får bestämma själva hur det blir, men för eliten blir det Träggårn. Där ska vi även möta upp Gittens, och det ska bli så fittirackan roligt :)

Tequilashots, X-cider och massa annat väntar, och jag själv ska åka in tidigt för att hjälpa till att förbereda the castle :)

Hare gött nu allesammans och lägg ett grattis i tanken åt Josse om ni hinner med.



// Rills
P.S.
Grattis på nationaldagen!

Förra Helgens bravader :)

Mycket hände förra helgen som jag ännu inte har skrivit om, men det är tänkt att ni ska få er en liten helgläsning nu istället!


Som ni kanske vet så var min storasyster, Amanda, och hennes Pojkvän Nisse hemma för att fira min lillasyster konfirmation och söka lite jobb. Under denna tid har de fått invadera mitt hem vilket har varit oerhört trevligt och en omväxling för den lilla tystnaden som det vanligtvis brukar vara.


Förra fredagen hade vi personalfest på Almenäs, och vi lyckade få ihop ett litet gäng. Mitt i allt ståhej, kommer två grabbar i min ålder typ som ber om att få slå sig ner och jag, som jag vanligtvis brukar göra, namndöpte dem till Albert och Egon. Dock så var dessa inte deras riktiga namn, utan de hette Emil och Patrik. Hade i alla fall en skittrevlig afton med roliga kollegor.


    
Lite bilder ifrån personalfesten

Lollos konfirmation var helt underbar. Den var precis lagom tidsmässigt, prästen predikade inte allt för mycket och jag har fått lära mig att min syster har en underbar sångröst, som jag verkligen tycker att hon ska satsa på. Kvällen följdes av mycket skratt, diskussioner och lite alkoholhaltiga drycker. Det slutade med att min moster och hennes man bestämde sig för att sova i bilen, men vi tvingade in dem igen :)


     
      

På söndagen efter hade Nisse, Mandis, jag och Lea en riktig mysdag på Almenäs, där jag också tog mitt års första dopp i Sverige. Det var skööönt vill jag säga, kallt men helt klart värt det :)


RSS 2.0