Framme!!

Hej allesammans! Nu ar vi framme och det har varit en riktigt speciell resa for att ta oss hit.

Resan borjade pa landvetter flygplats och dar blev det ol och jager i nagra timmar. Planet till Amsterdam var forsenat 3 timmar sa ni kan tanka er att det blev lite att dricka for att sla ihjal tiden med :)

Nar vi val kom till Amsterdam sa hade vi missat planet och det skulle inte ga att fixa nagot nytt plan forran dagen efter. Det blev till att skickas med buss till Bel Air Hotel 40 minuter fran flygplatsen och dar fick vi spendera natten. Man sov tungt kan jag saga.

Upp tidigt dagen efter, 06.00 for att inte missa frukosten och bussen som skulle ta oss tillbaka till flygplatsen. Val dar sa sag vi kon till servicedesk och det var ungefar 150 personer fore oss. Som tur i all otur sa kom det forbi en kille och gav oss hans kolapp sa att vi kunde ga fore och slapp vanta. "goda" besked fick vi vid desken. Kvinnan dar sa att det fanns ett flyg som skulle mellanlanda i Vien och som vi sedan darifran skulle pa ett flyg till Bangkok.

Dock skulle det inte ga forran 9 pa kvallen och vi fick vanta pa flygplatsen i endast kalla klader i ca 13 timmar. Nar vi sedan skulle pa flyget sa sa hon vid incheck att det var forsenat och att planet till Bangkok i Vien inte skulle vanta pa endast 4 personer. Tillbaka till Servicedesk for att fixa nya biljetter. Denna kvinnan sag ganska skeptisk ut nar hon tittade pa skarmen och vi suckade nar hon sa att nasta direktflyg inte gick forran i morgon. Da skamtade Anneli till och sa att vi inte har klader pa oss for Amsterdam utan klader for ett varmt land som Thailand. Da sken kvinnan upp och fragade om vi ville till Singapore. Darifran skulle det ga ett flyg till Thailand med endast tva timmar vantetid. Underbart!!

Antligen lite varme efter 11 timmars flygresa till Singapore. Det var oerhort varmt och kvavt men hellre det an att frysa i Amsterdam. Nu var det bara sista planet kvar som skulle tass oss till Bangkok pa endast 2 timmar. Skoooont!!!

Nar vi landat i Bangkok sa fick vi reda pa att bagaget var kvar i Amsterdam och att det inte skulle komma fram forran i morgon. Det var pricken over I:t men vi grat inga tarar. Vi fick ta oss snabbt ner till Ban Phe och sedan pa en speedboat in the middle of the night, klockan 1 narmare bestamt. Nar vi hoppade ut ur baten sa var vi framme och nu har vi haft tva natter med firande och bytt boende tva ganger tills vi nu har hittat boende for hela tiden som vi nu ar pa Koh Samet :)

Bilder kommer komma, tar bara sa otroligt lang tid att ladda upp dem :)

Kommentarer
Postat av: sophie sperlich

hahaha underbart att läsa och kolla på bilderna. Gött att bli snaggad va! Ha det underbart skönt och härligt kul nu! pusskramar från mamsen

2010-12-06 @ 16:33:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0