Alcazar is da shit

Vilken torsdag, vilken torsdagskväll :D

Jobbar mellan 8.45 - 17.00, kompar och får gå hem 14.00 asgööööött!!! The night awaits med dans och fest till Alcazar som ska uppträda på torget i Borås. Annie och jag träffades lite tidigare och försökte få bord på ett smockfullt Café Viskan. Istället för att stå där och vänta så tog vi oss till Torget, samma krog som Josse och jag gjorde en visit hos förra torsdagen. Vi fick först en plats vid några soffor där vi satt och snackade lite, beställde en Green Demon och Annie en Sex on The Beach. Efter en liten stund kände vi hungern krypa sakta fram och vi satte oss vid ett bord med perfekt läge till sol och för att kunna se vilket folk som var ute.

Jag beställde en Cesarsallad, och om det skulle vara nötter i den så kunde jag ta en pasta istället. Det slutade med att jag fick en hamburgare, god som fan, men förvånad hehe :) Runt åttatiden kommer Josses äldre syster Jenny in och joinar Annie och mig. Vi beslutar att vi måste innhandla lite saker, köpa en varsin kaffe på EspressoHouse och sätta oss vid viskan. Där satt vi och pratade en lång stund innan Josse äntligen tog sig in vid halv tiotiden.

Vi drog oss till scenen på torget och förväntan steg. Från att Alcazar satte igån tills de slutade så var det fullt ös hela tiden. De var grymt snygga alla tre, hade aaaascooola kläder genom hela showen och gjorde tre byten så fyra outfitar som bara blev bättre och bättre. Fy fan va bra dom är!!!

Efter spelningen drog vi oss till Tonic där vi drack lite drinkar och socialiserade oss. Mötte sedan upp Carro och hennes pojkvän och tog oss till Swing. Där var det dans så att svetten bara rann. Inne på Swing träffade jag den ena efter den andra, men det fanns en man saknade men men det blir fler gånger :) Vikcy, Mirry och John gjorde halva delen av min kväll asså. Dans, tiggde tuggumi och snackade gjorde att kvällen helt plötsligt tog sitt slut, och med skjortan avdragen på dansgolvet så beslutades det att vi skulle åka hem. Annie sov hemma hos mig på soffan och vi snackade till fyra och sedan glodde vi lite på Scary Movie, en klassiker som man bara måste se igen :)

Somnade runt fem, halv sex, och sedan var det uppgång klockan tio, frukost/lunch på thai silk, shopping, ösregn och en sjö i köket kan ju beskriva denna fredag. Har precis lämnat av föräldrarna och småsyskonen på flyplatsen. De ska nämligen till turkiet en vecka och jag hoppas att de har världens bästa tid där :)

En riktig Torsdagskväll i min smak, och jag ser fram emot många, många fler :) Tack alla!
//Ricky-Tick


Kommentarer
Postat av: angelica

Jag såg inte din kommentar :( Men säg till en annan gång så följer jag jättegärna med!



Men en promenad en dag? =) Träffas nyktra en dag vore ju också kul haha.



Pusssss!

2009-07-04 @ 18:34:25
URL: http://inevercry.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0