New moon 23:59-02:15

Ja ni, det blev en sen kväll i torsdags.

New moon får jag väl säga att den inte riktigt levde upp till förväntningarna. Trodde att det skulle vara ett bättre klimax i filmen än vad det var, om det nu ens var något som man kan räkna som det. Filmen bjuder mest på depression, bara överkroppar och typiska kärleksdraman. Det var en typisk tvåa, en bro från början till slutet. Den spelar väldigt starkt på känslor, men handlingen har fallit från vad Twilight gav. Hoppas verkligen att nästa film är bättre så att denna får en bättre mening. Det hörs även från alla som läst boken att det var en stor besvikelse och att många viktiga grundstenar är borttagna. Givetvis är det ju självklart att man inte kan få med allt, men det viktigaste ska ju alltid vara med.

Många bra effekter hade den dock, och för er som gillar myter om vampyr-världen så är den ganska bra. Man får reda på lite mer på hur den världen fungerar, och för en fantast av det förflutna så är stilen som de "äldre" vampyrerna har ett plus i kanten.

Får väl 3 av 5 från mig :/


Helt orelaterad bild i brist på bilder :P

Kommentarer
Postat av: Selma

Du kan ingenting!! Twilight var inte en bra film så det kan inte bli sämre! Du gör mig besviken!!!!! :((((

2009-11-21 @ 15:30:20
URL: http://selmatycker.blogg.se/
Postat av: Malin

Såg denna idag, och kan säga att den verkligen får ettan att framstå som superduperdålig. Ettan följde inte ens boken alls, jätteviktiga moments i första boken som inte alls var med i filmen. Den här, andra filmen (av en annan regissör) var så mycket bättre. Bättre ljus, bättre musik, bättre effekter. Det kändes som att läsa boken igen typ. Andra boken ska vara deprimerande, därför måste ju filmen också vara det ;)

2009-11-27 @ 20:56:16
URL: http://lockhart.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0